Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jaja, csak kíváncsi lennék, hogy fullosan magyar-e, vagy valójában csak a "helye van meg" a magyarításnak, de még nincs beletéve.
valahogy biztos elõ lehet csalni belõle a magyar nyelvet, 1-2 fájl áttírogatás esetleg registry buherálás :)
Ha ezt úgy kell érteni, hogy nálad fut a University, utánanéznél a nyelvi kérdésnek? Szerintem hálásak volnánk itt sokan neked.
Nekem tökéletesen megy, nincs vele semmi baj...
Hát én most raktam erre a windowsra elõször fel a gammát és utána a kieget... De nem töröltem semmit... Akkor telepítsd újra sims 2-t.. mást nem tudok mondani.
Hát én most raktam erre a windowsra elõször fel a gammát és utána a kieget... De nem töröltem semmit... Akkor telepítsd újra sims 2-t.. mást nem tudok mondani.
Bibí nekem egyik patch sem kell <#mf2>#mf2>
Elég érdekes hogy így is át lehet verni a védelmet pedig erre nem gondoltam #11872
További jó játékot!
Elég érdekes hogy így is át lehet verni a védelmet pedig erre nem gondoltam #11872
További jó játékot!
nemjó..
mostmár el elindul de a játék betöltésénél a Secret Socielies résznél (5. rész) kilép...
Newfronter te elölrõl telepítetted fel, szóval letörölted a sims2-t is és úgy?
mostmár el elindul de a játék betöltésénél a Secret Socielies résznél (5. rész) kilép...
Newfronter te elölrõl telepítetted fel, szóval letörölted a sims2-t is és úgy?
Ahá. Akkor lehet, hogy nem szóltam...? <#vigyor5>#vigyor5>
Ez pontosan így van, de ha nem tetted fel egyiket sem,
akkor kérni fogja a University a negyedik CD-t,
amennyiben bármelyiket feltetted a kettõ közül, akkor nem fogja
:-))
Az a különbség, hogyha a másodikat is feltetted (ami igen, tartalmazza az elsõ javítást is , mint ahogy ez játékoknál szokott lenni) akkor a Universitynek még patchelnie sem kell :)
akkor kérni fogja a University a negyedik CD-t,
amennyiben bármelyiket feltetted a kettõ közül, akkor nem fogja
:-))
Az a különbség, hogyha a másodikat is feltetted (ami igen, tartalmazza az elsõ javítást is , mint ahogy ez játékoknál szokott lenni) akkor a Universitynek még patchelnie sem kell :)
Nem vagyok érintett a mountolós warezelésben, de szerintem kering itt egy tévhit, amit szeretnék eloszlatni. Nincs olyan, hogy elsõ és második patch. Egyetlen patch létezik, amely a legfrissebb javításnak minõsül. Valójában persze két patch létezik, de ezek nem diszjunktak, hanem az utóbbi egy az egyben tartalmazza az elõzõt. Éppen ezért kétlem annak igazságtartalmát, hogy az elsõ patch ezt és ezt csinálja, de a másik nem, vagy fordítva. Ezek azonos módon települnek, véleményem szerint. Maxis koma kitalálta az installálási mechanizmust, és azt mindenkor alkalmazza is.
jelenleg nagy összevisszaság van.
ja és Dávid, hogy örülj, lehet, hogy le kell tölteni az összes szart újra, ha nem University kompatibilisek
ja és Dávid, hogy örülj, lehet, hogy le kell tölteni az összes szart újra, ha nem University kompatibilisek
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Akkor ezek szerint, a második patch-hez nem kell a 4.CD
Viszont a University felteszi, az biztos
Lehet, csak akkor kell betenni a negyedik lemezt, ha
egyik patch sem volt fent.
Nekem mindkét patch fent volt, nem kért 4-es CD-t.
Viszont a University felteszi, az biztos
Lehet, csak akkor kell betenni a negyedik lemezt, ha
egyik patch sem volt fent.
Nekem mindkét patch fent volt, nem kért 4-es CD-t.
szoktál olvasni is? tedd meg, és akkor nem kérdezel hülyeségeket :)
ellent kell mondjak
a 2. patchet nem tettem fel, lustaságból
a university nem hiányolta, 4. lemezt sem kérte
a 2. patchet nem tettem fel, lustaságból
a university nem hiányolta, 4. lemezt sem kérte
Úgy csinálta, ahogy a 11839-ben leírtam neki.
Illetve, úgy mountolta, ahogy leírtad neki te
S így mûködik.
Illetve, úgy mountolta, ahogy leírtad neki te
S így mûködik.
Természetesen igen
Nem két külön játék attól, mert nem abba installálja magát...
A kettõ együtt dolgozik, hiszen a University.exe-t indítva
ugyanúgy használhatod a régi Sims térképeket / családokat
Sõt, a Sims2.exe-t már nem is lehet többé elindítani,
szólni fog, hogy innentõl az indítás az Egyetem exe-jével kell történjen
Nem két külön játék attól, mert nem abba installálja magát...
