Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kösz a kimerítõ válaszokat. Egyébként az a sim2pack nevû csomag, mint olyan, ha telepítésre kerül, akkor beépül a játékba? Mert a hivatalos honlapról sokszor ilyen formátumban tölthetõek le a hivatalos cuccok. Szóval ha egy ilyet installálalok, akkor az nem olyan, mint a package fájlok?

Mike
átvált vmi defaultra, vagy eltünnek a colgok

mondjuk csináltam már ilyet simmel
amikor a bodyshopban úgy mented el, hogy sim2packot csinálsz belõle, és ha azt felinstallálod, akkor benne lesz az elõgyártott simek között a sim kreáló résznél a játékban

nohát én történetesen egy ilyen simnek töröltem ki a ruháját és a börszinét utólag, a program az nem érhetõ dolgokat átrakta defaultra

egyébként meg, szerintem érdemes mentegetni ezeket a könyvtáráakat, mert ki tudja

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Na ja, értem én. Most jön az újabb kérdésem. Valami nagyon egyszerû, valószínûtlen, ugyanakkor a szemléltetés szempontjából szerintem elfogadható példával élnék. Megyek a netre. Találok szép padlókat, csempéket. Letöltöm a Downloads könyvtárba. Startolom a gamét, bildelem a házat. Szép. Élnek simek benne, mint hal a kvízbe (...bocsika). Aztán gondolok egyet, mondok magamnak: minek ide ennyi cucc; avagy egy szertelen unokaöccs gyermeki destruktivitásának áldozatául esett fájlok közé keverednek a vonatkozó packadzsék. Újra indítom a játékot. Mi lesz ottan a házban a csempékkel/falakkal? Mi lesz a játékkal? Na? Ez az én nagy problémám.

Mike
2 könyvtárba lehet tárolni a nem gyári dolgokat a downloads es a savedsims -ben. a program mindkettot nezi. A házi készítésü dolgok mindaddig érhetõek el a játékban, amig ebben a két könyvtárban vannk. Ha kitörlöd, eltûnnek. Ez azért is jó, mert ha besokallsz a sok letöltött vacaktól, akkor az egészet kidobhatod, és csak azokat teszed vissza, amik tényleg kellenek. ezért is érdemes a letõltött cuccokat képpel együtt tárolni.

Hogyha egy sim2pack-ot installálsz, akkor azt beteszi a megfelelõ könyvtárba
akár az eredeti sim2pack-ot ki is törölheted.
ezzel együtt ezt nem ajánlom, szépen el kell tenni késõbbre, mert ugye akkor meg minek töltötted le

Aztat mondja már meg nekem valaki, aki megmondaná nekem. Ha én letöltök valami packadzsét és bemásolom a Downloads alkönyvárba, ugye, indításkor benyalja a program. De. Úgy nyalja-e be, hogy az elérési útvonalat megtartja, avagy beépíti a progiba mintegy szerves rész gyanánt, és az említett mappából idõvel letörölhetõ a dolog.
Más. Van olyan cucc, hogy Package Installer. Beregisztrálja magát a vindózba. Duplaklikk egy packadzséra, azt bejön a progi, dolgozik, majd kiírja, hogy ok. Egyszer csináltam ilyet, a csomag ribancra nem ott volt, ahol elvileg lennie lehetne (mondjuk Downloads mappa), valami tök más meghajtó tök más könyvtárában. Ezért most nem merem onnan eltávolítani. Ez a kérdés, válaszoljatok! Elõre is köszi.

