Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
elvileg igen
vagy nemtom
az honnan látszik?
út mentén van, az biztos
szerintem egyszerüen elcseszte a mentést 😞
marad az agymosásos költözés 😞((((

csak tudnám miért nem backupolja a mentéseket a program

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Sipocz
A telek önmagában rendben van a faluképen?

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Mike
nem mozgattam el semmit
csupáncsak egyszer nem ment a kölök iskolába, másnap meg nem jött érte a busz
hívtam taxit, a taxi nem jelent meg, de a kiirás, hogy el akarok-e vele menni, végtelen ciklusba került (vagyis az igent nem fogadta el) aznap nem jött takarítónõ, nem jött a munkásautó, és sneak outnál megjelent 1-kor a haver, és leállt a sráccal tréfálkozni

Sipocz
A moveobjects-rõl meg az jut az eszembe, hogy a snootysim-rõl indulva Mr. Inside lapjára lehet tévedni, ahol ötletek vannak ezen cheat-nek a felhasználására tárgyalkotási célokkal. Ha valaki szereti az agyamenéseket ajánlom szíves figyelmébe.😊)

Sipocz
Sajnos nem tudok hozzászólni😞. Az a legelképesztõbb, hogy a gama lekezelte a gyalogos sneak out-ot. Lehet hogy képes erre is? Talán a jármûveket animáló package sérült volna meg? Viszont ez esetben miért nem adott egyértelmü hibajelzést? Eleddig a jármûvekkel kapcsolatos legbrutálisabb élményem az volt amikor eltüntette a családtaggal együtt hazaérkezõ vendégsimet a helikopter animációja. A fix telek-tárgyakat (postaláda, utcai kuka) nem mozgattad el a helyérõl? A faluképen az utcaszakasz amin a telek áll rendben, a telek úthatárra illesztése OK, nem volt közben bekapcsolva a moveobjects? Ezek csak találgatások😞. Meg furcsa, hogy mint mondod egyéb telkeken meg minden OK.

Mike
Sipöcz kolléga!

10359-re véleményed?

Mike
pontosabban 1000-et akartam irni

Mike
100. vagy aki megkérdezte a magyarítást

Mike
kiabálni sem kéne, mert ezeket a hsz-eket egyszerüen törlöm
úgyhogy ha kérhetlnélek, kicsit higgadj le

Szerintem nem azért "ugrottak neked" (bár én nem vagyok dühös a kérdésed miatt, sajnálom, ha így érzed), mert maga a kérdés bosszantotta õket, hanem azért, amit az elõbb leírtam. Ez egy akadémikus kérdés, senki sem tud pontos választ adni. Meg mondom, nem is illik, de ez már mentalitás kérdése.
Szerintem az elõbbi hozzászólásommal már választ is kaptál a kérdésedre, sõt, még elõttem maga a fordító srác válaszolt rá. Na, zárjuk le a témát. Lesz majd fordítás, látogasd a fórumokat és a vonatkozó oldalakat. A téli szünetben például van esély arra, hogy meglódul a munka.

TopGun
Igy van! en nem surgetem! csak kivancsisag, szintjen mozgott a dolod! ERDEKES, HOGY MINDENKI, HOGY NEKEM UGRIK AMIERT EZT "MEGMERTEM" kerdezni! bezzeg aki 5000x-rre kerdezi, hogy miert nem tud epitkezni annak siman valaszolnak! 😞(((

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Mondtam, hogy ne cseszegess jo! LEGYSZIVES!! ha barki mas meg most is azzal, jon, hogy miert nem tud epitkezni, meg hol a crack es neki is valaszolnak akkor nekem ne gyere avval, hogy ne kerdezzem tobbet!!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Értem. De szerintem nem szeretik az ilyen kérdéseket, hogy mikor lesz kész. Valaki erre egyszer azt írta, hogy majd amikor az utolsó fájl is le lesz fordítva.
A srác, akirõl beszélsz, aszonta, ugye, most van ideje, biztos kicsit felgyorsul. De egyik sem profitál ebbõl, szóval szerintem max. hálásak lehetünk, de nem sürgethetjük õket, és ilyen kérdéseket sem illik feltenni, még akkor sem, ha nem sürgetés a célja.

Mike
figyelj, játszd angolul. nincs jobb mint egy játék segítségével szert tenni némi ismeretre

Mike
ott van egy kép is, szal láthatod
még nincs magyarítás, és ne kérdezd meg újra

TopGun
Ez ok. de en azt keresem amit a #10338-ban leirt, nem masok magyaritasat erted? szeretnem osszehasonlitani a tobbivel.

TopGun: alul írd be a keresõbe, hogy "magyarítás" vagy "magyar" (mert van, aki rövid i-vel írja), és könnyebb lesz a dolgod.

