Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kiprobáltam, és minden dekor tárgyam meg van!!! hurrrá. Köszönöm szépen zizi4!!!
Mike at home
de kellenek

sajnos meg nem neztem meg
sem amiket feltettel, sem a beallitasokat

most mast csinalok, de ha ezzel vegeztem, igerem, megnezem

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

PiszkosFred
Optionsban allits be valamit (talan a lighting, vagy valami ilyesmi, alapfokozaton matt az egesz jatek, emelve a dolgokat, mar lathatoak a fenyviszonyok)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

akkor nem jók amiket leszedtél?kipróbáltad már?Kell a többi vagy nem?A videóbeállításokra és a fényképkészítési tanácsokra a játékban ,türelmesen várok.
bazza
Figy, az mért van hogy hiába rakom tele a házat ablakokkal, az mégse lesz világosabb??

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Én is,elhiheted,de ez a játékhoz tartozik.😊Holnap majd töröld ki,ha zavar.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Mike at home
erulok hogy ezt itt beszelitek meg

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Ezeken vagyok:

Independence, Matrix, Koli, HWB és sehol egy lanos ember. És csak 5-nek van megosztva 😞(((

Mike at home
nem tudom, az enyemben meg azok vannak amiket csinaltam, meg amit leszedtem

de ha ures, ures
gondolom akkor mindegy

Ja,mert IP alapján enged be.chellohub.dyndns.org:1337

A downloads könyvtárat.Miért kérded?Valami probléma van?
A savedsims könyvtáram tök üres.!Annak úgy kell lenni?

Muszály Chello-snak lenni?

Csak keresi mindenféleképpen a crackkel a dvd-t.És azom még hiányzik.

Jó az az 50-en
Mi a cím?

Tudom,azért szedtem le.Ugyanis most akarok venni dvd olvasót és egy dvd-írót fizukor.

Koli,tejszin,hwb,independence..😊Sajna nem tudom melyikrõl szedtem,mert éjszaka le is ficcent a cucc..😊De most csak DSL-t és kábelt látok.😞Sima alkeszos cédé nem jó?Ha chellos vagy gyere a chello-hubra ott odaadom neked 50kb/s-sel.😊

Ez a változat már nagyon régi és mûködõképes.

Melyik HUB-on voltál?

Mert én csak DSL-t találok az meg hagynemondjam milyen sebességgel jött.

Csak DC-n..én is onnan kaptam le tegnap.De ez a szarzsák nem akar menni,lehet,hogy azért mert nincs még (egyenlõre) DVD-m.Hiába mountolom,crackelem b@szik elindulni.Egyébként a második patch is simán felment a gamera.

Sims 2 DVD Money-s változat kellene nekem nagyon.

Tudna ezzel kapcsolatban segíteni valaki?

bazza
gyors kérdés: hol találom a LEGJOBB magyarítást a játékhoz?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Mike at home
a downloads vagy a savedsims konyvtarat masoltad?

Mike at home
nalam a C: -n nincs EA Games konyvtar csak a Dokumentunokban

Mike at home
miert ne sikerult volna

lerakod a tegla alapot, majd a kozepet kivagod, a belsejet leasod egy szintre (egy fallal tudod ellenorizni) es ennyi

Duddits
Hogy csináltad? Én nekem nem sikerül.

Jaja, nekem sikerült. Pleasantview-ben a híd túloldalára kezdtem építeni egy házat. Azt alápincéztem. Ott van egy medence és a közösségi helység. Ez a kettõ, nagy üvegablakokkal van elválasztva egymástól.
A pince mélységére oda kell figyelni, mert én elõször alacsonyra hagytam, így a plafonra fölszerelt lámpák és a lerakott bútorok fölötti részt nem tudtam lefedni padlóval! Kellemetlen volt (már vagy 4.-szer) újrakezdeni az egészet!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Telepítéskor nem, mert ha máshová telepíted a játékot, akkor szól, hogy neki szüksége lesz háromszáz egy-néhány megára a C: meghajtódon is. Esetleg ügyeskedni lehet, hogy a registry-ben, .ini, .cfg file-okban átírva az elérési utat, máshová mozgatni az EAGames könyvtárat a C:-rõl...
Minden esetre ez kockázatos, sz'al a piszkálás, esetleg egy teljes ujratelepítéssel állítható csak vissza!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Duddits
Nah valakinek sikerlt pincét csinálnia?

