Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Venom
miaza ColourOptionsSetup?
jaés újra megkérdem hogy az updatet fellehet valahogy pakolni?

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Segítséget szeretnék valakitõl kérni!Az eredeti lemezrõl van felrakva a játékom, de kölcsönbe volt,és a daemonnal játszom.Semmi problémám a játékkal,cuccokat is tudok letölteni,minden müxik.Egyedül azt a nyomorult "ColourOptionsSetup" nem megy fel a játékra.Minden installálási szándékomnál azt írja ki,hogy elõbb rakjam fel a Sims2-t a coputeremre,és azután próbálkozzam.Van ötlet mit tehetnék?
PiszkosFred
Hát sosem árt ha van mentés az adatbázisról...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Most néztem és sajna nem jó az oldal eltünt az összes cikk róla.Nézd majd meg néha,hátha megjavul valamikor.
http://simmetria.uw.hu/
ez egy szuper sims2-õs oldal,csak sajnos most kis technikai zûrökkel küzd,de azért olvasható és nagyon jó.És mindenre van válasz az oldalon.
Venom
sims2 updatet fel lehet valahogy pakolni?
ja és nekem eza www.simetria.tk sehogy se megy csak a dot.tk oldalat hozza be. mia az oldal eredeti cime?

Gerygrey
Nekem elég hülyén néz ki, van vagy 60 írott CD-m, és csak a Sims2 eredeti... Olyan CD tároló szekrénykém van amibe nem fér be, csak a normáltokos írottcédé így a Sims csak úgy hányódik szanaszét 😞 Lehet hogy veszek neki két duplatokot és nyomtatok hozzá borítót mint a warez játékaimhoz hogy beilleszkedjen 😊
Venom
mond om itt felül a sims2 banner alatt klik a linkre és ott FAQ-ban megtalállod "nem tudok épitkezni" cim alatt.

Gerygrey
7499-ért már elõ lehet rendelni a www.576.hu oldalon az Universityt.
nem találok semmit

PiszkosFred
Oh, ha minden olyan filmet vagy jatekot megvennek, ami a kepek alapjan tetszene, akkor a magyar allamadosag a duplajara none ;] Az megint mas kerdes, hogy csalad, munka es egyket webes dolog miatt jatszani van a legkevesebb idom. Ami nem baj, csak bosszant hogy sok jobol kimaradok immar, ellentetben a regi szep idokkel, amikor nem volt jobb dolgom mint jatszani es sulibajarni. Ezert azt a keveset amivel tudom hogy honapokig eltokolok, az egy kiprobalas utan meg is veszem, ennyi belefer: 1-2 havonta egy jatek. Hozzateszem, hogy modemes leven olyan sok variaciom nincs is alternativ beszerzesi modszereket illetoen (warez) ;] De ez mar szinten az en hulyesegem, es nem untatok vele senkit sem...

Csak remenykedek, hoyg az University nem alapjatek aron fog kijonni, hanem csak valami barati osszeget kell majd otthagyni a boltban...

Én is készülök a megvételére,majd ha megjelenik az Egyetem.Sajnos nálunk nincsenek igazán arányban a fizetések a játékok áraival.Az is igaz,hogy havi 1-2 játékot talán kibír a családi költségvetés.De hogy nézne ki a sok írott cd között az a pár gyári?😊))

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Venom
probléma megoldódott csak új graf driver kelett 😊

Venom
amikor várost töltetnék be vele akkoris újraindul a gép valaki segitsen plz!

De sztem a legújabb verzájú SafeDisc3 lesz,ami ugye nem okozhat(na) gondot.😊

Legjobb tudomásom szerint,jelenleg nincs forgalomban feltörhetetlen védelem.Mondjuk az EA képes rá,hogy a legújabb "fejõstehenére" vmi. hiper-szuper titkos védelmet taknyoljon.😊

Venom
Na végre feltoltam a gamet a gépre mondom megnézem benne a Learn playt és amikor ez elsõ családot betölti egyszerûen újraindul a gép ez mitõl lehet? vagy az csak Learn Playnél van mer ha másholis eztfogja csinálni az gas pls help!

Mike at home
nem lehet tudni

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Dienn
Mitol fugg heteherbe esik a sims az UFOktol?
Csak a pasikkal tortenhet ez meg, a csajok keptelenek ufo gyereket szulni?
Valaki segitsen plz!!<#help><#help><#help>

Mike at home
de itt lesz, ne aggodj 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Duddits
The Sims 2: University warez.

Tökéletes név <#nyes>

PiszkosFred
Meglátjuk. Az asszonynak meg kell vennem - már bejelentette hogy kellene ;] - ezáltal különösképen nem érdekel. Viszont megelõzendõ lehet hogy regelni kellene egy ingyenes sg fórumot már most, és tudatosítani a népben, hogy minden warez, krekk, anyámkínja problémáját ott sírja el, ne itt. Még akkor is, ha Mike majd megpróbál rendet tartani, de õ sem lehet 24/7ben itt.

Egy ilyen játékot addig fognak törögetni, amíg nem sikerül!

PiszkosFred
Pedig várható.

