Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerygrey
Végre megtaláltam, hogy milyen horoszkópú Sim milyenhez illik és milyenhez nem. (nincs valami hack/cheat, hogy a horoszkóp feature-t úgy ahogy van, letiltsam?)
http://www.snootysims.com/zodiac.php
Aha köszi
Nem tudtok olyan oldalt ahonnan lehet faja házakat leszedni és még fizetnisem kell érte? 😛

PiszkosFred
Vásárolj ruhát, és öltözz át. Vásárolni a Community lotokban lehet, átöltözni pedig ha veszel egy szekrényt, ott: change to ......

Ha van szekrény, a Plant Outfit-tel divatdiktátorkodhatsz, az eddig megvett ruhákból összeállíthatod a mindennapi ruháikat.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Most jáccogatok a játékkal és az hiányzik nekem személyszerint a játékból hogy pl. hogy minden nap ugyan abban a ruciban virítanak...

Devids Pro
dokumentumok/ea games/the sims2/downloads mappába tedd be
bmffm856
innen szedtem le.....egy .package file, amit nem tudom, hogy hova kell berakni.....

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Gerygrey
Sajnos nem, majd megnézem.
bmffm856
köszi. azt néztem. ott télleg van pár jó cucc....:-) a tini woohoo patchben tudnál segíteni?

Gerygrey
Az elõbb említett "Simmetria" oldalon van pár dolog :-)
bmffm856
még valami lenne... a tini woohoo patchet hova kell beilleszteni?

bmffm856
hello. tudnátok mondani olyan oldalakat, ahonnan ingyenesen lehet cuccokat, elsõsorban skineket, és bútorokat letölteni a játékhoz? mer a simsresource-on egy csomó minden pénzes....köszi.hello.

Gerygrey
Jó magyarítás még nem létezik, viszont van 3 helyen is készülõfélben levõ:
Simmetria
Simsketto
Sims 2 fordítás
Honan tok egy jó magyarosítást szerezni?

Tom3
de jó lenne ha kijönne egy kieg amiben állataink lehetnének

már nagyon hiányolom öket 😞
Tom3
valamelyik nap újra fel kell tennem mert új wincsim van
Tom3
télleg jól néz ki<#eljen>
Gerygrey
Sziasztok! Egy vadállat jó dolgot találtam, töltsétek le innen a "Waterworld" nevû közösségi telket, és próbáljunk meg rájönni, hogy hogyan lehet ilyen brutális úszómedencét megcsinálni?! Az agyam eldobom tõle...
12346
szal azzal nem lesz ilyen, hogy nem lehet építeni stb?

Dienn
Magyarosítást honnan tudok leszedni?

Oké köszönöm a segítséget remélem müxik majd
És aztis hogy még ma lejön

Nem! Elég ha Daemon Tools-ba vagy amilyen Virtuális meghajtót használsz Mountolod!
Oké, és ugye nem feltétlenül szükséges kiíri DVD-re?

A dvd-s verziót kell crack-elni, de ahhoz már ott van a dvd-n a crack és azzal minden mûxik. Tehát az egy teljesen jó crack! Szal nyugodtan töltsd!
Hi most töltöm a dvd-s verziót a wanadoo-ról de ugye nem kell majd crackelni?

Ha töltök le számítógépet azt melyikbe kell belerakni?
Hi!
Valaki tudna nekem írni pár letöltési helyet ahonna ruhákat tárgyakat lehet letölteni?
Olyan létezik ami .exe fájl-ban van és csak installálni kell és fölrak egy pár dolgot ?
Ha nincs akkor csak oldalakat.
Köszi elõre is!
Sipocz
Az attól függ hogy honnan költözik:
1.townie->a gama sorsol neki egy kis simot
2.más faluban élõ családból->a családja aktuális kp. készletét (csak a kp.-t) elosztaj a tagok számával és egy rész a simé
3.egyedül él a faluban->az összes ingatlan és ingó vagyonát hozza magával kp.-ben kifejezve (figyelem a nem kp.-ban lévõ vagyon folyamatosan amortizálódik abban az ütemben ahogyan látod amikor egy használt cumót el akarsz adni).

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Gerygrey
Helló!

Vajon mi lehet az oka annak, hogy beköltöztettem egy nõt Move In-nel, és csak 46(!) pénzt hozozz a konyhára? (olyan mérges lettem rá, hogy rögtön meg is csaltam) :-))
Sipocz
Ez egyáltalán nem biztos, ezért várok Tõletek megerõsítést. Én használok még 2 modot a stargaze-re meg a cloud watch-ra is, bár csodálkoznék ha ezek okoznák és nálam a jelenség a patch elõtt nem volt.

TopGun
Szoval most ujabb bugok jottek elo? 😞

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Sipocz
Helló Népek!
Lehet hogy a patch hibája????->amióta lepecseltem a gamát -amellett hogy a bugok eltünedeztek- jelentkezett egy új effekt: a maid képes ugyanazt a kávéscsészét a mosogatógépbe berakni végtelenszer és csak az segít ha az animációja ismétlését megelõzõen a mosogatógépet buy módban sikerül gyorsan egy másik counterbe átrakni, ekkor kijön a végtelen ciklusból a fazon és folytatja a munkáját tovább. Nálatok jelentkezett-é ez a dolog?
A másik dolog: említettem már hogy gamánkban olykor eltünedeznek a házifeladatok, ennek megvan az eredete: ha használod a FAQ-ból is elérhetó modot ami megakadályozza az A+ iskolai minõsítés sokszori lejegyzését a sim memóriájába akkor bizonyos iskolából való hazatérési eseménysornál adódó animáció torlódás illetve ha ekkor nincs odahaza a családból másik sim (akinek ugye el lehet újságolni hogy milyen csácsik vagyunk a suliban) alkalmával a hf. egyzserûen eltünedezik és olybá van véve hogy kész.

