Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

184$ számla jött ki 2. nap.

király megvan a megoldás köszi 😊
Sajna nem, mert nem vagyok érintett a témában. Egyébként az ajánlott webszájt fõoldalán, a fórumajánló alatt van egy szekció, "mielõtt megkérdeznéd..." címmel. Na, ottan van egy vonatkozó link.

oksa thnx, ha nem találom azért tudsz majd segíteni? 😊
szerintem menj az alábbi címre:
http://free.srv.hu/s/i/simmetria
és nézz körül alaposan. A problémád még a "hõskorból" való 😊)

Sziasztok!
Nekem sincs eredeti játékom és van is egy problémám, mégpedig az, hogy nem tudok a játékban berendezõ tárgyakon (bútorok,elektromos cumók..) kívül mást változtatni. Pl: nem tudom a ház burkolatát változtantni, vagy a falat sem tudom belül festeni. Azt írja, hogy katt a színre és húzzam amíg festeni akarom, de nem engedi. Mi lehet a baj? Csak új háznál lehet ezt az opciót használni? Vagy valami patch kéne hozzá?
Elõre is köszi a helpet
Mike
aztán majd tele lesz olyan szörnyetegekkel mint a lemagyarítva

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

A vicces az, hogy valamennyi nem angol nyelven is egy hetes késéssel kapható a játék. Nálunk majd' két hónap. Pedig, szerintem, hasonlóan opcionális nyelvként kerül majd a programba a magyar is.

Mike
én meg nem fizetek 21k-t

azért az kicsit sok

Gerygrey
Április 25? A múltkor még 18 volt 😞
Különben én is megvenném az eredetit, de nem lehet kapni. És nem vagyok hajlandó 2 hónapot várni csak mert Amerikánál egy fokkal szarabb országba születtem.
Ej... Én nem vagyok egy warezes típus... úgyhogy várnom kell ápr. 25-ig. Nagyon messze van...

Gerygrey
Nem tudok róla, a magyar online játékboltok nem nagyon hirdetnek ilyet.
Simmetrián azt írta valaki, megjelent idehaza is angolul a University. Ez igaz?

Gerygrey
Nem 😊
TopGun
HUH! ahogy igy elmondod eleg riaszto a dolog! 😞 talan kesobb erthetobb lesz valamivel, foleg ha Sipocz kollega, (aki nagyon erti az alapot) is elkezd nyomulni a kiegeszitovel.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Gerygrey
Nekem sem Alcohollal, se Daemonnal (3.47) nem megy.
Mike
ezeket ki fogom törölgetni, ha nem baj

Mike

Mike
A kieg egyébként kicsit fura.
Vannak új cuccok, új butorok.
Az egyetemi ruhákat ellenben csak az egyetemi emberke kreálásnál lehet elérni, az alapban nem. Ugyanez vonatkozik az alap hoz letõltött ruhákhoz is, az egyetemnél nem látszanak
a bodyshopban gyártott emberkék sem érhetõek el a kiegben
de ugyanakkor a hajak, és kiegészítõk meg igen

a zenéi szerintem iszonyatosak, de szerencsére ezen lehet állítani

a játék maga: meg hát nem tom, mi szükség volt erre?
inkább lett volna cicus, kutyus

érdekes még, hogy két féle házban is lehet lakni, az egyikben mindienkit irányítasz, a másikban meg be lehet költözni egy szobába. Fogalmam sincs, lehet-e ilyen szobásat építeni, mert még nem próbáltam
A kézbe nyomott 500 sem tudom mire lesz elég, mert már hozott levelet a postás, igaz még nem szedtem ki a levelesládából, szal valahogy tuti lehet pénzt keresni

másik: amelyik tinit átküldöd a faluból az egyetemre, többet nem lesz elérhetõ az eredeti házban. nem tudom, hogy ez végleges-e vagy visszamegy, gondolom visszamegy, és azt sem tudom, a falubeli barátok megmaradnak-e

Mike
ja és mivel nálam a nemzetközi beállítás USA
egy darab nem angol nyelvü üzenet sem jött

Mike
Felinstalláltam

a következõképpen

bemauntol 1, 2 disc, installál
bemauntol vinyón lévõ 1. disc automatikus indítás, fut

ennyi

daemon 3.47

Gerygrey
A problem occurred when trying to transfer the file 'TSData\Res\Sound\Misc.package' from the media.

Do you want to retry to copy the file, or cancel the installation?