A kettõ együtt dolgozik, hiszen a University.exe-t indítva
ugyanúgy használhatod a régi Sims térképeket / családokat
Sõt, a Sims2.exe-t már nem is lehet többé elindítani,
szólni fog, hogy innentõl az indítás az Egyetem exe-jével kell történjen
Ja meg annyit hozzáteszek hogy nem feltétlenül kell a mini image, elég az university 1. CD-je is :)))
A lényeg az hogy meg van oldva..
Egyet viszont nem értek: Az university lényegesen kisebb mint az eredeti és mégis több minden van benne, ez hogy lehet? Néhány fájlt az eredetibõl használ? Vagy mi?
A lényeg az hogy meg van oldva..
Egyet viszont nem értek: Az university lényegesen kisebb mint az eredeti és mégis több minden van benne, ez hogy lehet? Néhány fájlt az eredetibõl használ? Vagy mi?
Hkey local machine / software / ea games / s
ott lesz ugye a The Sims 2 kulcs
Kell mellette lennie The Sims 2 Universitynek is
Nekem elsõre kifagyott az install, mégpedig a spanyol
nyelvû ellenõrzõ képernyõn, mikor ott tartott, addig még nem
írt a registrybe semmit sem, direkt leellenõriztem restart után.
ott lesz ugye a The Sims 2 kulcs
Kell mellette lennie The Sims 2 Universitynek is
Nekem elsõre kifagyott az install, mégpedig a spanyol
nyelvû ellenõrzõ képernyõn, mikor ott tartott, addig még nem
írt a registrybe semmit sem, direkt leellenõriztem restart után.
registry-be bizots hogy beírta magát mert anélkül nem indulna el. Tényleg alcohol volt a ludas, most tuljutottam azon a ponton de most meg hiányzott néhány fjlom úgyhogy telepíthetem újra majd meglátjuk menni fog vagy sem :/
Remélem igen mert nincs kedvem letölteni mégegyszer a 4. cd-t, fõleg azt sem tudom honnan lehetne..
Remélem igen mert nincs kedvem letölteni mégegyszer a 4. cd-t, fõleg azt sem tudom honnan lehetne..
Kíváncsi vagyok, hibátlanul fog-e így mûködni,
mert igazából a telepítést be sem fejezte akkor nálad
Registrybe sem hiszem, hogy beírta magát.
Lehet, hogy mûködni végül is fog, de nehéz lesz erre majd
bármit telepíteni (patchet, vagy újabb kiegészítõt)
mert igazából a telepítést be sem fejezte akkor nálad
Registrybe sem hiszem, hogy beírta magát.
Lehet, hogy mûködni végül is fog, de nehéz lesz erre majd
bármit telepíteni (patchet, vagy újabb kiegészítõt)
Muszály mûködnie! Nah szóval amikor kérné a 4.CD-t akkor te elõkapod a jó kis Total Commandert, és átmásolod a mappát mondjuk C:\dfdasd\The Sims 2 University mappába hogy ne vegye észre a telepítõ a csalást, ezután én 1-2 folyamatot bezártam a feladatütemezõben és akkor elkezdte törölni a mappát, persze nem azt ahova másoltam értelemszerûen... Ezután beraktam a mini image fájlt a Daemon-ba amit leszedtem (kb 9Mb), de csak ezt szedd le! Ne a kisebbet! És elindítod a Sims2EP1.exe-t és megy!!!! Ennyi!
Amikor nem raktam be semmilyen lemezt a Daemonba akkor MAGYARUL írta ki azt hogy tegyem be a Sims2: Egyetem lemezt ---- Ezt egy kicsit furcsállottam... De a végszó az hogy így menni fog!
Amikor nem raktam be semmilyen lemezt a Daemonba akkor MAGYARUL írta ki azt hogy tegyem be a Sims2: Egyetem lemezt ---- Ezt egy kicsit furcsállottam... De a végszó az hogy így menni fog!
Igen! tobb mint valoszinu, hogy az lesz a baj, mert valahol lejjebb valaki azt irta kizarolag daemonnal indul el! probald ki avval.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
nem mert nem indult el a játék :P majd ha elindul akkor megmondom hogy magyar e vagy sem:)
Lehetne többet tudni errõl a magyar nyelvrõl a CD-n...?
Megoldottam!! Habár nem tudom mennyire egészséges :)))
Sóval amikor kéri a 4.CD-t akkor te fogod a Sims 2 university mappát és átmásolod egy másik helyre az egészet!!! Ezután már letörölheti azt a mappát ahova telepített mert az már minket nem érdekel:))
Felmész a www.gameburnworld.com-ra onnan leszedsz egy kb 8Mb-os miniimage fájlt, berakod a Daeomonba... és ezután elindítod az university exe-jét és láss csodát ELINDUL!!! Nem kell neki patch :))
Remélem sikerül!! Sok szerencsét!!