Magic Boy
Leszetem az alcohol 120%-ot és õ se tudja megnyitni!<#szomoru1>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Nincs cue csak mds és a daemontools(v.3.47)nemtud vele semmit se kezdeni!
Nemszeretném mégegyszer leszedni a progit(Alcoholclone verzio)úgyhogy légyszives segítsetek!
Az Alcohol nekem nincs meg!

Rambo 20
Amúgy van egy-két kérdésem.
1.A Sims 2 ben a Simekenek lehet saját kocsijuk??
2.Bellát meg lehet találni?
3.Hogy rakjam föl a patchet??

(Nekem már eredeti van)<#nevetes1>

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Rambo 20
JAja! Nekem is hasonló volt!
Én úgy csinálta mmeg hogy Alcohollal felraktam és az 1-es CD-t mountoltam Dameonba Mert Alcohollal ne megy (Amúgy).

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Nem tudja mountolni az image file-t, mert nem elfogadható.
Én a Daemon-t használom, sz'al ha a beolvastatni akart file nem cue, iso, bwt, cdi, b5t, ccd, msd, nrg, pdi formátumú, akkor nem fog menni. Az Alcohol-t nem ismerem.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Magic Boy
Ilyenkor mi a baja?
unable to mount image.File not accessable.

12346
písz!

most tartok ott, hogy tényleg megkukkoljam ezt a gamét.
nagyjából próbáltam követni hány verzió van, meg melyiknek mi a hibája, de egy idõ után elvesztettem a fonalat.
na szal ahogy eddig követtem ugye van a MONEY féle CD/DVD, az EAG féle állítólagosan normálisan crackelt és a clonecd-s.

na most ezek közül a klónos megoldás tûnik a legbíztatóbbnak.
MONEY félénél van már olyan crack, amivel építeni is lehet? meg egyáltalán mizó van vele? az EAG-ról meg semmit nem tok.

elõre is kösz a felhomályosítást.

Én a CSALÁD túlélésére gondoltam ezzel a tippel, nem a potyázó szomszédokra 😊
Ha már mindenki evett, akkor meg el lehet takarítani az egészet, nehogy a tömeges ételmérgezés miatt karanténba kerüljön a város. 😊
Az utcákat elözönlik a KÖJÁL... akarom mondani az ÁNTSZ emberei és... de ez már egy másik történet... 😊

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Aha, köszi. Bár most inkább szeretném meguszni reinstall nélkül ha lehet.
PiszkosFred
Ha warezol az ember, akkor celszeru krekkeles elott az eredeti .exe-t elmenteni, pont az ilyen esetek miatt. Ha minden kotel szakad, reinstall segithet, de ezuttal az eredeti exe-t tartsd meg - nevezd at barminek, es a helyere masold a krekkelt exet, ne ird felul. Ez a jatekok 99%nal igy van, illetve ez az ajanlott folyamat...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ja és ha CD-rõl rámásolom az eredetit? Az nem jó?
Ez most arra vonatkozik, hogy hogy távolítsuk el a censor patch-et? És mi az, "hogy sims2.exe-t valhová elteszed" , ez az jelenti, hogy törlöm? Kuka? És a bat-ból lesz az exe?
Sipocz
Errõl meg az jut eszembe (mármint az elõtörõ zold füstrõl) hogy van egy régi rossz beidegzõdésem még a sims1-bõl: ott az volt hogy ahogyan megjött a vendég a házhoz egybõl ment zabálni (már ha volt kaja éppen, de ahogyan elkészült rögtön), itt meg elõször megy és kitombolja magát valahol (hinta, ázatató, tv......) és nálam sokszor csak nagysokára megy tápolni. E miatt gyakran fordul elõ hogy a már elromlott kajának esik neki és momentán is van a faluban 2 emberke aki e miatt kapott ételmérgezést😞(.

Sipocz
Ez valószinü, de szvsz. nemsoká megjelenik a patch-olt exe-re alkalmas nocensor. (már ha ennyire ragaszkodsz hozzá😊)

Sipocz
Persze itt a melóban nincsenek nálam a CD-k de lehet hogy valamelyiken kicsomogálva ott az eredeti exe (nemtom biztosra mert nem autostartra szoktam felindítani).

és a cenzort utánna se lehet használni?

akkor ha nincs meg az eredeti exe akkor reinstall?

Sipocz
Helló Népek!
A patch király!(csak sajna késett min. egy kerek hónapot, de most már mindegy😊) Csak az eredeti komponensekre müx. hibátlanul, a nocensorra biztos rossz. A nálam eddig elõjött igazán kellemetlen bugokat kikapta, legalább is a tegnapi tesztek során nem állt elõ olyan helyzet amire ne adott volna jó megoldást (nincs a továbbiakban: jumping, vízesés, direkt hagytam hogy a vendég felvegye a baby-t és lám mielõtt elkotródott volna szépen visszarakta az ágyikóba, lehet ruhaviseletet újratervezni,a censoros "kikockázás" nem jön keresztül a takaró texturákon......) Amit még nem láttam és nálam már volt az a helikopterrel kapcsolatos eltünések, azt megoldotta?

Vegyél "terülj-terülj" asztalkát, azaz party asztalt és azt terítsd meg, az levonja a pénzt, lesz kaja is míg zöld füst nem tör elõ belõlük. Talán költséges, de a túléléshez megteszi 😊