32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Mojlepque
    Oké, akkor még dolgozok vele. Amúgy hogy kell megnézni a versenyről való elolvasni valót?
    Ugyanis ha rákattintok akkor egyszerűen valami nagy baromságokat ír ki össze-vissza:D
  • Devids Pro
    Kidolgozhatod jobban és feltöltöd az újat és újból kilinkeled az ottani fórumba.
  • Mike at home
    kepet
  • Mojlepque
    Ó, hát akkor én szebben kidolgoztam volna a házat. Ugyanis amúgy amit építettem az egyik haveromék házának majd hogy nem a pontos mása, csak annyi különbséggel, hogy ahol a medencét építettem ott egy garázs van, és benne megy egy zsír új merci terepjáró
  • Devids Pro
    Hát majd a pályázati határidő letelte után (amit most meghosszabítottam 3 héttel a kevés jelentkező miatt!)
  • Mike at home
    majd egyszer :)
  • Mojlepque
    Mikor lesz a sims 2 FAQ eredmény hírdetés?
  • Mojlepque
    Amúgy én már föltöltöttem a házam, de a képet nem akarja fölnyomni, pedig több órája szenvedek vele.Pedig sztem tök pöpec.Kissé templomos, kissé gótikus, de ugyan akkor modern barokk is
  • Devids Pro
    nem Sims2FAQ fórumában!
  • Atkamon
    De...
  • Mojlepque
    Rám már nem is figyel senki?
  • Mike at home
    kell lenni ikonjanak, vagy benne van a programomk kozott a start menuben
  • Rossi1
    Köszi! És ott hol tudom elérni? mert fent van a Sims2+az éjszakák+az egyetem. Mikor az egyetemet akarom indítani, azt írja, hogy indítsam az éjszakákot. De ott nem látok sehol választási lehetőséget, hogy most az egyetemmel vagy az éjszakákkal játszhassak... Biztos én vagyok a láma azért kérdezem..:) Köszi Rossi1
  • Mojlepque
    Figyeljetek!A ház építő versenyre ebbe a fórumba kell regizni?Ugyanis nekem a FAQ-as oldal fórumára azt írja hogy nem elérhető
  • bon
    A sims2 éjszakák nem lehet fel crack-elve mert nins hozzá crack.
  • eagle161
    Na hy!
    Segítsetek már, felraktam a sima sims 2-t meg az éjszakákat a sims 2 még elindult az éjszakák már nem!!! (nem mountolva raktam föl) Bejön az a sims 2 éjszakák betöltő kép és ott is marad ezer évig!!! És nemis indul el soha! Pedig be van crackelve meg minden! Segítsetek lécci!
  • Mike at home
    pedig daempnnal megy
    az utoso feltett kieg elso lemezet mountoltad?
  • Devids Pro
    FAQ.. (banner alatt)
  • Anakin13
    hello. még ott tartok hogy a sims 2 ben nem tudok építkezni. pls hlp. és ne mondjátok hogy olvassak vissza mert a ...om fog 500 oldalon keresgélni, miközben valaki tudja a választ vagy linket. előre is köszi
  • Devids Pro
    fent lehet, de a legújabbat kell elindítani ,abból eléred a régieket is (ha fel vannak telepítve)
  • Rossi1
    Csaó!

Egy kérdés:

Mindkét kiegészítő fent lehet egy időben vagy csak egyenként működnek? Köszi
  • zutyu
    Sziasztok.

Tudna valaki segíteni egy laikusnak?
    Az a gondom,hogy felraktam a Sims2-t Daemon toolssal, aztán nagy sikeresen az Universityt, de nem hajlandó elindulni.Elkezdi tölteni, majd valami hibát észlel azt leáll. És a Sims 2-t indítom akkor ,meg azt írja ki,hogy indítsam az Universityt. Nos akkor most mi van???Kérlek segítsetek.....
  • ffxi
    ! Már megvan!

• Carlos
    Igen.
    Nincs mit!
  • Sipocz
    Helló Népek!
    Mizujs?
    A szocializálásnál a hozzáállás értékei erősen eltérhetnek a partnerek között. A fókuszban lévő simnél csak az látszik hogy őt a másik mennyire kedveli. A szocializálás sebessége és a barátságot jelző pofa megjelenése a partnerek "nice" statisztikai értékétől függ leginkább és persze figyelni kell hogy milyen szociális akciókra nő (ill. csökken, hiszen olykor lehet ez is cél) gyorsabban. Természetes az is hogy a barátsági küszöb a hozzáállás változásának irányától is függ, általában igaz hogy a barátság megjelenése 0-ról kezdve magasabb értéknél következik be mint ahogyan egy már meglévő barátság megszünik. A "jóbarát" státusz nem annyira minőségi jelzője a barátság erősségének semmint annak tartamára ad információt, gyakori hogy a barátság hamarabb megszünik mint a jóbarátság. Nagyon érdekes lehet pl. a barátozás két jócskán eltérő jellem esetén mondjuk ha az egyik sim elsődlegesen játékos a másik pedig elsődlegesen kedves, avagy félelmetes kihívás lehet egy komolykodó, morgós simet barátságra bírni kivált akkor ha az interakciókban ő a passzív résztvevő (én most szívom egy utóddal a dolgot aki születésénél 8-ra neat és 10-re aktív, de csupán 3-ra kedves(inább morgós) és játékos(hát inkább komolykodó)). No még az is igaz hogy ezzel párhuzamosan a "komoly és morgós" simek barátsága (persze ha már nagynehezen felépült) sokkal-sokkal acélosabb mint "vidám és kedves" társaiké, hiszen a jellembeli érték adta hátrányokat a játéktechnológia így egyenliti ki. Ugyanez a kiegyenlítés megjelenik egyéb statisztikai értékeknél is pl. az aktív simek kevésbé fáradékonyak, kényelem igényüek viszont sokkal gyakrabban éhesek; a neat simek hamarabb "elkoszolódnak" és gyakrabban kell őket fürdetni és rosszabbul viselik a környezetük rendetlenségeit.....
  • Mike
    de a dilidoki jön
    át kell hívni vendégségbe
    akkor nem mint betörő fog jönni
  • Gólya #15700
    hát nem tudom
    nekem még nem volt ennyire komoly probléma a leégett kajával, amit írtam, eddig nálam bevált, ezért ajánlottam