TopGun
MEDDIG olvassak vissza? 😞( Ugyanis visszaolvastam a #10338 es a #10342hoz es ott sem irt konkret datumot! NEKEM szokasom vissza olvasni! tehat legyszives ne cseszegess 😞(((

Sipocz
Nahogymegmikvannak😊)!
Tegnap lettem rá figyelmes és egyformán fordul elõ velem meg az asszonyommal a gamával kapcsoltaban. Történt, hogy az utóbbi idõkben 5 vagy 6 olyan pár keletkezett ahol az egyik fél a nejem a másik az én simcsaládom utódja és persze egy részükkel õ más részükkel én szoktam bíbelõdni. Hogy mennyire kötõdik a játékos a simjeihez->a saját családjaink betöltése elõtt nem általunk bekukkantani a másik családjához ahol az egyik felet mi neveltük, hogy jól megy-é a sora😊)))!

Mike
milrt nem lehet visszaolvasni?

Duddits
Hát igen! Azért én megnéznék egy Szilveszteri bulit egy ilyen cégnél. :-D

nem értem egyébként az AE miért nem képes tenni vmit...

Hehe. Amiért a CA sem a Rome-mal. Bár az EA kicsit vásárló-orientáltabb, egyrészt, mert a kiadott programjuk hibái ellenére is sokkal jobb állapotban van, mint a Rome, másrészt mert a Sims 2 tényleg naygjából azt hozza, amit ígértek, harmadrészt, mert benéznek a fórumokra és néha válaszolnak.
Amúgy szerintem mind a CA mind az EA hátradõltek, hogy kiadták a játékukat, kikapcsolták a gépeket, készülnek a karácsonyi útjukra. Aztán majd jövõre, ha kiheverték a szilveszteri mulatságokat is, meg ismét jól megveregették egymás vállát, hogy a 2004 milyen jó kis esztendõ volt, dõltek a nagy lóvék, talán február-március környékén leülnek, hogy akkor mit is kéne csinálni a programjukkal, meg mi a baj, egyáltalán mi van.
Hehe, cinikus vagyok.

Mike
Hali

némi kihagyás után tegnap újra elõszedtem, és kellemes 4 órácskát töltöttem el egy vadi új családdal, sajnos azonban részint feleslegesen, mert egyik nap eltüntek az jármûvek. nem jött az iskolabusz, a bejárónõ, a taxi, a sneak out-hoz a haver is csak gyalog jött 😞(((
persze a program újraindítása sem segített, más háznál is minden ok.

volt már vkinek ilyen?

gondolom csak a költözés segíthet

nem értem egyébként az AE miért nem képes tenni vmit, ha tudják, hogy beszarhat a mentés, mondjuk egy ellenörzõ rutinnal ami kiszûri az anomáliákat, vagy a mentés több szintû backupolásával

Rafaelo
nekem meg nincs kedvem válaszolni

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

TopGun
Hi! kb. mikorra lesz 100% a magyaritas? mert mar nagyon szivesen nyomatnam magyarul! 😊

Hi!
Biztossan irta már valaki, de mi a kulöbség a normal meg a special edition között?
Nincs kedvem 10000 hozzászólást átnézni.
THX

Rafaelo
ok azé adott hozám 36000 pénzt 😄

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Gerygrey
Move in, összeköltözés. Nem házasodtok össze, csak együtt laktok (és a csaj pénze hozzáadódik a tiedhez)
Gerygrey
Ez a számítógép gyárilag benne van (ez a legdrágább)

Egyébként tök jó dolog történt velem: egyszer magamhoz költöztettem egy csajszit, és kaptam 20ezer Simoleont (abból lett legdrágább gép + plazmatévé), aztán megcsaltam a nõt, elhúzott, majd most kibékültünk, visszaköltözött és megint hozott 20 rongyot! Jó biznisz a csajozás :-)))) Most ott vagyok hogy van 30 rugó KP-m és nem tudom mire elkölteni :-))

Sipöcz, köszi a segítséget!

Kexhunter: valószínüleg crackelted a játékot, emiatt nem mûködik. Itt a fórum tetején van egy link, ott a FAQ részben le van írva mi a teendõ, nekem is úgy mûködik - jogtiszta a game, csak megpusztult a CD olvasóm :-((( de így megy CD nélkül is.
Rafaelo
a move on az mit jelent? csak annyit hogy velem lakjon vagy mi?

