32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Gólya #15601
    Ha meg ketten vannak, akkor még plusz 20 ezer, s mindjárt lehet egy majdnem kacsalábon forgó házat kreálni. Szerintem tehát mindenképpen érdemes szétnézni a letöltögethető dolgok közt, mert nagyon sok használható cucc van köztük. Az ágy pl., amit említettem, kétszemélyes, 500-ba kerül, kényelmes és szerintem jól is néz ki. Van hozzávaló asztalka, meg dekorációnak egy polcszerűség, amire ugyan nem tudsz pakolni, de van olyan falilámpa, amit be lehet illeszteni, s mindjárt kész egy háló.
  • Monyika
    Sziasztok.
    Tegnapi hír a GameStar-on:
    Az EA ma bejelentette a The Sims 2 Holiday Edition, mely lényegében az alap játék speciális változata, ami már negyven különböző ünnepi témájú tárggyal rendelkezik. Azok, akiknek már megvan a sima The Sims 2, azok a sima The Sims 2 Holiday Party Pack megvásárlásával juthatnak majd az újdonságokhoz.

• Mike
    meg kéne kérdezni
    a mod2sims forumain erről nem esik szó?
  • Mike
    van pl. az a cupido szobor a hivatalos tárgyak között
  • Sipocz
    Ja, meg maga a lot le is tölthető a modthesims2-ről. Csak annyi, hogy én a saját elképzeléseimnél szeretném használni és a technológia nincs mellékelve:((.
  • Mike
    a most nem jut ezsembe melyik kóddal sem?
  • Mike
    naja, de egyedül van
  • Mike
    hű, valakinek sikerült?
  • Sipocz
    Szvsz. ez egy alapból derivált normál pince, valszeg az árnyékok adhatnak "töltésben épitett" érzetet.
    Más!:
    A Sims 1-ben voltak olyan disztárgyak (nem hackolt Maxis alapu cumók), amelyek bizonyos cselekedeteket és érzéseket is sugaltak a simek számára (gondoljatok itt pl. a MakinMagic mackószobrára, vagy a LivinLarge jávorszarvas trófeája vagy akár pl. a karácsonyfa+süti+csucsukálás éjfél előtt). A Sims 2-ben van-e vagy fedeztetek-e fel valami hasonlót?
  • Gólya #15592
    Bocsika, rossz a válasz címzés. Sipőcz! Neked szólt!
  • Gólya #15591
    Oké, látom az egészet. Viszont mintha valami olyat is látnék, hogy a normál szinthez képest az a rész, amin/amiben az egész építmény van, meg lenne emelve. Legalábbis a bejáratnál levő lépcsőkből úgy tűnik. Ez befolyásolhatja az egészet?
  • Korbihun
    Hellósztok!
    Lenne egy olyan problémám, hogy fel akarom tenni a Nightlife-ot és telepités végén amikor frissíti a játékot, ki írja hogy hiba törént és kilép a telepítőből.
    A sima Sims 2 az angol a Nightlife meg magyar, az zavar be neki? Tudnátok segítnei?
  • Sipocz
    No figyu!
    Az a lejtős rámpa az a kocsibehajtó, a rámpa végén az a merőleges feketélő izé az a garázsajtó, az a szürje valami amin a piros verda és a sim áll az a kocsitároló és az ugy látszik hogy az egész benne űl egy pincében. So! megoldandó a behajtó rámpás, a garázsajtó és a kocsitároló síkban szinkron sülyesztése bele a pincébe. Node mi a helyes technológiai sorrend? Az eddigi legjobb eredményem a rézsün álló behajtó+a pince+a garázsajtó szinkron kialakítása, de azt a ... kocsitárolót nem tudta csak a normál szintre illeszteni és nem a pince padlójára ami minusz háromnegyed falmagasságban(alacsonyságban) van a normál földszinthez képest:)))!
  • Gólya #15588
    A bejárat felől nincs róla kép? Mert ez eddig úgy néz ki, hogy garázsajtó van, de garázs nincs.?
  • Sipocz
    Helló Népek!
    Mizujs?
    Néhány lappal ezelőtt vergődtem egy ilyen dologért, szerintetek hogyan kell megcsinálni?
  • Gólya #15586
    Ja és még tetszik is a simnek - ami nem utolsó dolog.
  • Gólya #15585
    Szerintem is ki lehet hozni egy elég kényelmes kis házat 20 ezerből. Pont most végzett egy egyetemistám /nem szoktam semmit elhozni az egyetemi lakásból, mert azt a házat használom a többieknél is/. Egy sima alapú /tehát ahol nem kell talajt egyengetni/ teleknél - ahol van egy 3x2-es wc,4x2-es konyha, 5x4-es háló /kis beugróval - tehát tul.képpen csak 4x4/, 6x7-es nappali-étkező /ami szintén beugrós/ a fal 3150, festés 520, padló 214, üvegajtóval két belső ajtó, üvegablakokkal /egyedül a wc-ben van fakeretes/- ez, ha jól számolom 3884, a telek 2x2-es, ami 1600, plusz a berendezési tárgyak lámpástól, jó minőségű tűzhely frigó, ágy, stb.,stb. - az egész lazán kijön a 20 ezerből. Oké, még kerítés, kapu nincs, de hát minden mégse lehet. Persze, nem kizárólag az alapban kapott tárgyak vannak benne, pl. az ágy dupla, 9-es comfort,8-as en.,- ez is máshonnan van, meg a kanapé is a nappaliba. A plusz dolgokért meg dolgozzon az a sim. Legalábbis szerintem.
  • Dzsozy
    Van a magyar sims2-höz patch valahol, ha igen, akkor hol?
  • Mojlepque
    Nekem 20k-ba bele fért 1 hálószoba, ahol csak ágy, függöny, éjjeli szekrény, és 2 közepes drága kép volt. Akkor volt egy 3X2-es fürdőm, ahol 1 wc, 1 tusoló, 1 kagyló volt. 1 nappali, ahol egy 1 kockás földi tv set, 3 kockányi sofa, függöny, éjjeli szekrény 3 kép fért el, kb 3X3-as szoba. 1 konyha amiben volt 2 szék, 1 asztal, 2 konyga bútor, 1 hűtő, 1 tűzhely és itt vége is.

