Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha nem akar elmenni, woohooz a masikkal elotte 😊)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Mi lehet ez? Nem tud valaki segíteni?
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Van egy kis gondom!
Megkértem egy csaj kezét( a Sims 2-ben). Mostmár nem akarom. Nagyon veszekedtem vele, de mégsem adta vissza a gyürüt(nem az írástudatlanságom miatt írom rövid ü-vel, hanem mert a hosszú helyett ezt írja: "q", és így: gyqrq még értelmetlenebb lenne). Most el akarok venni egy csajt (aki a gyerekem anyja), de nem lehet. Gondolom az eljegyzés miatt nem. Hogy rúgjam ki a régi csajt?
Egyébként annyira összevesztem vele, hogy se szivecske, se vigyori fejecske sincs, csak gyürü.
Mit tegyek vajon?
Remélem érthetö (na, hosszú ö-m sincs) voltam😊
Elöre is köszi!
^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^
Amúgy az 1. cédénél .mds.mdf-ed lesz, 2. cédénél meg .bin, meg .cue.
De mi lesz miután elmegy a városba? (aki nem az én gyerekem) Továbbra is én tudom majd ápolni?
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
de ha readme-t elolvasod rajossz
cheat kod kell hozza
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
mar 3 epuletet dozeroltam le
Nah, a sim-em sikeresen diplomázott! Viszont volt egy érdekesség, ami csak az utolsó (tan)évben jelentkezett: az ifjú titán naponta többször is (teljesen önállóan, amikor nem is volt elõadása) ellátogatott a campus-ba. Visszafelé (kivétel nélkül) mindig cipelt magával egy pizzát. A záróvizsga elõtt már muszáj volt rázavarni egy futópadra, mert úgy elhízott, hogy az öltönye (amit ugye, még az egyetemi évek elõtt kapott) nem is ment volna rá!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
a amagyar kiadas most jon majd vmikor marciusban, az egyetem meg aprilisban
de akinek megvan mar angolul, ingyen becserelik neki
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Különben diploma után visszaköltözik a városba a Sim (immár felnõttként, 20.000 § vagyonnal) és be lehet költöztetni meglévõ családhoz is.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Tényleg..és ha már nem jár egyetemre hanem viszakerül a városba a sim akkor is még lehet dobolni meg gitározni meg ilyen uj tárgyakat venni?
max elégetik a kaját, illetve felgyújtják a konyhát
amikor beköltözöl egy új simmel a házba, elsõ dolgod az legyen, hogy elküldöd fõzni atanulni, legalább 2-es szintig
kis kaja ikon meg ott van a fejük felett hogy milyen éhesek de nem nagyon esznek így sem!
lehet hogy meég nem tudnak fõzni és azért nem csinálnak semmit?
egyébként ha éhesek és békén hagyod õket, akkor esznek maguktól is
kivéve ha nagyon fáradtak (fáradtság is pirosban van)
akkor kicsit hagyni kell pket aludni, majd rendelni pizzát, azt nem kelle elkészíteni
ajtó mellé fotel, leülnek esznek, aztán alszanak, és minden újra ok.
csak most nem rég kezdtem simsezni és a Lothario gyerekkel próbálok hídítani és már oda is költözött egy csaj csak az meg kimegy az útra koldulni de dolgozni meg nem akar elmenni! a másik meg hogy mind a ketten éhesek nagyon -gondolom- mert mindig egy ilyen kis jel van a fejük felett meg piros az éhség csík is, próbálom "etetni" õket de nem eszik egyik sem, csak kirakják a kaját az asztalra utána meg odébb teszik, rámegyek hogy a fõzést folytat és nem csinál semmit pedig vettem új mikrót meg nagyobb hûtõt meg gáztûzhelyet meg minden de nem nagyon akarnak enni, mit csináljak??????