Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ramires
Elnézést, ha már volt róla szó, de hagy kérdezzem meg, hogy miért nem ad képet a családomról betöltésnél? Apróbb hibák, hogy nincs a házamnak oldala ("szomszédság" nézetben) és tükör a 'Crate a Sims'-ben.

Ezt már valahol leirtam, de sajnos eddig senki sem tudott segiteni.

Devids Pro
én modthesims2-rõl szedtem le még régebben.
Gerygrey
Sajnos, nem tudom ezt miért csinálja (egyébként érdekes módon egyszer alulról csináltam felvételt, pont jött a takarítónõ, és a PIP ablakban az autóját is alulról láttam 😊)
Gerygrey
Egyébként egy Simmetria-tag által készülõben van Szalacsi Sándor mega Zojjektum... Teccikérteni? <#nyes>
Gerygrey
Hát ilyen home-made emberkék vannak a hivatalos oldalon, de azok között sok a gagyi. De például a játék dobozán ott vigyorog Ganxsta Zolee, hogy részletek a hungary.ea.com oldalon, de ott nincs róla semmi (nem mintha maga Zolee hiányozna a játékból, de például egy Konta Barbarát bevállalnék egy woohoora 😊)
Mike
és lefelé?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
nem

emlékszel még az a magyar faszi is belekerült, a nemtomkiénekesfaszi, vagy ki 😊

Az gáz egyébként, hogy alulról felfele nézve nem rajzolja meg a padlót. Így lakáson belül nem lehet a földrõl fölfele nézve felvételt csinálni, mert az már tényleg kiábrándító.

Biztos az UFO-kra gondoltak.

Mike
a TSR-rõl meg van havam

Mike
valamikor volt szó arról, hogy vannak híres emberek a sims-ben

én még egyet sem láttam

Gerygrey
Ha hó nincs is, a hivatalos oldalról lehet letölteni "hóember készítõ készletet". El is felejtettem kipróbálni, tegnap találtam. Majd HomeCrafterrel csinálok hozzá havat, most úgyis van az udvaron bõven, mindjárt "bedigitalizálom" <#ravasz1>
Mike
egyik családom kint él a szabadban, a ház csak fürdõszobából áll, meg az emeleten háló

tök vicces amikor jön vki, és becsönget a WC-n 😄

Mike
az sem rossz, meg eshetne a hó m,eg az esõ
mert jelenleg tetõ sem kell

Mike
szerintem meg simán fullra, pl. teenagerek 😊

Mike
lassan vehetek még fél giga ramot, mert mindjárt itt az university, plusz a sok szar amit még rátõltök, nem lesz ez így jó 😞

Gerygrey
Erre én is gondoltam már. Ha nincs woohoo partner kéznél, csak saját maga, akkor csak narancssárgáig tudná feltorzázni magát 😊
Meg lehetne hõérzet is (fázik/melege van, kandalló/légkondi kell)
Sõt NPC-nek betenni Patrick Batemant, aki a nagyon gazdag, karrierista Simekhez látogatna el, ha azok megcsömörlenek... <#vigyor3>

Gerygrey
Különben a modthesims2.com-on a fórumba valaki bepostolt képet, hogy SimPE segítségével egy dohányzóasztalt átalakított kínzópaddá (egyik végén tekerõs, testet szétszakítós...) most nem jut eszembe a 3D progi neve amivel készült, (nem Max és nem is Maya) de majd utánanézek. Modding ügyben még igencsak a jéghegy csúcsát láthatjuk, bele sem merek gondolni mik lesznek 3-4 hónapon belül...
Mike
mondjuk én biztos csináltam volna szex metert is 😊 és ha az pirosba megy, a sim nagyon szexéhes lesz, vagy agressziv 😊

<#eljen>

Mike
az majd a piroskarikás sims kiegben lesz

Gerygrey
Minek? Woohoozni? ;-)
Zizzenet ennyi erõvel én már vonaton is, de nem a Transport Tycoon-ban ;-)
Mike
a TSR-en annyi ilyen cucc van, csak gyõzzem leszedegetni 😊

Én már próbáltam kanapén, és nagyon jópofa... igaz, nem a Simsben volt... <#vigyor3>

Mike
vasalódeszka nincs a játékban?

Gerygrey
Nekem fent van egy ideje, és eddig nem volt vele gubanc. Mondjuk amúgy is szar a gépem (RAM hiba) de nem fagy többször mint eddig 😊
Mike
én inkább nem tszek fel semmilyen buhera programot, biztos ami biztos