• Mojlepque
    Csak viszont ha megzakkan akkor több mint valószínű hogy bolond marad, és a rendőr nem tudja elvinni, mert a betörő várja azt a dili-dokit
  • Mike
    a moveobject kiválona alkalmas erre
    utána pedig miután új tűzhely kell egy bug miatt a kaching sem csalás
  • Mike
    hívd át a betörőt, és mikor átjött használd rajta a skill porszívót
    garantáltan depressziós lesz, és meg fog zakkanni
  • Kodlovag
    Nos miután a kapcsolati pontok elérték a 80/80 -at, felhívtam a rablót, hátha barátok lesznek. (Popularity aspiration, 20 legjobb barát az életcél, úgyhogy most barátokra hajtok. Most jár a sim 15-nél) Kedélyesen elcsevegtek, de nem lettek barátok. Ebből következik, hogy a rablónál nem mászik felfelé automatikusan a pont. Egyébként 80/80 ellenére még mindig haragszik a betörőre. Ja, és csak az egyik simemnél van 80/80, a másiknál 80/0 a viszony a rablóhoz. Hülye egy bug.
  • Kodlovag
    De a sim magától nem vette le a kaját. Aztán meg hiába mondtam neki, hogy vegye le. Nem vette. Vagy várni kellett volna addig, amíg megromlik, és aztán levette volna? Vagy esetleg a bejárónőre hagyni a dolgot?
  • Mojlepque
    biztos megrendezték a saját betörésüket:D
  • Devids Pro
    de mondom..
    amúgy az alap sims2 magyarítást nem bemásolni, hanem installálni kell (ha a FAQ oldalról szedted le (http://sims2faq.atw.hu))
  • Gólya #15692
    Hagyd, hogy a sim vegye le a kaját, csak ne engedd feltálalni, hanem mosogattasd el. Ezzel a tűzhely is újra használható és nem kell vacakolni töltögetésekkel, új tűzhely vásárlással.
  • egyes
    nem mondod?
  • Devids Pro
    valamit elcsesztél
  • egyes
    Fent volt a sims2 és a University angolul. Bemásoltam a magyarításokat, azután feltelepítettem az éjszakákat már magyarul. Elindítom és az egész angol.
    Szerintetek miért?
  • Gary
    Szerintem, ebben az esetben etikus cheat-elni! :) moveobjects on és máris kidobhatod a tűzhelyet vagy leszedheted a serpenyőt. Remélem műxik, mert ilyen szituációban még nem próbáltam!
  • Kodlovag
    Ó micsoda hatalmas érdeklődés van mostanában.

Közben én azt hiszem, találtam egy bugot, amit a nightlife patch sem javít. Ha a sim nagyon mérges valakire, akkor megjelenik egy vörös köd a kapcsolatok között az arcképen, ami ugye óraszerűen eltűnik idővel, és a barátságértékek meg lemennek minusz sokra. Ez eddig jó is.
    Nálam az történt, hogy jött éjszaka a tolvaj, rendőr elkapta, de a simjeim mindketten nagyon mérgesek lettek a tolvajra. Idővel fogy a vörös takarás a fejük felett és közben nő a kapcsolati pontok értéke, ahogy egyre kevésbé mérgesek rá. De a vörös takarás sokkal lassabban fogy el, mint amilyen gyorsan a kapcsolati pontok nőnek. Még több mint a fél fej vörös, de a kapcsolati pontok már pozitívban vannak, és egyre nőnek! Mi ez? Sajnálat? Szolidaritás? Bolond simek. Ahelyett, hogy örök harag lenne a rablási kísérlet miatt, a végén még mindenféle kapcsolat nélkül legjobb barátok lesznek.

Meg azt is nagyon utálom, amikor kigyullad a konyha, és egy füstölgö serpenyőben ottmarad az odaégett kaja. És nem lehet levenni a tűzhelyről. És főzni sem lehet, mert a tűzhely foglalt. És a tűzhelyet kidobni sem lehet, mert rajta van a serpenyő. Grrrr.... Tölthetem vissza a játékot. Pedig közben a gyerek megtanult beszélni és félig már járni is. A feleség meg kishíján elégett a tűzben.