Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
registry bejegyzés: HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/EA GAMES/The Sims 2/ és HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/EA GAMES/The Sims 2 University/
bele is döglöttek volna a tetvek, ha ezt is leírják
köszi szépen!
Devids, ha csak az elsõ patchet rakod fel, akkor is kell a 4. cd?
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
kössz az infot
nem kell kötõjel és jó lesz
nekem elleneben az allow45degree.. nem igazán megy
egészen pontosan nem történik semmi
de még lehet próbálkozni a postással és a kertésszel is
pl. anyus otthon ül, kölkök suliba, apus melózik, aztán delelõtt ugye megy a woohoo a postással 😊
és így kicsit nehéz volt 😊)
kezdek rájönni a dolgokra, már nem olyan strapás
a két tesóval elköltöztem, így most csak kettõt kell irányítanom, mivel elég jól tanulnak, nem kell tól sok feladatot megoldani, fõleg ha egy délutánt rászán az emeber a tern papir legyártására
rockzenekart akarok
igaz avval az a baj, hogy kevés hozzá 2 emeber
azt hiszem vagy a költözés vagy a kaching vár a srácokra
más
mit szívtam a billiárdasztallal, nem elég neki plusz egy hely, kettõ kell
másik fura, hogy egy átlós fal mellé letettem egy asztalt, a fal mellé két székkel (háromszög). 2 ilyen asztal van abban a szobában, az egyiknél simán el tudnak a szék támlája mögött menni, a másiknál nem, tehát ha a fal feláé áll fel, egyik esetben beszorul, a másik esetben nem
Meglévõ kolesz szerkesztése esetén írd be az alábbi csalást:
boolprop dormspecific-toolsdisabled false
Ezek után a szokásos Build és Buy eszköztárakkal módosítsd a telket. A különbség annyi lesz, hogy specifikus eszközök/tárgyak is elérhetõvé válnak. Ha készen vagy, mentsd el.
Ez nekem akkor sem mûködik, akár hogy próbálom ... nem érhetõ el a fal építés vagy az ajtó/ablak berakás.
2. kérdésre is igen a válasz! Ugyan úgy mûxik mint az alap játékban. A Sim tudja, bár, ha valamibe belemelegszik, lehet, hogy kis "rugdosás" kell neki.
Amúgy nem kell mindig bejárni, növekszik az elõremenetel ha megcsinálod a (házi)feladatot (ahányszor akarod), kutatást végzel (könyvespolc), számítógépen megcsinálod a "nagyfeladatot" (ALIEN típusú gépen NEM lehet elérni ezt az opciót!).
"Én" összejöttem az egyik prof csajjal (muszály volt albérletbe menni, mert a kollégiumi szobába nem fért be a dupla ágy, azaz csak az fért be), egy másik NPC csajnál meg kijött a try for baby miközben birkóztunk az ágyon...
A Green-es dolog tényleg valami "titkos" társaság lehet, nekem is megadta az opciót a telefonnál. Több lehetõségem is volt (a legrosszabbat választottam <#falbav>#falbav>), úgy rémlik, hogy az albérletet akarták bulihelységnek. Ez nem tetszett. Beálltam közéjük, ekkor eljött 3 csaj tóga szerûségben, sikoltoztak, rohangáltak, majd elmentek. Utána telefon és ott volt a move in, sajnos rányomtam, pedig ismertem az alap játékból, de itt hirtelen azt hittem, hogy így tudok átmenni hozzájuk, hát nem. Beköltöztem a csajokhoz. 3 nap alatt itt tartok, még van 4 félév, ha nem "halasztok" <#vigyor2>#vigyor2>
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"