Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja a #10275 neked ment..😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

ámen...😊))

ja, azok a piros smilek a kiadokh akartak menni
4. HSZ a forumokkalkapcs. itt van a legelenkebb forgalom, ez a legertelmesebb oldal, mert itt tényleg foglalkoznak a forumozokkal, megosztjak egymassal a problemaikat, es segitenek 1mason.<#worship><#taps><#integet2>
1. HSZ ez nem nekem szolt, de nagyon ketlem h a jatekosok többsege eredeti jatekokkal jatszana, megis vannak akik megveszik, és ebböl a kiadok k*rva nagy hasznot húznak.
2. HSZ en is sokkal szivesebben jatszanek eredeti jatekokkal, de kinek van arra pénze h havonta 4-5 jó játékért, amivel szivesen jatszana, kiadjon 60.000 ftot, mer a magyar keresetek mellett ez nem igazan kivitelezhetö.
3. HSZ en warezolok, es nekem a polcon nem igazan akad Redeti jatek, max amit az ujsagokh, adtak.<#szomoru1><#szomoru1><#nemtudom><#falbav><#email><#banplz><#mf3><#mf1>
PiszkosFred
OFF
A jatekkal kapcsolatos kerdesekre mindig kapott mindenki, igencsak kimerito valaszt. Belepillantok neha a tobbi sims2 forumba, es meg kell mondjam hogy a legreszletesebb es legjobb magyarazatok itt hangzanak el. Ugyhogy ennyit a "segiteni szokasrol".

Amit te kerdeztel, annak SEMMI KOZE a sims2hoz! (az megint mas kerdes, hogy millioszor szajba lett mar ez a ***** krekk ragba, csakhat lusta az ember ugyebar, aztan meg sir) Daemon Tools, Alcohol es egyeb marhasagok kerdeseit tedd fel egy masik topikban (biztos talalsz ilyet a gumiban vagy a szoftverek kozott) es ott tuti elmagyarazzak neked reszletesen. Nem beszelve arrol hogy a FAQ oldalan kivul snt oldala is reszletesen leirj a dolgokat.

Azt meg ne vard senkitol se, hogy elkezdjen tanitani, erre ott vannak a tanaraid, nyaggasd oket. Gondolom "a szines doboz gyerekek, az a monitor"-t mar tanultatok, mert ha nem, akkor nehez lesz warezolnod...

De ha azert nem tudsz DTvel banni, mert eddig minden jatekod eredeti es nem volt meg ra szukseged, akkor megkovetlek, es emelek egy szobrot neked (is), mert egyike vagy azon keveseknek, akik ezt az elvet kovetik. De - ne haragudj - ketlem hogy ez utobbi lenne a helyzet...
ON

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

na

olvass vsza kb a 8500hsz körüli oldig és ott megmondják.
h+nem megy akko install/asztal ikonon jobb klikk, mount image1 virt +hajtóba/utána+ amit kibont masold bele a fömappaba.
ennem jobban nm tom Lmondani.
Ja, és NINCs vaze!<#vigyor2>
Köszi a segítséget. Valszeg ez a kedvetlenség lehetett a görnyedés oka, merthogy az én simem kicsit luta, n meg dolgozni küldtem. Jaja.

Más kérdés. Tapasztalt-e más is ilyet. Másodszor történt meg velem, hogy ugyanabban a community lotban, ahol zajlott az élet, bekrepált a grafika. Nagy barna textúralapok villództak a képernyõ felén. Ahogy mozgattam a kamerát, találtam egy pontot, ahonnan kiindult az egész, valamelyik sim fejébõl sugárzott ki ez a furcsa, oda nem illõ matéria. Radeon kártyám van, lehet, emiatt történt? Szóval, tapasztaltatok már hasonlót?

Sipocz
Hipp-hipp és hurrá! az orosz srácokk jumping bugra adott patch-ája kíválóan mûködik!!!! Újra nagy kedvem van Sims2-õt játszani, a simek a faluban azzal barátkoznak akivel jólesik, az összes tárgy és társasági helyzet korlátozás és ugra-bugra nélkül elérhetõ! Szóval gyönyör a köbön!! Képzeljétek el amikor a gyermek és az unoka a saját apjával illetve nagyapjával korlátozás nélkül tud beszélni, játszani, együtt étkezni és hancúrozni! Istenbizony felemelõ dolog!!!

