Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TopGun
Hi! es elerhetok valahol ezek a cheatek? ha mar megvannak es esetleg valaki sajat koleszt/egyetemi teruletet epitene.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Anna
"Én az image-bõl megírtam Alcohollal az 1-es CD-t
négyszeres sebességgel, és Safedisc 2/3 opciót bekapcsolva.

Simán elfogadja az író origin discnek"

Ugyanezt csináltam, bár nem értek az Alcoholhoz, lehet, hogy valamit elrontottam. Simán feltelepítette, aztán kiírja, ha el akarom indítani, hogy az x címen található utalás az y memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelet: read.

Mit rontottam el? 😞 Hogy kell használni az alcoholt rendesen, melyik file-t kell kiírni? lehet, ezzel van a hiba, el vagyok keseredve. Az alapom eredeti.

Köszi

Sin City life don\'t let the system get you down

Mike at home
sokat nem segitett 😊

utargyak:

ugy tunik ujra le kell tolteni mindet, ami nem jo

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

rage
Befolyás, behatás az influence

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Mike at home
A kovetkezo "jo" dolgok tortentek, most hogy feltettem a kieget:

- eltunt az os csaladom Plesant-bol, at lehet hivni telefonon, meg satobbi, de a haz nincs meg (talan szamithat az hogy veluk aging off-ban jatszottam)
- az osszes letoltott targy, amit atszerkesztettek, gyonyoru kek szinben pompazik, textura nuku 😞((((

nem ertem mire jo az influence meter

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

cseri001
Kösz, onnan szedem én is, kölcsönreggel.. Valamikor nekem is volt, de fogalmam sincs, hogy mi a jelszó, meg ilyenek, szal belépni nem tudtam..., száz évvel ezelõtt használtam utoljára.. De már 66 %-nál tart. 😊

Amúgy hogy vagy Cool? 😊

Úristen hód, fújd már ki!!!

College szöveg alatt mik vannak? Sz.gépen is lehetett valamit írni, azt se tudom mi az a registrat valami, ha rányomsz a karakterre, akkor is van college menü, ott is lehet valamit írni. Ezeket egyenlõre nem értem. Kb. 20 percet játszottam, volt egy vizsga A+ lett, kaptam 1200$-t.

Nekem pölö 24000 lesz:12990+990 az alap 7990+990 az University.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Na nyomultam vele 2 órácskát,sztem jópofa.Igaz teljesen taccsra tette a gépet,úgyhogy azt is venni kell egy újat.Nekem nagyon bejön ez a kolis feeling.A technikai részhez semmi új,mert tökéletesen felmegy a cédés és dévédés verzára is.Fel lehet patchelni is,de nem muszáj,mert a kieg azt is tartalmazza.Ha esetleg kéri a négyes cd.-t,be kell rakni és csinálja a dolgát.😊Nem szabad megszakítani az updatelsét,mert akkor rollbackolni fog.Ja és nem kell besz@rni az olasz szövegtõl sem,attól még angol marad.Magyar rész nincs benne.😞

Én speciel a Bithumen-rõl(www.bithumen.tx.hu).De ha ott nem vagy regisztrálva,akkor sajna nem fog menni.Mike ezt lécci holnap töröld.😊

Riana
Ja egyébként van 5ös verziom a 3ds progihoz ha kéred.)

^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^

cseri001
Sziasztok

Melyik oldalról szedtétek le a torrentes verziót???

Köszi

Úristen hód, fújd már ki!!!

kössz
GyaxyBoy
R44C-HRNL-VUCT-8WAZ-U1G9
6PFX-W8AH-MVNG-X90X-F4JH
SPQQ-KC0R-NVNG-ZB8D-K4A4
IENW-DVBZ-YVNG-RO3O-A4ET
GyaxyBoy
Ok! Újra telepítettem az Alap Sims2 õt sztem a magyarosítás kavart be! Na most megint van gond! 😞 Feltette el akarom indítan, de nem indúl, hanem csak a kis ablakot dobja be, amin van a kép és akkor kéne neki tõlteni, de semmi tõltés nincs, kb 5 percig semmi. 😞
Na most mi a gondja???
Sziasztok, tud valaki egy kiegészítõ cdkeyt?
elõre is yooo
Mike
jaja

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Nem igazán olvastam el, de mintha olyat írt volna ki, hogy ennek a mentése nem kompatibilis a sims2-vel, tehát ha ebben mented el a játékot, akkor a kieg. nélküli sims2-höz nem tudod használni az mentést.

