Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
1. faq olvasgatása
2. megveszed
szevasz!
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Mér?Azért mert caches úgyanúgy töredezik fõleg ha win98 alatt használod FAT-ban,de sztem azért NTFS alatt is érdemes a vinyóval foglalkozni,akárhány partíciót hozol létre rajat.Nem mindegy a fejeknek mennyit mozognak..
ON:
Egyik ismerõsöm megkapta a Sims2-õt. De nincs hozzá crack-je neki. Már nézegettem egy rakás oldalt honnan lehetne letölteni, de nem találtam semmit :(
Volt ahol regisztrálnom kellett volna magam hozzá, stb...
De én ezt nem akarom. Nem tudnátok ajánlani v.mi URL-t ahonnan le lehetne tölteni egy jó crack-et, vagy megkérhetnék valakit, hogy küldene az e-mail címemre egyet?!
Köszi: KranaZoli!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
szerinted én ekkora idióta vagyok?
probáljuk már értelmesnek gondolni a máásikat is, ok?
NEM mindegyik vinyón van 8 mega cache
win98 alatt maxfilecache és stb
Akkor most nekiállok.
Mit értesz azalatt, hogy ...a videókártya hardwert a maxi teljesítmény felé elhangolni, mert néhány deafult bios szintü beállítása tényleg felesleges és látható eredmény nélküli. Bárhogy próbálkozom, a két tagmondat között nem találok értelmi összefüggést.
Mit értesz azalatt, hogy rendszergyorsíto rezerválás?
Mindamellett, persze, hogy nagyon sokat segítesz, és ezért discséretben részesülsz.
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
1.vertikális szinkron: a videókártyád chipset specifikus (pl. nvidia) beállításai között lehet megtalálni a vetikális szinkron opciót, ezt ennél a gamánál érdemes kikapcsolni (a legjobb ha van egy olyan állás hogy alapértelmezésnben ki mert így amelyik játékodnak egyébként kell az be tudja kapcsolni), ezután teszteld le a gépedet a dxdiag paranccsal ha a direct3D teszt sikeres az naccerû, utána ha bemászol a gamába a faluképen az un. cheat (ctrl-shift-c) soron írd be vsync off és persze enter, ne ijedezz egy pillára elmegy a kép, de már jön is vissza, ha a hangolás jó akkor innen kezdve a gama biztosan vertikal szinkron nélkül megy kb.1.5-2 szeres videó teljesítménnyel a bekapcsolt szinkronhoz képest. Egyáltalán érdemes a videókártya hardwert a maxi teljesítmény felé elhangolni, mert néhány deafult bios szintü beállítása tényleg felesleges és látható eredmény nélküli.
2.rendszeres defragment: ez a gama is sok-sok tömörített és pakolt kabinetbõl, un. packagebõl áll, azt hogy eme file-okból a játék aktuális nézetébe mi kerül bele sok-sok dologtól függ. A gama rezidens része minden változásnál kiszed ezekbõl a packokból töredékeket és a feleslegeseket pedig törölgeti a lemezrõl. Sajnos ez az eljárás roppant módon átalakithatja a lemeztérképet ami, kivált FAT rendszernél számottevõ adatelérési idõnövekedést eredményezhet. Ez ellen lehet fellépni a lemez töredezettség mentesítése jogcimen, persze nem biztos hogy naponta kell futnia a dolognak de olykor-olykor praktikus. Sõt nagyom ajánlom a virtuális memória file, vagy lapozófiel méretét fixnek és az adott gépre optimalizálva baállítani (ez kb. 1.5-2 szerese az op.ram-nak, de semmi képen nem indokolt az 1GB túllépése)
3.rendszergyorsíto rezerválás: ez sajnos registry szintü benyúlás, de nem kell megijedni mert ezt babrálja néhány tweaki progi is és ezeken keresztül már biztonságosabb a dolog. Mindenkinek ajánlom az x-tec system beállító progiját ami ingyenese tölthetõ a neten.
A házasság egyáltalán nem kötelezõ dolog, én kizárólagosan használom mert roppant konzervetív vagyok ezen a téren. Nálam az un. romatikus aspi sim számüzött karakter mert a normáim szerint az a gamában egy sima qrógép semmi több, szvsz. igazán romantikus simet nem ebbõl hanem a familia mániásból lehet elõadni mert annak nem a tömegtermelés, hanem a minõségi adok-kapok a rögeszméje és ha hiszitek ha nem ezzel is el lehet jutni a wh 3 simmel cimü want-ig. De ez csak az én dilim és mindenki persze azt vág haza akit akar!! Az viszont kétségtelen, hogy egy szépen elõadott menyegzõ kifejezetten felemelõ dolog és a videóbejátszástól a menyasszony tortájáig roppant humoros is csak az a sok pohárköszöntõ csak az ne lenne:)) nem beszélve hogy a házasság és a menyegzõi parti a családcentrikusoknak jó esetben 11000 aspi pontot képes betermelni ehhez jön a szülõk-nagyszülõk "engagement and marriage by relative" want-ja a maga kis privi 3-4 ezrével! Nálam konvencionálisan házasságik csak woohoo és azután jöhet csak a try for baby, mint mondani szokás "hogy neve is legyen a gyermeknek":))!