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Sipocz
Helló Népek!
Mizujs?
Ez a görnyedt járás nálam akkor jön elõ amikor az óhajaival és a statisztikai értékeivel nagyon ellentétes dolgokat csináltatok a simmel (pl. egy roppant trehány simmel mosogattatom el a koszos edényt vagy egy nagyon lustát küldök el ugra-bugrálni). Komolyabban beteg simem még nem volt, pár megfázás esetleg meg egyszer egy ételmérgezés, de ott sem görnyedeztek látványosan. Ezzel együtt lehet hogy beteg a simed, bár ezt nálam mindig írásban is közölte a gama. A remegés nem biztosan animált mozgás, van amikor a látószög, a nagyitás, a sim térbeli poziciója miatt bizonytalan a textura illesztése a simet alkotó térrácsra és ez jelenik meg így.

Kérdésem teszem fel most. Függ-e valamitõl a sim testtartása? Mostanában elég görnyedten jár. Nem, nem öreg, frissen kreált, öt-hat napos felnõtt, egyelõre szerény munkával és egyedül. Tehát mostanában gyakran látom, hogy görbe háttal áll, beszélget stb., de egyszer, amikor felébresztettem, mert munkanap volt, valamit nyögött, és a lépcsõn valami hihetetlen görbén jött le, szinte derékszögben.
Egyszer meg elkezdett remegni. Nyugi volt, épp egy kávét ivott meg, ült, de remegett a törzse, a kezei meg a feje, tehát az egész teste. Amolyan kicsit tikkes-idegbeteg jelenség volt. Ez bug vagy ez is jelent valamit?
Szóval görnyedés és remegés. Segítségetek elõre is köszönöm.

Rafaelo
pedig volt olyan hogy kigyulladt a retkes konyha bár valami efekteket én lekapcsoltam benn lehet azé nem szolt

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Messzírõl? Érdekes, akkor nálad még nem is riasztott sztem.. Azt nem meghallani <#eplus2> Borzasztó hang...
Rafaelo
én nem is hallottam még sose pedig szól biztos messzebrõl néztem

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Csak h a témánál maradjunk: titeket nem idegeít rohadtul a tûzriasztó hangja a játékban? Ezt vmi olyan kurva szar lett, sípol aztán még élesebben... <#falbav> ehh, javítsák ki a patchben! <#boxer>
Devids Pro
szép nagy betükkel a banner alatt ki van írva "Leggyakrabban elõforduló kérdések
Akkor jól láttam tegnap, hogy joinozta a táncot a kis töpszli. De ezt csak tegnap vettem észre. Akkor majd szolóztatom is :-)) És persze közelrõl. Egyébként a gyerköcök sem semmi amit tánc ürügyén müvelnek. Gyorsan meg is öleltettem az anyukájával ( ha már én nem tehetem ugye) De mindnek baromi jó képe van tánc közben. Ez a félig felhúzott szemöldök negyon komoly.
Sipocz
No meg ezt próbáld ki ha még nem volt meg Nálad: a toddlernek programozd be hogy "dance solo" valami rádió közelében, szédületesen aranyos!
A grószok😊->van nálam is kettõ, de külön-külön családnál (direkt generáltam õket hogy megvizsgálhassam az elder mûködést) és persze a nagy egymásratalálás nem maradt el, itt is mindkettõ egyszerre akar eljegyzést és unokát (a mamus mostanság a harmadikat is), tök fitos amikor nyögve-szuszogva-motyogva bemásznak az ágyba vagy a hottubba és ott aztán már csak ami a csövön kifér, és ráadásul ez mindkettõ 3500 pontos wantja😊))!

Na ezeken már én is fennakadtam. Pont a kismamánál lepödtem meg legutobb, hogy adoptálni akar, mikor már van két gyerköc ( akiktõl már igy is kivan) plusz ép állapotos. De muris az is, amikor az idõs házaspár, akik egyébként vigan woohooznak és roppant szerelmesek egymásba, hogy eljegyzést akarnak illetve házasságot. Persze közben unokát is. Szóval elég érdekes.
Sipocz
Rendszeresen visszatérõ "gondolata" (memóriabuborék a feje felett) a családcentrikus simjeimnek az örökbefogadás -állítólag a cumi+telefon jelek ezt takarják- ; a dolog érdekessége hogy akkor is elõjött pl. egy nõnél amikor épp áldott állapotban volt😊)! Érdekes want/fear páros a gyermekvárás/ettõl való félelem egyszerre, vagy pl. egy nagymamánál fordult elõ a szülinapi buli az unokának/a party rendezéstõl való félelem vagy akár az email küldés/emailezéstõl való félelem szintén azonos idõben, de eleddig a legröhejesebb amikor egy toddler wantjai között megjelent a "szerelõ szerzõdtetése" 😊)).

