Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Creator
THX! De nekem igy se megy, mindenképp fel kell rakni azt a nyomi pach-ot, ehez vagy tört pach kell ami nem kéri a 4.CD/DVD-t, vagy tényleg eredeti kell. Ha tényleg megjelenik magyarul akkor megveszem.
Köszönöm a takarítóscsaj beszervezésének tárgykörében közölt segítségeket, bevállaltam a stuffot, van neki szép nagy családos aspija, lesz majd utánpótlás, ha minden igaz, mivelhogy csilingelt a sors a célirányos kufirc után.

berczy
Olyan mint, ha olyan file-t keresne ami nincsen is ott a CD-n. Meg a könyvtárai sem!

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

berczy
Okés ez rendben van. de ugyanugy elszáll a 4-es CD-vel mint a University patchelése.
Mi lehet a baj?

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Tudom, hogy a FAQ-ban benne van, de ott is csak a kód és semmi több.

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

Valakinek mûködik a kész kollégium szerkesztése? Állítólag a "boolprop dormspecific-toolsdisabled false" kóddal érhetõ el, de nekem sehogy sem mûködik, ha valakinek sikerült, az segítsen. Köszönöm!

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

Jó ötlet.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Nem,minden okés lesz.Én fénykoromban a postás kiscsajt vettem el,és kaptam új postást,öregedett etc..:)

Devids Pro
Igen nekem is ez volt. Töröld le sims2-t majd rakd fel újra és úgy rá a kidegészítõt!
rage
Jó lenne, ha mindenki elõbb feltenné a Sims2 legutolsó javítását külön. Igen, a négyes CD kelleni fog hozzá, de legalább a University nem fog patchelni, 4-es lemezt kérni, stb

Sims2 CD patch

Sims2 DVD patch

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

berczy
Én elindotottam a University telepitöt. kilöttem a patchelést, majd start, de amikor elkezd betölteni akkor kilép a francba. valami ötlet?

Devids Pro
NA senki nem akar segíteni?

zizzenet: beköltöztetheted, azt hiszem új takarítónõd lesz és a tied munkanélkülivé válik és öregszik majd rendesen
Nosztalgikus lámakérdés. Pasim (mármint a Sims 2-beli egyik hímnemû karakterem) kezd jóban lenni a házvezetõnõvel, azzal a default csajszival, valami Kaileena a neve (nem az, de valami hasonló, bocs, de egy PoP WW tortúra után ez már "szakmai ártalom"). Namost filózom, hogy a pasi filózzon-e a beköltöztetésén. A hölgy, ugye, egy NPC. Mi van, ha beköltözik? Lesz másik bejárónõ? Nem lesz másik, õ fog továbbra is takarítani? Avagy kifagy a program és telepíthetem újra? Vagy beköltözik, de soha meg nem öregszik? Most más nem jut eszembe. Szóval, tehet ilyet egy sim a Simsben?

3 csajjal kellett volna összehaverkodni 5 v. 6 perc alatt,de nem jött össze.:)

Devids Pro
De sok embernek nem megy fel a patch látod! Péládul nekem sem!
Captain Sparrow
milyen titkos társaság? :D

Ja, ma meghívattam magam egy titkos társaságba,csak nem vettek be.:)

Nekem telepakolja mindig,de legalább arra ügyel,hogy egyszerre ne mindenki legyen kint a szobájából.Ugyanis elég harmatos a gépem, 2-3 simtõl nem bír többet.:)

Captain Sparrow
ja hát nekem ugyvolt hogy beraktam egy embert a 10szobás koleszbe és õ volt ott egydül..nemcsinálthozzá a gép

Egyet beköltöztetsz,a többit megcsinálja a progi(attól függ hány szobás koliba mégy).De mehecc albiba is ha van elég kesss..

Captain Sparrow
mert nekem sincs kedvem 10 embert irányitani

Captain Sparrow
ja de azt hogyan lehet megcsinálni hogy a kolesz tele legyen és én csak egyetr irányiccsak??

Ettõl egyszerûbb hagyni a peccset felmenni.:)Még most sem tudom,hogy miért nem sikerül.

Amennyit akarsz,annyit írányítol.Nekem elég egy ember,sõt néha még sok is.:)

Captain Sparrow
A kollégiumban az olyan hogy én irányitok mindenkit vagy csak egy embert és a többi meg csinál amit akar??

Devids Pro
FAQ frissítve: CD-kulcsok + Kollégium szerkesztése, építése rész!
Devids Pro
milyen védelmi kódjait? esetleg leehtne olyat csinálni hogy valaki kimenti az új registry bejegyzéseket + az új fájlokat amiket a patch scinál és összerakjuk egy installerbe (én összerakom ha kell) és feltehetjük a faq oldalra!
Lehet,de akkor sem egészséges nem updatelni,elõbb utóbb crashelni fog a game.Ráadásul a védelmi kódjait is a végén írja(TSBin).

Devids Pro
registry-be már elõtte beírja az adatokat! Nekem rendesen fut a játék, nincs semmi probléma
Hogy lehet letíltani az AutoRun -t??
Tom3
akkor nekem lehet ezért nem megy?
Csak a végén-mikor csinálja az ikont-írkál ám becsülettel mindenhova,köztük a registrybe is.Úgyhogy elég gázos megszakítani olyankor.