Gerygrey
Én átlátszó padlót is láttam valahol, ahhoz nem tudom kell-e... De szerintem baj nem lehet belõle, ha fent van.
Mike
ezzel együtt vannak olyan tárgyak, amihez nem kell a recolor enabler progi, pl. van ilyen átlátszó hûtõm

szal nem igzán vagyok képben mikor kell és mikor nem

Gerygrey
Kanapén még nem próbáltam 😊 De a nõvel összehozhatlak ha gondolod, romantikus aspirációjú a drága <#mf1>
Gerygrey
Kanapén még nem próbáltam 😊
Gerygrey
Mondjuk lehet hogy valaki, aki nem tud építkezni, nem gondol arra, hogy ez gyakran elõforduló kérdés. Én ezért tettem ki az oldalam fõoldalára, hogy "ha nem tudsz építkezni kattints ide". De még így is vannak, akik megkérdezik e-mailben... Pedig a cikket hamarabb meg lehet találni az oldalon, mint az e-mail címemet 😊
Venom
Jóa csajod meg a kanapé is! 😄
nemadod kölcsön õket egy woohoo-ra? XD

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Gerygrey
Nekem is az elsõ volt hogy megnéztem a FAQ-t (mondjuk nekem gyári CD-m van, de gondoltam hátha találok benne okosságokat)

Különben hogy tetszik a csajom és a kanapém? 😊
Bár nem vagyok érintett a problémában (szerencsére), a rezolúció érdekében csupán az oldal alján található keresõ használata szükséges, no meg hasznos lehet ellátogatni a Gerygrey kolléga által istápolt "simmetria" weboldalra, hogy a fent található FAQ (Leggyakrabban elõforduló kérdések) linkrõl ne is beszéljek.

Gerygrey
Elég a CTRL+SHIFT+C után beírni a cheatet:
boolprop testingcheatsenabled true
(SHIFT billentyû lenyomva tartásával kell utána kattintgatni a dolgokra a titkos menük elõhívásához)
Gerygrey
Zizzenet: ezt én is felfedeztem, pedig sokszor jól jönne ha lehetne lassított felvételt készíteni. Utólag meg nem jó egy eleve nemsok (10?) FPS-û videót lelassítani, mert akadozik. De majd valahogy megoldom, én is elkezdtem már egy valóságshow-t forgatni, de idõhiány miatt félbeszakadt a dolog.

Egyébként bocsi a reklámért, de akit érdekel, hogyan lehet a bútorok textúráját könnyen és ügyesen módosítani, látogasson el az oldalamra <#mf1>
Van aki moviezik? Nekem a slowmotion csalás királyul mûködik standard üzemmódban, de amint bekapcsolom a videórögzítést, azonnal normál sebességre kapcsol. Valaki hozzá tud fûzni ehhez valami építõ jellegût?

Gaba9
Ekez most progi kell vagy csak elég a ctrl+shift+c-s dolog ? <#wow1>

Gaba323

Gerygrey
"másik oldalról" 😊
Riana
boolprop testingcheatsenabled true - a CTRL+SHIFT+C billentyûkombináció után írható be, kikapcsolásához a true helyére false szót kell írni. Ezután, ha a shift billentyû lenyomva tartása mellett kattintasz Simekre vagy tárgyakra, érdekes dolgokat mûvelhetsz. Például:

-a "Laugh at" menüpontot választva egy kijelölt Simmel saját magára való kattintáskor, megnevettetheted õt

-Mosdók, fürdõkádak, vécécsészék tisztasága beállítható dirty (piszkos), clean (tiszta) vagy ultra-clean (szupertiszta) szintre
-Érdekes dolgokat lehet Simekkel tenni: megölheted, szülinaposra állathatod, beállíthatod maximumra a hangulatát, terhessé teheted...
-Az újságra kattintva megszerezhetõ az összes karrier-jutalomtárgy

-Vagy akár elvitetheti magát a Sim az ufókkal

/A leirás másik oldalról származik/

^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^

Riana
Végre csináltak olyan kilopott progit amivel 45°fokosra lehet forgatni a bútorokat! HURRÁ!

^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^

PiszkosFred
reinstal? De teljes, a dokumentumok kozti cuccokat is. (bizt.mentest csinalj roluk mindenesetre)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

<#conf><#sir>

GTi Gaga
hja! letudtam bontani a keritést köcce!
igy megoldodot a kapun átjárás!!!!! és igy most már hozzá tudok épiteni a kéglihez 😊))))))))

köcce!

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

GTi Gaga
pontosan ugy van ahogy mondod... amikor leszedetem a hiv honlapról, már kérdeztem mi ez, akkor mondták, hogy az uebz a konzolkos sims, de mondták azt is hogy valami cmp. játéként rakták be a simsbe. most raktam fel megint a gamet, mert eddig nem volt hej a vinyon, azt gondoltam nézzük meg mi itt az urbz, de ugy tünik akkor semmi 😊))))

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

PiszkosFred
Nemtom, az urbz nem a sims egy konzolos valtozata vagy kiegje?

GTi Gaga
köcce a gyors választ!

mi ez az urbz? azon kivül hogy valami computeres game a simsen belül? felraktam, de semmi nem történt... a pakidsz fájlt felnyomtam, kiirta hogy instal succsesful, de nincs nyoma a játékban? ijenkor what áj do?

PiszkosFred
Ugyanúgy mint építésnél, csak közben nyomd le a ctrl billt.