Ja és a multkor írtam, hogy elment a gyerek vagy mi a szösz történt. Hát tuti, hogy az volt, mégpedig azért, mert a csajszim megöregedett, és gondolom a gép kiszámolta vagy mi, hogy mire szülne öreg lenne, igy ejtette a babyt. De visszavágtam és örökbe fogadtam egy kisbabát. Szegény nöci, olyan boldog lett, hogy teljesen kifehéredett!!! Igy a gyerekholmik sem mentek kárba.
Nem tudom, hogy annyira akarom-e, hogy elvigyenek, de pont ezért lehet, hogy jobb lenne egy ilyen állítható teleszkóp, mert akkor egy kevésbé kedvelt simet küldenék "odaátra". Mert, hogy azért kiváncsi vagyok ám!
:-)) Ez a mac&cheese ez nagyon jó!!! Ezek szerint nálatok sincs topzódás ikrekben. Egyébként ahány képet én ikrekrõl láttam, azon mind egy fiú -egy lány volt, és nekem is igy születtek. Szóval... Persze ez csak véletlen gondolom.
És igen szerintem is a full in love a tuti, ha gyermekáldásról van szó.
Sipocz
Az a pletyó a csíkon, hogy rengeteg mac&cheese-t kell kajáltatni a népekkel mert attól jön az ikergyeremekáldás. Nyomatom a simekbe a m&c-t és sajnos semmi, pedig a falunak pontosan egy leány ikerpárra lenne szüksége az egészséges "ivararány" fenntartására. Elküldtem a FAQ-nak egy patch-ot amivel a teleszkóp átállítható "namostvigyenekelazufók" módba állítólag.
Valóban a "try for baby"-hoz felnõtt különbözõ nemü egyénekbõl álló pár szükséges piros szivecskével (nekem a piros szivecske nélkül nem jött a "párzási" sansz) és persze a nõnek nem szabad terhesnek lennie.

Ja, az UFO pedig még egyszer sem vitt el!!!
Már megakartam kérdezni, hogy Nektek milyen gyakran születnek ikreitek? Mert nekem a legelsõ gyerek illetve gyerekek azók voltak, amitõl majd kihullott a hajam, de azóta semmi, pedig egy-néhány terhességet végig csináltam már. Ti hogy áltok ikerileg???
Hát pont ezt mondom!!! Aztán esküvöt is csnáltam nekik, hogy már mégsem leányanyként szüljön szegényke, ugy hogy szép nagy pocis eskövõ volt, ami egyébként jól sikerült, azt leszámítva, hogy alig vártam, hogy elvigye végre õket a limuzin, pont a kismamára gondolva, hogy felturbozzák egy kicsit, de ez pofáraesés volt, ugyanis a kismamák nem mehetnek nászutra, a pasi viszont elment egyedül ;-))
Devids Pro
és terhes lett?
Csak ugy olvasgattam a faq-ot....mert tök jó, de nem birom ki szó nélkül, hogy meg ne jegyezzem, hogy egy ponton javítani kellene. Szóval, hogy : "A Try for baby kizárólag az összeköltözés(Move In)után érhetõ el." Hát ez nem igaz. Azt hiszem már írtam is itt, hogy egy családomnál kipróbáltam a gyermekcsinálást esküvõ elött, nem együtt lakva, ráadásul egy próbafülkében, és sikerült. A pasi ezek után nagyon példamutatóan viselkedik, mert minden áldott nap megjelenik a csajszinál, ott tölti a napját, majd hazacammog. Szóval többet tud a játék mint gondolnánk.
Devids Pro
"Képzeld Sipöcz A Snooty-n van egy pach a jumping bug-ra"...
Snooty
TopGun
Szia! honnan szedted le a jumping bug patchet?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Vagy egyszercsak nem ismerné fel a családtagjait, elfelejtené, hogy kel cereal-t készíteni, meg ilyenek ;-)
Ja a jumping bug. Hát ha még nem tapasztaltad, akkor biztos nem játszottál túl sokat. Ez egy NAGY hiba a játékban: Ha már túl sok emléke van a muksonak, egy idõ után nem tud többet befogadni, és kimerevedik, az akció nem történik meg. De ha nyakalják az elixirt, tuti hogy belefutsz a dologba.
Én is pont arra gondoltam, hogy tök vicces lenne, és ráadásul még életszerû is :-))
Sipocz
Körbenéztem a hack&patch dolgokban és töltöttem egy rahedli cumót, persze egyik sem un. official massza viszont ha van hozzá vállalkozókedv hát uccuneki. Van benne teleszkóp meg felhõnézegetõ patch, öntisztitó bili, csak a család által használható ajtó(a vendég nem tudja leszedni a pénzfát😊, tini woohoo és woohoo videó patch. Ha kapok cimet akkor fel lehetne tenni a FAQ site-jára.

