32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Mike at home
    vissza
  • Mike at home
    hogy kell beparkolni? beparkol magatol
  • Mike at home
    az emberkeimet nem szokatk ejjel hivogatni
  • Mike at home
    nekem megy viszonylag normalisan

AMD 2000+ XP, 1 gb ram, Gef4Ti4200 128mb, Win98se
  • Mike at home
    milyen nagyobb hiba?
  • Tom3 #14903
    Letöltöttem 4 házat és olyan problémám lett hogy azt mutatja hogy tölt de semmi nem történik.(Akár régi vagy új háznál.)Nem lép be soha.Nah ezér kéne segitség hogy a letöltött házat ügye installálni kell és azt az install hova rakja?

Sürgős!:S
    (Bocsi a hülye fogalmazásért kissé fáradt vagyok.)
  • Ibron
    Vagy,ha van,akkor nem tudom mi a baj:D...a Nightlife 1,22GB Carlos szerint és +95MB akkor még,amit rátesz..ha ezzel együtt van helyed,nem tudom mi a baj..várd meg a többieket...hátha tudnak segíteni.
  • Ibron
    Talán nincs elég helyed....
  • jimmyjoint
    Hali!

Mikor telepíteni akarom a Nightlife-ot és eljutok odáig, hogy kiírja, 95Mb adatot fog telepíteni a C:-re, ha van elég hely, nyomjak OK-ot. de hiába nyomok, semmi nem történik. tudna valaki segíteni?
  • zizzenet
    Na, kipróbáltam, most föltettem az 5.8-as Catalystot. Ugyanaz. Imperial Glory beakad, mint a fene. Instabil az egész. Innen következik a többi, más játékoknál ilyen esetekben jelentkező hiba. Szóval vissza megint 4.12-höz. Úgy látszik, az én Radeon 9800 Pro-m csak ezzel a driverrel használható.
    Amúgy a magyarítás az Éjszakákban is hozza a színvonalat. A szokásos inkonzisztencián túl észrevettétek, hogy, ha simed megkérdez egy másikat, mi az állása, a válasz az, hogy "$JobTitle vagyok"? Valahogy kimaradtak vagy éppen nem találhatók az ide vonatkozó szövegek. Röhej.
  • Ibron
    :DDD:...cigánytól piát:DDD.....kösz infot...attól a jós csajszitól:D.
  • Captain Sparrow
    ja..
    csak kell venni a cigánytól piát aztán megiszod és kész
  • Ibron
    Igen,de szar,nem?:D...amúgy,ha a vámpír életet kipróbálom,akkor vissza lehet térni a rendesbe?
  • Captain Sparrow
    szerintem se csinálnak még egy magyarítást..
    minek ha egyszer már alapban ott van a telepítőben
  • Devids Pro
    Nem lesz külön magyarosítás ha már kiadták magyarul, universityhez se volt..
  • Captain Sparrow
    ezt akartam kérdezni én is
  • Gólya #14892
    Na most akkor hol használod a mobilt? Mert a játékban ez így működik: bemész a városba, megveszed a telefont, zsebrevágja a simecskéd s attól kezdve nincs az a földi hatalom, ami meg tudná szabadítani tőle! Akkor én hogy dobjam ki? Max. annyit tudok csináltatni vele, hogy: vedd fel, hívd fel! Na erre varrjál gombot!
  • asfa
    jo a nightlife kár hogy nem lehet a kocsit vezetni igy irányitani vhogy.amugy ötletes már csak az állatok hiányoznak belőle:DDDDDD
  • Tomi13
    Sziasztok

Milyen konfiggal lehet 1024x768-ba normálisan játszani a sims2-t?
    Főleg a proci és a vkártya érdekelne.
  • Roolcsy
    Ciao! A Nightlife-ban hogy kell beparkolni a garázsba???????
  • Ibron
    Nekem ilyen nem volt,de írd át a registry kódot:D,mint én.Amúgy dolgoznak már a Nightlife magyarosításán?Mer Captain Sparrow szerint eléggé szar a mostani:DD...úgyhogy hagyom angolba és,ha lesz,akkor magyarosítom,de ami baj:a University eddig magyar volt,most angol lett az is:D...illetve nem teljesen,de leginkább angol..ismét magyarosítsam és akkor magyar lesz?
  • Tom3 #14887
    oh 4es cd kellet neki sry :S
  • Tom3 #14886
    Nem tudom másnak volt-e ilyen baja de nekem azt irja az installnál "kérjem helyezze be a The Sims 2 DVD-t" mikor nekem 4cd-s sima sims 2-m van
  • Captain Sparrow
    amug ha letörlöm a nightlifot és felrakom ujra, de most angolul akkor nem lesz semmi nagyobb hiba majd benne???
    mert magyarul elég idegesítő...rohatt szar a forditás
  • Captain Sparrow
    amugy a simmel randiztam utána etyepetyézni (ez a fordítása a woohoonak a játékba) pont jött a másik szeretője virággal a kezében és akkor felpofozta meg midnen.....de hogyan lehet kibékülni velük?? mert most mind a 2vel semmit nem tudok csinálni bármit csinálok semmi nem jó neki
    de még rajtük kivül van másik 3 szeretője
  • Captain Sparrow
    én már kipróbáltam és valami olyasmit irt ki hogy (de gondolom nem minden esetben) az eladó vagy pincér rájött hogy mit akarsz csinálni és behajtotta az árát..és odajöttek egy csomóan körém és röhögtem rajtam :DD szal ha nem jön be a lógás akkor is poén
  • Mike at home
    How do I Scope the Room?
    Answer

