Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha beszólnak neked, állj meg az elõtt aki beszólt és mondd: Megyek...
Elõször leszedtem Torrenttel, akkor teljesen tré volt az egész, utána megpróbáltam újra torrenttel, akkor az elsõ CD image-e nem volt jó, de tegnap este elkezdtem SMS-webrõl leszedni (dox.uw.hu oldalról) abból a második CD image volt hibás, de végülis a kettõbõl össze tudtam hozni.
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Milyen????<#conf>#conf>
az az url amiben a games, jatek szerepel :((
Azzal le lehet ellenõrizni.
Itt mi történt? Miért nem volt elég ennyi?
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
S bemountolod azt Daemon Tools-szal
Crack nincs, nem is kell!
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Ha beszólnak neked, állj meg az elõtt aki beszólt és mondd: Megyek...
Mivel installkor a spanyol választható, ha valakinek van
kedve, ki lehetne próbálni, hogy a magyar package file-t bemásolva a Spanish mappába vajon mi történik ?
:-)
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
(package-ek) tartalmazza a játékban látható kiírásokat.
University mountolható mini image
University Nude Patch
University Money Trainer
mármint angol XP esetében
De gondolom, ha magyar XP-d van, így is rátalálsz..
Win98-nál Dokumentumok / EA Games / The Sims 2
Meglehetõsen lámer kérdés következik, kapaszkodjatok! :D
Szal, hol vannak (melyik könyvtár? (TSData/Res/Userdata/Neighborhood ???) a "mentések", amiket elõször másoljak át valahová, ha esetleg újra kéne rakni a gémet, ne vesszenek el a simjeim??? Bocs, tudom, hogy hülye kérdés, de... sajnos kiestem a gyakorlatból :D Vagyis nem szeretném, hogy véletlenül ne azt másoljam le, amit kell, és a végén elvesszenek a teremtményeim! :)
Köszi...
Úristen hód, fújd már ki!!!
Ha Kiírja, hogy tedd be a Sims 2 Egyetem cd-t....
Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu
Akkor még ki sem jött magyarul a game? Egyáltalán csak a szöveg lesz magyarosítva, mert akkor könnyebb lesz áthúzni majd a magyar verzióból az angolra, csak néhány kisebb fájl kellene csak...
(ez ugyan a Sid Meyer's Pirates! NFO-ból van, de nem mindegy? :)
1. Launch regedit.exe from "Start Menu/Run dialog"
2. Locate the following key:
"HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DEVICEMAP\Scsi\Scsi Port 2"
The port number may vary, look for key with reference to
"a347scsi"
3. Right click on this key and choose "Permissions..."
4. Select the "Administrators" group
5. Check the "Deny" box on second permission row ("Read")
6. Validate by "Ok"
7. Answer "Yes" to the confirmation dialog
8. Close the Registry Editor window and enjoy.
Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu