Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
4. HSZ a forumokkalkapcs. itt van a legelenkebb forgalom, ez a legertelmesebb oldal, mert itt tényleg foglalkoznak a forumozokkal, megosztjak egymassal a problemaikat, es segitenek 1mason.<#worship>#worship><#taps>#taps><#integet2>#integet2>
2. HSZ en is sokkal szivesebben jatszanek eredeti jatekokkal, de kinek van arra pénze h havonta 4-5 jó játékért, amivel szivesen jatszana, kiadjon 60.000 ftot, mer a magyar keresetek mellett ez nem igazan kivitelezhetö.
3. HSZ en warezolok, es nekem a polcon nem igazan akad Redeti jatek, max amit az ujsagokh, adtak.<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#nemtudom>#nemtudom><#falbav>#falbav><#email>#email><#banplz>#banplz><#mf3>#mf3><#mf1>#mf1>
A jatekkal kapcsolatos kerdesekre mindig kapott mindenki, igencsak kimerito valaszt. Belepillantok neha a tobbi sims2 forumba, es meg kell mondjam hogy a legreszletesebb es legjobb magyarazatok itt hangzanak el. Ugyhogy ennyit a "segiteni szokasrol".
Amit te kerdeztel, annak SEMMI KOZE a sims2hoz! (az megint mas kerdes, hogy millioszor szajba lett mar ez a ***** krekk ragba, csakhat lusta az ember ugyebar, aztan meg sir) Daemon Tools, Alcohol es egyeb marhasagok kerdeseit tedd fel egy masik topikban (biztos talalsz ilyet a gumiban vagy a szoftverek kozott) es ott tuti elmagyarazzak neked reszletesen. Nem beszelve arrol hogy a FAQ oldalan kivul snt oldala is reszletesen leirj a dolgokat.
Azt meg ne vard senkitol se, hogy elkezdjen tanitani, erre ott vannak a tanaraid, nyaggasd oket. Gondolom "a szines doboz gyerekek, az a monitor"-t mar tanultatok, mert ha nem, akkor nehez lesz warezolnod...
De ha azert nem tudsz DTvel banni, mert eddig minden jatekod eredeti es nem volt meg ra szukseged, akkor megkovetlek, es emelek egy szobrot neked (is), mert egyike vagy azon keveseknek, akik ezt az elvet kovetik. De - ne haragudj - ketlem hogy ez utobbi lenne a helyzet...
ON
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
olvass vsza kb a 8500hsz körüli oldig és ott megmondják.
h+nem megy akko install/asztal ikonon jobb klikk, mount image1 virt +hajtóba/utána+ amit kibont masold bele a fömappaba.
ennem jobban nm tom Lmondani.
Ja, és NINCs vaze!<#vigyor2>#vigyor2>
Más kérdés. Tapasztalt-e más is ilyet. Másodszor történt meg velem, hogy ugyanabban a community lotban, ahol zajlott az élet, bekrepált a grafika. Nagy barna textúralapok villództak a képernyõ felén. Ahogy mozgattam a kamerát, találtam egy pontot, ahonnan kiindult az egész, valamelyik sim fejébõl sugárzott ki ez a furcsa, oda nem illõ matéria. Radeon kártyám van, lehet, emiatt történt? Szóval, tapasztaltatok már hasonlót?
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Mizujs?
Ez a görnyedt járás nálam akkor jön elõ amikor az óhajaival és a statisztikai értékeivel nagyon ellentétes dolgokat csináltatok a simmel (pl. egy roppant trehány simmel mosogattatom el a koszos edényt vagy egy nagyon lustát küldök el ugra-bugrálni). Komolyabban beteg simem még nem volt, pár megfázás esetleg meg egyszer egy ételmérgezés, de ott sem görnyedeztek látványosan. Ezzel együtt lehet hogy beteg a simed, bár ezt nálam mindig írásban is közölte a gama. A remegés nem biztosan animált mozgás, van amikor a látószög, a nagyitás, a sim térbeli poziciója miatt bizonytalan a textura illesztése a simet alkotó térrácsra és ez jelenik meg így.
Egyszer meg elkezdett remegni. Nyugi volt, épp egy kávét ivott meg, ült, de remegett a törzse, a kezei meg a feje, tehát az egész teste. Amolyan kicsit tikkes-idegbeteg jelenség volt. Ez bug vagy ez is jelent valamit?
Szóval görnyedés és remegés. Segítségetek elõre is köszönöm.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
A grószok😊->van nálam is kettõ, de külön-külön családnál (direkt generáltam õket hogy megvizsgálhassam az elder mûködést) és persze a nagy egymásratalálás nem maradt el, itt is mindkettõ egyszerre akar eljegyzést és unokát (a mamus mostanság a harmadikat is), tök fitos amikor nyögve-szuszogva-motyogva bemásznak az ágyba vagy a hottubba és ott aztán már csak ami a csövön kifér, és ráadásul ez mindkettõ 3500 pontos wantja😊))!
És igen szerintem is a full in love a tuti, ha gyermekáldásról van szó.
Valóban a "try for baby"-hoz felnõtt különbözõ nemü egyénekbõl álló pár szükséges piros szivecskével (nekem a piros szivecske nélkül nem jött a "párzási" sansz) és persze a nõnek nem szabad terhesnek lennie.
Snooty
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
+ nyulazik
Ha úgy van a jumping bug patch-csal ahogy ott a site-on a fórumban a srácok lelkendeznek akkor naccerû. Sajnos tegnap elvoltam távol és csak most láttam a jegyzésed, már le is töltöttem ezt a szédületes 400 byte-nyi cumót (😊))!! Már korábban is mondogattam: ha az oroszoknak lenne hozzá pénzük akkor a Silicon Valley Moszkva alatt terülne el, szeniálisak az orosz programozók (igaz nagyon sok feketedobozos alapon nyomul, node a pénz kell kenyérre)!! Persze ez csak az a patch egyik, de szvsz. mindenképpen a legnagyobb problémát oldja meg a többi vár a Maxisra.
Ez vagy azért van mert beta-release a Directx9c,vagy mert a WinXP SP2 az"
Ha beta release, akkor LEHET gond...
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Mizujs?
(ne egyétek már egymást! fõleg ne félreértések alapján!)
Lehet hogy nem mondok újat, de csak most lettem figyelmes a dologra: ha az utódok korszakváltása elõtt bevásároltatsz a simmel a gyereke (testvére, unokája....) számára ruházatot akkor nem a gama default cuccát adja fel rá a váltáskor, hanem a megvásárolt holmi egyikét.
Tök kicsinálja a lelkem a jumping bug; pedig akik mostanság elkapják 1 sec.-et sem töltöttek aging off-ban; franc, francabb, legfrancabb.....
Még mindig nem tudom hanyadik generációig vizsgálja a rokonságot a gama, mármint a "vérfertõzés" szempontjából, akinek van tapasztalása az szóljon.
Nem tudnátok kisegíteni abban, hogy hogyan lehet custom hajszíneket (csak színt) kreálni és betenni a játékba? Vagy egy leírás linket tudnátok adni? Elõre is köszi.