32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Mike
    a vámpir a pinyóban is sérül? ott nincs ablak
  • Hoz_Hun
    Mitöl nő a vámpírom karizmálya, mikor tükörben magyaráz? Nincs is tükörképe . Bár ha házas a jegyűrű látszik, más nem, de a jegyűrű ott lebeg ahogy magyaráz.
    Akinek vámpírja van, attól kérdezném, hogy gátoljátok meg, hogy napközben felkeljen. Nekem egyszerűen magától felkel. Volt, hogy felkelt bevetette az ágyakat aztán nekiált gitározni. Mire észrevettem, majdnem meghalt. De volt már, hogy egyszerűen kiment kajálni a hülye. Szóval miért nem marad a helyén? Senki sem zavarja, nincs se mobil se telefon (a szobályában) és senki sem megy be hozzá.
    Egyébként az én vámpírom simán dolgozik. "Örült feltaláló" és 22:00-2:00 dolgozik szóval éjjszaka.
  • Mike at home
    nemely cegnel ugy latszik meg mindig ez a mentalitas
  • rage
    Az nem úgy működik, hogy a vevő nyakába varrjuk a hibát, közben
    meg semmi külsérelmi nyom nem látszik a kártyán...
    PCI Expresses kártya volt?
  • ForRedGlory
    Én verném a pultot a helyedben. Ne hagyd magad, persze ha fizikai hiba van (törés, akármi) akkor jóhogy nem cserélik, de ha biztos nem az (még azt se kell tudni hogy húztad, lehet egy kártya alapból hibás...) akkor verd a pultot vagy a pultost legalább... :DDDDDD
    Én tuti behajtanám, ha tiszta a lelkiismeretem, de ha nem, akkor is :)))
  • rage
    :-)
    Szerintem, a port is töröld le a számítógép tetejéről
    Hátha :)
  • zizzenet
    Képzeljétek, csoda történt. Lecseréltem az ideiglenes, noname, 300 W-os tápomat egy végleges, Chieftec 400 W-osra, és a Sims egy kicsit jobban fut. Lehet, ez a csere jó döntés volt :))
  • Coolfire
    Na bucsuzom addig,amig nem tudok vele jatszani,mert nem birom meg olvasni sem az elmenybeszamolotokat.
  • Coolfire
    Nem olvadt el,semmi nem latszott rajta,legalabbis en nem lattam.Ezt a karit azert meg nem kell huzni.Benn volt porgott a huto,de be sem villant a kep.Na mind1.Pedig biztam az MSI karikban.
  • Mike at home
    melyik uzlet? hogy szallt el? elolvadt?
    huztad?
  • Mike at home
    nem vesznek el a hazak es egyebek ha a dokumentumok mappaban levo EA konyvtarat kimasolod valahova
    ugyanis abban van a mentes
  • Mike at home
    felreertes ne essk: tudom nem szabad megszakitani ezt a szep hagyomanyt, ugyhogy innetol nem a mi problemank
  • Mike at home
    es? ird ki image-be, vagy probalkozzal kiirni amivel jolesik, tema lezarva
  • Coolfire
    Pedig ez a konfig elég lenne az Éjszakáknak is..:)))
  • Coolfire
    1.Az angol simsre felrakott magyarítással,persze a hivatalossal arra rá kell mennie csont nélkül a magyar egyetemnek,mivel azonos verziójúak.A sims2 mentéseket rakd félre valahová,és telepítsd újra és pakold bele a faqban lévő hivatalos magyarítást,és csak azután rakd rá a magyar egyetemet.Ja,és a hivatalost nem kell telepíteni,hanem mindent felül kell írni,és a reg filet indítani.
  • Coolfire
    Elszállt,a köcsögök meg azt mondták én basztam el,és hiába a 3év garancia basztak kicserélni.Majdnem a rendőrök vittek ki a boltból.Megszabadítottak 50 ropitól,rohadjanak meg.Bocsi a csúnya beszédért de sík ideg vagyok,mert nem tudok sims2-zni.Most az eggyel vígasztalódom addig amíg lesz új karim.
  • Rain1
    Hi! Tudtok segíteni? Van nekem egy angol 4CDs Sims2m. Felraktam, és elkezdtem vele játszani. Ezután letöltöttem a teljes magyarosítást, de a Vágyak nincsenek lemagyarosítva, pedig az öccsémnek, aki frissen telepítette a magyarosítást (előtte nem inditotta el a Simset), minden magyar.

Nincs valami megoldás, hogy újratelepítés nélkül (Ne vessszenek el a házak, és a családok) menjen rendesen?

