32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Tom3 #14866
    Az lett volna hogy a házba ablakokat raktam de ugyan olyan sötét maradt mint a nélkül.De már meg lett oldva a fény, low-on volt.

#14851-re valakai? :O
  • Ibron
    Köszi infot,szerencsére van egy családom pleasentwievban(vagy hogy írják),oda berakom a garázst,a Universityben lévő simemet meg még nem költöztetem kia koleszból,előbb becsajozok,mer az élet célja,hogy 20 másik simmel wohoo-zon:D.
  • Devids Pro
    Ezt a 8 üzit valahogy szebben is megoldhattad volna :D (mondjuk nem kellet volna egymás alá 8) :D
  • Mike at home
    szerintem max cheattel rakhato koleszbe
    mint ahogy uzlet is
  • Mike at home
    hat tedd hazhoz, ne az egyetemhez
  • Mike at home
    szerintem a mobiltelefon szuper, en sokat hasznalom
    vicc amikor egy hazban egy vonal van
    egyetem ota ugy megy a buliszervezes, hogy mindeki egyszerre elkezdi athivogatni a baratait
  • Mike at home
    nalam meg hiaba van videojateka mindenkinek, mar nem tudnak egymassal jatszani mint az Egyetem alatt
  • Mike at home
    etesd oket speci tejjel
    aztan nezzel nagyokat
  • Mike at home
    hat nem
    a simPE egy editor es moddingot tamogato program

pl. ezt talaltam csak amivel meg lehet valtoztatni a vezeteknevet
    ki lehet menteni sim2pack-br a belso karaktergeneratorral keszitett simet (tehat maskor is felhasznalhato, benne lesz a valaszthato listaban)
    es ezen felul szinte barmit meg lehet valtoztatni
  • Mike at home
    jaja nalam is
    a villamaok menten haladva garantalt a felsules

szvsz a villammal jelzettek tobb pontot hoznak a kapcsolatba, gyorsabban lehet baratkozni
    masreszrol megmutatja melyik sim tetszik simunknek - gondolom
  • Mike at home
    ja aha
    fel ios lehet sotetebb heleyen kapcsolni a villanyt, es ugyhagyni
  • Ibron
    A garázsra majd légyszi válaszoljatok:D,előre is thanks...bár lehet,hogy csak akkor engedi,ha nem koleszba lesz az emberkém,hanem saját lakásba...nemtom.
  • Mike at home
    ezert lesz nekem 6600GT-m
  • Mike at home
    nem vilagos milyen ablakokat nyomsz
  • Mike at home
    nalam megy rendesen
    van egy content manager amiben egyesevel tudod engedelyezni a custom dolgokat
  • Tom3 #14851
    #14752-ben:

