Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.snootysims.com/zodiac.php
Nem tudtok olyan oldalt ahonnan lehet faja házakat leszedni és még fizetnisem kell érte? 😛
Ha van szekrény, a Plant Outfit-tel divatdiktátorkodhatsz, az eddig megvett ruhákból összeállíthatod a mindennapi ruháikat.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Simmetria
Simsketto
Sims 2 fordítás

És aztis hogy még ma lejön
Valaki tudna nekem írni pár letöltési helyet ahonna ruhákat tárgyakat lehet letölteni?
Olyan létezik ami .exe fájl-ban van és csak installálni kell és fölrak egy pár dolgot ?
Ha nincs akkor csak oldalakat.
Köszi elõre is!
1.townie->a gama sorsol neki egy kis simot
2.más faluban élõ családból->a családja aktuális kp. készletét (csak a kp.-t) elosztaj a tagok számával és egy rész a simé
3.egyedül él a faluban->az összes ingatlan és ingó vagyonát hozza magával kp.-ben kifejezve (figyelem a nem kp.-ban lévõ vagyon folyamatosan amortizálódik abban az ütemben ahogyan látod amikor egy használt cumót el akarsz adni).
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Vajon mi lehet az oka annak, hogy beköltöztettem egy nõt Move In-nel, és csak 46(!) pénzt hozozz a konyhára? (olyan mérges lettem rá, hogy rögtön meg is csaltam) :-))
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Lehet hogy a patch hibája????->amióta lepecseltem a gamát -amellett hogy a bugok eltünedeztek- jelentkezett egy új effekt: a maid képes ugyanazt a kávéscsészét a mosogatógépbe berakni végtelenszer és csak az segít ha az animációja ismétlését megelõzõen a mosogatógépet buy módban sikerül gyorsan egy másik counterbe átrakni, ekkor kijön a végtelen ciklusból a fazon és folytatja a munkáját tovább. Nálatok jelentkezett-é ez a dolog?
A másik dolog: említettem már hogy gamánkban olykor eltünedeznek a házifeladatok, ennek megvan az eredete: ha használod a FAQ-ból is elérhetó modot ami megakadályozza az A+ iskolai minõsítés sokszori lejegyzését a sim memóriájába akkor bizonyos iskolából való hazatérési eseménysornál adódó animáció torlódás illetve ha ekkor nincs odahaza a családból másik sim (akinek ugye el lehet újságolni hogy milyen csácsik vagyunk a suliban) alkalmával a hf. egyzserûen eltünedezik és olybá van véve hogy kész.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Nemszeretném mégegyszer leszedni a progit(Alcoholclone verzio)úgyhogy légyszives segítsetek!
Az Alcohol nekem nincs meg!
1.A Sims 2 ben a Simekenek lehet saját kocsijuk??
2.Bellát meg lehet találni?
3.Hogy rakjam föl a patchet??
(Nekem már eredeti van)<#nevetes1>#nevetes1>
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
Én úgy csinálta mmeg hogy Alcohollal felraktam és az 1-es CD-t mountoltam Dameonba Mert Alcohollal ne megy (Amúgy).
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
Én a Daemon-t használom, sz'al ha a beolvastatni akart file nem cue, iso, bwt, cdi, b5t, ccd, msd, nrg, pdi formátumú, akkor nem fog menni. Az Alcohol-t nem ismerem.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
unable to mount image.File not accessable.
most tartok ott, hogy tényleg megkukkoljam ezt a gamét.
nagyjából próbáltam követni hány verzió van, meg melyiknek mi a hibája, de egy idõ után elvesztettem a fonalat.
na szal ahogy eddig követtem ugye van a MONEY féle CD/DVD, az EAG féle állítólagosan normálisan crackelt és a clonecd-s.
na most ezek közül a klónos megoldás tûnik a legbíztatóbbnak.
MONEY félénél van már olyan crack, amivel építeni is lehet? meg egyáltalán mizó van vele? az EAG-ról meg semmit nem tok.
elõre is kösz a felhomályosítást.
Ha már mindenki evett, akkor meg el lehet takarítani az egészet, nehogy a tömeges ételmérgezés miatt karanténba kerüljön a város. 😊
Az utcákat elözönlik a KÖJÁL... akarom mondani az ÁNTSZ emberei és... de ez már egy másik történet... 😊
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A patch király!(csak sajna késett min. egy kerek hónapot, de most már mindegy😊) Csak az eredeti komponensekre müx. hibátlanul, a nocensorra biztos rossz. A nálam eddig elõjött igazán kellemetlen bugokat kikapta, legalább is a tegnapi tesztek során nem állt elõ olyan helyzet amire ne adott volna jó megoldást (nincs a továbbiakban: jumping, vízesés, direkt hagytam hogy a vendég felvegye a baby-t és lám mielõtt elkotródott volna szépen visszarakta az ágyikóba, lehet ruhaviseletet újratervezni,a censoros "kikockázás" nem jön keresztül a takaró texturákon......) Amit még nem láttam és nálam már volt az a helikopterrel kapcsolatos eltünések, azt megoldotta?