Egyébként tök jó, hogy már tök sokat játszottam vele és még mindig tud ujdonságokkal szolgálni a játék. Például már ugyan hallottam, de még nálam nem fordult elõ eddig, hogy mosogatás helyett elnyalják a tányért. Este meg leült TV-ni a csajszi, aztán egyszer csak látom, hogy huzza a lóbört. Elbobiskolt a TV elött. Szóval vannak benne elég rendesen kis apró meglepik, ami tök jó mert különben ha már tövire-hegyire ismeri az ember a játékot nem is olyan érdekes. Ezért is kell a készítöknek meghatározott idõn belül kijönniük az új kiegészítõkkel. Legalábbis én így vagyok vele. A sims1-el is a végén már csak a házépítés-berendezés érdekelt igazán.
Az a helyzet, hogy a dolog cak magától történik. Szóval egyszercsak megjelenik a nagypapa besétál a lakásba, elücsörög meg ilyenek. Mint egy vendég. Ennyi.
Jaja, nekem már csinálta az egyik csemete. Elég agyament dolog, dehát belefér.

TopGun
www.modthesims2.com-rol szedtem le, van ott par allat cucc, tobbek kozott ez is, regisztralsz es mar toltheted is 1000-rel 😊

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Mike
Sipöcz kolega milyen régen nem írt már...

mi lehet vele

arról nem beszélve, hogy õ talán tudná a kérdésemre a választ <#ravasz1>
vagyis, hogy hogy tudnám áthívni az adott sim felnõtt gyerekét úgy, hogy magával hozza az unokát is (aki jelenleg bébi)
anyukának (a gyerek nagymamájának már van olyan kívánsága, hogy cipelje a gyereket

Mike
nem nagyon értem, hogy ez a hóember készítõ készlet mire jó

nem csinálnak vele a simek semmit

Mike
játék a hûtõvel - 1 mb xvid

látott már vki ilyet?

Elbuszoltam. #11516-nak ment, Duddits koma részére.

Aztán minek? Saját zenéket akarsz hallgatni? Másolj MP3-akat a Sims 2 könyvtáradba (Dokumentumok alattiba!!!), a megfelelõ helyre (ld. dokumentáció). Zenéket akarsz exportálni? GameExtractor... (ha jól emlékszem a nevére).

Mike
láttatok már lyat, amikor a sim a hütõgéppel játszik?

Mike
szép, de ilyenben enm laknék

Duddits
De állat! Honnét van? Amúgy nem is nagy a kép.

Azt' ezt honnat?

TopGun
Bocsi a nagy kepert! Azt hittem kisebb lesz! 😞

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Azert ez nem semmi falburkolat! szerintem 😊

Mike
erre mondjatok vlalmit, pls

Mike
valakinek már voltak unokai simjei? a DVD-n azt mondta a muksó, hogy a nagyszülõk megláátogatják a gyerkõcöket

hogyan? csak a sima, gyere át, vagy van vmilyen különleges opció?
ha visszamegyek a nagyszülökhõz, és áthivom a fiatal pár mindkét tagját, magukkal hozzák a gyereket is (csecsemõt)?

Duddits
7390 Ft. lesz itthon a kieg. Asszem.

Venom
hát pontosan nemtudom de ha átjössz akkor drágában jönne ki mintha otthon vennéd, meg lehet hogy nemis lenne benne a magyar nyelv.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Mike
azért köszi

EqUiNoX
"ezek szerint te értesz ehhez."

Nem. Én csak anno egy korábbi munkám kapcsán használtam egy hasonló padot, de szimplán csak user szinten, komolyabb technikai vagy minõségi hozzáértés nélkül. (vagyis elémrakták hogy szükségem van e rá, én bólintottam és használtam amikor úgy hozta a sors, de hogy milyen fajták vannak, milyen minõségben, milyen árban, passzolok sajnos. Talán a hwswn vagy a prohardveren nézz utána, hátha...)

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

Mike
ezek szerint te értesz ehhez.

a Trust szerinted milyen? nekem azért szimpatikus, mert ennek egész vékony a kerete

Mike
hû, a ruha érdkel

EqUiNoX
"hát nem tom, szerintem ez jobb, kényelmesebb mint az egér"

Így van. És nem utolsó sorban pontosabb, és ha hozzászoksz a használatához, nagyon meg/felgyorsítja a munkafolyamatokat. De a kulcsszó a megszokáson van, eleinte nagyon "nehéz" átállni.

