32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• zizzenet
    Na, sikerült beállítanom a simek maximális számát. Asszem, arra is rájöttem, hogy egy közösségi telekre az amúgy ott lévőkön kívül (tehát a játékos simjei és az eladók, pincérek stb.) kétszer annyit enged be, mint amennyi be van állítva maximum látogatónak. Tehát ha 8 a limitáció, és olyan közösségi telken vagy, ahol három fix sim van, akkor összesen 19-en lehetnek. Nem tudom, lehet, van egy globális limit is, mert szerintem ez már túl nagy szám lenne, de a 16-ot biztosan el lehet érni - olyankor akadtam ki, de nagyon.
    Szóval levettem 8-ról 4-re, így persze max. 4 embert hívhatok bulira, ugyanakkor a közösségi telken 19 (vagy 16) helyett csak 11-en vannak. Nagy különbség.

Kérdés: nem tudjátok, miért lehet az nekem már az Egyetem óta, hogy a kézi poroltó, a rovarirtó, és most már úgy tűnik, a verekedés füstje esetén is rendesen belassul a játék? Bárhova forgatom a kamerát, még ha a füst vagy por nem látszik, akkor is 5-6 FPS. Radeon 9800 Pro kártyám van 4.12-es Catalysttal.
    Előre is köszönöm a segítséget.
  • rage
    Már azt is elmondták, hogy mi lesz a következő kiegészítőben...
  • Ibron
    Vazze...dobok egy hátaast!!!..fent vaaann!!.Köszi a segítségeet!.
  • Ibron
    Akkor egyszer átírom és elég..ok..miből gondolod,hogy lesz következő?Szerintem itt már mindent kitaláltak...:D.Max Sims 3 lesz,amibe végre évszak változás,eső,hó,meg köd emg minden lesz:D..olyanra vágyom.
  • rage
    Ne, mert akkor meg a következő kiegészítővel lesz gond.
  • Ibron
    Meegvaaan:D..a registryje:D...megpróbálom ismét feltenni..ha vége a telepítésnek,írjam vissza az eredetire a kódot?
  • Ibron
    Aha..rákerestem benne és sehol semmi..lehet,hogy újra kéne telepítenem a Sims 2-t...
  • rage
    Úgy van
    De ha ennyire nem vagy benne járatos, a helyedben nem nagyon bántanám ...
  • Ibron
    Csak merre találom a registryt?:D....nyissam meg a Futtatást és regedit?
  • Ibron
    Aha....Universitynél nem kellett átírnom:D,de megpróbálom.
  • AdaKiller
    akinek leszedi a telepítés végén az csinálja u.a. mint az egyetemnél ---> registry átírás a régió kódnál, aztán visszaírás és ennyi

• Ibron
    Szóval abban nincs hiba,hogy a Sims 2 és a University a D meghajtón van,de én a C-er teszem a Nightlifeot?
  • Carlos
    Nincs is messze...
  • Ibron
    Kőbánya.
  • Carlos
    10 ker az melyik?
  • Ibron
    10ker:D...a patchelés soha nem volt erőségem a Sims sorozatban:DD,de ez a Nightlife...hát vazz:D...nagyon kifogott rajtam..bár..az tutti,hogy nem baj,hogy a D-n van a Sims 2 és a University,én meg a C-re akarom felpakolni?
  • Mustang2005
    Konkrétabban hol laksz???
  • Ibron
    Nincs köztetek valaki,aki Bp-i?:D...mer nem hiszem,hogy sikerül feltennem ezt így egyedül,ugyanis még mindig leszedi a telepítés után vazze:(.
  • Devids Pro
    de jó hogy iylen szép nagy betükkel irtál..
    amúgy nemtudom miért van
  • Ibron
    Amúgy meg,ha tényleg csak Sims 2,akkor ott a FAQ:P.
  • Ibron
    Akkor miért írtad,hogy Sims 2+Nightlife?:D...hülyék azért nem vagyunk:D:
  • bazza
    ööö mármint magyar sims2-vel! nem a kieg. magyaritása érdekel...
  • Ramore
    és a CNN hírcsatornát lehet magyarul nézni?
  • vg
    "Sry, mcsok leszek, de meg tudná vki mondani, hogy ENG sims2 + nightlife... lehet már magyarul játszani ?"

