32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Mojlepque
    Én ezt olvastam az EA Gaes hivatalos angol honlapján, amikor a statisztikákat olvastam
  • Hoz_Hun
    Akkor nem tudom.
  • Hoz_Hun
    Micsoda?!?
    Novembreben igérik.
    Persze nézőpont kérdése; ha novemberben megjelenik akkor Dec 23 biztos a boltok polcán lesz. ;)
  • Mojlepque
    December 23-án délután 4-től elvileg a boltok polcán lesz
  • palesz191
    Hi mindenkinek! Nem tudja valaki mikor lesz má kint a karácsony?
  • Noi
    sziasz megint

már azt is próbáltam, de nem jött elő a menü.
    Az elején amikor működött a dolog, akkor nem volt szükség vele beszédbe elegyedni. A menünek alapból ott kellene lennie, nem?
  • Hoz_Hun
    Megjelenik saját CD/DVD-n a Karácsony pack. 4 rugó lesz.
  • Hoz_Hun
    Beszélni kell vele és ott van, hogy mit is vehetsz tőle.
  • Mojlepque
    Nem lehet megölni úgy hogy ha csak nem halálra éhezteted vagy szomjhalál által hal meg (bár nekem az sem sikerült pedig már 1 hete próbálkozok vele és még él ez a köcsög)Amúgy meg nem fog kísérteni, mivel nincs a vámpíroknak lelke
  • Noi
    Sziasztok
    Nem tudja véletlenül valaki, miért van az (több városomban is), hogy telefonon házhozhívom a cigányasszonyt, de amikor rákattintok nincs ott a vásárlás menü. Tehát csak beszélgetni tudok vele... de vásárolni nem. ??? (van elég pénz rá) Az első alkalommal jól működött.
    Nagyon köszi, ha valaki megírja!!
  • Gary
    Marad egy urna utána (legalábbis az alap Sims2-ben így volt), oda jár vissza kísérteni, de ha ezt az urnát kitörlöd... :)
  • Gólya #15882
    aha .... kösz, kipróbálom
  • Mike
    vegyél azstalt :)
  • Mike
    veszel egy skill porszívót
    és kedvesen megporszívózod párszor, amig depis nem lesz, életben nem fogod többet látni
    (ha mégis, akkor meg csak porszívózd tovább nyugodtan)
  • Gólya #15879
    más ...
    ha countert használok étkezőként /nem "normál" étkezőasztalt/ miért arra teszik a tálban maradó ételt - holott van elegendő hely a másik típusú countereken is /tehát amit úgymond konyhaszekrényként használhatnak/?
    így mindig eggyel több "étkező" counter kell, mert másképp nincs elég hely kajálni /s ez nem mindig fér már el/
  • Dzsega #15878
    nah ez egy fogós ravasz kérdés. nemtom.
    én még nem öltem meg senkit. ha ottlakó hal meg akkor ugyebár lesz sírja, azt lehet siratni és akkor nem fog jönni kísérteni. viszont nemottlakóval nem tom mi a helyzet.
  • Gólya #15877
    nem fog utána kísérteni a telken?
  • Dzsega #15876
    öld meg. mikor bejön kerítsd körbe fallal azt egyszer majdcsak kipurcan.
  • Gólya #15875
    de utálom a vámpírokat - ebből következően minden simem is utálja őket - enélkül nem lehet semmit csinálni vele?
  • Mojlepque
    Hát ha valamely családtaggal össze-házasodsz vele, vagy hogy invitálod arra hogy veled éljne, és akkor megölöd :P
    Amúgy nekem meg pont az Oldie Családnál volt az, hogy az öreg Woohoo-zot a Vámpír csajjal a fotó autómata gépében, majd megkérte hogy lakjon nála, majd a köcsög csaj megharapta az öreg pasit, az öreg pasi az öreg nyanyát, és majd hogy nem a fél Pleasanview Vámpír:D
  • Gólya #15873
    "beszéltem az Ea-tól James-szel"
    így szólt az a bizonyos részlet - ezt úgy értelmezni, hogy az ürgét Ea Jamesnek hívják - hát ......
    mintha szabadságolni kéne néha az embereket - talán a túlterhelés az oka az ilyen félreolvasásoknak
    hűha, már én is pedálozok Mike-nál - úgy látszik, magamat is szabadságolni kell
    mindenesetre, ha valaki tud ilyet, segítsen egy egész picit: van egy visszajáró vámpír az egyik családomnál - nem ismerik egymást: jön a vámpír, óbégat a napfény miatt és beül a jacuzziba - reggel eltűnik
    hiába törlöm le, zavarom el, ez rendszeresen jön, mint egy napilap - hogy lehet végérvényesen elüldözni?
  • Mojlepque
    jó csak Ea James-nek állítottad be. Na mind1.Építettem ma egy 2 emeletes házat 2 személy részére, akik inkább partysok. Naon faxa
  • Mike at home
    EA-tol
    nem tudom erted-e
    nem EA James, hanem az EA-nal dolgozo James-szel

egyebkent is kamuztam
    nem kell havat lapatolni
  • Mojlepque
    De attól függetlennül a James-nak az eredeti neve nem Ea, ha jól tudom ilyen magánhangzókat még csak nem is tartalmaz
  • Mike at home
    akkor csak tul kacifantos volt a mondat :)
  • Mutans Zombi
    Huha!
    nekem itt valami nem jön át.

"nem gúnyolódunk, okés?"

Megköszöntem a válaszokat; a Tiédet is és a Sipöcz-ét is, nem tom ebben Te hol láttál gunyolódást.
  • Devids Pro
    nem, azt sem
  • Mike
    akkor EA supportnak levél ír, számonkér
  • lulu12345678
    Nem, az egyetemet már itthonról, de amerikai változat.
  • Mike
    még padlót vagy tapétát sem szabad?
  • Devids Pro
    Igen, ne használj semmi olyan cuccost ami nem maxis! És magában foglalja igen :D
  • Hoz_Hun
    Jól van akkor.
  • Mike
    nem gúnyolódunk, okés?
  • Mutans Zombi
    Köszönöm a minden igényt kielégítő és segítőkész válaszokat!
  • Coolfire
    Biztos multi nyelvű lesz,majd lökd fel valahová ha letöltötted,majd én személyesen is letesztelem(ui. mindhárom magyar).
  • Mike
    de, magyar lesz
  • Hoz_Hun
    Ha kérdés volt mondjátok meg nyugodtan. :)
  • Hoz_Hun
    Tényleg. Mit gondoltok? Nekem eredetiben van meg (magyar) Sims 2 +Egyetem +Éjszakák. Ha letöltöm a Sims2.com-ról majd a xmas packet akkor jól elcseszi az eddigieket és nem is lesz magyar?
  • Mike
    köszi
  • Mike
    azt is külföldről, vagy itthonról? lehet, hogy az egyik USA verzió a másik Európai, és ezért nem mennek egymással