Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És most akkor pontosan hogyan is csináljam ezt a DT-s variálást, hogy építkezzek. Mert nem nagyon tudtam megérteni a leggyakrabban elõforduló kérdések oldalán.
Devids Pro
Az hamarosan le lesz véve hogyha végre létrejön az új oldal..
Duddits
Még mindig ezzel bajlódsz? :-)

Riana
Beépíthetõ fájlvédelemrõl továbbra se tud senki semmit?

^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^

bmffm856
köszi

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Tom3
Felhasználónév: faqsg
Jelszó: faqdown
bmffm856
ok....csak oda meg jelszó kell...és nem tudom, hogy hol kell regisztrálni...ebben is tudnál segíteni? köszi.hello.

Tom3
VIP részlegnél tudsz cuccokat letölteni
bmffm856
köszi, ez idáig rendben is van, csak épp azt nem írja, hogy honnan, milyen honlapokról lehet cuccokat leszedni...😊

takraj
Nézz az ég felé....

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

bmffm856
hello. lehet valahonnan tárgyakat letölteni a játékhoz? vagy valami ilyen editor programot, amivel tárgyakat lehet csinálni.....vagy bármilyen editor programot....de úgy igazából bármilyen sims 2 letöltés jó lenne....tudnátok segíteni? köszi.hello.bmffm.

12346
asszem hamar oltva leszel. mellesleg némi okkal. ott egy ... link a banner alatt csókolom csókolom.

Sziasztok!

Hogyan tudok építkezni?
faszt..akkor lehet csak a házból kiszedni az egész családot,nem muszáj utána dózerolni a házat..

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Rage47
eh köszi😊)
Duddits
Valakinek van egy mûködõ No DVD-je? Nekem valamiért nem jó.

Devids Pro
ha város nézetben vagy rá kell kattintani a család nézetre (nem a házra hanem ahol talonban a családok vannak) és ott van egy olyan ikon aho lemberkék vannak és nyilak na avval tudod kiköltöztetni
narazzino
De csak a házzal együtt és nekem ház nékkül kell!

a dokumentumok könyvtárban van egy e-games könyvtár és ott vannak a mentések

Attól függ,hogy te hogy akarod.Ha weddinges bulit csinálsz,akkor amelyiket hamarabb vezényled az oltárhoz annak veszik fel a nevét.Sima marriaged esetén is,aki hamarabb kéri meg a másik kezét.Tehát a lényeg:aki hamarabb lép akcióba annak fogják a nevét viselni.😊

Nah. Senki nem tudja, hogy melyik könyvtárba vannak a mentések? LÉcci vki setítsen mert nagyon kéne! KÖszi!
Rage47
Köszike
PiszkosFred
Nem, az altalad iranyitott simek nem hagynak el, csak ha te utasitod oket. Igy a ficko fog a csaladba bekerulni. Ekkor keress lakast majd a lannyal v. fickoval, es ekkor ki tudod jelolni a masikat, mint a vele elkoltozo szemelyt. Es ekkor az uj csalad, kezdheti az eletet egy uj hazban ;] De persze maradhat is, tobb generacio is elelhet egy nagy hazban, de az igencsak nagy feladat es jo szervezest kivan.

A targyak egy ido utan romlanak, es ez eszreveheto a jatekban. Peldaul egy suto nem fog tobb generaciot kiszolgalni... Illetve veszelyes, mert egy ido utan szinte minden hasznalatnal kigyullad. Es igy tovabb. Habar ulo butoroknal en reszemrol ilyet nem tapasztaltam. A rossz targyakat is tudod torolni, es ujat venni helyettuk, igy a te esetben - nem lehet oket torolni - vszinu hogy bugrol van szo. Vagy tenyleg valaki tavolrol eppen odatart, ami azert minden butor eseteben picit furcsa lenne ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Rafaelo
nekem akkor volt ilyen ha például az eggyik sim használni akarta vagy ép használta pl wc-t nem tudtam törölni mert a sim épp oda tartott csak még messze volt és nem tudtam hogy oda igyekszik addig nem is tudtam törölni

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Devids Pro
Ott felül a banner alatt van 3 szavacska na arra bökj rá ott megtalálod a választ..
Rage47
Én telefonnal csinaltam.: Work>Retire...
Rage47
Ja és ugyanabban a házban fognak élni? szoval nem költözik át a férfihez?😉
Rage47
Nálam még nem volt ilyen. Talán a cheat segit, amivel ki tudod torolni a targyakat: move_objects on
Garcia
van crack, vagy patch az építkezési gondra?

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Rage47
Hali!
Van egy lánnygyerekem. Ha megnõ és lesz férje, akkor a vezetékneve a sajátja marad?
Sziasztok!

