Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
négyszeres sebességgel, és Safedisc 2/3 opciót bekapcsolva.
Simán elfogadja az író origin discnek"
Ugyanezt csináltam, bár nem értek az Alcoholhoz, lehet, hogy valamit elrontottam. Simán feltelepítette, aztán kiírja, ha el akarom indítani, hogy az x címen található utalás az y memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelet: read.
Mit rontottam el? 😞 Hogy kell használni az alcoholt rendesen, melyik file-t kell kiírni? lehet, ezzel van a hiba, el vagyok keseredve. Az alapom eredeti.
Köszi
Sin City life don\'t let the system get you down
utargyak:
ugy tunik ujra le kell tolteni mindet, ami nem jo
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
- eltunt az os csaladom Plesant-bol, at lehet hivni telefonon, meg satobbi, de a haz nincs meg (talan szamithat az hogy veluk aging off-ban jatszottam)
- az osszes letoltott targy, amit atszerkesztettek, gyonyoru kek szinben pompazik, textura nuku 😞((((
nem ertem mire jo az influence meter
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Amúgy hogy vagy Cool? 😊
Úristen hód, fújd már ki!!!
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^
Melyik oldalról szedtétek le a torrentes verziót???
Köszi
Úristen hód, fújd már ki!!!
6PFX-W8AH-MVNG-X90X-F4JH
SPQQ-KC0R-NVNG-ZB8D-K4A4
IENW-DVBZ-YVNG-RO3O-A4ET
Na most mi a gondja???
elõre is yooo
egyébként meg csinálj telepítés elõtt egy mentést, és nincs probléma
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Nektek is kiír vmit, hogy különbözik a mentett állás a mostanihoz! És hogy szedjem le, de most is kiírja, hogy letörõltem a mentett állásomat! Egyébként a CDn levõ update írt ki vmi hibát! 😞
Most szedek egy másikat a netrõl!
de van egy pár fullos tinim is (meg felnõtt is, de za itt most nem számít ugye)
a kieg felpeccseli egyébként
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Lusták voltak kibõvíteni a felhasználói felületet? Nem túl felhasználóbarát. Nem illik a Sims image-be.
akkorse
minek
van bõven eleég kari, meg csinálhacc is
Köszönöm
daemon tools, azt jólvan 😊
ezzel sincs
ha az egészet odaadnák 12-ért (mondjuk 8+4) akkor még meg is venném
de ez így sok
új görkorcsolya jobban kell 😊
négyszeres sebességgel, és Safedisc 2/3 opciót bekapcsolva.
Simán elfogadja az író origin discnek
Hol van itt probléma mountolással meg CRC-vel ?
:-)
Különben honnan szedted a 21K-t? 7.499-be kerül az University újonnan, és nincs vele szívás hogy CRC hiba meg mountolás meg ilyen f***ságok. A gond csak az hogy csak elõrendelésbe lehet megvenni, azaz várhatsz rá 2 hónapot.
szal nem jó a rar file
szedd le újra
ezekhez tartoznak x órák
bár ez csak elképzelés
marha gyorsan telik az idõ, szvsz
azért kiváncsi volnék, hogy a brutál simjeim mit nyújtanának a suliban, tehát az a tini, akinek már van több mint 10 barátja, magas skillel, 100 ezer fölötti ponttal, és az elixirnek köszönhetõen jó hosszú élettel, vagy a múltkori kiscsaj, aki egy nap alatt kimaxolta a karizmáját
Nálam van egy gyökér, szerintem nem a házban lakik, aki egy szál f*szban rohangál az udvaron, meg a házban és mindenkihez odamegy.
Mit számol vissza órában az életkor helyén? Milyen vizsga lesz? Mi az a három valami még mellette? Még nem sokat játszottam a játékkal, épp csak kipróbáltam.
a gyári épületben nem koedukált, de szerintem te olyat építesz, amilyet akarsz