Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjuk csináltam már ilyet simmel
amikor a bodyshopban úgy mented el, hogy sim2packot csinálsz belõle, és ha azt felinstallálod, akkor benne lesz az elõgyártott simek között a sim kreáló résznél a játékban
nohát én történetesen egy ilyen simnek töröltem ki a ruháját és a börszinét utólag, a program az nem érhetõ dolgokat átrakta defaultra
egyébként meg, szerintem érdemes mentegetni ezeket a könyvtáráakat, mert ki tudja
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Hogyha egy sim2pack-ot installálsz, akkor azt beteszi a megfelelõ könyvtárba
akár az eredeti sim2pack-ot ki is törölheted.
ezzel együtt ezt nem ajánlom, szépen el kell tenni késõbbre, mert ugye akkor meg minek töltötted le
Más. Van olyan cucc, hogy Package Installer. Beregisztrálja magát a vindózba. Duplaklikk egy packadzséra, azt bejön a progi, dolgozik, majd kiírja, hogy ok. Egyszer csináltam ilyet, a csomag ribancra nem ott volt, ahol elvileg lennie lehetne (mondjuk Downloads mappa), valami tök más meghajtó tök más könyvtárában. Ezért most nem merem onnan eltávolítani. Ez a kérdés, válaszoljatok! Elõre is köszi.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
mi lehet vele
arról nem beszélve, hogy õ talán tudná a kérdésemre a választ <#ravasz1>#ravasz1>
vagyis, hogy hogy tudnám áthívni az adott sim felnõtt gyerekét úgy, hogy magával hozza az unokát is (aki jelenleg bébi)
anyukának (a gyerek nagymamájának már van olyan kívánsága, hogy cipelje a gyereket
nem csinálnak vele a simek semmit
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

hogyan? csak a sima, gyere át, vagy van vmilyen különleges opció?
ha visszamegyek a nagyszülökhõz, és áthivom a fiatal pár mindkét tagját, magukkal hozzák a gyereket is (csecsemõt)?
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
Nem. Én csak anno egy korábbi munkám kapcsán használtam egy hasonló padot, de szimplán csak user szinten, komolyabb technikai vagy minõségi hozzáértés nélkül. (vagyis elémrakták hogy szükségem van e rá, én bólintottam és használtam amikor úgy hozta a sors, de hogy milyen fajták vannak, milyen minõségben, milyen árban, passzolok sajnos. Talán a hwswn vagy a prohardveren nézz utána, hátha...)
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
a Trust szerinted milyen? nekem azért szimpatikus, mert ennek egész vékony a kerete
Így van. És nem utolsó sorban pontosabb, és ha hozzászoksz a használatához, nagyon meg/felgyorsítja a munkafolyamatokat. De a kulcsszó a megszokáson van, eleinte nagyon "nehéz" átállni.
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
Különben szlovákiában mennyiért adják a játékot? Ha tényleg jelentõsen olcsóbb, lehet hogy érdemes lenne átugranom, itt van egy köpésnyire a határ 😊
Coolfire köszi a javítást, igazából ezt csak úgy mondta valaki hogy tutira mûködik, nekem szerencsére nincsenek ilyen építkezéssel kapcsolatos problémáim.
3D Mesh (tárgyak és ruhák 3D szerkezete) szerkesztést próbált már valaki? A modthesims2-n van leírás: Meshtool tutorial
és ruhaszerkesztés tutorial
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
más
valakinek már voltak unokai simjei? a DVD-n azt mondta a muksó, hogy a nagyszülõk megláátogatják a gyerkõcöket
hogyan? csak a sima, gyere át, vagy van vmilyen különleges opció?
ha visszamegyek a nagyszülökhõz, és áthivom a fiatal pár mindkét tagját, magukkal hozzák a gyereket is (csecsemõt)?
Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|
ha jól csinálod egy dvdre talán ráfér az alap game meg a kieg, bár azt nem tudom cd vagy dvd...
erre vissza térünk ha megvan a game és lesz pénzem 😊))))))))))))
Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Mint a sok szopós,aki ingyen jut a cucchoz és keresni akar rajta.Lsd. esemeses oldalak...pfúj!Én biztos megosztom a brigáddal a magyar részt(már ha sikerül belõle kiszedni).