Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sajnos meg nem neztem meg
sem amiket feltettel, sem a beallitasokat
most mast csinalok, de ha ezzel vegeztem, igerem, megnezem
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Independence, Matrix, Koli, HWB és sehol egy lanos ember. És csak 5-nek van megosztva 😞(((
de ha ures, ures
gondolom akkor mindegy
A savedsims könyvtáram tök üres.!Annak úgy kell lenni?
Mi a cím?
Mert én csak DSL-t találok az meg hagynemondjam milyen sebességgel jött.
Tudna ezzel kapcsolatban segíteni valaki?
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
lerakod a tegla alapot, majd a kozepet kivagod, a belsejet leasod egy szintre (egy fallal tudod ellenorizni) es ennyi
A pince mélységére oda kell figyelni, mert én elõször alacsonyra hagytam, így a plafonra fölszerelt lámpák és a lerakott bútorok fölötti részt nem tudtam lefedni padlóval! Kellemetlen volt (már vagy 4.-szer) újrakezdeni az egészet!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Minden esetre ez kockázatos, sz'al a piszkálás, esetleg egy teljes ujratelepítéssel állítható csak vissza!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Persze csak,ha van türelmed hozzá.
Ha csak a ruhákat és hajakat küldöm el akkor talán nem több 40 Mb-nál.Én inkább tárgyakat szoktam letölteni.
Sikerült!!!Köszi:Mindig tanul az ember.Egyébként illyen kicsiben tök élesek a képek.Hogyan kell olyan szép nagy éles képet csinálni mint a Tied?
es oda feltoltesz kepet
Hát ha én azt tudnám,hogy nekem hogyan lehetne itt galériám?!
Légyszi mond meg hogyan, és hogyan kell feltenni.Itt a probléma kulcsa.
Köszi
ha az emeleten vagy, nem látszik az alatta lévõ szint? ez természetes
váltogasd a pgup-pgdw-nal
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
tedd fel az egeszet ujra, aztan a patchet
de ne a regit, hanem toltsd le az ujat, szvsz
milyen a windowsod nyelvi beallitasa?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Mizujs?
A 12.-i patch lazán rátölthetõ a már korábban patch-elt verzióra?
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Aztán az is érdekelne, hogy az eredeti játékra is fellehet rakni a cenzor pachet? Mert valahol olvastam, hogy a javító pachet például nem lehet felrakni arra, amin fentvan a cenzor.