Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ha képet akarsz mutani nekünk akkor ne a saját gépedrõl linkelj! IDE tedd fel vagy a galériádba aztán onnan linkeld be!
Szóval még az intrót sem láttam.
Valakinek van 5lete?
Þór vígi þessi rúnar
Felteszem meginn' a simset megnézem a sima megy-e. Ha nem, akkor mi lehet? Driver? Codec?
Þór vígi þessi rúnar
És már vagy 5x próbáltam.
Kezd felb***ni.
Þór vígi þessi rúnar
residental, zold telek
lenyeg a postalada
szal megepited a koleszt, szobakkal, van egy spec ajto, az kell a szobakhoz. ha nem tudod melyik az, lepj be egy kesz koleszbe, es nezd meg
ezekutan valtsd at a zonevaltassal dorm-ra
changelotzoning dorm
ha jol sikerult, most meg beteheted package-be, hogy megoszd a joneppel (kesobb csak akkor lehet lementeni, ha nem lakik benne senki)
1-2 esetleg 3 embert koltoztess be, foglalj nekik szobat, es kesz. a maradek szobara majd a gep hoz NPC-ket
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
1x nem indul el, az nem jelent semmit
a ceges gepemben sincs (sajnos) tobb
El akartam inditani, exp logo fennvan. Fekete képernyõ, majd egy lilás képernyõ és ott megállt. Heves csapkodásra újraindult a gép (98se).
Valami 5let? Installkor a Dameon Toolz-ban minden emuláció engedve volt/van.
Þór vígi þessi rúnar
De úgyse mûködik.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ez mind le van írva ott (esetleg ezt nem értheted: mountolni = virtuális meghajtóba betenni)
Megnéztem a faq-ot, de nem mûködik a házépítés, és nincsenek meg a családok képei a betöltõképernyõn, se a játék közben.
Tud valaki linkelni nekem tökéletes crack-et?
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
Amúgy én is elkezdtem egy kollégiumot építeni😊 Biztos nem lesz olyan jó mint Mike kolesza, de majd meglátjuk😊
Ha így nem találod, akkor, feltételezve, hogy alapértelmezett módon telepítetted a játékot (egyébként csak a program fõkönyvtára más):
c:\Program Files\EA Games\The Sims 2\... itten valahol van egy readme, vagy valamelyik alkönyvtárban.