Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
persze az atlos falakra ez nem igaz, ott az 1:2 aranyu kepek lesznek jok (mert az 1:3 torzit)

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Hello sziasztok Én a The Sims 2 dvd-s verzióját töltöttem le és a faq-ban található mini image-t is letöltöttem. Nekem tökéletesen elindul a The Sims 2 A Daemon Tools 3.47-es verziójával indítottam el

Természetesen a clonecd kinyírva
Mike
asszem lesz muzeum 😊

Tiziano, Caravaggo, Miki es tarsai

kar hogy szobor nem lehet 😊

bar... kerdes fogjak-e nezegetni a falat, nem valoszinu 😞

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
nos, ugykodtem kicsit a HomeCrafttal, tapetak teren

a lenyeg, hogy a kep meret 1:3 aranyu legyen tehat mondjuk 256x768
kulonben torzit

ime az eredmeny

Vazzee....nincs krekkk, csak a dévédéshez,azt meg a gémkopivörldön talász.A sims cédés verzát meg el lehet indítani,úgy ahogy a fakúban le van írva.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Mike at home
cd-s crackkel amugy sem mukodik jol

olvasd el a faq-t
csak a DVD-s jo, vagy emulalni kell

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Panjabi Mc
Cracket lécci adjon már valaki egy facca cracket mert nem tok vele gamelni please valaki

Rotary & Dypee production

Mike at home
en majd mindjart

ajanljatok egy jo ugyanilyet az 1-hez, mert akkor atteszem ami tetszik

Devids Pro
Valaki kipróbálta már ezt a tapéta és padló szerkesztõ progit? Ha ki akkor milyen? 😊
Szasztok!!
A magyarosítást majd honnan lehet leszedni??
PiszkosFred
Csak vicceltem

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Akkor csak lehet fent valami,mert a safedisk érzékeny az ilyesmire,tehát ha alkesz vagy nero etc.. van fent,az
t szedd le..

Sohasem szoktam kamuzni....

hello!

megnéztem ujra és pontosabban azt írja hogy a cd/dvd emulációs szoftvereket kapcsolja ki de csak a daemont használom.mi lehet még fent?bár tudtommal semmi😊
Elvileg semmi,mert a DT nem szerepel a feketelistán.Ha kihegesztetted DVD-re,akkor a crackkel mennie kell.Ha nem megy,te b@sztál el vmit.

hello!
megvan a dvd verzio crack-kelve és kiírja hogy kapcsoljam ki a daemon toolst.legyalultam kiírtam dvd-re és semmi.mi lehet a gond?
köszi
A Patch mire jó? Hogy lehet a gyikban vip tagnak lenni?

Honnan töröljem?
PiszkosFred
Torold a "House on the Haunted Hill" plugint ;]

valaki nem tudja hogy miért csak a fekete körvonalát látom az álltalam épített házaknak?(és ugyanez a bajom az emeberek fejével is ahol váltani lehet az irányított karakterek között)
<#vigyor3>

Mike
remélem azért lehet vele angolul is játszani

Mike
valaki rá akart vmikor feküdni, max nem sikerült, és ágyban bennemaradt a script

Mike
nemtom, az enyémek mûködnek

Mike
vmivel gyengébb gépen van, de Win98se alatt ilyen problémám nincs

(AMD 2000+, 512, Gef4Ti4200)

Mike
agyszerû
akkor most mrá csak egy sims1-es ugyanilyen kell, aztán lehet áthoyni a régi jókis tapétákat

Dienn
Nekem nem indul el a HomeCrafter Plus. Bejon egy hiba ablak es kilep.
Valaki tud segiteni?

Varenga
THX!
Megpróbálom, mert egyszerûen nem tudom lecserélni az ágyat... 😞
Ugyanez volt a slozival is, de egy idõ után megint jó volt.

Mégegyszer htx zizz!

Használd a "moveObjects on" csalást (idézõjelek nélkül). Ha nem okés, mi is ez, keress rá alul a keresõben, hogy bõvebb infót kapj. A rakodás végeztével persze ne felejtsd el beírni a "moveObjects off" csalást is.

Plz valaki hozzáértõ segítsen megválaszolni a 10950# hozzászólásomat, a faq-ban nem leltem választ😞
Uff, már látom, az 576 honlapján az április 29-én megjelenõ játékot már elõ lehet rendelni. Ott azt írják, teljesen magyar nyelven fog megjelenni, még a borító elõképe is magyar. Jópofa.

TopGun
En is leszedtem, otthon kiprobalom delutan! nem tudod cuccokat nem lehet csinalni vele?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Tom3
HomeCrafter Plus a neve

Tom3
Készithetünk tapétákat,padlókat!
Én már le is szedtem a progit most fogom kipróbálni.
Szerintem a képekböl kicsit hasónlítani fog a body shop-ra.

