Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TopGun
Huh! ez eleg gazos, ez nyilvan botanika oran keszult kep nem? vagy hol keszult?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Devids Pro
Na Gery Greyhouund nem próbálod meg? Idõpont szerinti rendezéssel meg lehetne a fájlokat találni!
Csak a követõivel, azaz a tehénbõrbe bújt idiótákkal 😊

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Gerygrey
Én egy videón láttam ezt a tehénvirágot, megette a gazdájának nem túl szimpatikus illetõt 😊
Mike

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
szerencsére még nem

TopGun
Nekem evvel csak az a bajom, hogy az url-ben a szokasos game szerepel ami tiltott nalunk 😞( siman a kepet nem tudod belinkelni mashogy?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Mike
SavedSims dir

Devids Pro
Evvel találkozott már valaki? <#idiota>
TopGun
Ok. rendicsek 😊

Devids Pro
a registy bejegyzést tudo ma fájlokat sajnos nem mivel nem ment fel nekem esetleg dátum szerint meg lehetne kerseni õket hogy melyek a régebbi fájlok
registry bejegyzés: HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/EA GAMES/The Sims 2/ és HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/EA GAMES/The Sims 2 University/
Gerygrey
Ha megmondod melyek azok a fájlok és registry bejegyzések, megkereshetem neked õket.
Devids Pro
Akkor éppen te tudsz segíteni vagy más akinek feltelepült, nekem azok a fájlok és (esetleges) registry bejegyzések kellenek amiket a legultolsó patch csinál
Gerygrey
Segítenénk ha tudnánk, de nekem gyári CD-n van meg az alapjáték, gond nélkül feltelepült rá a patch, és Daemonnal mountolva szépen fut a University. Viszont azt nem értem, hogy miért lehet az hogy kitöröltem a downloads mappát, és mégis benne maradtak a játékban a letöltött cuccok, átszínezett objektumok, a hackelt tárgyak (gondot nem okoznak, csak furcsa)
Gerygrey
Különben mi az a "sport party"? Mi a különbség közte és a sima házibuli között?
Devids Pro
Miért nem akar senki segíteni??<#help><#shakehead>
Mike
akkor asszem kicsit mág átszerkesztem

Mike
hogyazajó'+'"!!%+"%"

bele is döglöttek volna a tetvek, ha ezt is leírják

köszi szépen!

Gerygrey
Persze a kód beírása után lehet forgatni
Gerygrey
Én is azt hittem hogy nem mûködik a boolprop allow45degreeangleofrotation true, de aztán egy külföldi fórumon olvastam hogy a . és , gombokkal lehet balra/jobbra forgatni a kijelölt tárgyat 45 fokos lépésekben. Kafa 😊
TopGun
Kiraly! akkor varom a kepet es a letoltesi lehetoseget holnap es koszi elore is.

TopGun
Ok. jo lesz kep otthonrol is.

Mike
az gáz

Devids Pro
elsõ patchet sem tudom feltenni..
Devids Pro
jólvan.. De nem tevagy egyedül a világon.. Olvass vissza kicsit és meglátod hogy elég sok embernek nem sikerült vagy hibaüzenettel kilépett a patch vagy pedig kérte a 4.cd-t egyfolytában..
Mike
na ja, de neki nem fogadja el a 4. cd-t, az a baja

Devids, ha csak az elsõ patchet rakod fel, akkor is kell a 4. cd?

Köszi, kipróbálom.

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

Nem értem, nekem simán felment nem volt fent a sima Sims 2 sem. Felraktam a sima Sims 2-t utána rögtünk az University-t bekérte mind a 2 CD-jét aztán a sima Sims 2 4. CD-jét, beraktam elkezdett installálni valamit aztán amikor befelyezte elindult a játék.

Mike
passz

Devids Pro
Na nemsegít senki? Pedig sok embernek kéne ahogy itt olvasgatom! Attól hogyletöltöm a sima patchet az ea oldaról úgy sem lesz jó mivel az sem akar felmenni! Kéri a 4. cd-t pedig beraktam, címkéje is az aminek kell lennie, régió kód is jó.. szóval..
Mike
otthonról

le is lehet majd tölteni

Mike
lehet, hogy asztal irányával van a gond

Mike
le tudom rajzolni
de kép csak otthonról

Mike
young adult már tud woohoozni? hoppá!

kössz az infot

TopGun
Kepet tudsz berakni rola?

