Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
nyugodtan fuzd a masikat, az elso meg koltozzon el ha nalad lakik

ha nem akar elmenni, woohooz a masikkal elotte 😊)

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ott a pont

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
start menu

Kérdés, ami fontos. Fut rendesen a Sims 2 (illetve a University) SP2 mellett is?

Devids Pro
Nem kompatibilisek.
berczy
Egy gyors kérdés: Miért nem mennek a University-ben az eddig letöltött plusz cuccok amik a downloads könyvtárban vannak? Ha nincsen ott akkor rendben elindul, ha visszamásolom a dokumentumokba akkor kilép a francba!

Mi lehet ez? Nem tud valaki segíteni?

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Helló!
Van egy kis gondom!
Megkértem egy csaj kezét( a Sims 2-ben). Mostmár nem akarom. Nagyon veszekedtem vele, de mégsem adta vissza a gyürüt(nem az írástudatlanságom miatt írom rövid ü-vel, hanem mert a hosszú helyett ezt írja: "q", és így: gyqrq még értelmetlenebb lenne). Most el akarok venni egy csajt (aki a gyerekem anyja), de nem lehet. Gondolom az eljegyzés miatt nem. Hogy rúgjam ki a régi csajt?
Egyébként annyira összevesztem vele, hogy se szivecske, se vigyori fejecske sincs, csak gyürü.
Mit tegyek vajon?
Remélem érthetö (na, hosszú ö-m sincs) voltam😊
Elöre is köszi!
Riana
a pont info nekem kinai karakteres ...

^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^

Duddits
Mondjuk elöszõr olvasd el az .nfo-t!
Amúgy az 1. cédénél .mds.mdf-ed lesz, 2. cédénél meg .bin, meg .cue.

Devids Pro
elõször áttrakod közösségi telekké utána meg kollégiummá aztán késsz nem?
Köszi, már ez is tudom.
De mi lesz miután elmegy a városba? (aki nem az én gyerekem) Továbbra is én tudom majd ápolni?
Gerygrey
Riana, ha kicsomagolod azt a hatmilliárd RAR-t akkor is egy MDF és MDS fájlt kapsz 😊 (illetve még egy BIN-t és egy CUE-t, amik a második CD image részei)
Riana
abba csak egy mdf meg egy mds fájl volt nemhatmilliárd rar amit ha kicsomagolsz ezer mdf meg msd fájlod lesz

Duddits
Bakker! Az alap Sims-et hogy csináltad?

Riana
letöltöttem bitorentrõl az unit 2cd mind a 2mappa tele van rarral mindet csomizzam ki és benne lesz az instal vagy hogy mûx?

TopGun
Hol kell elolvasni a readme-t? jatekban? vagy amit ide feltett zizzenet?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Mike at home
ha elmondanam mindenki meg tudna csinalni 😊

de ha readme-t elolvasod rajossz

cheat kod kell hozza

TopGun
Kar! 😞( Es hogy tudod megoldani, hogy alul egy shop legyen es folotte egy kolesz? a kieg engedi? mert az alapban nem tudtal lakoepuletet osszekapcsolni bevasarlo epulettel.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Mike at home
jelenleg alkotoi valsaggal kuzdok, sajnos 😞

mar 3 epuletet dozeroltam le

Mike at home
ki. olvasd el a program readme-jet

TopGun
HUH! ha egyszer raereztel az izere nem birod abbahagyni mi? 😊

intprop censorgridsize 0 ez a cheat mûxik University alatt is! Igaz, minden indításkor be kell írnod, de ha egyszer utálod a kockákat... <#vigyor2>

Nah, a sim-em sikeresen diplomázott! Viszont volt egy érdekesség, ami csak az utolsó (tan)évben jelentkezett: az ifjú titán naponta többször is (teljesen önállóan, amikor nem is volt elõadása) ellátogatott a campus-ba. Visszafelé (kivétel nélkül) mindig cipelt magával egy pizzát. A záróvizsga elõtt már muszáj volt rázavarni egy futópadra, mert úgy elhízott, hogy az öltönye (amit ugye, még az egyetemi évek elõtt kapott) nem is ment volna rá!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Dienn
Köszi szepen.<#worship>

Duddits
www.gamecopyworld.com

Dienn
Kerestem de csak sima simshez van. Ha te mar annyira jol tudod akkor linkelhetnel egyet!