Mike
igen, de azzal nem kell törödni

egyébként meg csinálj telepítés elõtt egy mentést, és nincs probléma

GyaxyBoy
Még vm!
Nektek is kiír vmit, hogy különbözik a mentett állás a mostanihoz! És hogy szedjem le, de most is kiírja, hogy letörõltem a mentett állásomat! Egyébként a CDn levõ update írt ki vmi hibát! 😞
Most szedek egy másikat a netrõl!
Mike
mondjuk a csajszi még gyerek

de van egy pár fullos tinim is (meg felnõtt is, de za itt most nem számít ugye)

Mike
elsõ peccset felraktam, másodikat már nem

a kieg felpeccseli egyébként

TopGun
Ok. csak felvetettem, mert te irtad, hogy kivancsi lennel mit viritana a fullos csajszid

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Devids Pro
ha nemrakom fel patchet nem is fog felmenni?
Ahogy olvasom az angol fórumot, van egy nagyon gagyi dolog a kiegben. Csak úgy tudsz saját kollégiumot/egyetemi területet építeni, ha ide vonatkozó cheateket használsz. Egyrészt ahhoz, hogy egy telket ilyenné varázsolj, utána meg azért, hogy elérd a specifikus eszköztárat.
Lusták voltak kibõvíteni a felhasználói felületet? Nem túl felhasználóbarát. Nem illik a Sims image-be.

Mike
elég az elsõ patch

Mike
érdekes, mert nekem nem kérte a 4. lemezt

Mike
el is mentettem

akkorse

minek

van bõven eleég kari, meg csinálhacc is

Gerygrey
Szerintem telepítsd újra az eredeti CD-rõl az alapjátékot mindenféle daemonos megoldás nélkül, utána a patcheket (valaki írta hogy az is kell) majd végül az Unit.
GyaxyBoy
Leszedtem a Univert, de a telepítésnél vmi hiba van! Felmegy a 2CD aztán kéri a Sims2 4. CDjét. Onnan is elkezd dolgozni, aztán kész kiír egy hibát és leszedi az Unit. Milyen crack kell vagy mi más megoldás van?

Köszönöm
TopGun
De miert nem? hiszen el lehet menteni a regi allast nem?

TopGun
Erre azert ne fogadj! Ha nagy szerencsem van, talan pentekre meglesz nekem is es akkor tudom kiprobalni, de egyaltalan nem biztos, hogy menni is fog 😞

Gerygrey
Nekem különben csak az alapjáték 29K-ba van, mert 15-ért vennem kellett hozzá egy új videokártyát hogy egyáltalán elinduljon 😊
Gerygrey
Na jó... De fél év telt el az alapjáték és az Uni megjelenése között, ha ezalatt a fél év alatt havonta elrakok egy ezrest, nem fog padlóhoz vágni.
Mike
de, csak nem a kedvenc karaktereimen fogom tesztelgetni az új dolgokat 😊

Mike
de mint irtad, ki sem kell irni

daemon tools, azt jólvan 😊

TopGun
Azt irtad at lehet kuldeni a meglevo tinit a falubol az egyetemre, nem tudod kiprobalni mit tud nyujtani a suliban?

Mike
öszinte legyek?

ezzel sincs

ha az egészet odaadnák 12-ért (mondjuk 8+4) akkor még meg is venném

de ez így sok

új görkorcsolya jobban kell 😊

Gerygrey
Rage, mert neked rohadt nagy mázlid van, mint mindenkinek rajtam kívül ezen a fórumon.
Mike
13+8

Én az image-bõl megírtam Alcohollal az 1-es CD-t
négyszeres sebességgel, és Safedisc 2/3 opciót bekapcsolva.

Simán elfogadja az író origin discnek

Hol van itt probléma mountolással meg CRC-vel ?
:-)
Gerygrey
Tökjó :-<

Különben honnan szedted a 21K-t? 7.499-be kerül az University újonnan, és nincs vele szívás hogy CRC hiba meg mountolás meg ilyen f***ságok. A gond csak az hogy csak elõrendelésbe lehet megvenni, azaz várhatsz rá 2 hónapot.
Mike
mondjuk mert bájthibás

szal nem jó a rar file

szedd le újra

Gerygrey
Inkább azt mondja meg valaki hogy mitõl lesz CRC hibás egy rarfile 😞
Mike
szerintem 3 fokozat van
ezekhez tartoznak x órák

bár ez csak elképzelés

marha gyorsan telik az idõ, szvsz

azért kiváncsi volnék, hogy a brutál simjeim mit nyújtanának a suliban, tehát az a tini, akinek már van több mint 10 barátja, magas skillel, 100 ezer fölötti ponttal, és az elixirnek köszönhetõen jó hosszú élettel, vagy a múltkori kiscsaj, aki egy nap alatt kimaxolta a karizmáját

Érdekes lesz kifizetni, ha nagyon sûrûn jön.

Nálam van egy gyökér, szerintem nem a házban lakik, aki egy szál f*szban rohangál az udvaron, meg a házban és mindenkihez odamegy.

Mit számol vissza órában az életkor helyén? Milyen vizsga lesz? Mi az a három valami még mellette? Még nem sokat játszottam a játékkal, épp csak kipróbáltam.

Mike
sznemt udom lehet-e

a gyári épületben nem koedukált, de szerintem te olyat építesz, amilyet akarsz

TopGun
Csajok fiuk egyutt zuhanyoznak? akkor lehet huncutkodni ott? 😊

Mike
gondolom 😊

azért az össznépi zuhany tetszik 😊

TopGun
Es ezt 500-bol kell kipengetni?