Scoping the room is a useful and quick way to see who in a community lot may be the best match for a date with your Sim.

1.
    Click on your Sims and choose Scope Room.
    2.
    If your Sim finds compatible Sims they will glow.
    *
    Some Sims will have a bigger glow if they are more compatible with your Sim.
    3.
    Your Sim will also exclaim who they think is most attractive.

Compatibility is based on a few factors (such as your Sim's sign, personality, Turn-On's, and more) so don't be suprized if the most compatible Sim doesn't match your Turn-On's.
  • Mike at home
    behalok, az etteremben nem kotelezo fizetni, le is lehet lepni
    ezt ki fogom probalni :)
  • Mike at home
    a pirossal jelzett ujakat erdemes foleg elolvasni
  • Mike at home
    http://eagames.custhelp.com/cgi-bin/eagames.cfg/php/enduser/sims2_std_alp.php?p_sid=rtlGNMPh&p_lva=&p_li=&p_page=1&p_cv=1.857%3B2.u0&p_pv=2.3321&p_prods=474%2C3321&p_cats=857&p_hidden_prods=&prod_lvl1=474&prod_lvl2=3321&cat_lvl1=857&p_search_text=&p_search_type=answers.search_nl&p_new_search=1
  • Mike at home
    How do I stop the carpool from coming when I have my own car?
    Answer

Your carpool will not arrive if you own a car, however buying a car and owning a car are not the same! When you purchase a car it is considered a shared vehicle, so the owner is Nobody. If you want to assign an owner to the car, just click on it and choose Change Owner, then choose the Sim in your household it should belong to. The carpool will not longer come for that Sim, but other Sims in the house will still get their carpools (in case the owner of the car is at work and the car is unavailable). The car can only belong to one Sim at a given time, so if you want multiple Sims to drive to work, you will need multiple cars (one for each Sim) that are assigned a Sim owner.

Note: More cars means you need multiple driveways or garages.
  • Mike at home
    nemi info

What do the lightning bolt symbols mean?
    Answer

Lightning bolts next to a Sim's portrait in your Relationship view mean that your Sim is very attracted to the other Sim and that they are compatible. With these 'lightning bolt' Sims, you will often have interaction options with lightning bolts next to them. If you complete the interaction and get a positive reaction you will get an extra boost in relationship points, but if you fail and get a negative reaction, it will bring your score down even farther; use these actions wisely as they can help your date reach higher levels, or earn you an enemy.

tehat nem garancia a villam arra, hogy az az interakcio sikeres lesz, csak azt jelzi, hogy az sullyozottan merendo, ha sikerul, ha nem
  • Mike at home
    benne van a targylistaban nem lehet kidobni?
  • Gólya #14875
    De legalább ki lehetne kapcsolni, mint a másikat! Eszméletlen, amikor /általában gyereknevelés közben/ már hozzá kellene adni az energiájához, hogy egyáltalán éljen, leteszem aludni és egy perc múlva csörög az a .... telefon!
  • Mike at home
    Meg 1 dolog
    igaza volt rage-nek anno, amikor azt mondta, a sims angola nem a szokvanyos, soxor szlenges, illteve a kevesbe ismert jelentest hasznaljak
    ilyen pl. a chemistry - ami ugye kemiat jelent
    az angol - magyar kozepszotar szerint is
    de az oxford ertelmezo szotarban benne van, mint 3. jelentes:
    "the relationship between two people, usually sexual attraction"

kerdeztetek a villamokat, ha rajta tartjatok a kurzort a kep alatti reszen kiirja melyik kis ikon mit jelent
    ezek szerint a villam azt jelzi, simunk kit talal szexualisan vonzonak
  • Mike at home
    probald ki
  • Ibron
    A vámpír élet milyen?:D
  • Mike at home
    ileyeneket felesleges beirni
  • Tom3 #14868
    oh valakai=valaki sry :S
  • Mike at home
    utalok osszesitetten egy hsz-ben valaszolni, bonyolult es nehezkes