Hogy lehetne már? Gondolkozzál már egy kicsit!
  • bazza
    Sry, mcsok leszek, de meg tudná vki mondani, hogy ENG sims2 + nightlife... lehet már magyarul játszani ?
  • zizzenet
    Amúgy nem tudom, hogy vagytok vele, de nekem nagyon tetszik, hogy most már megrajzolja a szomszéd telkeket is, sőt rögtön át is lehet váltani valamely lakott területre, ami látszik. Élettelibb és látványosabb lett az egész.
  • Tom3 #14751
    bocsi :S
    már nem kell
  • Carlos
  • Mike at home
    wow, jatszanom kell vele, sziasztok
  • Carlos
    Hát ez a kieg kész!
    Elmentem randizni egy csajjal perfect date lett.
    Hazamentünk a szép kis autóval. Woohoo az autóban meg minden, kiszállunk.
    Arra jön egy másik kedves és meglátja a heves Make Out-ot. Kapásból pofoszkodás, mentegetőzés, de semmi remény.
    Azóta a csaj akivel szakítottam egyfolytában lopja az újságot, meg rugdalja fel a kukát. Belerúg az autóba (riasztó üvölt). A másik meg küldözgeti a virágokat, a szerelmes leveleket meg minden.
    Kaptam valami kupont is valamelyik étteremtől, hogy egyszer ingyen ehetek.
    Kééééész...Megyek vissza játszani.
  • Carlos
    Nézz a bannerre és megtudod!
  • Tom3 #14746
    Valaki meg dobna 1 linkel privibe honnan szedhetem?
    Előre is köszi. :)
  • Ibron
    Nekem nem kéri vissza az első cd-t,pedig unmountoltam az1-t,mikor kérte a 2-t és oda tetem be a 2dika,aztán a végére írt,kiírta,hogy patchelni fog és csak okézni tudtam,majd emgint leszedte.
  • zizzenet
    Olyan, csak kicsit rosszabb. Egyébként volt olyan kolesz, hogy egyszer csak valamelyik indításnál mocskosul akadozott. Hiába indítottam többször újra a játékot, egyhuzamban döcögött. Kiköltöztettem a simet, majd vissza, újra minden jó volt. Eléggé vicces.
    HT = Hyper Threading, vagy hogy írják.
  • Mike at home
    HT az milyen?
  • Mike at home
    kolesz nalam is szaggatott anno
    olyan ez is?
  • zizzenet
    3 gigás HT proci, 1 giga memória, Radeon 9800 Pro. Elmegy nekem a maximumon is, ha lakótelken vagyok, legyenek akár 6-8-an, néha többel is szépen megbírkózik, de a szaggatás a közterületen (és a koleszokban is, egyébként) alig-alig változott, ha levettem a beállításokat. Azt gondolom, nem feltétlen a grafikai rész egyedül a ludas.
  • Mike at home
    milyen grafkartya, milyen proci?

nalam mindent levett a legalacsonyabbra
  • Mike at home
    yeah, asszem polgarmester ur, vesz maganak kocsit

nalatok mi szokott lenni az eletcel?
    nalam vagy rendor, vagy 6 unoka
    de a popularity-s neepek mind rendorok akarnak lenni, rohej
    mi kell ahhoz, hogy mondjuk az uzleti eletben akarjon sikeres lenni

SimPE megy az uj kieggel?
  • Ibron
    Ok,akkor én is ilyenre számíthatok..mer emlékszem,a Sims 2-nél is panaszkodtál,hogy szaggat..nekem is szaggatott rendesen,de volt néha jó napja is:D..University tűrhető volt,de,ha végre sikerül ezt feltennem,akkor én se számíthatok jobbra:D.