Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
boolProp snapObjectsToGrid true/false->Use 'false' to place objects out of grid.
Tudna nekem segíteni valaki! Nem találok egy olyan oldalt sem, ahonnan le lehetne tölteni a Sims2-t. Aki tud 1 olyan oldalt, ahol nem darabokban van fent, az légyszi írja meg nekem, mert nagyon örülnék már neki.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
eddig <#boxer>#boxer><#mf1>#mf1>
Na tényleg, akik értenek az object készítéshez, azok csináljanak, mert elég kevés a cucc 😞
War. War never changes.
A rejtett skill meg azt jelentené, hogy a gama vezet erre is gyakorlottságot, de dugiban->nem mutatja mennyi, de ha az adott dolgot sokat csinálod egyre jobban fog menni.
Mizujs?
Tegnap csúcsot döntöttem a headmasternél nyalizásban, 140 pont!!! és ami a különös, hogy ebbõl 43 smooze pont, hiába jó a nagymama a háznál😊)!
Bevallom, hogy kezd a gama nálam kimerülni (talán az épitkezés dolgok kivételével) mert figyelmes lettem arra hogy sok-sok dolgot már rutinból nyomilok le és ez már nem jó, itt lenne az ideje egy jó kis kieg.nek. Sajnos a Maxis még csak a patch-ot sem adta ki😞((.
Kérdésem az lenne, hogy hogy lehet átöltöztetni az embereket, mert ha ruhásszekrényt veszek akkor csak azokat a ruhákat lehet választani amit az elején beállítottam neki, és amikor öreg lesz akkor meg van egy csúnya ruhája és nem lehet átöltöztetni más hétköznapi ruhába... Lehet vhonnan nekik más hétköznapi ruhát venni?
Köszi a helpet. Visszaolvasnék, de megyek különórára...
War. War never changes.
A szellemektõl meg nagyon egyszerû megszabadulni, csak el kell adni az urnát,amikor nem aktivak, tehát nappal. Nálam az volt a gond hogy mindig akkor próbáltam eladni amikor baj volt, persze ilyenkor nem engedte.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
1. talajszintezés fedõtexturával együtt
2. griden kivüli tárgyigazitás szinte pixelre pontosan
3. rejtett skill a jóga, a meditáció és a tánc
meg ki tudja még mi a fityegõ van ezen felül.
Hova kell rakni a NoCensor patch-et ???
Hova kell rakni a NoCensor patch-et ???
És ha felnõtt hogy tud elköltözni?
A 7száz simoleumot csak a munkával keresi?
És mire való a magán iskola?