Tudom... Ne legyek ideges :-(
Gerygrey
Nem az egészet, csak a második CD r03 fájlját töltöttem le, és láss csodát, már megy az install 😊 (jó dolog a Torrent, de qva lassan kezd el tölteni, és már nagyon türelmetlen voltam)
ezert nem kellene az egeszet ujra letolteni

Gerygrey
Tegnap NFSU2-ztem letöltés közben és kékhalállal kifagyott a gép, szerintem az cseszhette el a dolgot.
Gerygrey
Most már mindegy, tele van a tököm az egésszel, szedem SMS-webrõl
kettot talalhatsz, letoltod azt az egy fajlt, torrenten pl. torold ki a rossz fajlt es inditsd el a letoltest

Gerygrey
Most lejött, de itt a következõ csapás: CRC hibás a második CD egyik RAR-ja. Hogy tudnám csak azt az egy file-t leszedni?
TopGun
Valaki, akinek mukodik es jatszik mar vele, par kepet feltenne ide a jatekbol?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Ez szivas! 😞( probald ujra hatha most befejezi?

Nem vesznek el.

Gerygrey
Különben hogy lehet az hogy méret: 910.4 MB, letöltve: 929.5 MB?
Gerygrey
Nyugtassatok meg, hogy ez csak vicc, ilyen nincs, ezt nem hiszem el, falnak szaladok, idegbajt kapok segítsééég!! :-(
Gerygrey
Fene essen bele 😞
Ezzel csak egyetlen probléma lehet , hogyha a Sims2 eredetid európai verzió, mert a warez University USA változat.

A Sims 1 erre érzékeny volt, hátha a kettes nem az...
TopGun
meg=megy 😊

Nekem nincs DVD-s verzióm.
4 CD-s verzióm van. A két hivatalos patch rajta volt,
így tettem rá a University-t.

S a legújabb Daemonnal mountolva az 1-es CD-t
tökéletesen mûködik.
TopGun
A 4 CD-s verzioval is? vagy csak a DVD-s verzioval meg a daemon emulacio?

Gerygrey
Ez remélem nem azt jelenti, hogy Veronaville és a többi alapváros elveszett a lakóival együtt?!
Gerygrey
Egyszerûen ennyit bír a játék, nem lehet 8 családtagnál több egy háztartásban. Ha kirepülnek a fiatalok, akkor lehet gyártani az utánpótlást 😊
Gerygrey
Simmetrián biztos lesz leírás 😊 Csak az a gond, hogy nekem régi verziójú 3D Studio Maxom van (R3, és ha jól tudom, R6 vagy 7 a legújabb) ami nem támogatja az OBJ formátumot, így még nekem sem sikerült objektumot importálni a játékba. De dolgozom rajta, most egyelõre tûkön ülve várom az University letöltõdését 😊 Fél óra... Remélem az eredeti alapjáték + warez University kombináció menni fog.
Mike at home
holnap utananezek neked pontosan

vagyis ma 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

rage
Daemon Tools-szal megy az emuláció, szerencsére.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Beköltöztettem a simet egy üres pecóba, lefoglaltam egy szobát (amelyikben van szgép), jöttek a többiek és sorra foglalták a szobákat, így nem nekem kell õket irányítani, hanem ott laknak.
Ahol eddig az volt, hogy hány napos a sim, ott most mi az az izé?

Zola NFK
Köszi!

Éspedig?

Nem a University-re gondolok, hanem az alapra.
Ha van 8 karakter nem lehet többet beköltöztetni, nincs "try for baby", eljegyzés...

Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu

CalebJoe
Hát ezek nem valami nagy újítást csináltak, még mindig rengeteg ötlet hiányzik belõle.<#rinya>
Csináltam egy karaktert, beköltöztettem az egyik koliba, azt hittem csak azt az egy embert kell irányítani, de úgy nézem a többieket is nekem kell. Nem baj, megyek a másik kéróba, ott egyedül lesz a simem.
3 új külön városrész van, egyetemi városok vagy mi.

Én a 4 cd-sre nem tudtam felrakni. Felraktam a dvd-st, university, és megy. daemonnal tolom.

rage
Crack nincs is
Megírtad a CD-t Alcohollal te is?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

CalebJoe
Én így csináltam:
Reinstall Sims2
Patch felrak
University felrak
Ez mégegyszer felrakta a patch-et (persze a CD4 bent legyen)
Crack nem kell!