Elmegy,de nem tökéletes megoldás.Pölö rengeteg felirat helyett "Memory Manager" olvasható,lehet tippelni,hogy mit fog csinálni.Ha magadra kattintol,hogy vegye elõ a "házit" v. rappeljen v. a könyvespolcnál eltûnt a kutatás menü.Ráadásul az University szövegek sem teljesen magyarok.

Tom3
én is ezt csinálom de mikor játékot tölti be akkor hiba üzenet hang és kifagy
Devids Pro
Már lentebb írtuk hogy egyszerûen nem kell felpatchelni, ha nem megy! Mégpedig: Bemész feladatkezelõbe, ott is folyamatokhoz meg keresed az "AutoRun" folyamatot és leállítod utána már simán leállíthatod a patch telepítését nem fogja törölni az university-t és simán fog futni a játék, csak nem rakja ki ikonba de azt majd te megteszed ha akarod (játék indítása: .../The Sims 2 University/TSBin/Sims2EP1.exe )
Tom3
#11985 ?<#szomoru1>
Hogylehet a már meglévõ simseknek a tulajdonságait megváltoztatni?

Captain Sparrow
amugy ha valaki jó universityt akar leszedni az itt van
wanadoo.atw.hu
igazhogy smsweb de legalább nem hibás

Captain Sparrow
Nekem nem volt semmi gondom lehet azért mert én ujrafelraktam a sims2õt és utána egybõl rá a universityt, semmi krekk meg pecs meg mentés..és jó lett

Creator
A lényeg az hogyha fent van a pach, akkor nincs spanyol habracs és nem kéri a 4.-cdt/ DVD-t, gond nélkül felmegy, ha nincs fent a pach, akkor megpróbálja az university felrakni és itt reccsen meg a dolog. Nekem DVD-s verzió van fent, kiirt DVD-vel, és mini ISO-val ment eddig, de erre a pach-ot nem tudom sehogyse felrakni, a kiirt DVD-t leellenõrzi és leáll, a moontolt mini ISO-t egyszerüen nem fogadja el, nem is csoda mert abba csak a védelem van, file az nincs.
Namármost lehet-e a kirt lemezbõl ISO-t gyártani és valahogy ráhuzni a mini ISO védelmet? Eddig a winiso-t, az isobustert, az ultraiso-t próbáltam sikertelenül, ha valakinek van valami ötlete akkor ossza meg. Megoldáslenne egy tört pach is ami nem ellenõrizné le a 4.cd-t, DVD-t.
Ezt már sokanleírták:
1. Felmegy az alap-inkább cédérõl v. dvd-rõl(NO CRK!!!),mint mountolva-,ha csak mountolni tudod,arra mindig figyelj,hogy az elõzõ képeket vedd ki a következõ elõtt(ez istenesen be tud kavarni sok játéknál).
2. Fel lehet rakni a "second edition" patchet,de nem kötelezõ.Install University,mikor kéri a 4.cd-t add neki oda,mert a patchvezérlõ file ott van.Az meg senkit se zavarjon,hogy franciául és/vagy spanyolul köhög a progi,angol lesz.
3. A mentésekkel vigyázni kell,mert nem kompatibilisek egymással.Ez az ára a külön uninstallnak.

Ui:Az totál mindegy milyen meghajtóról telepíted(mondjuk ahonnan az alap ment,oda illik a 4 cd-t betenni).

Remélem ilyen "egyszerû" lesz a magyar verzákból is kiberhelni a fileokat.:)

Én PcDome-os vagyok.:)De valszeg akkor náluk is csúszni fog.Pedig névnapi ajándéknak szántam,szakadjanak meg.

berczy
morMI: Nekem is ugyan ez a gondom, mindent átírok már, meg ilyenek, de ugyanugy elszáll francia dumával a patchelés. Valaki nem tudna segíteni enneg a kis gondnak a megoldásában!

Elõre is köszi!

rage
Esetleg ehhez a fórumhoz van linked?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Bocs, úgyis helyett úgy is

Akik magyarul akarják a University-t, azoknak üzenem, hogy a simmetria fórumában van egy külön topic erre, amelyben le van írva, hogyan lehet a az anyagban valóban benne lévõ magyarítást beüzemelni. Szóval a játék már magyarítva van, úgyis kerül mindenhol forgalomba - csak nálunk nem. Hehe.

13 nap és itt lesz az alap.

Ne éld bele magad. Mondom az okokat:

1. Az 576 weblapja le van maradva. Már régóta köztudott a 18., mégis bennhagyták a 8-i dátumot. Ugyanakkor az egyik szórolapjukban már azt írták, hogy márc. 25. után átvehetõ a magyar alapjáték.
2. CD Galaxis kezdettõl fogva 18-át közölt megjelenési dátumként. Ma már ott is 25-e van.

Na uraim tudom hülye vagyok :) de nekem már t***m tele ezzel a fórum böngészéssel, egész nap erre kerestem megoldást: 4 cds verzió, felraktam és a francia szöveggel kilépett peccselés közben. Na most megpróbáltam már mindenhogy de valamiért mégis szar 10* újra raktam regbe átírtam. Mondjatok nekem valami összefoglalt izét mi a baja, mit csináljak. Elõre is köszönöm!