Sipocz
Helló Népek!
Mizujs?
-A "groom" egyik jelentése ápol, kicsinosít; talán ez lehet a megoldás
-A képen látható computer a játékalapban benne van, ez a drágábbik szerkó csak itt kinyított állapotban látszik.
-Sok gondot jelent nálam a gazos kert éa az hogy a gardener csak 3 naponként jön matatni. No mostanság kisérletezgetem az ellenszert és úgy látom a gazt és a rendezetlen benyomást a bokrok terjesztik. A jelenlegi projektemben kizárólag fákat és lágyszáru növényeket használok, eleddig (4 simnap) nem jelent meg a rengeteg dudva és a kert environment szolgálata óriási. Ha tudjátok vizsgáljátok meg Ti is! Sajnos így nem tul szép a kert "tagolása" de ebben a tervben fence-ket használok erre és így az apró korlátra szerelhetõ lámpákkal a világitást is meg tudom oldani.

Creator
A képen levõ számitógépet még nemláttam, mi a neve, vagy honnan lehet lehuzni?
Szevasztok!

Tudna valaki segiteni problema van a játékkal nem tudok falat húzni meg egyáltalán nem müxik a build mód,ha tudna valaki segiteni megköszönném.
Köszönöm szépen!
Sziasztok!Sims Vacation ami nekem van meg
4501-6556210-7147296-6542
de van egy csomó lap amin töb is van
Üdv.
Üdv! Sims Vacation cd-kulcsot tudna mondani vki?
FAQ-ban az áll, hogy a 4.9-es Catalyst sok galibát csinál. Miket? Nekem két hibám volt eddig összesen, nemtom, driver okozta-e, de érdeklõdnék, milyen egyéb tapasztalatok vannak.

Tom3
Minden kiegészitõhöz lesz magyarítás?
Ez igaz, hogy ahány ember, annyi stílus 😊
Hát akkor hajrá, drukkolunk! Csak legyen ám kész! 😊
Gerygrey
Ezt az UW-s honlapot már láttam, de szerintem nem túl szerencsés, ha többen fordítanak egy játékot. Mindenki más stílusban fogalmaz, és így nem lenne egységes az egész játék.

Az 50%-osat csak azért nem töltöm fel, mert nem akarom, hogy a "konkurencia" esetleg átvegye az én fordításomban már meglévõ, nekik hiányzó részeket, és learassák a babért helyettem, amikor már ennyi munkát feccöltem bele. Úgyis marhára ráérek mostanában, hamarosan elkészülök :-)
Garcia
nem töltöd fel az 50%-osat?

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

A groom ami a flörtök között van, az olyan mintha szöszöket szedne le a másik ruhájáról.

A Groomot nemtom, de sztem inas felbérlése, de lehet h hülyeség, nemtom..
Sims2 fordítás? Egyedül? Mert már rég fordítják. sims2forditas.uw.hu

Na mivan, 1 napja ez az elsõ új hsz, mindenki NFSU2-zik? 😄
Gerygrey
Sziasztok!

Mit jelent a "groom"? Mert megnéztem nagyszótárban, de szerintem hülyeség ami ott van: 1. a) istállófiú, lovász b) szolga, inas 2. GB királyi udvarban szolgáló nemes/kamarás... stb, meg különféle lovakkal kapcsolatos dolgok. Mit csinál tehát a Sim ha a groom menüpontot választom?

Épp a magyarításon dolgozom a játékhoz amúgy... Kb 50% van kész.
Valahol olvastam korábban, hogy a Sims 2 elsõ kiegészítõjével a "kisgyerek" korosztályt célozzák meg. Nem tudom, jól értettem-e, meg igaz-e a hír, de ha igen, akkor ez lehet, nem nekünk szól.

Hmm... Sims2: University. Érdekes lesz 😊 Vajon az egyetemen sem múlik az idõ? Úgy értem ha hazeérsz onnan folytatod? Meg mi értelme lesz? Skillfejlesztés? Remélem terveznek bele még egyéb újításokat, javításokat is..
Én nyugodt vagyok, csak már 10000x leírtuk, de látod leírtam még 1x 😊 Nem arcoskodok, de már több mint 2hónapja megjelent és már vagy 2milliószor írtam h nem kell crack (legalábbis a cd-shez nem!)
Mert megy crack nélkül is, de ha te mindenáron crackelni akarsz és nem akarsz építeni, hajrá! Ajánlom:
http://www.megagames.com
http://www.gamecopyworld.com
Persze az oldalamon is ott vannak ezek a linkek meg még több de mind1..

Félreértések elkerülése végett, remélen nem keverted a cracket és a mini image-et, mert a 2 tök más dolog...
Tom3
Kösz. Sipocz, nézzünk már neked valami Köztársaság-érdemrendet.

Sipocz
(kapkodok) Általában igaz hogy elsõ olyan tárgyra és effektre ami a berakás utáni induláskor új. Mivel itt általános müködésrõl van szó ezért ez helybõl müxik, viszont pl. ha a változás valamelyik tárgy mûködésében idéz elõ változást (lásd. öntisztitó bili) akkor csak az újonnan vásárolt tárgyra fejti ki a hatást (magyarul a régi bilit hagyományosan kézzel kell pucoválni).