Duddits
Szerinted???!! <#idiota>

Dienn
És van universityhez?

Duddits
Szerzel egy nude patch-et.

Dienn
A kockazast ki lehet kapcsolni universityben?

Duddits
Nekem megvan. <#hehe>

Mike at home
nem

a amagyar kiadas most jon majd vmikor marciusban, az egyetem meg aprilisban

de akinek megvan mar angolul, ingyen becserelik neki

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Duddits
És nem úgy volt, hogy magyar lesz a játék? Én a regeditbe átállítottam, de nem minden magyar. Ja és amikor elöszõr telepítem, akkor angol, meg asszem spanyol nyelv van, aztán mikor ujra felraknam akkor meg mar magyar is.

Mike at home
mi legyen a 12166-ossal?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ki kell irni dvd-re az isokat konyvtarastul

Duddits
Samsung íróm van, alapot én is megtudtam...

Azt elfelejtik közölni a clone-oknál az nfoban,hogy hiába 4X safedisc2/3 opció,ahhoz olyan író is kell ami támogatja a safedisc 3 írását,pölö plextor pioneer etc.Igaz az alapot én az LG írómmal meg tudtam csinálni mûködõképesre.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Gerygrey
Nekem valamiért nem sikerült, hiába állítottam 4X sebességre, 12x-el írta az Alcohol, nem is indul róla a game. Mindegy, van hely a vinyómon.

Különben diploma után visszaköltözik a városba a Sim (immár felnõttként, 20.000 § vagyonnal) és be lehet költöztetni meglévõ családhoz is.
Azt szeretném megkérdeni hogy a kiegészitöt honnan lehet letolteni mennyi idö? Vagy mikor jelenik meg rendesen? És hogy akinek megvan mennyi idö a leteltes és mijen a zenekar alapitás?
Duddits
Volna egy olyan kérdésem, hogy hogy tudom rendesen kiírni, hogy el is induljon és fel is telepítse? NFO alapján nem sikerült.

Mike
sõt most készül egy kolesz, amiben lesz alul shop is

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
persze

Captain Sparrow
tök jó még csak ma vettem észre..lehet kínai kaját rendelni ugy mint pzzát a universityben 😊)
Tényleg..és ha már nem jár egyetemre hanem viszakerül a városba a sim akkor is még lehet dobolni meg gitározni meg ilyen uj tárgyakat venni?

Mike
rendelj nekik pizzát

egyenek a hütõbõl sütit

Mike
alapból úgy csinálnak mintha tudnának fõzni
max elégetik a kaját, illetve felgyújtják a konyhát

amikor beköltözöl egy új simmel a házba, elsõ dolgod az legyen, hogy elküldöd fõzni atanulni, legalább 2-es szintig

mondom nekik de nem reagálnak!
kis kaja ikon meg ott van a fejük felett hogy milyen éhesek de nem nagyon esznek így sem!
lehet hogy meég nem tudnak fõzni és azért nem csinálnak semmit?
Mike
amikor kirakják a kaját mond nekik: eat

egyébként ha éhesek és békén hagyod õket, akkor esznek maguktól is
kivéve ha nagyon fáradtak (fáradtság is pirosban van)
akkor kicsit hagyni kell pket aludni, majd rendelni pizzát, azt nem kelle elkészíteni
ajtó mellé fotel, leülnek esznek, aztán alszanak, és minden újra ok.

TopGun
Csak b**gatnak a melohelyen.

hello nem tudna segíteni valaki?
csak most nem rég kezdtem simsezni és a Lothario gyerekkel próbálok hídítani és már oda is költözött egy csaj csak az meg kimegy az útra koldulni de dolgozni meg nem akar elmenni! a másik meg hogy mind a ketten éhesek nagyon -gondolom- mert mindig egy ilyen kis jel van a fejük felett meg piros az éhség csík is, próbálom "etetni" õket de nem eszik egyik sem, csak kirakják a kaját az asztalra utána meg odébb teszik, rámegyek hogy a fõzést folytat és nem csinál semmit pedig vettem új mikrót meg nagyobb hûtõt meg gáztûzhelyet meg minden de nem nagyon akarnak enni, mit csináljak??????
Mike
egyébként ma depis vagy? 😊

Mike
de