Legalább is ha valaki 20k-ból minimális luxust akar a házába, akkor ezekket mind megcsinálhatja, persze a legolcsóbb falfesték, talajzattal, és a közepesen drága cikkekből
  • Mojlepque
    Elvileg az egyetemen szerzett pénz nem vész el (olvastam egy netes game club-ban), de viszont nem érdemes elkölteni semmi másra mint kaja,pia, csajozás stb.
    Ugyanis még a kocsi is eltűnik(már ha fönt van a Nightlife).
  • Mike
    az miért csalás ha beírok magamnak kezdéskor még 10-15k-t?
  • Mike
    mint mondtamm nem kell ház sem
    és akkor nagyon szépen kijössz 20k-ból
    meg lehet aludni a földön is, meg állva enni

hehe, ki fogom próbálni

természet lágy öle, még wc sem lesz
  • Kodlovag
    Na nem veszekedni akarok, csak annyit szeretnék megmutatni, hogy csalás nélkül is nagyon sok mindent el lehet érni, nehéz kezdéssel is. És én ezért nem csalok.
  • Kodlovag
    Ha vendégeket akarsz, 6 fős vacsoraasztallal, meg HiFi, TV + fotellel, hogy jól érezzék magukat, esteleg még sakktábla is, az tényleg drága. Egy épülettel együtt az tényleg nem fér be 20k-ba. De mindezek csak a kényelmi faktor, nem létfeltétel. Persze általában én sem szoktam 4 fős családdal kezdeni, mire 4 főre duzzadnak, már mindez megvan. Fölöslegesen minek sanyargassam szegény simeket. De végigcsináltam már ilyen 20k-s kezdéssel is egy beköltözéskor 4 fős családdal.
  • Mike
    1 négy fős családnál csak a berendezési cuccok nemjönnek ki 20k-ból
    persze mindenből meg lehet venni a legszarabbat, de nem veszek oylan ágyat ami 2-t ad, nem veszek olyan tűzhelyet ami 1-et ad

de tudod mit, hazamegyek és kiragosgatom a cssupasz fölre mi minden kell egy 4 fús családnak, ahová még vendégek is jönnek
  • Kodlovag
    Itt ez a ház. Letöltheted a FAQ-ból is. Garantálom, hogy kevesebb, mint 20k. Tudom, én csináltam. Jelenleg 3x2-es loton van építve, de elférne bőven 2x2-re is, az biztosan még olcsóbb. Belső képeim most nincsenek feltöltve, de úgy néz ki, hogy az emeleten van 3 üres szoba (ebből egy 4x4-es, két 4x3-as), egy fürdő (2x3, WC, zuhany, csap) és egy erkély. A földszinten egy WC (WC + csap), egy nagy üres nappali és egy berendezett konyha van (pultok, csap, tűzhely, hűtő). Persze mindenből a legolcsóbb. Bár lehet, hogy rosszul emlékszem, és nem nagy nappali, hanem kisebb (5x4) nappali egybenyitva étkezővel. Régen nem játszottam már ezzel a házzal, meg az ott lakó simekkel, akik csak ketten vannak, de elférnének négyen is. Szóval mikor beköltöznek, a pénzükből már csak ágyra futja, de a ház minden fontos funkcionalitása megvan. Aztán majd dolgoznak, és megszerzik a többit.
  • ATISoft
    Talán még nem volt, nagyon jó kis ruhákat lehet itt találni:
    http://www.modish-kitten.net/ts2/enter.php

nincs túl sok, de elég klasszak. :)

