32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Carlos
    Nekem ilyen legutóbb akkor volt, amikor a Sims 1 valamelyik kiegjéhez (house party asszem) szar crack volt.
  • Devids Pro
    nemhinném hogy ilyesmi cracktól lenne
  • Carlos
    Tettél fel crack-et (akármikor, akármelyikhez)?
  • berczy #15189
    Hello! Olyan kérdésem lenne, hogy amióta felraktam a Nightlife-ot azóta a saját simek nem igazán akarnak társadalmi életet élni. Beszélgetéskor abbahagyják, "elugranak egymás elől" amikor a városban vagyok akkor hiába mondom, hogy rendeljen kaját, feláll az asztaltó és búsan áll mellette.
    Nem tudja valaki, hogy mitől lehet?
  • Bandy11
    Két kérdésem lenne az egyik hogy lehet megcsinálni hogy lássam a szemben lévő házat(lásd:15182#)a másik amikor letöltök hajakat csak egy része jó a másik részét úgy rakja be mint egy sima fekete haj és tele van a hajak menüm ijen egyszerű hosszú fekete hajjal.
  • Carlos
    Nálam is ez a szék-asztal kompozíció van, csak nekem fal mellett (4-en férnek az asztalhoz)
  • Mike at home
    hogyan csokkentheto a penz?
    bekoltozott az egyik zoldboru ufo Singles es hozott magaval 7 milliot, amibol meg is jelent 5,5.
    ez nekem tul sok
  • Mike at home
    uj, az az urites nagyon gaz szerintem
  • Mike at home
    en a jatekben keszitett foto tettem be, te meg kepernyodumpot

valamilyen kepszerkesztovel meretezd at mondjuk 640x480-ra

ha kesz, tedd be ujra
  • Ibron
    Ááááá...bakkerr....nem értem,hogy miért mindig ekkora a beszúrandó képeim??Neked Mike normális méretű,de nekem meg egy ólajtó...nem értem....tudtok ebbe segíteni?
  • Ibron
    Szép ház.Nekem meg ilyen van az egyetem alatt,de szinte mindig ilyen egyszerű kérót építek az egész játék folyamán.Csak,ha már család is van,akkor egyértelmű,hogy nagyobb lesz a ház:

• Ibron
    LOOOOOOLLLL...nagyon kemény ez a vámpír élet.Csak annyi kellett,hogy ágbyan woohoo-zon a két sim és utána a csaj hamm,megharapta a simemet.Viszont máris van kérdésem:mivel hamarosan lesz a záró vizsga és gondolom nappal lesz,kigyógyítsam a simemet a vámpir életből,vgay nem muszály,mer azt még túléli,ha elmegy órára nappal?
  • Mike at home
    a Content Managerrel egyesevel is ki tudod engedlyezni a letoltott dolgok hasznalatat
  • Mike at home
    belebucizott a kajaba :)
  • Mike at home
    azok a cuccok amik univ kompatibilisek, azok hasznalhatoak most is
    max a hack cuccok nem, de butorok, mesh-ek, ruhak, hajakkal minden ok

