32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• rage at work
    Amikor a helyszínek között mész (pl a belvárosból haza) akkor automatikusan ment a program.
    Ki kellett volna lépni hazamenés előtt, még a városban.
  • Mike at home
    faszomba ezzel a szarral :((((((((((((((((((((((((((((((

anyuka elhivott valakit randizni, de apuka valahogy bennemaradt a csapatban (ez sem ertem miert, amikor mar hazajottek reg) na szal anyuuka elindul autohoz, es akkor mar nincs mit tenni, nem lehet kilepni (gondoltam is hogy reset kellene) tobb se kell, kiszallnak a belvarosban harman, oriasi perpatvar, verekedes, apukaval kirugtam anyukat (ugysem mentek cimszoval) hazaerve kilepes (persze anyuka sehol) kilepek mentes nelkul
    erre mit tesz uristen kiszedte anyukat, sot nem csak kiszedte, de apuka utalja is ezerrel, szal mindenre emlekezni fognak, holott en csak baratokat akartam gyujteni anyukanak

szal qrvaannyukat a programozoknak, ha ez naluk a nem mentes
  • Mike at home
    hatha valaki tudja a megoldast
  • Ibron
    Igen,de mikor majd?Azóta már másodéves az egyetemen...gondolkoztam is rajta,hogy tele tetováltatom az arcát,ha lehet:D és akkor eltűnik...vagy várjak míg befejezi az egyetemet és felnőtté vállik?Takarítónő se tudja felszedni,egyébként a simemnek ő a csaja.
  • Hoz_Hun
    Igen. Valószínüleg igazad van.

Csak sajnos mostantól gonolom kiegészítőnként töltögetni kell a patcheket .
    Na mindegy, legalább az Éjszakáknak már van.
  • rage
    Szerintem a GTA San Andreas Hot Coffee mod-ja, s az
    abból keletkező botrány után, úgy szedték ki azt az opciót a játékból,
    hogy csak úgy porzott ... :-)

De te magad leírtad a megoldást, külön nude patch létezik.
  • Hoz_Hun
    A Éjjszakák-on most nem működik a uncesored trükk!

Eddig (Sims2 Sims 2 Egyetem) ha a C:\Program Files\EA GAMES\The Sims 2\TSData\Res\Config\globalStartup.cheat (vagy ahova telepítetted) bellül a végére beírtam: intProp censorGridSize 0 (külön az Egyetemnél is)
    akkor nem volt többé kitakarás, ami engem piszokul idegesített.
    Az éjjszakáknál hiába csinálom meg ugyanezt (és engedélyezem játékon bellül), cseszik rá és kitakarja.

Tudja valaki miért van ez?

Letöltöttem a netről egy packaget amit betettem a download-ba, ezzel most jó, de sajnálom hogy az eredeti egyszerű megoldás nem működik.
  • Mike at home
    a kormos kep megmaradt regen is, majd elmulik
    nmajd a bejarono osszeszedegeti a poharakat
  • rage
    Sims2 : Open for Business egyelőre a munkacím
  • Ibron
    Bocs,nem simsemet,hanem simemet,csak elirtam.
  • Ibron
    Mike,nekem meg a simsememet egyszer emgrázta a kondi gép,mikor javítani akarta és kormos lett az arca.Oké,irány a wc,aztán fürdés.Rendbe szedte magát és akkor látom,hogy még mindig olyan a képe.Hát van ilyen?....tele van ilyen bugokkal a játék..mer pl mikor azt a növény tál izét teszem a szoba közepére,amiből piálni lehet...gyümölcs tál,vagy mi,nemtom mi a neve,akkor miután ittak belőle pohárral,eldobják,én meg forgatom a kamerát és vazze ott a pohár a szőnyegbe,de nem lehet eltakarítani,mer,ha mégegyet fordítok,akkor nincs ott....csak egy bizonyos szögbe.Ilyet már...
  • Mike at home
    a vegen a bolcselkedes nem kellett volna, egyebkent jo a cikk!
  • Mike at home
    a rohadekja most nem enged lepcsot epiteni, ceiling too low felkialltassal, pedig nincs semmi rendelles az emelettel
  • Amiga
    Köszönöm néktek.
  • Ibron
    Hmmm..nekem is tetszik a cikked,majd végig olvasom.Most elkezdtem,valameddig jutottam és befogom fejezni,de jó.
  • rage at work
    Elolvastam, tetszett a cikked
    Sims 2: Business ?

Na, majd figyeljük :)
  • Amiga
    Írtam egy cikket az Éjszakákról...

Éjszakák
  • Gólya #15093
    Igen, de igazából ezen egy új ablakozás segíthet. Többi miatt a lelkem romokban, bár nem adom fel.
  • Mike at home
    ablak mellett is? lighting vagy nemtommit felhuzni mediumra low-rol
  • Sipocz
    FX 5200, jelenleg 61.77 van rajta. Mintha grafikai bajok lennének: a karaktergenerátorban a simet nem előlre a tükör elé hanem hátra a falhoz rakja be és kurzorral közvetlen címezve appl.errorral kiáll, viszont ha egy zoom-dezoom történik mindenek előtt a választó panelen (pl.egy arcigazítás és utána ruhaválasztás) a sim "beugrik a rendes helyére" a tükör elé és innen kezdve direkt címezhető (pl.forogj!).
  • Gólya #15089
    Szomorú kilátások.Én hülye, még tegnap somolyogtam magamban, hogy a gyerek új házában sötét van, hiába rakta tele ablakkat. Erre ma ugyanezt eljátszotta velem is.
  • Mike at home
    Geforce micsodahoz?
    en win98 alatt az 56.64-es drivert hasznalom