Ha már ennyi a kérdés én is szeretnék egyet kérdezni. A játék a C:\-re rak egy EAgames könyvtárat, amibe a letöltött cuccok is mennek. Ezt lehet máshová rakni telepítéskor? Mert kicsit sok már a cuccom és nincs elég helyem a C:\-n.... vagy válogassak
Mike at home
megnezem, mi van beallitva nalam a programban

Egyébként amit a videófelvételrõl írtál aból egy kukkot sem értek,én egy autodidakta vagyok.Ha egy kicsit úgy mondanád el,hogy egy analfabéta is megétse,akkor megtudom csinálni.
Persze csak,ha van türelmed hozzá.
Ha csak a ruhákat és hajakat küldöm el akkor talán nem több 40 Mb-nál.Én inkább tárgyakat szoktam letölteni.
Hy!
Sikerült!!!Köszi:Mindig tanul az ember.Egyébként illyen kicsiben tök élesek a képek.Hogyan kell olyan szép nagy éles képet csinálni mint a Tied?
Mike at home
egyebkent nyugodtan hivjatok Mike-nak, mert az "at home" csak a tartozkodasi helyemet jeloli 😊)

Mike at home
most raboksz Forum, aztan baloldali listan galeriam
es oda feltoltesz kepet

Hy Mike at home!
Hát ha én azt tudnám,hogy nekem hogyan lehetne itt galériám?!
Légyszi mond meg hogyan, és hogyan kell feltenni.Itt a probléma kulcsa.
Köszi
Zizi4 szuper! <#smile> Nagyon köszi, máris kiprobálom!!!
Faterx
Nekem orig, de a peccsek mindíg francia nyelvûek
Dienn
Mért van az h a felõtt korú csajomat elvitetem az UFOkkal és nem esik teherbe?

itt
olvashatsz róla bõvebben

letöltés ezt a progit fel kell telepíteni hogy tudd használni a letöltött képeket meg virágokat

Akkor másnál is így van. OK. Mármint, hogy nem látok be az alsobb szintkre. Viszont a festmények valóban eltünedeznek már velem is elõfordult, de én nem arra gondoltam, hanem arra, hogy amikor letöltöm a netrõl. És berakom a játékba és baromira nincs sehol amikor játszok. És ez eddig még csak a dekor tárgyaknál fordult elõ, azoknál viszont következetesen.
Magyarul van rajta minden. De a õpach tuti francia vagy valami ahhoz hasonló, mert a 4 cd-t is igy kéri. Viszont ha végén nem ír ki semmit, akkor nálam már a telepítésnél gond lehet, mert valamit kiír. Ja és az ujjat próbáltam csak feltenni, mert láttam, hogy benne van minden. Ugy hogy gáz!
Mike
szerintem igen

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
elõfordul hogy a festmények eltünedeznek

ha az emeleten vagy, nem látszik az alatta lévõ szint? ez természetes
váltogasd a pgup-pgdw-nal

Mike
nalam nem irt ki franciaul semmit
tedd fel az egeszet ujra, aztan a patchet
de ne a regit, hanem toltsd le az ujat, szvsz

milyen a windowsod nyelvi beallitasa?

Sipocz
Helló Népek!
Mizujs?
A 12.-i patch lazán rátölthetõ a már korábban patch-elt verzióra?

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Piriplát + Devids Pro: Nekem is kéri a 4.cd-t (én viszont nem írtam rá semmit) és szintén a francia szöveggel zárul a telepítés. Igaz az "eredeti" mdf file-okat átkonvertáltam ISO-ba. Daemon-ból telepítettem. Bár, lehet, hogy fölment a patch-bõl valamennyi, mert most gyorsabban hozza be a Sims2 logo-t indításkor, mint elõtte ha mini image van a Daemon-ban. 😊

Ha már igy belejöttem lenne még egy kérdésem. És miért nem tudok disztárgyakat menteni. Minden más rendben, csak valamiért a dekor tárgyak mint a kép, virág nem jelenik meg a játékban. Másnál is van ilyen probléma?
Lenne még egy két kérdésem. Például az is érdekelne, hogy ha az emeleten vagyok, akkor miért nem látom a lenti emeleteken lévõ térgyakat? Láttam képeket ahol látszottak. Nálam csak az emberek látszanak, meg a falak, padlok. Talán videokártya függõ a dolog?
Aztán az is érdekelne, hogy az eredeti játékra is fellehet rakni a cenzor pachet? Mert valahol olvastam, hogy a javító pachet például nem lehet felrakni arra, amin fentvan a cenzor.
Na már feladtam, de akkor most megint érdekelne a dolog. Nekem is vannak mdf/mds file-jaim. Akkor nekem miért nem sikerül? Ráadásul még abban sem lehetek biztos, hogy a pach ferrakása sikerült-e, mivel a végén (legalábbis nekem a végén) kiir valamit asszem franciául, amibõl egy betüt sem értek. Szóval még az is lehet, hoy azért szól hogy nem jó valami, de eddig én ugy értelmeztem, hogy befejte a pach-elést. Kérdésem nálad mi történik pach-elés után. Kiír valamit egyáltalán?