pl. nekem most ilyen hazam van

• Mike at home
    semmilyen hacket nem hasznalok, sry

- napi kertesz nalam boven eleg ha 3 naponta jon, egyebkent is inkabb fakat hasznalok, igy nem kell metszeni/gazolni
    - a fizess a postaladanalt megoldottam egy asztallal a postalada mellett, vagy siman kixelem a a parancsot, es akkor leteszi a leveleket a foldre
    - alien abduction nem tudom mi
  • Mike at home
    jaja, ha nem megyek sehova a kiskolok hazajon a sulibol, faradt, jatszani akar, mindemellett a lecojat is meg kene csinalnia, mondjuk tud logni ha A+ os
  • Sipocz
    Nem-nem! frankón szétzilálta a gamát. Azért is sajnálom ezt a szükséges "lomtalanítást" mert a nejem meg a lányom rengeteg és valóban tutiminőségü cuccot rakott fel a játékba Univ. kompatibilitással. Inkább választottuk a csökkentett (bár szo-szo megfrissült és kiegészült) alapcuccost egy későbbi megfontolt és főleg kompatibilis fejlesztés reményében. Engem legkevésbe a kikockázóskitakarás zavar, de pl. ahhoz hogy bokrokat tudja rakni a simek kertjébe bizony szükséges a naponta megjelenő kertész mert a harmadik napra gondozás nélkül a kert egy gyenge dzsumbuj&dzsuva benyomását kelti és ugye a simnek nem szabhatom elsődleges feladatnak a kert rendberakását (bár most eszembe jutott a vicc a gazdaboltosról, a gyógyszerészről meg az intim betétről:))))!
  • Hoz_Hun
    Természetessen a no-censor is fenn van és nem okozott gondot.
  • Hoz_Hun
    Hogyhogy keresztbe tett? Ténylegessen tett is valamit, vagy csak a kommersz szöveget nyomja indításkor, hogy összeveszHET. Azaz csak figyelmeztett.
    Szerintem kapcsold be őket nyugodtan, a figyelmeztető ablakot, ami induláskor bejön, meg kapcsold ki az opcióknál. Nálam csak a tini etye-pety addon van fen, de semmi gondot nem okozott. Ja alapból kivették a cenzura eltüntetés "csítet". De már van külön az éjszakákhoz no-censor addon.
  • Sipocz
    A cheat-ekről jut eszembe:
    a Nightlife miatt kicsaptam az összes letöltött tartalmat mert valamelyik (vagy akár több is) keresztbetett. Van egy pár amit most ezért megpróbálok visszacsempészni, a legfontosabbak a "napi kertész", a "fizess a postaládánál" és az "alien abduction" valamint "fallen satelitt" hackek lennének. Ha valamelyikőtök használja ezeket az NL-val, akkor kérdezném hogy ezek kompatibilisak-e teljesen. Az kiderült hogy a "phonehack" és a "flush toilett & wash hand" hackeket tutira ki kellett venni.
  • Hoz_Hun
    Ez az idő viszatekerés nekem is bejön. Az Egyetemen lévő simek például egy nap x előadásra beültethetjük (tanulmányjavítás érdekében+ időspórolás) úgy hogy elmegyünk előadás előtt valamennyivel mondjuk a parkba. Az adott helyszínről megy előadásra/oda érkezik visza --> go haza (megint előadás előtt vagyunk ugyebár), viszza az egy helyszínre (kávé 1000L), újra előadás stb.
  • Sipocz
    Szvsz. ne menjen az idő! Ez így jó (legalább is nekem), a hivatásuk/iskolájuk a rá és lekészüléssel elviszi a munkanap (még jó hogy van szabi:)) 40 %-át a saját fizikai szükségleteik (alvás, higénia....) kielégítése "jó szinten" másik 40 % és a fennmaradó 20 % csak úgy többszörözhető meg ha kihasználjuk az visszaforgatós időstoppot. A Sims1 is pusztán az alapgamát tekintve egy időbeosztási agyrém volt, a Hot Date-től kezdve lehetet már jól taktikázni a helyszinek között. Kimondom hogy a cheat-ek használatát nálam éppen a sokkolóan gyors időmúlás motiválja.
  • Mike at home
    nem fognak, mert ez egy ilyen koncepcio, igy mukodott mar az 1-ben is
  • Ibron
    Én csak azt sajnáloma kiruccanásoknál(legyen az simán,hogy a sim el megy buliba egyedül,vagy csajt szed fel,esetleg randizni megy a csajával),hogy megy az idő és mondjuk délbe lelécelt a simem otthonról.Eltölt egy helyen csomó időt,vagy esit ott dekkol és mikor visszatér haza,ugyanúgy dél van....ezen a következő keigészítőbe változtathatnának.
  • Mike at home
    a just fun eseten nincs merce, nincs ertekeles az ido vegen
    a for outeren meg igen, szal ha bena volt a kiruccanas, vagy uncsi, akkor mindenki sajnalkozik, es nem biztos, hogy legkozl;ebb eljon
    ugy veszem eszre, a hirnevnek is nagy szerepe van, mivel a nagy noszo karakterem 5-6 alomrandival a hata mogott 0/0-as hogyeket is el tudott hivni randizni, sot alomrandit tudott veluk csinalni, es bizony itt van kiss meg woohoo is
    igaz mostanaban egy elvhajhasz es a hokefelke simmel jatszom, hat ezek uzekednek mint a nyulak, de mivel egy-egy autos woohoo fejenkent 7k aspi pontot hoz, es ezt minimum 2x akarjak, az alomrandiert pedig +5k jar, nem szoktam ellenkezni
    a randizas egyebkent megy hazastarsak kozott is otthon, el sem kell menni sehova
    a 25 napos simem eddig 198k aspi pontot gyujtott, es eddig a legjobbaknak volt 100-120k
  • Mike at home
    bar szerintem 100/100-as kapcsolatnal mar nem szamit
  • Mike at home
    azt meg nem probaltam ki, hogy budos simre milyen hatast gyakorol a dezodor

gondolom egyebkent, hogy a beindito dolgok miatt az egyik sim jobban tetszik, konyebb vele beszelgetni, nem utasitja el a kozeledest, mig a masik taszitja, nehezebben jon ossze a baratsag, vagy a woohoo
  • Mike at home
    van az aspi targyak kozoztt egy surke, robotszeru valami, azzal at lehet allitani az alap aspit, illetve a turn on/off dolgokat is
    nem tudom hanyszor lehet hasznalni egy sim eleteben talan 5x, mintha ezt olvastam volna a maxis(ea) oldalan
  • Mike at home
    nem inditjuk el az alap simet, ha fent van a vmelyik kiegeszito