szvsz a legujabb driverek az uj kartyakhoz valok, ezt irjak is az nvidianal
  • Mike at home
    hat akkor probald meg azt, hogy egy uj helyszinen, ahol meg nem jatszottal, krealsz valakit, egy telekkel egy telefonnal, hogy ott mi a helyzet

ha ez sem segit, akkor szerintem max a teljes Nighborhood dir torlese segithet
    ha nem ott van a hiba, akkor reinstall

persze torles elott egy backup copy nerm arthat
  • Sipocz
    Helló Népek!
    Mizujs?
    Mit tudtok arról, hogy a Maxis módosított volna a garfikus meghajtón az ep2. miatt? Nvidia Geforce-hoz tegyem-e fel a legujabb drivert (78.01 verziószám)?
  • Mike at home
    latod, az orokos babralas
  • Mike at home
    mostani mukim a varosban lakik, es semmi anomalia nem tapasztalhato
    probaltad mas telken elo csaladnal is, h ott mi a helyzet?
  • Mike at home
    mintha lenne erre ilyen program
  • Mike at home
    ezzel a randi rendszerrel nagyon megkonnyitettek az aspipont gyujtest 19 napos emberkemnek 198k pontja van
    ha akarom orokeletu lesz
    apontok pedig nem fogynak el soha, mert meg a feleseggel is lehet randizni otthon, ami nemi bemelegites utan az autoban folytatott woohooba torkollik, azt is minimum 2x ebbol megvan az alomrandi is, szal woohoo 3500 woohoo autoban 3500 altalaban mindketto aktiv szal 7k na ez 2x az 14, ehhez jon meg az 5000 az alamrandiert ez mar 19, plusz a reszli, egy randival szinte megszerezheto egy eletelixir
  • Ibron
    Talán tedd felaz egészet újból.
  • Gólya #15080
    Ja és Downtownba érve óhaj, hogy dj-ként működjenek - hát ez se megy.
  • Gólya #15079
    Gary gratulálok!
    Nálam mostmár semmi sem normális. Falu és kolesz-downtown között semmi. Akárhonnan megyek Downtownba, nincs ki kiszolgáljon, nincs ki kávét adjon. Tel.könyvből szülő-gyerek-testvér világgá ment. Nem valószínű, hogy letöltött cucc miatt, mert már azt is megpróbáltam, hogy egy telekre csak egy telefont tettem fel, így sem működik.
  • Ibron
    LOL....
  • Gary
    Egy kis érdekesség:

Angol Sims2 és University. Építettem egy házat, belül kerttel és medencével. Letöltöttem egy hack-elt bokrot, ami teleportként műxik, azaz, szinte bármelyik sim-et oda lehet "varázsolni". Be is került a kertbe, kicsit szórakoztam vele, majd meguntam, de maradt. Lehet, hogy ez (is) volt az oka, hogy a sim-ek emlék-ikonjai nem jelentek meg egy idő után. Bosszantott. Elmentettem a falut és föltettem a magyar Sims2-t és az Egyetemet. Mentett falu vissza, emlék-ikonok megjelennek, pár dolog ugyan angolul van, de ez a kis keveredés belefér.
    Aztán, havernak kellett pár foglalkozás különböző öltözete, ezért a beépített (...testingcheats...) csalás segítségével átöltöztettem a sim-et és fényképeztem, de valahogy, véletlenül sikerült kiiktatni a szerelőt a telefonkönyvből. Gondoltam, majd a teleport-bokor segít, de nem. Hiába próbáltam, egyetlen munkás sem jött. Majd később, 2-3 sim-nap múlva, iszonyatosan szaggatni kezdett a játék. A házban a szokásos 5 ember (ebből 3 gyerek), sz'al nem értettem a diavetítés okát, a gép: P4 2,8GHz Prescott, 1G Ram, G4Ti4200. Kipróbáltam, hogy a teleport-bokorral törlöm a nem rezidens lakókat, akkor egy kis időre megjavult...
    Tegnap föltettem az Éjszakákat (csont nélkül fölment, meg is lepődtem), bekukkantottam a problémás házba, hát nem ott csoportosult vagy 30! nő és férfi a szerelők fajából! És az a csodálatos, hogy NEM szaggatott egy csöppet sem! A bokor már nem műxik, sz'al hagytam, hogy maguktól hazamenjenek...
  • Gólya #15076
    Papa, mama eltűnt, anyós pl. nem. De egyelőre úgy néz ki a dolog, hogy ha a faluból megy a városba, minden oké, személyzet és tel.könyv is, ha viszont a városban lakik vagy koleszban és onnan megy ide-oda, akkor nincs személyzet.
  • rage
    Valami sérült elem van a mentéseid között
  • berczy #15074
    Van mégegy kérdés! Fent van a Egyetem és az éjszaka. Amikor családot akarok csinálni akkor végzetes hibával elszáll a progi, ugyanez, ha egyetemet akarok hozzáadni. Valami ötlet, hogy miért lehet?
  • berczy #15073
    Helló! Van valakinek valami jó ötlete arra, hogy hogyan lehetne a *.sim2pack kiterjesztésű fileokat csoportosan installni? Van vagy kétezer ilyenem és nagyon nem szeretném egyesével installálni!
    Nagy segítség lenne.
    Előre is köszi!
  • rage
    Az image file-t mountold Daemon Tools-szal
    S máris el fog indulni a játék

Gamecopyworld-ön van pár megás Nightlife mini image, az tökéletes
  • Mike at home
    ha kiirta nem
    vagy probald meg a legujabbal
  • Ryland3r
    mer alcohollal nem jo?