Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a tömörített fájlok ellenõrzését végzi, ha rákattintottam duplán ,leellenõrizte a letöltött rar fájlokat,és ha hiba van,akkor azt is kiírja.

Rambo 20
NA akkor a Sims universityt ugy kell felrakni hogy felnyomom CDrõl utána meg mini imaggal meghajtom ugye?

Ha beszólnak neked, állj meg az elõtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Gerygrey
Ha jó neted van, érdemes leszedni, a Simmetrián már jópáran írták hogy sikerült elindítani (most már én is ezt a tábort erõsítem)

Elõször leszedtem Torrenttel, akkor teljesen tré volt az egész, utána megpróbáltam újra torrenttel, akkor az elsõ CD image-e nem volt jó, de tegnap este elkezdtem SMS-webrõl leszedni (dox.uw.hu oldalról) abból a második CD image volt hibás, de végülis a kettõbõl össze tudtam hozni.
Gerygrey
Na, miután 3 napig b@szkolódtam hogy normálisan hibanélkül letöltõdjön a cucc, a telepítés ment mint az ágybavizelés. Bemountoltam Dameonnal az 1. CD image-t, majd amikor kérte a telepítõ a másodikat, bemountoltam azt az elsõ helyére. Amikor bejön a spanyol hablaty, benyomtam az alapjáték 4. CD-jét, majd mikor befejezõdött a folyamat, újra bemountoltam a University 1. CD image-ét és pöccröff elindult. Csak rohadt lassú a játék a kollégiumban, a 256 RAM fika neki.
Devids Pro
nem muszály.. Feladatkezelõbõl lõdd ki az AutoRun-t (folyamatokból) utána megszakíthatod a patchelést nem törli le. És mûködik is énis úgy játszom!
Tom3
muszály fpatchelni?
Most van értelme leszedni? Mert elkezdtem, elég jól is jön, de ahogy látom mindenki csak szenved vele ... :(

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

Dienn
Vagyunk, csak en majd du-n rakom fel. Nem tudok segiteni!

De van, csak szólni se tud... :))

Tom3
és pont nincs itt senki :(
Tom3
leszedte egészet :(

van erre vmi?
Tom3
áh hiba üzi jött be :(( és mintha most szedné vissza installt :(((((
Tom3
patcheli vagy mit csinál
Tom3
német vagy mien lett egész
Tom3
ez mit akar update?
Tom3
úgyhogy nem tom lesz-e még vmi amire várhatok
TopGun
Pl. ugy, hogy rakattintasz :)

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Tom3
most installálom a játékot kell majd ezen kívül vmit csinálni mert ahogy látom sok a kérdés
Gerygrey
Van SFV file, azt hogyan kell mûködésre bírni?
Valami hibát talált de mivel általam nem beszélt nyelven hablatyolt nem tudom mi volt a gond. A lényeg az hogy uninstalálta az egészet.
TopGun
Koszi, de nekem nincs otthon netem es sajnos hetvegen nem jutok net kozelbe!:( azert koszi.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Na, majd este átteszem másik mappába.
Dienn
Ki is probaltatok mar, vagy meg csak a telepitessel szorakoztok???
Milyen????<#conf>

TopGun
Es ha teszteled a rar fileket az sem segit?

TopGun
Hat ha nem games konyvtarban lenne nekem kellene, csak nalunk tiltott
az az url amiben a games, jatek szerepel :((

SFV file-t nem töltöttél le a RAR mellé?
Azzal le lehet ellenõrizni.
Gerygrey
A WinRAR is csak annyit ír hogy CRC hiba a sims2EP1_1.mdf fájlban, de azt hogy a 45 rarból melyikben azt nem. A vinyóm lenne sz@r? 3 napja kínlódok ezzel a genyó universityvel, a fejem verem a falba (vagy a baltát a gépbe hamarosan)
Smuge
Talán használj Winrart és még több mindent is megtudhatsz..

Gerygrey
Valaki segítsen légyszi, ebbõl a hibából hogyan tudom meg, hogy melyik RAR a hibás?

rage
"Én reinstaláltam az alap sims2-t rányomtam a patchet, arra az universityt "

Itt mi történt? Miért nem volt elég ennyi?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Én reinstaláltam az alap sims2-t rányomtam a patchet, arra az universityt és kimásoltam a full sims2 mappát aztán mikor megint visszatörölte a gamet (hogy miért azt nemtom) visszamásoltam. Most me corrupted file-ra panaszkodoik. Valaki??
rage
11914-es hozzászólásból letöltöd a mini image-et
S bemountolod azt Daemon Tools-szal

Crack nincs, nem is kell!