Mike
a program readme-jében is benne van.
nem kell kötõjel és jó lesz

nekem elleneben az allow45degree.. nem igazán megy
egészen pontosan nem történik semmi

Mike
Simán be lehet költöztetni. Majd küld az ügynökség másik takarítót. Sajnos a újságos csajt nem lehet beköltöztetni, mert õ tini, pedig biztos sok embert ismer
de még lehet próbálkozni a postással és a kertésszel is

pl. anyus otthon ül, kölkök suliba, apus melózik, aztán delelõtt ugye megy a woohoo a postással 😊

Mike
nekem majdnem összejött, de a 3. muksó egyszerüen eltünt
és így kicsit nehéz volt 😊)

kezdek rájönni a dolgokra, már nem olyan strapás
a két tesóval elköltöztem, így most csak kettõt kell irányítanom, mivel elég jól tanulnak, nem kell tól sok feladatot megoldani, fõleg ha egy délutánt rászán az emeber a tern papir legyártására

rockzenekart akarok
igaz avval az a baj, hogy kevés hozzá 2 emeber

Mike
dormba kell költöznöd

Mike
én olyan luxuskoleszt építettem csekély 6 és fél óra 😊 alatt, hogy az elsõ csekk 2800-ról szólt

azt hiszem vagy a költözés vagy a kaching vár a srácokra

más
mit szívtam a billiárdasztallal, nem elég neki plusz egy hely, kettõ kell
másik fura, hogy egy átlós fal mellé letettem egy asztalt, a fal mellé két székkel (háromszög). 2 ilyen asztal van abban a szobában, az egyiknél simán el tudnak a szék támlája mögött menni, a másiknál nem, tehát ha a fal feláé áll fel, egyik esetben beszorul, a másik esetben nem

1. Meglévõ kolesz telek szerkesztése
Meglévõ kolesz szerkesztése esetén írd be az alábbi csalást:

boolprop dormspecific-toolsdisabled false

Ezek után a szokásos Build és Buy eszköztárakkal módosítsd a telket. A különbség annyi lesz, hogy specifikus eszközök/tárgyak is elérhetõvé válnak. Ha készen vagy, mentsd el.

Ez nekem akkor sem mûködik, akár hogy próbálom ... nem érhetõ el a fal építés vagy az ajtó/ablak berakás.

Vagy ha beköltözöl az egyik üres házba. Mondjuk az sem valami nagy.

TopGun
Szerintem sajat hazad ugy lehet ha epitkezel mint az alap simben nem?

TopGun
HUH!! koszi a segitseget mindenkinek!! igy mar konyebb lesz "uzemeltetni" a simet 😊

Állítólag lehet saját házad a kollégium környékén és onnan is bejárhatsz, mondjuk én még nem próbáltam.

Valahol olvastam, hogy automatikusan elindul, ha nincs lerobbanva (vagy mi) vagy ha nem szakítod meg. Egyébként rákattintva menübõl is kiválaszthatod... Elgyalogol a terep szélére majd elpárolog 😊

2. kérdésre is igen a válasz! Ugyan úgy mûxik mint az alap játékban. A Sim tudja, bár, ha valamibe belemelegszik, lehet, hogy kis "rugdosás" kell neki.
Amúgy nem kell mindig bejárni, növekszik az elõremenetel ha megcsinálod a (házi)feladatot (ahányszor akarod), kutatást végzel (könyvespolc), számítógépen megcsinálod a "nagyfeladatot" (ALIEN típusú gépen NEM lehet elérni ezt az opciót!).

"Én" összejöttem az egyik prof csajjal (muszály volt albérletbe menni, mert a kollégiumi szobába nem fért be a dupla ágy, azaz csak az fért be), egy másik NPC csajnál meg kijött a try for baby miközben birkóztunk az ágyon...

A Green-es dolog tényleg valami "titkos" társaság lehet, nekem is megadta az opciót a telefonnál. Több lehetõségem is volt (a legrosszabbat választottam <#falbav>), úgy rémlik, hogy az albérletet akarták bulihelységnek. Ez nem tetszett. Beálltam közéjük, ekkor eljött 3 csaj tóga szerûségben, sikoltoztak, rohangáltak, majd elmentek. Utána telefon és ott volt a move in, sajnos rányomtam, pedig ismertem az alap játékból, de itt hirtelen azt hittem, hogy így tudok átmenni hozzájuk, hát nem. Beköltöztem a csajokhoz. 3 nap alatt itt tartok, még van 4 félév, ha nem "halasztok" <#vigyor2>

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Egyébként a számitógépen lehet választani a Simednek szakot.

Simán elindul magátol csak le kell húzni elõtte mindent amit csinálsz vele, amikor menni akar akkor saját magára gondol, vagyis az õ feje van ott. De amúgy azthiszem, hogy rákattintasz a Simedre ott a "College" menüre és utána arra, hogy menje be órára "Go To Class" ha jól tudom. Egyébként gyalog megy. Ott lehet elküldeni ahol a házifeladatot veszed elõ.

TopGun
Nekem egy olyan egyszeru kerdesem van, hogy hogy megyek orara? mert a progi kozolte, hogy 1 ora mulva oram lesz, de en az alap jatekban megszoktam, hogy jon a busz es akkor mehetek a suliba, viszont itt hiaba vartam, nem jott a busz 😞 A masik kerdesem az albira vonatkozik: ha van egy lakasom az egyetem korzeteben, akkor en onnan is be tudok jarni suliban ugyanugy mintha koleszban laknek?

TopGun
Hi! itt valahol az oldalon le van irva egy egesz hosszu forditasban, hogy hogy mukodik a cheat, mind kesz koli atepites, min uj koli epites szintjen, olvass vissza.