Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Detto. A woodelf tolvaj csajszim - akinek eletcelja hogy mindenkit kifosszon (harc es aldozatok nelkul ha van ra mod) es minden ertesebb targyat osszegyujtson amelyet "jegyeznek" Tamriel szerte, alig varja mar hogy ujra kalandozzon. Sajnos a sims miatt kenytelen voltam adni neki par het kenyszerszabadsagot ;] De mostantol ismet arnykent suhan majd a nemesi csaladok kincseskamrai kornyeken...
ON
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Asszem nemrég járt erre Kata, aki a Sims1 egyik nagy rajongója és éppen erre hívta fel a figyelmet, mármint hogy elfogytak a "helyzetek" a gamában, amelyek ugye leginkább vmi tárgy és/vagy tárgycsoporthoz kapcsolódnak. Ebbõl a szempontból igaza van sajnos😞( Node hajrá Maxis!!, uninstallni úgysem tudom mert odahaza a csajok akkor fejemet vennék és így olykor vissza-vissza fogok térni rá.
off
a Morro-ban úgyis van egy hibernált jég- és viharmágus nord csajócám, megyek gyilkolászni😊))!
on
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Ez eléggé off volt sry
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Az oldalt nem nagyon frissítik / híreznek...
Mikorra várhatóak új cuccok a VIP részbe?
üdv.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Még nem. A site-okon hallottam elõször róla és az a tulajdonsága érdekelne csupán amivel a kollekciók attributumait lehetne megváltoztatni. A .net-et az MS hivatalos oldalairól ingyenes letöltheted, egyébként sem árt ha fent van a gépen mert egyre több alkalmazás használja már. A .net lényege egy conform kezelõfelület deklarálása és tetszõleges nyelvjárásban lehet progit írni, így könnyítené az életet. (http://www.microsoft.com/net/)
Srácok: honnan lehet tárgyakat leszedni? Vmi jó oldalt talált vki ?
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Az lenne a problémám hogy nem tudok falat építeni.amikor rákattintok a falra csak a kurzor van semmi több.(bár lehet hogy csak én vagyok a béna mivel most kezdtem a játékot).Nem tudom mi lehet a probléma.
HELP!!
amugy ajánlom figyelmedbe a moderátorok topigot
football without ultras is nothing
Lenne egy kérdésem, hogy lehet berakni forumba banner?
Valaki irja meg.
köszönöm.
bye
Lenne egy kérdésem, hogy lehet berakni forumba banner?
Valaki irja meg.
köszönöm.
bye
Ezt legalább jól lemodellezték <#smile>#smile>
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Elõre is köszönöm.
még nem próbáltam ki, de lehet hogy csak egy nagy cheat-re jó az egész?
Torrenten megjelent valami add-ons cd.
Tudja valaki, hogy mi az?
Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)