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Rambo 20
Valaki meg tudna dobni egy crackkel?University Cracckel.

Ha beszólnak neked, állj meg az elõtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Devids Pro
Na sikerült elindítanom :) Egy teljes reinstall kellet(sims2 le aztán fel + rá a university) Köszi mindenkinek aki segitett vagy segíteni próbált!
rage
A TSData /Res / Locale -ban vannak ugyebár a különbözõ nyelvi package-ek. Van ott magyar, svéd, spanyol, minden.

Mivel installkor a spanyol választható, ha valakinek van
kedve, ki lehetne próbálni, hogy a magyar package file-t bemásolva a Spanish mappába vajon mi történik ?
:-)

Na elkezdtem telepíteni,eddig magyar...

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Akinek van sims pe-je nyissa már meg,hogy van-e magyar szöveg benne.

rage
A TSData / Res / TXT mappa minden file-ja
(package-ek) tartalmazza a játékban látható kiírásokat.

Valahogy át kellene írni a default.ini-t.

rage

Az UI package 475kb.A többi támogatott nyelvé is ennyi.Elvileg ez a szövegfile,de hogy megy-e?

Az király, és mi van benne nagyjából? Amennyiben az egy .xml kiterjesztésû fájl, akkor az még nem biztos, hogy az, amit keresünk (az ugyanis csak egy config fájl, ha minden igaz).

rage
Documents and Settings / Neved / My Documents / EA Games / The Sims 2
mármint angol XP esetében

De gondolom, ha magyar XP-d van, így is rátalálsz..

Win98-nál Dokumentumok / EA Games / The Sims 2

cseri001
No! Szánjatok már meg! :)<#szomoru1> Lécci!

Úristen hód, fújd már ki!!!

cseri001
Sziasztok...
Meglehetõsen lámer kérdés következik, kapaszkodjatok! :D
Szal, hol vannak (melyik könyvtár? (TSData/Res/Userdata/Neighborhood ???) a "mentések", amiket elõször másoljak át valahová, ha esetleg újra kéne rakni a gémet, ne vesszenek el a simjeim??? Bocs, tudom, hogy hülye kérdés, de... sajnos kiestem a gyakorlatból :D Vagyis nem szeretném, hogy véletlenül ne azt másoljam le, amit kell, és a végén elvesszenek a teremtményeim! :)
Köszi...

Úristen hód, fújd már ki!!!

Devids Pro
átnézve a fájlokat ott van a nemtudommármi/locale/hungarian/ azon belül pedig van is egy fájl!
Köszi.

Zola NFK
Ja bocs, szóval ez a védelem kijátszásához kell!

Ha Kiírja, hogy tedd be a Sims 2 Egyetem cd-t....

Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu

Átnézve a fájlokat úgy tûnik hogy csak a telepítõben vannak magyar utalások, de a játék maga nem magyar, esetleg az EZ miatt lett beletéve, de viszont ez nem multilanguage sajnos... eleve a telepítésnél ott kellett volna lennie a magyarnak.

Akkor még ki sem jött magyarul a game? Egyáltalán csak a szöveg lesz magyarosítva, mert akkor könnyebb lesz áthúzni majd a magyar verzióból az angolra, csak néhány kisebb fájl kellene csak...
Zola NFK
Alcohol 120% -ba mountolva is mennie fog, csak az a lényeg, hogy a következõ dolgot meg kell csinálnotok:
(ez ugyan a Sid Meyer's Pirates! NFO-ból van, de nem mindegy? :)

1. Launch regedit.exe from "Start Menu/Run dialog"
2. Locate the following key:
"HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DEVICEMAP\Scsi\Scsi Port 2"
The port number may vary, look for key with reference to
"a347scsi"
3. Right click on this key and choose "Permissions..."
4. Select the "Administrators" group
5. Check the "Deny" box on second permission row ("Read")
6. Validate by "Ok"
7. Answer "Yes" to the confirmation dialog
8. Close the Registry Editor window and enjoy.

Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu