Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy nemtom
az honnan látszik?
út mentén van, az biztos
szerintem egyszerüen elcseszte a mentést 😞
marad az agymosásos költözés 😞((((
csak tudnám miért nem backupolja a mentéseket a program
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
csupáncsak egyszer nem ment a kölök iskolába, másnap meg nem jött érte a busz
hívtam taxit, a taxi nem jelent meg, de a kiirás, hogy el akarok-e vele menni, végtelen ciklusba került (vagyis az igent nem fogadta el) aznap nem jött takarítónõ, nem jött a munkásautó, és sneak outnál megjelent 1-kor a haver, és leállt a sráccal tréfálkozni
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
úgyhogy ha kérhetlnélek, kicsit higgadj le
Szerintem az elõbbi hozzászólásommal már választ is kaptál a kérdésedre, sõt, még elõttem maga a fordító srác válaszolt rá. Na, zárjuk le a témát. Lesz majd fordítás, látogasd a fórumokat és a vonatkozó oldalakat. A téli szünetben például van esély arra, hogy meglódul a munka.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
A srác, akirõl beszélsz, aszonta, ugye, most van ideje, biztos kicsit felgyorsul. De egyik sem profitál ebbõl, szóval szerintem max. hálásak lehetünk, de nem sürgethetjük õket, és ilyen kérdéseket sem illik feltenni, még akkor sem, ha nem sürgetés a célja.
még nincs magyarítás, és ne kérdezd meg újra
Tegnap lettem rá figyelmes és egyformán fordul elõ velem meg az asszonyommal a gamával kapcsoltaban. Történt, hogy az utóbbi idõkben 5 vagy 6 olyan pár keletkezett ahol az egyik fél a nejem a másik az én simcsaládom utódja és persze egy részükkel õ más részükkel én szoktam bíbelõdni. Hogy mennyire kötõdik a játékos a simjeihez->a saját családjaink betöltése elõtt nem általunk bekukkantani a másik családjához ahol az egyik felet mi neveltük, hogy jól megy-é a sora😊)))!
Hehe. Amiért a CA sem a Rome-mal. Bár az EA kicsit vásárló-orientáltabb, egyrészt, mert a kiadott programjuk hibái ellenére is sokkal jobb állapotban van, mint a Rome, másrészt mert a Sims 2 tényleg naygjából azt hozza, amit ígértek, harmadrészt, mert benéznek a fórumokra és néha válaszolnak.
Amúgy szerintem mind a CA mind az EA hátradõltek, hogy kiadták a játékukat, kikapcsolták a gépeket, készülnek a karácsonyi útjukra. Aztán majd jövõre, ha kiheverték a szilveszteri mulatságokat is, meg ismét jól megveregették egymás vállát, hogy a 2004 milyen jó kis esztendõ volt, dõltek a nagy lóvék, talán február-március környékén leülnek, hogy akkor mit is kéne csinálni a programjukkal, meg mi a baj, egyáltalán mi van.
Hehe, cinikus vagyok.
némi kihagyás után tegnap újra elõszedtem, és kellemes 4 órácskát töltöttem el egy vadi új családdal, sajnos azonban részint feleslegesen, mert egyik nap eltüntek az jármûvek. nem jött az iskolabusz, a bejárónõ, a taxi, a sneak out-hoz a haver is csak gyalog jött 😞(((
persze a program újraindítása sem segített, más háznál is minden ok.
volt már vkinek ilyen?
gondolom csak a költözés segíthet
nem értem egyébként az AE miért nem képes tenni vmit, ha tudják, hogy beszarhat a mentés, mondjuk egy ellenörzõ rutinnal ami kiszûri az anomáliákat, vagy a mentés több szintû backupolásával
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Biztossan irta már valaki, de mi a kulöbség a normal meg a special edition között?
Nincs kedvem 10000 hozzászólást átnézni.
THX
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Egyébként tök jó dolog történt velem: egyszer magamhoz költöztettem egy csajszit, és kaptam 20ezer Simoleont (abból lett legdrágább gép + plazmatévé), aztán megcsaltam a nõt, elhúzott, majd most kibékültünk, visszaköltözött és megint hozott 20 rongyot! Jó biznisz a csajozás :-)))) Most ott vagyok hogy van 30 rugó KP-m és nem tudom mire elkölteni :-))
Sipöcz, köszi a segítséget!
Kexhunter: valószínüleg crackelted a játékot, emiatt nem mûködik. Itt a fórum tetején van egy link, ott a FAQ részben le van írva mi a teendõ, nekem is úgy mûködik - jogtiszta a game, csak megpusztult a CD olvasóm :-((( de így megy CD nélkül is.
Mizujs?
-A "groom" egyik jelentése ápol, kicsinosít; talán ez lehet a megoldás
-A képen látható computer a játékalapban benne van, ez a drágábbik szerkó csak itt kinyított állapotban látszik.
-Sok gondot jelent nálam a gazos kert éa az hogy a gardener csak 3 naponként jön matatni. No mostanság kisérletezgetem az ellenszert és úgy látom a gazt és a rendezetlen benyomást a bokrok terjesztik. A jelenlegi projektemben kizárólag fákat és lágyszáru növényeket használok, eleddig (4 simnap) nem jelent meg a rengeteg dudva és a kert environment szolgálata óriási. Ha tudjátok vizsgáljátok meg Ti is! Sajnos így nem tul szép a kert "tagolása" de ebben a tervben fence-ket használok erre és így az apró korlátra szerelhetõ lámpákkal a világitást is meg tudom oldani.
Tudna valaki segiteni problema van a játékkal nem tudok falat húzni meg egyáltalán nem müxik a build mód,ha tudna valaki segiteni megköszönném.
4501-6556210-7147296-6542
de van egy csomó lap amin töb is van
Üdv.
Hát akkor hajrá, drukkolunk! Csak legyen ám kész! 😊
Az 50%-osat csak azért nem töltöm fel, mert nem akarom, hogy a "konkurencia" esetleg átvegye az én fordításomban már meglévõ, nekik hiányzó részeket, és learassák a babért helyettem, amikor már ennyi munkát feccöltem bele. Úgyis marhára ráérek mostanában, hamarosan elkészülök :-)
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
Sims2 fordítás? Egyedül? Mert már rég fordítják. sims2forditas.uw.hu
Na mivan, 1 napja ez az elsõ új hsz, mindenki NFSU2-zik? 😄
Mit jelent a "groom"? Mert megnéztem nagyszótárban, de szerintem hülyeség ami ott van: 1. a) istállófiú, lovász b) szolga, inas 2. GB királyi udvarban szolgáló nemes/kamarás... stb, meg különféle lovakkal kapcsolatos dolgok. Mit csinál tehát a Sim ha a groom menüpontot választom?
Épp a magyarításon dolgozom a játékhoz amúgy... Kb 50% van kész.

Mert megy crack nélkül is, de ha te mindenáron crackelni akarsz és nem akarsz építeni, hajrá! Ajánlom:
http://www.megagames.com
http://www.gamecopyworld.com
Persze az oldalamon is ott vannak ezek a linkek meg még több de mind1..
Félreértések elkerülése végett, remélen nem keverted a cracket és a mini image-et, mert a 2 tök más dolog...