Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tom3
Ezt csak cheatel lehet csinálni?
TopGun
Ha a VIP-ben belepek egy menube utana hogy lephetek vissza a "fo" menube?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Valaki megtudná mondani hogy hol vannak a sims 2 mentesek?
Sipocz
és persze egy link a látványhoz: http://www.snootysims.com/newcheats.php

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

takraj
The Sims 2 DVD (Ingyen!)

DE KELL HOZZÁ A eMULE vagy a eDONKEY!

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Sipocz
Nem, a moveobjects-szel bármit, bárhol, bárhova, pl egyik tárgy áthatásban a másikkal, padlódeszka a levegõbe meg ilyesmi. Ez mértékletesebb:
boolProp snapObjectsToGrid true/false->Use 'false' to place objects out of grid.

Az e-mail címem: [email protected]
Hali!
Tudna nekem segíteni valaki! Nem találok egy olyan oldalt sem, ahonnan le lehetne tölteni a Sims2-t. Aki tud 1 olyan oldalt, ahol nem darabokban van fent, az légyszi írja meg nekem, mert nagyon örülnék már neki.
PiszkosFred
Mjad ha lesz hozza normalis szerkeszto, akkor jonnek dogivel, de addig csak hozott anyagbol el a modder... ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

gery88
Bocsi, ezt nem én írtam, hanem a bolond testvérem!<#duhos2>

Nem, nem jó több mint 10ezer hozzászóláson keresztül csak szidtuk
eddig <#boxer><#mf1>

Na tényleg, akik értenek az object készítéshez, azok csináljanak, mert elég kevés a cucc 😞
gery88
Jou a játék?

Ezt a kanapé asztal dolgot a moveObjects-el tudod megcsinálni? Erre gondolsz?
olyanokra gondoltam bazeg hogy új használati tárgyak, házak, ruhák, tv-k...

War. War never changes.

Mike
nem szeressük az ordibálókat

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
akár

Sipocz
Ha épitkezõs módra kapcsolsz látod, hogy a játéktér négyzetes hasábokra van osztva, ezeket hívom gridnek. Minden épitkezés és tárgyelhelyezés ezekhez a hasábokhoz tartozik és az egyes dolgok (falak, tárgyak, burkolótexturák) ennek egészszámszorosai. Ha leraksz egy széket egy asztal mellé akkor a szék vásárlós módban még külön cellára kerül, de ha átkapcsolsz living-ba és elengeded az idõt akkor látod, hogy a szék "közelebbhúzódik" az asztalhoz és két grid közzé kerül be. Na ez az az effekt és ezt a cheat segítségével magad is felügyelheted, pl.: egy 3 grides kanapé mellé szeretnél egy 2 grides asztalt lerakni, de úgymond elé és középre, tehát az asztal középvonala találkozzon a kanapé középvonalával.
A rejtett skill meg azt jelentené, hogy a gama vezet erre is gyakorlottságot, de dugiban->nem mutatja mennyi, de ha az adott dolgot sokat csinálod egyre jobban fog menni.

na megtaláltam a választ már megy😊Kicsit bambi voltam😊)
Hát igen. de azt hiszem a kiegészítõkre még várhatunk, mivel még ez a játék sincs kész. Gondoljunk csak a sok bugra. Majd otthonról felrakok ide két jó kis képet, mert ezt már lekellet fényképeznem.
Hülye kérdés de ki van írva cd-re az alcholclone verzió akkor mi lehet a gond hogy baszik elindulni?????????
Sipocz
Helló Népek!
Mizujs?
Tegnap csúcsot döntöttem a headmasternél nyalizásban, 140 pont!!! és ami a különös, hogy ebbõl 43 smooze pont, hiába jó a nagymama a háznál😊)!
Bevallom, hogy kezd a gama nálam kimerülni (talán az épitkezés dolgok kivételével) mert figyelmes lettem arra hogy sok-sok dolgot már rutinból nyomilok le és ez már nem jó, itt lenne az ideje egy jó kis kieg.nek. Sajnos a Maxis még csak a patch-ot sem adta ki😞((.

Duddits
Kiegészítõt?? MIlyen kiegészítõt??? Az 1 részét? Ne legyél már hülye! Teljesen más játék!

Mit jelnt az, hogy griden kivüli tárgyigazítás? És milyen skil pontot kapni a meditációra és a táncra?
Köszi! Bocs, most kelltem és még nem olvastam visszafele <#guluszem1>
Tom3
#9987 és #9988
Lehet mindegyikkel, de a 4cd-ssel tuti!

Kérdésem az lenne, hogy hogy lehet átöltöztetni az embereket, mert ha ruhásszekrényt veszek akkor csak azokat a ruhákat lehet választani amit az elején beállítottam neki, és amikor öreg lesz akkor meg van egy csúnya ruhája és nem lehet átöltöztetni más hétköznapi ruhába... Lehet vhonnan nekik más hétköznapi ruhát venni?
Hali! Biztonsági másolattal lehet normálisan játszani? Csak mert nem merem megvenni így láthatatlanban az eredetit, ha tetszik ez akkor megveszem majd. A kiegészítõket lehet használni hozzá? Ja és a dvd-s verzió jó, mûködik?
Köszi a helpet. Visszaolvasnék, de megyek különórára...

War. War never changes.

Creator
Természetesen oda ahol a sims inditó exe-je van, ua. azt kell vele pachelni.
A szellemektõl meg nagyon egyszerû megszabadulni, csak el kell adni az urnát,amikor nem aktivak, tehát nappal. Nálam az volt a gond hogy mindig akkor próbáltam eladni amikor baj volt, persze ilyenkor nem engedte.
ÁÁÁÁ...megjelent,csak éppen a hátára került...vazzergh..😊)))

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Nekem kijött a bádisopból egy .package és 3 .bmp file a projects könyvtárba..Most melyik béempét kell átszerkeszteni?Mind a 3-at?

ok ezt megtettem eddig,de mégsem jelenik meg a gameban...a színmélység teljesen mindegy?pölö 8,16,24 v. 32bit?