Sóval amikor kéri a 4.CD-t akkor te fogod a Sims 2 university mappát és átmásolod egy másik helyre az egészet!!! Ezután már letörölheti azt a mappát ahova telepített mert az már minket nem érdekel:))
Felmész a www.gameburnworld.com-ra onnan leszedsz egy kb 8Mb-os miniimage fájlt, berakod a Daeomonba... és ezután elindítod az university exe-jét és láss csodát ELINDUL!!! Nem kell neki patch :))
Remélem sikerül!! Sok szerencsét!!
igen de nekem nemtudja feltenni, mivel nemtalálja a 4. cd-t ami pedig bennvan.. Most hogy lelõttem a telepítõt sem lett jobb:( Kéri a az Egyetem cd-jét pedig bemountoltam neki :/ (!Magyarul írta ki hogy tegyem be a cd-t)
A University csak akkor megy fel , ha fent van a 2 patch
Ha valamelyik patch nincs fent, õ maga felteszi
Ebben az esetben kéri a Sims 4. CD-jét.
Mivel maga a patch kéri.
Az 1-es kell, az készült Clone CD verzióban.
Ezt még nem próbáltam, de most megnézem, de valszeg rá kell másolnom a sims 2 mappába, mert elõfordulhat hogy néhány fájlt hiányol... mindjárt kiderül (30-45min)
minek is hívjam ezt? amikor látszanaka a házak, meg az utak
Például:
falu-nézet
madártávlat
isteni szemszög
csinos vizuális telektallózó
meg ilyenek... <#vigyor4>#vigyor4>
Például:
falu-nézet
madártávlat
isteni szemszög
csinos vizuális telektallózó
meg ilyenek... <#vigyor4>#vigyor4>
Nekem is pont ugyanez a bajom!!! Valószínú le kell szedni a 4.CD-t aminek nem örülök :((
Nos, ha nem érted, akkor az könnyen annak tudható be, hogy pocsékul fogalmaztam, merthogy én 99%-ban értem, holott nem is találkoztam még a kieggel. Az az 1% meg már próbálgatás útján megfejthetõ, szerintem. Szóval bocs mindenkitõl, ha angolból kínaira sikerült átültetnem :))
hajdejó..
Kéri a 4. cd-t. És ha beteszem nem fogadja el.. Már kiírtam és ráírtam a mini image-t lehet az a baja.. De nincs meg már az eredeti image fájl. Patchet se tudtam felrakni már.. Valakinek esetleg valami javaslat?:)
Kéri a 4. cd-t. És ha beteszem nem fogadja el.. Már kiírtam és ráírtam a mini image-t lehet az a baja.. De nincs meg már az eredeti image fájl. Patchet se tudtam felrakni már.. Valakinek esetleg valami javaslat?:)
Na, akkor ha valaki nem tudja installálni, innentõl kezdve
a 11839-es hozzászólásban leírtakat lehet ajánlani.
a 11839-es hozzászólásban leírtakat lehet ajánlani.
Mûködik, köszönöm mindenkinek! <#vigyor2>#vigyor2>
Sin City life don\'t let the system get you down
Az a baj, a Sims2 nagyon sok mindenkinél nem mûködött
Application error legváratlanabb pillanatban, fagyások, kék halálok - legtöbbször nem is lehetett rájönni az okára.
Most kijött egy kiegészítõ, kezdõdik elölrõl.
Lehet, akinél eddig nem volt jó, most jó lesz, akinél
jó volt, annak elcseszi.
Ugyanezt csinálta a Sims 1 is ...
S ráadásul, a Sims 1 érzékeny volt arra is, hogy a különbözõ verziójú
részek nem szerették egymást.
Európai alapra USA kiegészítõ nem feltétlen volt sikeres.
Elválik, hogy a kettes esetében ez hogy lesz.
Application error legváratlanabb pillanatban, fagyások, kék halálok - legtöbbször nem is lehetett rájönni az okára.
Most kijött egy kiegészítõ, kezdõdik elölrõl.
Lehet, akinél eddig nem volt jó, most jó lesz, akinél
jó volt, annak elcseszi.
Ugyanezt csinálta a Sims 1 is ...
S ráadásul, a Sims 1 érzékeny volt arra is, hogy a különbözõ verziójú
részek nem szerették egymást.
Európai alapra USA kiegészítõ nem feltétlen volt sikeres.
Elválik, hogy a kettes esetében ez hogy lesz.
Mar megjelentek a neten az elso cuccok, amik egyetem kompatibilisek :)
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
az elsõ patchet tedd fel
igaz, lehet, hogy ahhoz kell a 4.
igaz, lehet, hogy ahhoz kell a 4.
2-nél
az egyetmi területere vonatkozik
másik, nem elég menteni, ki kell lépni a "külsõ" nézetbe
az egyetmi területere vonatkozik
másik, nem elég menteni, ki kell lépni a "külsõ" nézetbe