Nagyra értékelem a tanácsaidat, már a Sims 1-et és a Sim City-t is a Te tapasztalataid alapján játszottam.
Megtennéd ,hogy a hozzászólásodat egyszerû magyar nyelven is leírnád?
Én mint mezei felhasználó is szeretném érteni, és eme módon beállítani . Köszi elõre is !<#worship>#worship>
Más: jelenleg, ha végre lesz idõm befejezni a házat, visszaköltöztetem a famíliám. Akkor lesz csak szép a sim-élet. Szingli pasihoz beköltöztettem két nõjét. Mindhárman szerelmi életcéllal rendelkeznek, szóval, ha ügyes vagyok, testnedvektõl fog csöpögni a lakás. Ráadásul az egyik már terhes az ürgétõl. Szóval csináltam egy házat, amiben két hálószoba van, így lehet egyikkel-másikkal kufircolni úgy, hogy a másik-egyik ne vegye észre, meg lehet külsõ partnereket becibálni. De hogy a gyerekkel mi lesz? Meg a másiktól is szeretnék egyet. Lesz dolgom, asszem.
Apropos. Mi az igazi jelentõsége a házasságnak? Az ürge félelmei között szerepel az eljegyzés bármely nõjével. De én szeretnék szép mennyegzõt, ha valóban van valami komoly hatása. Szóval mit eredményez?
De rég voltam errefelé.Játszogatunk még mindig?:)
Más:igen az valóban fontos,hogy az OS és maga a vas összhangban legyen.Én most 700-as professzorral,160MB rammal és egy 64MB-s vidikártyával játszogatom 98 alatt,és egész jól eldöcörészik(igaz minimumom).Egy nagy baja van,hogy ilyen HW mellett nem engedélyezi a kísérõ animációkat.Nagy kár.Nálam a Diskeeper minden éjszaka fut a biztonság kedvéért+még 500MB swapot is kap+minden futó progi kilõve(ilyenkor jó,hogy cédérõl játszom,nem DT-ról).:)
Megint más:már soxor kérdeztem,a nyögdíjat hogyan kapják?És azt igényelni kell?
Mizujs?
Nem érdemes igazán belemászni mi a csúcsgép, az enyémet én roppant középszerû kommersziának tartom->1 proc. 2.7 GHz-n+133-as renszerbusz+1 GB ram+Seagate 9 (8MB cache)+nvidia fx5200 chipset video, tehát számomra ez a gyenge közép (ez 10 simig kezel bármit) és láttam ennél kb. 3-3.5 szeresen jobb teljesítményü ketyerét ugyanerre a gamára és nem ám vmi nagyvárosban csak itt prosztóban az ukrán határ mellett. Ami szvsz. sokkal fontosab a hw. és az os. jólhangolt együttfutása, min. 64 Mb rendszergyorsító rezerválása egy gyakran (havonta) defragmentált lemezre és visszatérve a Sims2-höz annak kihasználása hogy a grafikus engine nem igényli a vertikális szinkront (ezt egyébként a gamekonzolról is érdemes kikapcsolni).(na itt abba is hagyom a nagyképü májerságot:)))!
Más: most már bizonyos hogy a gama 2 generációval hátra és 2 generációval elõre tartja nyilván a családi kapcsolatokat. Látszik hogy a Maxis tervezõi fel sem tételezték hogy a dédszülõk találkozhatnak a dédunokákkal pedig nekem maholnap üknagyim is elõáll:)).
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
crack kérdések suxx :P
de tudod mit, rendes leszek:
a dvd verziohoz van normalis crack, cd-shez nincs
ahhoz daemon tools vagy alcohol kell, azzal tudod bemountolni az 1. lemezt (mar ha mdp file-jaid vannak)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Most mondanám h olvass vissza, mert 10000x kitárgyaltuk, de jó leszek:
1.opció: Banner alatt a leggyakrabban elõforduló kérdések
2.opció: http://dchelpdesk.fw.hu
<#mf1>#mf1>
Rotary & Dypee production
Ezt azért kétlem. Nekem nincs igazi "csúcsgépem", de elég erõs a mai viszonylatok szerint, és messze tizenhat sim alatt már úgy tûnik, mintha kezdené bedobni a kulcsot. Mindegy.