Itt a linek ahonnan lehet szedni.
Varenga
Hali!

Az miért van, hogy nem tudom moszgatni, eladni (sem) az ágyat, mert azt írja ki, hogy használatban van pedig abszolút senki nem használja
és egyszerûen nem tudok semmit csinálni vele.
Help vki!!!
htx

...ha -a Maxis és az EA is úgy akarja-akkor az University full magyar lesz,ergo a teljes alapot is át fogja magyarra írni.Már pedig úgy akarják..
Ezt te honnan veszed?

Tiszteletem!

Én jáccanék vele, és lenne is egy kérdésem, letöltöttem jópár genetikai cuccot, be is pakoltam a megfelelõ helyre, meg is jelennek a játékban kivéve a hajszíneket/frizurákat, de pl ha sminknél valamelyik customot szeretném választani hiába kattintok rá nem választja ki, ez mitõl lehet?
Háj!Hú,de kihalt ez a topik.Már senki sem játszik a Simssel?Egyébként a magyarítással ne erõlködjetek,mert ha -a Maxis és az EA is úgy akarja-akkor az University full magyar lesz,ergo a teljes alapot is át fogja magyarra írni.Már pedig úgy akarják..<#taps>

Tom3
Áhh meg is van!
Erre emlékszem én!
Csak nem értek belöle semmit.
Tom3
Télleg volt még valami olyasmi hogy a kocsik meg lehett venni.
Tudna valaki oda egy linket?
Mert akkor esetleg fel lehetne tenni a faq oldalra.

Nem?
Hasonló konfiggal mint én:
2500+
512 DDR
9800pro

Ki nyomja?Mert nekem elég sokat berreg a vinyo.Amikor bemegyek a városba egyszerûen élvezhetetlen.

Mike at home
nem jelentek meg a kepek

objektumokat meg itt felul a linkre kattintva talalsz

mod

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

PiszkosFred
Diabloban volt hasonlo modszer. Az alapjatekban (D2) bennevolt minden, amit ra 1-2 evre kiadtak a kieggel (LoD), a kiegeszito csak hozzrakott par dolgot es "felszabaditotta" az addig rejtett forrasokat. Tisztan lehet latni, ha szetszedi az ember az alapjatek mpq filejait. Lehet a simsnel is igy vannak ezzel: egyelore hagyjuk, jo lesz a nepnek ennyi funkcio, majd kesobb hozzacsapjuk valami aprosaghoz hogy nagynak tunjon ;]

Gerygrey
Egyébként nekem az egyik telken van olyan bug, hogy a taxi nem az úton megy, hanem a ház elõtt a gyepen :-))))
Gerygrey
Nem hülyeség ez az autós dolog: ma délelõtt a magyarítás készítése közben találtam olyan szövegeket, amik félreérthetetlenül kocsira vonatkoznak (get in, get out, drive to community lot, drive to work...) tehát eredetileg úgy látszik, tényleg tervbe volt véve, hogy a Simek saját autóval utazzanak ide-oda, és azzal menjenek dolgozni is.

Én valami olyasmit sejtek a háttérben, hogy ezt a feature-t kivették, hogy késõbb egy kiegészítõ csomag eladásával pénzt csináljanak belõle. De jó lenne, mondjuk The Sims 2 - Street Racing, lehet majd autóra spórolni meg tuningolni a verdákat, illegális utcai gyorsulás, stb :-))

OFF nyálcsorgató képecskék:

PiszkosFred
Sikerult megneznem. Jol mutat, de a titok nyitja a Mike altal emlitett szituacio lehet. Kar, jol nezne ki a kertben meg funkcioja nelkul is, amolyan "diszkent" is ;]

PiszkosFred
Igen, valószinû hogy ki is használják, és a végére tényleg egy kisebb falu életét fogjuk irányítani, az összes "kellékkel" együtt ;]

Mike
de ugye ez is megél vagy 7-8 kieglészítõt, szal még lehet bármi

PiszkosFred
Értem, köszi. Azokat az infokat kihagytam, meguntam hogy várjak egy játékra, miközben csúszik hónapokat, és a felvezetésként közreadott képekbõl a fele sem igaz a végén. Ezért nem is figyelem komolyabba a híreket, csak általános infokat a nyomtatott vagy online médiákban. Ezek szerint a Sims2 is hasonló "hibába" esett. ;]

Mike
volt ilyen kép anno a pre idõszakban

mint ahogy valóban lángoló kard is volt a Diablo-ban anno, aztán nem lett belõle semmi