• Mike
    megmaradnak
    tehát zsákolj be mindetn ami mozdítható :)
  • Kodlovag
    És amik az inventoryban vannak (pl mobiltelcsi, képek a Crypt O' Night Clubban lévő fotóautomatából, vagy éppen a karaoke gép, mint az én simemnél), azok is elvesznek, vagy azok megmaradnak? Mert ha azok is elvesznek, akkor nincs értelme jól tanulni, hiszen az A+ -ért kapható 1200§-t úgysem tudom elkölteni.
  • Mike

emeleten meg a hálók
  • Mike
    1 ágy, 1200
    2 gyerek 2 ágy 2400
    +1 egy franciaágy 2200
    1 wc 300
    ebből kell min 3
    zuhanyzó 650 ebből is kell3

de igazad van, ki lehet jönni 20k-ból, csak akkor nem kell ház

van ilyen családom
    kinn élnek a kertben
    csak a fürdőszoba, meg a háló van az épületben
  • bmffm856
    ezt onnan tudom ilyen biztosan, h már egy családból három generációt vittem végig egyetemen (13 sim), és még rajtuk kívül is volt néhány...és mindegyikkel ez volt...egyetem alatt pénzgyűjtés, hazamennek-->20.000
    ez egyébként akkor is áll, ha jóval több pénzed van az egyetemen mint 20.000...ezt még anno a cheates szakaszomból tudom...mostmár nem szoktam,mert rájöttem, h így sokkal élvezetesebb a játék...
  • bmffm856
    ezt egészen pontosan meg tudom mondani neked...a pénzével az történik, h amit egyetem alatt gyűjt össze, azt mikor hazakolbászol akkor relatíve elveszti, gyakorlatilag azonban kiegészíti 20.000-re, és így lényegében olyan, mintha egy új családot csináltál volna...ergo tökmindegy, h végzett egyetemet vagy sem, mindenképpen 20 ronggyal indul a városban...ennek tükrében, szerintem vásárolgass a pénzen, hadd érezze jól magát a simed...:)
  • Mike
    nem tudom egészen pontosan mi lesz a pénzével, csinálj a suli elvégzése előtt egy mentés backupot (kimásolod valahová a Szomszédság könyvtárat) és ha nem viszi a pénzét, akkor visszamásolás után, vegyél rajta tárgyakatz
  • Kodlovag
    Pedig 20ezer pénzből egész kis takaros házat lehet építeni, berendezet konyhával, fürdővel, egy 4 fős család részére. Nem azt mondom, hogy dőzsölnek, de jut hely mindenre. Saját szobák szülőknek, gyerekeknek és még egy nappali is. Az egyetlen kérdés, hogy beköltözés után mennyi pénzük marad ágyakat venni. Ha csak egy embert költöztetek be, annak meg több mint kényelmesen elég.
  • Mike
    ez a pozitiv kapcsolatot hivatott mutatni, amikor a sim jószándékkal van feléd
    az összeveszés ellentéte
    csak akkor bepirul, és addig haragszik rád
  • Kodlovag
    Hello!

Már megint kérdésem van. Most küldtem először simet egyetemre. Ott csináltam a karaktert, nem lakott még sehol máshol. Lassan el is végzi az egyetemet, és mivel színA+, elég sok pénze gyűlt már össze. Ha végez, gondolom be tudom költöztetni a faluba. Kérdés, hogy mi lesz a pénzével? Mert az kevesebb, mint 10ezer, és ha visszakerül a family lotba, akkor hozzáad 20ezret, vagy ki lesz egészítve 20-ra és lényegében fölöslegesen keresett pénzt? Vagy költsem a pénzét mindenféle tárgyakra, amit az inventoryjában magával vihet (mint azt a karaoke gépet, amit az álomrandijáért kapott) ?
  • Sipocz
    So! tehát az idő a "lecsökkentett pont alapu barátság" laufja?! naccerű mert a két spiné már 90/40-es :))! Ez van és akkor nem kell semmi extrát nyomigálni, jó és kösz!
  • ATISoft
    ezzel én is találkoztam már, annyira jól érezte magát a simemmel a másik, hogy elmesélte egy isemrősének és az automatikusan barát lett. Persze csak amig le nem járt az idő, de addig fel lehet tuningolni azt a barátságot is.
  • Sipocz
    Helló Népek!
    Mizujs?
    Erről meséljetek nekem, mi ez?:
    Ifjuság downtownban, irányított sim tini csajos, álomrandi bevarva, srác szólt hogy elmeséli a barátainak milyen naccerü volt a találka. Srác barátja (az anyja:)) az irányított simet hívja mondván hallotta milyen jót lehet vele randizni és invitálja be a downtownba, bemenés, találkozás és csodálkozás hogy a kedves mama 20 ponton már barát és az ismerősök regiszterében a képe előtt egy olyan óraszerü áttetszős kiárnyékolás. Utána még máshol is találkozás és barátozás, miközben az áttetszős kiárnyékolás ugyancsak óraszerüen csökken. Namost nagyon nem értem, mia a teendő? A barátozás nem baj hiszen a menny és a leendő anyós közötti kapcsolat ápolása nagyon előnyös:))!