Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
http://www.chicchica.net/
Nekem mindig gyanus volt az ürge, már hogy lehet nem evilági elméje van mert:
-mondom neki bemutatom a kéglit , mondja minusz-minusz (modom magamban anyád!)
-mondom neki nézz küröl, nem mondja de õrjöng (mondom magamban anyádabb! még felvered nekem a srácot a délutáni szunyókálásból)
-mondom neki hogy's'mint az iskola, mondja minusz-minusz (mondom magamban nagyanyád! hát nem te vagy a diri?)
-mondom neki záblj vacsit, mondja eszik mint disznó (mondom magamban dédanyád!)
-mondja nekem "üdv a fedélzeten", mondom navégre (mondom magamban következõ kölyökig ne is lássalak vaaz!)
-néhány nap múlva áthívom az anyóst vendégnek, na találd ki kit hozott magával mint "legjobb barátot".......(mondom magamban az anyósnak, a férjed hun hagytad Petra vazze?)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
bizonyos helyekre vagy engedi építeni, vagy nem
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Mizujs?
-Megfázás,influ és tüdõbaj->ha a sim szennyezett körülmények közzé kerül (nincs takarítva a ház rendesen, rovarok nyüzsiznek) vagy éppen melóban van akkor megnõ a sansza a megbetegedésnek. Néhány townie simnek (a franc a bélésüket) az a mániája pl. hogy felborítgatja a kukát az utcán amire persze rögtön jönnek a csótányok, ez az egyik legnagyobb veszélyforrás, nem is szabad hozzájuk babrálni mert tök hatástalan hanem helybõl kell hívni az exterminátor bácsit (és a szinen megjelenik Arnold a svájci néger😊)). Szvsz. az hogy a sim milyen öltözéket visel egyelõre nem befolyásolja a megfázási sanszot, mert a gamában mindig egyforma, amolyan hawaii-idõjárás honol.
-"egy ember csak egyfajtát"😊->eleddig 8 elsõgenerációs és 2 második generációs felnõtt utód-simem van a gamában, mindegyik már a saját utódok nevelésével foglalkozik illetve erre készül. Ezekbõl az utódokból nálam a nemi arány 9:1 a fiuk javára és ez már kezdett bosszantóvá válni és felesküdtem hogy addig próbálkoztatom a simejeimet amig leány utódok nem születnek. És nem és nem és nem, tegnap már a harmadszori visszatöltés után a nejem elzavart a géptõl és vállalta hogy majd õ "levezeti a szülést" (amihez annyi köze azért mégis csak van mert a vajúdó sim-asszonyka az õ nevelt simje volt) és csodák csodája helybõl leánygyermek látott napvilágot. (ilyen márpedig nincs!!😊)
-Kerti növények->úgy néz ki bejön a tervem: ha a kertben csak fák és lágyszárú növények vannak, akkor a "rendezettlenség" érzés szinte eltünik, legfeljebb egy-két gyom nõ és az is csak a túlöntözött virágágyások tájékán (ezt a simek pár pillanat alatt kiszedik és kész). Van néhány dolog aminek a hangolása nem egészséges, ilyenek: a bokrok burjánzása és az ez által keltett negativ env. hatás, aztán pl. nagyon szívom a pohárköszöntésnél használatos ital vízhajó képességét, a Maxis megörököltette az úszómedence negativ env. hatását a Sims1-bõl pedig ez a darab víz direkte és fun szerzési célokkal van ott és nem csak úgy kifolyt a hibás csövibõl, nagyon csekélykére vette néhány gyermekjáték fun értékét pl. én lassan kizárólag a babaházat és a villamos kisautót veszem meg a gyerekek számára mert a játékláda, a plüsmackó és a babakonyha fun növelõ hatása a ráírt értékhez képest is nagyon elmarad.
Az egyik, már régóta ismert hibája a kevéssé optimalizáltság. Három gigás proci, egy giga memória és egy Radeon 9800 Pro mellett egy Community Lotban 7-8 simmel már meglehetõsen döcögõs. Aztán üresben megnéztem egy 80.000 körüli házat, és már érezni lehetett egy pici röcögést. Képzelem, mi lenne, ha élnének benne négyen-öten. Azért ez durva. De hát tudtuk a kezdetektõl, hogy ilyen, ugye.
Viszont a konkrét probléma, amitõl nagyon kiakadtam, a következõ. Szingli pasimhoz beköltözött két hölgyemény, lett egy kis pénz, gondoltam, bõvítem a házat. Igen ám, de az egyik falat nem engedte törölni, mert volt rajta egy darts (jól írom?), amit az istennek nem lehetett leszedni, de még kijelölni sem a vásárlás módban, azt írta, nem jelölhetem ki azt a tárgyat, ami használatban van. Kérdem én, hol? Fél órája (valós idõ szerint <#smile>#smile>) felé sem nézett senki, az egyik aludt, a másik épp evett. A harmadik meg akkor ott se volt. Mindennel próbálkoztam. Oda küldtem valamennyit, hogy játszanak. Erre volt opció, mintha rendesen mûködne. A sim oda is ment, de nem bírt játszani vele, csak állt mellette. Áthívtam azokat a simeket, akik még vendégségben játszottak. Hátha valamelyik befejezi a cselekvéssorozatot. Egyik sem tudott vele játszani. Szóval az a fal a dartsszal ott maradt volna az idõk végezetéig.
Ki kellett a teljes famíliát költöztetnem a házból, elveszítvén minden tárgyat. Most üresben építem át az épületet, és majd visszaköltöztetem a famíliát.
Ez már tényleg gáz.
ha ennel a csaladnal hasznalom az aging cheatet, akkor nincs tobbe jarmu 😞(((
meg kiprobalom masoknal is igy mukodik-e, mert ha igen akkor ujrainstallalom ezt az egesz ki@#$%%^@#@ francot 😞(((((((((((((
A koltozes segitett.
es ami a plane, semmi nem veszett el, meg a kapcsolatok sem 😊
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Magyarításról: ha így haladok ahogy most, egy-másfél múlva elkészül.
A tányérnyalás tényleg jó móka, én is felfedeztem :-) A romlott kaja meg gyomor kérdése, nekem szokott tõle öklendezni a Simem.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
egyébként volt nálam egy falusi fickó, akinek a gyomra olyan volt mint a vas, módszeresen ette a romlott kaját, de semmi baja nem volt tõle soha
moveobjects csítet nem si szokásom használni, max az aging-ot
azt még megnézhetem, ha azt ki-be kapcsolom, hátha történik vmi
1. a teleknek van definiált, bár forgatható utcafrontja, amikor felveszel egy üres telket akkor ezt ki is jelzi és ennek rá kell stimmolnia az útra
2. az útszakasznak ahova a telket raktad részének kell lennie a falut úthálózatát alkotó útrácsnak (nyílván ha a Maxis made falvakkal nyomulsz akkor ez így van, esetleg a letöltött v. kreált falvakban lehet baj)
Csak tippelek arra hogy ha a moveobjects véletlen bekapcsolt maradt a falunézetben és egyébként is "tetszõleges elhelyezésre" szolgál nem-e okozhat galibát.