PiszkosFred
Aztan elmenne egy community lotba, es sosem talalna tobbet haza... ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ja tök király lenne benne az Alzheimer kór is.Gondold el,mindennap új embereket ismerne meg..😊))Ez fõleg a popularity-s beállítottságúnál lenne hasznos..😊)))

Má bocsi, de én itt olvasgatok, és fengom nincs, h mi az a "jumping bug". H az öregedésröl van szo, én nyakaltatom vele az elixirt, es él
+ nyulazik
Na én tegnap ki is próbáltam, tökéletes. Viszont a probléma megoldását ugy látom az adja, hogy egyszerüen nem történik több bejegyzés a memoárba. Se baj addigra mire elér a sim a jumping bug-ig már van emlék doszt. Viszont nekem volt egy olyan elképzelésem, hogy az öreg kór mintájára talán törlödhetnének is az emlékek. Tehát amikor jönn egy új, és nem fér kitörölne véletlenszerüen egy másikat. Ez olyasmi lenne mint az idöskori szenilitás vagy hasonló. Szerintem ez jobb megoldás lenne, de igy is jó. Miközben írom, jut eszembe, hogy nem néztem meg, hogy a többieknek megy-e az emlék. Mert ha mindenkiét blokkolná, az nem lenne túl vidám. Na ma majd tovább tsztelem.
Sipocz
(persze nem szeniális, hanem zseniális😊)

Sipocz
Helló Népek!
Ha úgy van a jumping bug patch-csal ahogy ott a site-on a fórumban a srácok lelkendeznek akkor naccerû. Sajnos tegnap elvoltam távol és csak most láttam a jegyzésed, már le is töltöttem ezt a szédületes 400 byte-nyi cumót (😊))!! Már korábban is mondogattam: ha az oroszoknak lenne hozzá pénzük akkor a Silicon Valley Moszkva alatt terülne el, szeniálisak az orosz programozók (igaz nagyon sok feketedobozos alapon nyomul, node a pénz kell kenyérre)!! Persze ez csak az a patch egyik, de szvsz. mindenképpen a legnagyobb problémát oldja meg a többi vár a Maxisra.

Ja bocs, hülyeséget írtam, most megnéztem és azt írták, hogy, a másodunokatestvérek már tudnak házasodni.

A hivatalos oldalon, volt valami nyilvános chat a készítõkkel, ott is volt téma ez a vérfertõzés, és ha jól emléxem, akkor a második generációig még rokon, de az utána következõ már nem.

"5. Failed to find any DirectX 9.0c compatible graphics adapters in the system! ... "Directx9c hibával elszáll a program."
Ez vagy azért van mert beta-release a Directx9c,vagy mert a WinXP SP2 az"

Ha beta release, akkor LEHET gond...
Devids Pro
de az úgy mûködik
DVD-s verzióhoz van crack vagyis mindent jól csináltál
Mike
látom már megint munkát adtatok nekem <#ejnye1>

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
lásd pl. ezt

Mike
kimented, átszinezed

Képzeld Sipöcz A Snooty-n van egy pach a jumping bug-ra. Nem tudom, hogy milyen, de biztos érdemes kipróbálni. Én minden esetre letöltöttem, majd megosztom a tapasztalatom! Ha esetleg már valaki próbálta ne fogja vissza magát!
Sipocz
Helló Népek!
Mizujs?
(ne egyétek már egymást! fõleg ne félreértések alapján!)
Lehet hogy nem mondok újat, de csak most lettem figyelmes a dologra: ha az utódok korszakváltása elõtt bevásároltatsz a simmel a gyereke (testvére, unokája....) számára ruházatot akkor nem a gama default cuccát adja fel rá a váltáskor, hanem a megvásárolt holmi egyikét.
Tök kicsinálja a lelkem a jumping bug; pedig akik mostanság elkapják 1 sec.-et sem töltöttek aging off-ban; franc, francabb, legfrancabb.....
Még mindig nem tudom hanyadik generációig vizsgálja a rokonságot a gama, mármint a "vérfertõzés" szempontjából, akinek van tapasztalása az szóljon.

Sziasztok!

Nem tudnátok kisegíteni abban, hogy hogyan lehet custom hajszíneket (csak színt) kreálni és betenni a játékba? Vagy egy leírás linket tudnátok adni? Elõre is köszi.