Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mizujs?
Bugok amelyek a pecselés után/miatt megmaradtak/bejöttek (legalább is nálam):
-a maid és a mosatlan kávéscsésze esete->a maid képes a mosatlan kv-s csészét végtelenszer elmosni😞(
-a fürdõszoba és kölyök esete->child koru gyerek tiszta tárgyakra és felületekre is végtelenszer megkapja a clean opciót, annyira persze ez nem bosszantó mert én spec. a kölyköket nem nyúvasztom takaritással de öléggé viccos😊
-karrier reward esete: a tárgy nem a karrier szintjétõl hanem az elõrelépések számosságától válik elérhetõvé (pl: sport karriert futó tinisimem skill pontjai és sikeressége alapján a felnõttkori karrierjét mint allstar kezdte meg és utána gyorsan fellépett MVP fokra, normális kályhától induló karriernél ekora szintre a karrier aspi.reward már elérhetõ lenne sajnos itt nem az és amire a megkívánt számu elõrelépés bekövetkezik a tárgyra csak mint díszre lesz szükség😞(.
Nálatok mi a helyzet?
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
http://www.gumininjahq.hu/modules.php?name=Jatekok
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ugyanakkor kivi lennék, hogy ezek a cumók mire jók? pénzfa, életlötty vili. de pl a világító szemüveg max arra volt jó, hogy sötétben könnyebben észrevettem emberünket. a sárga bukósatyónál se vettem észre semmi pozitívumot. ezen a 4-en kívül mást még nem lestem meg.
DE
...ha alacsony a mood erteke, akkor bizony a visszajara sul el a dolog, es nem fiatalit hanem oregszik, nem regeneral hanem lefaraszt, stbstb. Figyelni kell arra, milyen "hangulatban" iszod, ennyi a lenyeg.
De ezen termeszetsen ne vesszunk ossze, ezt a heti par hozzaszolast ne rontsuk el felesleges technikai marhasagokkal. Ha 98 alatt neki jobban fog futni, akkor meg is van oldva a dolog, ha pedig nem, akkor mashol kell majd utananezni a problema megoldasanak.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
arra is figyelj, hogy a Win98 szetcseszi a az XP-t
jobb lenne kulon vinyora, amirol bootolni is tudsz
amugy szerintem igazából memoria függõ a sims2 de piszkosul...
meg amugyis sosmárt ha sok ram van a gépben :-DDD
A többit értettem.
Köszi
ASUS P4S-X 1,8Ghz,256 Mb DDR,64 Mb Nvidia GeForce 4 MX
Köszi a segítséget
Inge's lockable doors
Pescado's hacks
the default nude skin replacements
Carrigon's hacked PC
the abduction pie hack
KE-InSIMenator
liugnostaylate
ME_Aspiration Painting
ME_Energizer Painting
moveinall
nocheeringhack
phonehack
Power_Expresso-SimCutie (latest version)
Duddly's nude defaults
still-life (the latest version)
Inge's teleporter (the painting and the shrub)
Voodoobotttle
weedhack
PatchesSim2's no abduction telescope (and any similar patches)
WHooHooteens_4
Wintermuteai's Myshunocubes (the regular & no join versions)
zclothing
Más: (no comment)

szol mindenkinek aki hianyazt erzi a hsz-enek
Bakker! Nem nézek be 3 hétig és milyen cuccok lesznek. :-)
Van még egy csomó minden, ami nincs fent. Hihetetlen mennyi mindent lehet csinálni, amit nem is említ a Maxis: például pincét, amit én nagyon hiányoltam, meg spirál alakú lépcsõt, íves hidat, medence közepére szigetet és még sorolhatnám...
A patch-elés tapasztalatai Nálatok??
Ezeket a "moveobjects"-es cumókat hogyan viseli el a gama? Mert szépnek szép, meg érdekes is, no és játszani?(mert szvsz. az nem nagyon megy majd😊!) (http://www.snootysims.com/infocenter.php)
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
(nem kamu a kép, tényleg a fa tetején van a kis házikó)

PF: engem azért zavar a kockásság, mert pl ha fürdik a Sim akkor a fürdõszoba fala is kockásodik, amikor a falon át nem is lehet egyáltalán látni a Simet.
Nem tudja valaki hol találom a játékban lévõ zenék eredeti változatát? (jó a szám, csak nem tetszik a halandzsa... 😊)
Fõleg a második hip-hop szám! 😛
Ezt írja ki mikor a no censore patchet akarom feltenni...
Jah és:
File: OK
File size: Bad
Overall: Bad
PLS segítség ert nagyon zavarnak a kockák 😛