Duddits
Miért? Azért mer tmindenk az SA topikba van?<#circling><#szomoru2>

Mike
Bodyshop-pal ki tudod exportálni, aztán vmivel átszerkeszted a bmp fileokat, aztán betõltöd a BDs-be, majd ha jó, akkor importálod a játékba

Hentes Bill
lol, mi vót itt? nagytakarítás?

Boldog Karácsonyt!

Sipocz
Egyébként marha sok un. rejtett dolog van a gamában és nem értem mért titkolódzik a Maxis hiszen a "kódkukucsok" elõbb-utóbb úgy is rájönnek. A snooty-n szoktam megnézni ezeket és pl. láttam olyat hogy :
1. talajszintezés fedõtexturával együtt
2. griden kivüli tárgyigazitás szinte pixelre pontosan
3. rejtett skill a jóga, a meditáció és a tánc
meg ki tudja még mi a fityegõ van ezen felül.

A magániskolába ugy tud járni, hogy felkel hívni a headmastert, ez a suli igazgató. Az jönn vacsorára délután 5 órakor. Finom kaját kell fõzni, kávét lehet servirozni, dumálni játszani kel vele, és ami a legfontosabb, hogy az entertantra kell klekkelni, hogy meghívd vacsorára különben nem eszik, és van még ott egy lehetõség a give tours, vagyis hogy megmutatod neki a házat. akkor elkel menni a legjobb szobákba v. kertbe és ráklikkelni a show roomra. A diri meg közben pontoz. Ha sikerül 90 vagy több pontott összeszedned fel van véve a gyerek a mahgániskolába. Az azért jó, mert nem fárassza ki annyira és pontokat is kaphat. Ha tinikorban már elmész dolgozni akkor ugyan nagyon keveset keresel, viszont amikor felnöt leszel nem kel munkát keresned és az aljáról indulnod, ha nem mint nálam például mindjárt egy jó pozicióval kezdi elfogadható fizetéssel. Ja elköltözni az ujsággal vagy a számítógéppel tud. Ott van egy olyan, hogy fined own place vagy ilyesmi. Erre klikkelsz és már jönn is érte a taxi. A játék a családdal folytatodik. Az elköltözött pedig a neighbordshoodban a családok között várja, hogy beköltöztesd egy jó kis házikóba.
littleNorbi
Ez a kérdés azoknak szól akik már töltöttek le erröl az oldalról patch-t http://sims2faq.atw.hu .
Hova kell rakni a NoCensor patch-et ???

littleNorbi
Ez a kérdés azoknak szól akik már töltöttek le erröl az oldalról http://sims2faq.atw.hu .
Hova kell rakni a NoCensor patch-et ???

Nálam viszont ugy volt az aging off-al, hogy ép várandos volt a csaj mikor beírtam. Ezután kihordta a gyereket, megszülte, viszont a gyerek a csecsemõ korból nem volt képes kinõni. Borzalmas volt, ugyhogy azóta nem is használom a chat-et. Az érdekes ebben az, hogy még hányás is volt. Lehet, hogy van a játékban olyan, hogy elvesziti a kisbabáját?
Ja és,hogy miért nem tudok építkezni??😊)))))

A játékbeli dolgokkal tisztában vagyok,csak ezzel a kiszedõs,szerkesztõs,visszarakós dolgokkal nem egészen.😊

Hogy kell úgy kiszedni pölö egy rucit,hogy photoshoppal v. paintproval átszerkeszthetõ legyen.Csak ennyi kéne,mert simses halálfejes rucit akarok kreálni.😊

Sipocz
http://sims2faq.atw.hu/

Sipocz
Most a ruhacsere érdekel meg a kinézés megváltoztatása vagy új teturával akarsz új wortexeket szerkeszteni?

Nekem senki sem segít?Na szép...igaz egy picit tüelmetlen vagyok..

Sipocz
Nem,nem; az EoL nem okozhat ilyet. Nálam volt már valami hasonló mert úgy emlékeztem hogy a csilingelés a try for baby után megvolt, de a reggeli taccs, vagy a folyamatos pillanatnyi rosszullétek elmaradtak, sõt mintha az ismételt try for baby-re nem is kaptam volna opcit (de lehet hogy rossz a memóriám😞(). Az bizti hogy az aging off leállítja a terhességet (elsõ és egyben tanulós házaspáromnál volt ilyen), de ha nem volt ilyesmi akkor megint csak a gama egyik bizonytalansága gyött elõ.

Tom3
Magán iskola??Hogy?Levagyok maradva...
És ha felnõtt hogy tud elköltözni?
A 7száz simoleumot csak a munkával keresi?
És mire való a magán iskola?
Hali!Vki írja már le nekem,hogyn kell a cucmót(ruhát,stb) átszerkeszteni,és mivel jó csinálni stb..nincs kedvem visszaolvasni.thx..Az ilyesmit igazán le lehetne írni a faq-ba is..😊)

Bocs hülyén írtam, akkor már nem volt tini, ép a szülinapja után már egyböl erre vágyott, hogy elköltözhessen. Gondoltam akkor megteheti igazán, mivel magániskolába járt, aztán dolgozni is elkezdett a politikusi pályán, így mindjárt 7száz valamennyivel kezdi az önnálló életett, és a karrier építést. Szóval ügyes gyerek;-).
Nincs. Viszont tény és való, hogy itták az életelixirt rendesen. Gondolod attól?