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

Gerygrey
Nekem is tök sz@r, olyan a CD tároló polcom hogy a sims2 se keresztbe se hosszába nem fér bele, a francért vettem meg 😊

Különben szlovákiában mennyiért adják a játékot? Ha tényleg jelentõsen olcsóbb, lehet hogy érdemes lenne átugranom, itt van egy köpésnyire a határ 😊

Coolfire köszi a javítást, igazából ezt csak úgy mondta valaki hogy tutira mûködik, nekem szerencsére nincsenek ilyen építkezéssel kapcsolatos problémáim.

3D Mesh (tárgyak és ruhák 3D szerkezete) szerkesztést próbált már valaki? A modthesims2-n van leírás: Meshtool tutorial
és ruhaszerkesztés tutorial
Venom
mind1 hamár az alap megvan a kieg még elfog férni melette 😄

Mike at home
akkor nehogy megvedd

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Venom
nade akkoris most ott ronditt a sok irott CD között 😄

Mike
ja igaz is,. akkor meg ne sírjon a szád, nálatok minden olcsóbb 😊

más

valakinek már voltak unokai simjei? a DVD-n azt mondta a muksó, hogy a nagyszülõk megláátogatják a gyerkõcöket

hogyan? csak a sima, gyere át, vagy van vmilyen különleges opció?
ha visszamegyek a nagyszülökhõz, és áthivom a fiatal pár mindkét tagját, magukkal hozzák a gyereket is (csecsemõt)?

Duddits
Hát nem tom. Talán elérnénk valamit. Bár... Nem tom.

Venom
De komolyan én Szlovákiában lakok és ittis olcsóbb a game.

Mike
hát nem tom, szerintem ez jobb, kényelmesebb mint az egér

Venom
Én photoshoppal szoktam rajzolni és eddig megvoltam ijen nélkül 😊

Mike
mire mennél egy sztrájkkal?

Duddits
Sok köcsög! Nem sztárjkolunk? De most komolyan!! Ez már nevetséges!

GTi Gaga
az meg a másik szopatos hogy van képük 23k elkérni a gameért ! igazán be**** kaphatják! csodálkoznak hogy másolják a gamekat! külföldön miért olcsobbak a gamek! ( cenzura cenzura cenzura ) aki kiatálta ezeket!

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

GTi Gaga
halajak mag valamijen uton modon beszállok, csak legyen pénzem! annyit megér! bár most asszem far cryt veszek , de simsért mindent! nagyon nagy fanatista vagyok..... 😊))))))))))))))

ha jól csinálod egy dvdre talán ráfér az alap game meg a kieg, bár azt nem tudom cd vagy dvd...
erre vissza térünk ha megvan a game és lesz pénzem 😊))))))))))))

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

Mike
Photoshophoz szerintem kiváló lenne, most terveuzek egy két új ruhát, hm, lesz vvele meló bõven asszem 😊

Venom
ezt hamar megunnám 😄DDDD

Mike
23k-ért (+ pár ezer) inkább veszek egy ilyet

Mike
jesszus

én 23k-t tuti nem fizetek

De azt el kell ismerni,hogy baresz az oldalad.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Ezt vedd ki az oldaladról,mert nem igaz:"Fontos megemlíteni, hogy ha már feltettél egy (bizonyára nem mûködõ) crack-et, akkor !TELJESEN LE KELL SZEDNI! Sims2-t (uninstall, majd a program files/ea games/the sims2 mappában esetlegesen megmaradt fájlok törlése), és újra fel kell installálni crack nélkül, különben nem fog mûködni."Mert,ha visszamásolod a 4-es cdédrõl az .exe-t menni fog,tehát nem kell reinstall.Nem fog a hibás exe miatt logolni.

Majd kibontom a szövegfileokat és emeltdíjas esemesért fogom árulni.😊
Mint a sok szopós,aki ingyen jut a cucchoz és keresni akar rajta.Lsd. esemeses oldalak...pfúj!Én biztos megosztom a brigáddal a magyar részt(már ha sikerül belõle kiszedni).