Még egy:
    A lemagyarosított Sims2-re fel tudom tenni a magyar nyelvű Egyetemet, és a magyar nyelvű Éjszakákat? (és rendesen fog menni?)
  • Pharaoh
    ja, adat Cd-t már vagy egy éve nem írtam, csak audiót néha.
  • Mike at home
    miert mi lett a 6600GT-vel?
  • Mike at home
    akkor halljon

manapsag egyre inkabb szukseg lesz erre, foleg, hogy egy dvd olcsobb mint 4-5 cd
  • Mike at home
    egyebkent minek akarod kiirni?
    ird ki az imidzseket dvd-re es meg csomo hely marad a menteseknek is
  • Mike at home
    na varj, megprobalom:

Ejszakak

szerintem menni fog
  • Coolfire
    Hehehh..már legalább a billentyűm magyar.De,hogy az aláírásomban lévő gépem mikor lesz működőképes,passz,mert kell egy pár hónap mire összekaparok egy új geforce-ra.De akkor már 7800 GTX-et veszek ehehe.:)
  • Coolfire
    Ráadásul a DT-ben be kell kapcsolni az emulációt is(legálábbis nálam be kellett).
  • Coolfire
    Ezt nem tudom sajnos megmondani,mert a magyarokra raktam egyből.De az viszont lehet,hogy össze fognak ugrani telepítéskor.
  • Coolfire
    Hát ha nem sikerül jól kiírni alkohollal,akkor csak ezzel tudod cédé nélkül indítani.
  • Pharaoh
    Majdnem minden-t magyarrá tesz.
  • akyyy
    Figyu már. ha nekem van egy nem magyar Sims 2, és egy nem magyar Sims University, és ezekre felteszem a magyar Sims Éjszakákat, akkor magyarrá teszi az egészészet? (eredeti)
  • Pharaoh
    A legújabb alchohol se viszi? Az lenne a gond, hogy hugom barátnőjének lesz, és nem hioszem hogy ő hallott már volna a deamon tool-s ról.

Amúgy a miniimage mire jó? Eddig nem tűnt fel semmi másolásvédelmi gigszer a játékban
  • Coolfire
    Attol fugg milyen iroval.Mar regebben mondtam,ehhez,hogy safedisc raw daoval mukodore ird,legalabb plextor v. ilyesmi iro kell.En pioneerel a legujabb alkessyal irtam,de nem ment.Ezert javaslom,hogy a 2 cdt adatba ird,hogy egy daemon es egy miniimage ramenjen,ugy jo lesz.
  • Coolfire
    Egyebkent mea culpa,mert telleg van benne magyar nyelv.Nekem is mar sims2 ejszakakkal inditott az elejen.Igaz,nekem az elozo ketto is full magyar.Ugyhogy ezert faj a kicsi szivem...na mind1 ez mar off.
  • Coolfire
    Hali,visszatertem.Csak most nincs gepem ki tudja meddig,csak egy fostalicska,es nem tudok ezzel a franko kis gameval jatszani.Egy 700mhz proci,160MB RAM es egy gef4mx400 ez ugye joval a minimum konfig alatt van,de egyszeruen nem birtam ki,hogz ne teszteljem legalabb a csucsrandiig.Amit ebbol a diavetitesbol ki tudtam venni,vmi iszonyat jo lett ez a kieg.Hejh,ha menne a jo gepem.
  • Pharaoh
    Ha kiírom, akkor menni fog az éjszakák?
  • Gólya #15201

15189.,15200.
    Az ugráláshoz: nekünk le kellett minden eddigi nem eredeti cuccot szedni és újra rakni egyesével. elképzelhető,hogy valamelyik nem igazán megfelelő a játékhoz.
    A magyarítás: már tényleg nem értem. Lassan 100 éves fejjel egy kukkot nem tudok angolul, de a játék kedvéért hajlandó vagyok a fele időt szótárazással tölteni.
    Félreértés ne essék: nem tartom magam különbnek senkitől, de akkor más miért nem akar csak egy kicsit is áldozni a játékért?
  • berczy #15200
    Nem tudja senki, hogy a simemmel, miért nem tudok senkivel sem dumálni, ill. a belvárosban semmit sem csinálni?

Más: Nekem valahogy nagyon szarok ezek a magyarítások. Kajáknál szinte csak omlette van mindenhol. És rengeteg dolog nincsen lemagyarítva. Elolvastam a FAQ-t és nincsen fent semmilyen crack!
  • Bandy11
    ok kösz
  • Mike at home
    nem ismetelgetjuk a kerdeseket
  • Mike at home
    akkor szep sorban

1. noveld meg a latoteret - options - game options - na small legyenb hanem nagyobb
    2. a sima fekete hajak valszeg csak egy elketkorban aktivak, a tobbiben csak sima fekete hajak
  • Mike at home
    igazabol azert ez a kep mert az ablakokat es a reluxat akartam megmutatni
  • Devids Pro
    De a sims2-höz csak 1 féle crack van, az alaphoz, ami tudjuk hogy miben korlátoz és nem ebben.