Az összes online gamer és boltos lap márc. 1-5 között nyomatja.Én mindenesetre elhiszem nekik.Csak megint nehogy kifogjon a csapatokon,és ne legyen crack hozzá.

Miben,és miért nem?sims release

Mike at home
en ebben nem hiszek

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mert a legújabb hírek szerint márc. 3-án már a boltokban lesz az University.Remélem az online-ban hamarabb.😊Egyébként láttátok már az Egyetem videóit?Qrva jók.

Sziasztok! Van egy jó hírem azok számára, akiknek nem imponálnak a "bazinagy" s2 szekrények. A Simchaotics-on találtok szekrényt a konyhaszekrényekbõl, de a csúcs az összehajtogatott cucc, ami szintén szekrényként funkcionál. Hajrá!
Mike at home
mindenki szepen elmegy es megveszi 😊
mar ha nem 12k lesz az is 😞

EqUiNoX
Gondolom az unversityre gondolt, es a vele jaro sotetseggel "honnan szedhetem" "van mar krekk?" es tarsai. De majd Mike gyomlalja a kertet, remelhetoleg, es akkor a tenyleges informaciok nem tunnek el a feketelyukban...

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

Mike at home
win98se alatt vmivel jobb

512 rammal ti hogy boldogultok?

Nekem eléggé swappel a drága<#conf>

Bemegyek a city-be szinte jáchatatlan.

Duddits
Miér? <#nemtudom>

Mike at home
igen? miert?

Már csak egy pár hét,és beindul a nagyüzem.😊

Mike at home
pangas

Mindenki eltünt innen?Mi van itt?
Mike
Alcoholos verzióra simán megy a peccs
szvsz a kieg is fel fog menni

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

EqUiNoX
Kétfajta "biztonsági másolat" kering a neten. Az egyik egy alcoholos, a másikat nemtudom. Amíg nem vettük meg, addig az alcoholos segítségével "ismerkedtünk" a játékkal ;] és azt csak simán installálni kellett, majd play. Ha jól emléxem semmi extra mûvelet nem kellett, sem miniimage, sem krekk. És építeni is tudtunk. Peccsek kapcsán nemtudom hogy mi az eljárás, mert a warez után pár nappal már megvolt az játék - 4db szép színes cdvel megleptük magunkat, és a családi költségvetésünket ;] - és azután ment minden szépen (én mostanság már nem, de az asszonykám játszik vele mai napig, de nem panaszkodott eddig).

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

Jaja, úgy értettem én is, hogy a Dokumentumokban, csak spóroltam a teljes elérési út kiírásával! 😊

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Ezzel most rendesen megkavartál😊

A LEKnél azt írja, h tegyem vissza az eredeti exe-t majd mountoljam be a miniimaget, így "elnézést a winfos hibát észlelt" szöveg jön....
Próbáltam úgy is h crackelt exe és mountolva a miniimage, de mivel gondolom no-cd a crack, ezért ugyanúgy nem mûködik az építkezés😞( de legalább elindul😄
Sose kértem még ilyet, de leírnád kicsit részletesebben h tetted fel😊
Én daemoon-t használok, azt írja nem gond....

_Atti_
én simán feltettem +crack + második cd alcohollal mountolva..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Na asszem feladom, leszedtem a miniimaget, de ezzel már el sem indul....tom írja h próbálgatni kell, de fél óra alatt nem indult el, pedig már volt reinstall is
Gtr-t, Toca-t megoldottam ez nem akar menni😞

Thx😊

Tényleg láma vagyok😞
Itt virított felül, de nem néztem 😊
Mentem googlera, lap.hu-ra, mindenhova de természetesen mindent találtam csak ezt nem😄

Duddits
Szivesen átveszem a géped. <#nyes>

Na végre skerült falakat húznom a pincébe. De most meg lépcsõt nem tudok! A falakat is próbûltam össze-vissza, azt egszer csak sikerült <#nyes>. Tudnátok segíteni hogy kell?

Szivesen<#vigyor2>

PiszkosFred
20 év alatt tényleg megtanulhattad volna a FAQ vagy GYIK esetleg LEK (itt legalábbis;]]) fogalmát, és mindjárt nem ütne meg a guta...

..de a fórumkeresõ is nagy találmány, ideje lenne kipróbálni egyszer ;]

_Atti_
Annyira nem vagy láma hogy ne tudnál épitkezni ha jo lenne a progi de annyira igen hogy itt kérdezel ahelyett hogy a faq-t olvasnád😄

kösz a gépet😄 remélem nem olyan poros mint a 20 éves számitogépes multad😄

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Üdv!

Szétb@sz az ideg, végre megszereztem a játékot, de vmi nagyon nem jó....
Nektek símán ment az építkezés? Belépek tutorialban az építkezéshez és már ott elakadok h felhúzzam a házfalakat(játék közben sem tudok semmit "építeni").Vásárlásnál nincs semmi probléma csak építkezésnél. Próbáltam már mindenhogy de sehogy nem csinálja😞(((
Szeretném tudni h ez vmi bug vagy én vagyok teljesen láma..ha az utóbbi akkor ígérem elfelejtem a lassan 20 éves számítógépes múltam, és elajándékozom a gépem😊