Elõfordult már vkinél, hogy bizonyos bútorok, fõleg ülõ alkalmatosságok, használhatatlanná váltak? Rájuk ülni nem lehet, eladni sem lehet õket, mert amikor buy mode-ban vagyok az van rájuk írva, hogy "object in use". Iszonyú bosszantó, már a székeim több mint fele "tönkrement"!😞 Ha van vmi tipp ne kíméljetek! Vagy várjunk a patch-ig???
A város nézetbõl ki tudod õket a placcra rakni.

Vazzergh...nem is vagytok igazi Simsesek..😊)Hogy lehet megunni ennyi idõ alatt?Én az egyet több mint 4 évig nyomtam(igaz 7 kieg. is segített).De azért az alappal hûségesen jáccottam a livin large megjelenéséig.😊)Ezzel a kettõvel meg sosincs sok idõm játszani ,tehát nekem még remélem sok újdonság lesz benne.Pölö nyugdíj.Azt magától adja v. igényelni kell?😊

Azzal a money-s dvd crackkel egyetlenegy probléma van-legalábbis nálam-dvd olvasó/író nélkül nem megy.Úgyhogy az sem tökéletes.Majd az updatet megcrackelik,addig elvagyok a kiírt cédével.😊

narazzino
szép volt <#nyes>

narazzino
Nekem is az lenne a gondom hogy nem tudok költözni.Max azt tudom csinálni hogy a házzal együtt a családot is kivágom, aztán akármikor visszatehetem õket, pedig én csak a családot szeretném kiköltöztetni és új házba tenni õket! Légyszi segítsetek ha tudtok!!

narazzino
Nekem is az lenne a gondom hogy nem tudok költözni.Max azt tudom csinálni hogy a házzal együtt a családot is kivágom, aztán akármikor visszatehetem õket, pedig én csak a családot szeretném kiköltöztetni és új házba tenni õket!Légyszi segítseteg ha tudtok!!

Devids Pro
van ahoz is egy kollekció amiben meg leeht venni az autókat
Top Gun, azzal kezdtem, de nincs benne...
zizzenet, thx...
ja, autóhoz vkinek vmi hozzáfûznivalója? lehet-e, nem-e, hol lehet szerezni, stb?
TopGun
Olvasd el a leggyakrabban elofordulo kerdeseket itt a banner alatt!!!!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Én még nem költöztem, de ha jól tudom, nem vihetsz cuccot. Eladod a régi lakást, nõ a pénzed, megveszed az újat. Burzsulyéknál így megy ez.

TopGun
Ok. ertem, igen azt a linket en is lattam, de sajnos nem tudok onnan letolteni, mert tiltva van nalunk az az url, bar itt van aki segitett par hazzal onnan. 😊

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

vki megkönyörülne rajtam 😉
szal még1cer, srácok, hogy lehet költözni a simsben? cuccokat tovább lehet vinni?
ja és verdát lehet vhonnan szerválni? jó lenne minél szájbarágósabban, thx...
Devids Pro
hagyjuk 😄
már segítettek privbe
Ajaj, értem, tehát már nem a Frameworkrõl beszélünk. Ez esetben megértelek. Nekem is volt SP1, és tényleg kicsit lelassult. De a játék közben nem éreztem változást, ugyanis én eleve bármilyen rendszertelepítés, -frissítés után megyek a szolgáltatásokhoz és a legtöbbet letiltom, leállítom. Játék elõtt pedig még egy halom taskot is kilövök.

Ez nem a Framework miatt van, mondom. Hogy telepítetted föl? Service Packkel? Avagy van valamilyen Service Pack a rendszerhez telepítve?

Devids Pro
hát én nem örülök mert lassítja a rendszer betöltését mert mindig kattintgatni kell, meg mikor kicsit nem vagyok itt és bejön a képernyõkimélõ akkor is kijön a felhasználók bejelentkezése ablak :/
PiszkosFred
Igazad lehet, de annyi idom nincs, hogy ugy epitsek hazakat, hogy aztan jatszani nem fogok vele. Az osszes eddigi csaladnak amellyel jatszottunk sajat kezuleg epitettuk a hazakat, eleg volt annyi ;] Nomeg volt egy link par hettel ezelott, ahonnan fantasztikus hazakat lehetett letolteni, azt uberelni nem tudom es nem is akarom, sem idom sem tehetsegem, sem energiam. Egy kis pihentetes jol fog jonni, aztan ha igaz a marciusi datum, akkor majd ujult erovel eloveszem a csaladokat a stasis kamrabol... A HQn befejezzuk meg az ismertetoket, aztan marad a mar emlitett forumozas. Ez is le fog kotni ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

TopGun
Es mi lenne, ha nekiallnal utos pecokat csinalni? amik occsok, de azert jol neznek ki, ez elegg lekotne nem?

srácok, hogy lehet költözni a simsben? cuccokat tovább lehet vinni?
ja és verdát lehet vhonnan szerválni? jó lenne minél szájbarágósabban, thx...