mindig az utolso kiegeszito ikonjat inditjuk el, a tobbit elfelejtjuk
  • Mike at home
    1. mast nem is indithatsz
    2. miert ne lenne benne? esszeru, hogy benne van, nem?
  • Sipocz
    Kérdezek tovább mint atom:
    Az egész beharangozásnak meg a promós cuccoknak felfűtött erotikus zöngéi vannak-voltak, remélem ez a szimpátia rendszer más területeken is megfelel, tehát nem csupán a szexuális társkapcsolatokban jár előnnyel hanem alkalmasint a barátozás vagy akár az ilyen-olyan szimpla együttműködés szintjén is? Nem lenne ok. csak a kiss meg a woohoo oldaláról megközelíteni a gamát, pl. nekem olyan ötleteim is vannak mint. pl.: fix bowling csapat szervezése, vagy akár egy jó kis fix kártyaparti a simnek szimpatikus ismerősökből.
    Vegyem úgy ezt a "turn"-os dolgot mint egy tudatalatti "booster"-e a szociális kapcsolatoknak? Mert a tudatos, olykor rafkósan célirányos eddigi társasviszony kialakítási módszer csak a gammertől függött (bár ha lehet lötyökkel kapcsolgatni ide-oda akkor itt is attól függ igazán, mondjuk a mértékletesség mindig javalt:).
    Egy "alkalmi csapat" megszervezésénél be tudom vonni a teleken tartózkodó (ask technológia) és a telefonon elérhető (call technológia) simeket egyidejüleg?
    Mi az alapvető különbség a "for fun" és a "for outer" kiruccanások között, az utóbbinál "hőmérőzik" a gama meg időt számolgat ez mire jó?
  • Sipocz
    Nem pontosan ez a kérdésem, a bájital az ok meg a "hátizsák" is. Nem változtatni akarom a dolgait csupán értelmezni. Én magam szeretem a random dolgokat és nem is nagyon változtatnám szükségtelenül, egy eféle "illatguru" dolog mint amit alant irtam nekem eszembe sem jutna (parfüm és bűz együtt király, olyan mint egy lábszagu dezodoráló:))).
  • Hoz_Hun
    Egyébként jól értelmezed.
  • Hoz_Hun
    Nálam a kiscsaj hazavitta mint havert. Azóta az egész család céljai között ott lebeg, hogy legjobb barát legyen a vámpír.
    A vajákostól, már be is szereztem a szükséges italt. Csak a biztonság kedvéért.
  • Hoz_Hun
    Van náluk egy ital (van mostmár táskájuk, amibe van saját cuccuk, ez ott található a kerier bonuszok mellett). Magyarul valami csiribu-cserebájital vagy mi a neve. Ha a simedre kattintasz és kiválasztod, hogy igya meg akkor újradefiniálhatod mi tetszen nekik és mi nem.
    Ezt az italt minden régebbi Sim megkapja alapból, pont-e miatt.
  • Sipocz
    Helló Népek!
    Mizujs?
    No akkor rájatekintve úgymond "Mennyit ér a Nightlife tartomány?" kérdezem Tőletek (a tisztelet hangján persze) jól értelmezem-e a turn on/off szimpátiarendszert?
    Alapfelállás: régi-régi sim házaspárt (made in 2004) vettem elő tegnap és próbálom az új keretekbe illeszteni a dolgaikat. Randomra kapták meg a szimpátia rendszerüket a következő módon->
    - a férj turn on-jai: parfüm, bűz ;turn off-ja custom hajviselet
    - a feleség turn on-jai sapka, barna haj ;turn off-ja fehérnemű
    Ha szeretnék egy kiadós "szimpátia" maxos jelenetet akkor: ültessem le őket egy kiadós chilis étkezéshez úgy hogy a csajos előzőleg parfümmel illatosítja magát és gondoskodik hogy a Maxis-made frizurája közben előírásszerüen álljon, étkezés közben min. egyszer böfögjön és szellentsen miközben a férje gondosan felöltözve (gatya-trikó picit se látszon ki az öltöny alól) barna szőrzetü fején viselve elmaradhatatlan smicisapkáját tartózkodik a közelében?
    Akkor ezt a "turn"-os jelenséget most jól értelmeztem?
  • Ibron
    Aha....nemtom....kérdezd meg Mike-t,hogy miért nem issza meg.
  • jimmyjoint
    Én azóta ki is gyógyultam egyszer, de minden éjjel átjön és újra meg akar harapni, csak úgy magától. Viszont hiába veszem rá, hogy igyon ellenszert, csak bólogat, hogy oké, de nem iszik.
  • Ibron
    Hmmm...érdekes...még nem harapott meg,de nagyon remélem,hogy megfog...öö..mármint a simemet.