Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy lehet például párnacsatázni? És az a szamár vagy mi ami elõjött nekem egyszer az micsoda? Vagy Miért jön elõ? És ez a befolyás vagy mi?:)
Más: asszem majd holnap kibõvítem kicsit a faq-ot university-sre :)
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
le vagyon ott irva
az mas kerdes, hogy nekem nem sikerult eddig semmit sem forgatni 45 fokban
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
meg az a vagyuk
es ahogy elnezem, 3 ev (yikes!)
Allandoan ehesek, budosek, wc-zni akarnak, vagy faradtak, rosszkedvuek. Minden nap suli, minden nap tanulas, alig marad ido masra
4 emberket iranyitok egyszerre, mindegyik maskor megy iskolaba
es mar nem sokaig birom
ennel csak az ikerbebik voltak farasztobbak
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
Lejött az University, próbálom felrakni. Amikor megjelenik a spanyol szöveg, nem tudom, mit csináljak, mert nálam az alap sims 2 is image-rõl ment, tehát Daemonnnal. Próbáltam mountolni vele azt az image-t, amit eddig használtam, de úgy látom, nem az kell neki, mintha a DVD-t kérné...De nekem az nincs! Ugyanez van, ha második patch-et próbálom rárakni az alap játékra, az University installálása elõtt. Valaki segítsen, mit csináljak???
Elõre is köszönöm!
ABIT IS7E, [email protected], 512MB RAM, NV6800LE@6800(12/5) 128MB, SATA MAXTOR 80GB+PATA MAXTOR 160GB
Újraindítom és ugyan azt a szart írja ki.
Az 1. cd-n van az .exe file gondolom azzal indulna el.
patch kell, vagy valami crack?
Egyik cd-n sincs fönn a crack.
segítség!!!!!
http://rockchat.uw.hu/kep.jpg
A Sim2-höz hivatalosan kiadtak két patchet
Elõször azt kéne feltenni
(Elég a második, minden SIMS oldalon fent van)
Utána kell csak felpakolni a Universityt, ami utána nem
akar majd patchelni, nem kéri a 4-es CD-t, satöbbi.
A játékról:
Tegnap próbálam ki. Kreáltam egy új kölköt és Pleasantview egy 8 szobás kollégiumába költöztettem, saját számítógépes szobába... Az ifjú titán elment egy elõadásra, majd nekiültettem valamilyen feladatmegoldásnak... egész éjszaka csapkodta a billentyûket, de reggelre - testileg, lelkileg meggyötörve, leamortizálva - végzett. Ezután válszthatott "szakirányt" - gondolom, mert nem értettem minden szót, szótárazni meg nem volt kedvem, mert csak kipróbálás szinten volt idõm foglalkozni vele.
Viszont furcsa, hogy a lakótársakat és a kiszolgáló személyzetet nem nagyon érdekelte, mikor véletlenül meztelenre vetkõztettem a fickót, az meg nem zavartatva magát, ott feltûnõsködött közöttük... :)
Nah, majd ma folytatom... Sajnos ez is a tanulás rovására megy majd! Az meg senkit nem fog érdekelni, hogy a sim-em lediplomázik én meg nem... <#wilting>#wilting>
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Valaki tud segiteni?
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Elösször is teljesen uninstaláltam a sims2-t. (ez eddig nem ment mert nem találta az uninstall-t.) Aztán már simán felrakta a university-t. (nemtom hogy számít e de levettem a daemon-t csak 1 emulált meghajtóra és ottis kikapcsoltam az összes emulációt.)
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
sok embernek nehézséget okoz a felrakása.
ABIT IS7E, [email protected], 512MB RAM, NV6800LE@6800(12/5) 128MB, SATA MAXTOR 80GB+PATA MAXTOR 160GB
Milyen patch-re gondoltál, mert én még nem hallottam.,
-----------------------------------
Elõször is ha a patch nem akar rendesen lefutni mert kér valamilyen cd-s vagy dvd-s adat hordozót.
1, Minig ugyan abba a meghajtóba kell tenni a lemezt , ahonnan felinstalláltuk anno.
2, Elképzelhetõ , hogy a regio kód nem jó (ezt lentebb taglalom, ott megtalálhatod , hogy milyen verziód van és hogy hogy adj meg új regio kodot)
3, Ezek ismerete után már biztosan le kell futnia a játékon lévõ patch-nek (cd/dvd verzió egyben)
Lemez nevek (ellenõrizd, ha ez nem stimmel akkor gáz van)
CD: Sims2_4
DVD: Sims2
Region kódok megtalálása és átírása a megfelelõre.
"Region"="MX08004261DVD"
CD-s
------------
EMW-4138
14726
14726TH
14726SCCD
14726EKRTCCD
14883
EMW-4138
MX08004261
DVD-s
-------------
EMW-4138DVD
14883SCDVD
14883THDVD
14883EKRTCDVD
MX08004261DVD
Magyar nyelv:
-------------
"Language"=dword:00000018
"DisplayName"="The Sims 2 University"
"LanguageName"="English US"
Elméletileg ettõl magyarnak kellene lennie, mert a szövegek megtalálhatóak benne, de valószínülge ez csak akkor lesz, ha kiadják magyarul az alapot.
19 nyelv igy is müxik,csak a megfelelõ kodot kell a "Language" ba beírni, csak a magyar nem.
setHighestAllowedLevel
boolProp dormSpecificToolsDisabled
changeLotZoning
Snooty Sims
felment, csak úgy a Universityt
Akkor már nem fog kérni 4-es CD-t
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Nekem az a gondom, hogy amikor installom a játékot, akkor fogja és bekéri a sims2 4. cd-jét. itt elkezd kavarni valamit, majd valami error-t ir, de spanyolul. Asszem a következõknél: TSData\Res\Text\eCAS.package. Aztán szépen leinstallja az egészeT!
Mi lehet a gond?
Valaki tud segiteni?
- Sims2EP1_1.mdf
- vng-ts2u2.bin
nem bonyolult
daemon 1 2 cd
install
daemon 1
jatszik