"de nekem nagyon tetszik, hogy most már megrajzolja a szomszéd telkeket is"
    Erre értettem hogy tud-e valaki csinálni képet?
  • Ibron
    A garázst belehet tenni valahogy?vagy koleszba senkinek se engedi?Tom3 nem értem mire gondolsz:D.
  • Tom3 #14849
    Valaki tud adni 1 képet mien a szomszédság?Vagy lehet látni szomszéd házat?Vagy szomszéd Simet?Mert az nagyon jó lenne.
  • Ibron
    Vazze,nekem a koleszba nem engedi betenni a garászt és anélül meg autót se enged sehova se rakni.
  • Ibron
    Nemtom..eddig ott volt a mobil telfon is,hogy hívás sim,házhozszállítás meg stb. és most nincs ott..nemtudom,egyszerűen eltűnt:D.De örülök neki mert engem is nagyon idegesített:D.
  • Gólya #14846
    Ezt a mobil-eltűnést esetleg le tudnád írni pontosan? Ui. vettek néhányan az enyémek közül is, de már az idegbaj kerülget, amikor csörög. Esetleg bármilyen szabadulási módot szívesen veszek.
  • zizzenet
    Na, ez az, ami biztosan nem. A kézikönyv ír erről, méghozzá valami hasonlót, mint amit én állítottam, csak nem úgy működik, ahogy leírja és állítottam, legalábbis olybá tűnik :)).
  • Ibron
    Hmm...tényleg,vannak villámok is ott a cuccoknál:D..de sztem az az,hogy újak,mer a többibe nem volt,de rögtön el is vetem ezt,mer még csomó más is új,mikor rákattintok a simre és nincs villám...viszont...vettem még a Universitybe mobilt és MP3lejácót,meg a hordozható videójátékot és mekkora LOL...eltűnt a telefon:D.De legalább nem idegesítő,ha smacizik a sim és közbe csörög ezerrel a mobil:D.
  • zizzenet
    Valami információ villámokkal kapcsolatban? (#14831)
  • zizzenet
    Semmi gond. Föl se vettem, inkább tetszett.
  • Gólya #14841
    Oké, semmi közöm hozzá, rossz kérdés! Bocs.
  • Gólya #14840
    Mi ez a törvénytelen vigyor? Csak nem elkövettél Te is valami hasonlót?
  • zizzenet
  • drop
    hát igen elég jó a gépem csak azt nem értem minek kell a fejlesztöknek enyire nem törödni a hardwerel sokal jóbban kéne optimizálni a játékot
  • Gólya #14837
    Jut eszembe - ez a tempó biztosan tetszene az abortuszt ellenzőknek.
  • Gólya #14836
    Megmondom őszintén, nem nagyon számolgattam még simeket de ránézésre meglehetős sokan voltak. A kisebb közösségi telket szerintem tényleg érdemes megpróbálni, nekem működik. Lényeg, hogy ne legyen sok minden rajta.Ez a konzumnő .... ez tetszik. Finomabb, mint amikkel én szoktam őket illetni. Most épp hármas ikreket nevelek, de lehet hogy én hamarabb kapok infarktust, mint a kedves szülők. Mindennek tetejébe mi jár a fejükben? 10 azaz tíz gyerek!!!
  • Ibron
    Jah,ok:D,bocs.
  • rage at work
    Majdnem :)
    Az egy editor
  • rage at work
    Játékmenetben nem annyira vagyok otthon, inkább a feleségem nyomja,
    én csak a technikai részéért felelek, hogy menjen nála a játék :)

Amúgy , hogy viccesebb legyen a szitu, az ő gépén is fent van
    Alapjáték + 2 kiegészítő

Mindent levettem low-ra, szaggat, de nem vészesen, simán játszható.

(P3 1 ghz , 512 MB SDRAM, GEF3)
    :-))
  • Ibron
    De,tudom mi az:P..kiegészítő lemez,de akkor se lehet a végtelenségig valamit kiegészíteni,én inkább mát egy Sims 3-t szeretnék látni,ami rendesen meg van csinálva.
  • zizzenet
    A konzumnő anyjukat, azt. Mindegy, amikor lakótelken vagyok, egész jól megy a játék. Majd csinálok saját belvárost, kicsi közösségi telkekkel, akkor nem fog talán ennyire szaggatni. Hát nem fognak velem itten kibabrálni.

Kérdeznék a játékmenettel kapcsolatban is: egészen pontosan mit jelentenek az akcióválasztó szövegek mellett a kis sárga villámok és mitől függ megjelenésük avagy meg nem jelenésük? Elvileg azt jelezné, hogy az adott célsim arra az akcióra indulna be, nemde? Ennek ellenére sokszor volt, hogy rázúdítottam simem egy villámos interakcióval kiszemelt áldozatára, mire célszemély elküldte kicsi lényem a jó édes kockákkal kitakartba.
  • rage at work
    Előre scriptelt jelenetek.
  • rage at work
    Szerintem, ha a te gépeden szaggat, akkor mindenkién fog
    Neked van 3,6 -os procid, meg 2 GB RAM-od meg brutál ATI kártyád

Ha ezen szaggat, akkor min nem?
    :)
  • drop
    hát enél a játéknál nem érzek sebeség külbséget de lehet helyzet függö mert nem tudom de nekem elég sok sim szokot lenni nálam és lehet hogy másnál meg nem olyan sokk nagy családot szoktam csinálni graf igyis maxon van csak idegesit amikor egy helyszinre érkezve megakad
  • zizzenet
    Arra volnék kíváncsi, milyen bika vassal vagy trükkel, csalással csinálták azokat a simán és zökkenőmentesen futó ingame filmeket, amelyeken népes szórakozóhelyeket mutogattak.