Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Valaki tud segíteni nekem is?!?

Þór vígi þessi rúnar

Mike at home
szia Tamas! 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Devids Pro
gratulálok, meg az elõzõ négyhez is..
ha képet akarsz mutani nekünk akkor ne a saját gépedrõl linkelj! IDE tedd fel vagy a galériádba aztán onnan linkeld be!
C😄ocuments and Settings/Biró Tamás/Dokumentumok/EA Games/The Sims 2/Storytelling/snapshot_6f3f0875_cf3f0876
Akinek kell a magyarosítás a sims 2-höz az itt töltheti le: www.magyaritasok.hu
Carlos
Na, feltettem a szimszet és azis beállt a lila képernyõ elõtt.
Szóval még az intrót sem láttam.
Valakinek van 5lete?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Uninstalltam az university-t, a sima sims 2 is megállt a lila képernyõnél.
Felteszem meginn' a simset megnézem a sima megy-e. Ha nem, akkor mi lehet? Driver? Codec?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nos, valamikor már a lila képernyõig sem jut el... 😊
És már vagy 5x próbáltam.
Kezd felb***ni.

Þór vígi þessi rúnar

Mike at home
azoknak akik vlamiert nem tudnak koleszt epiteni:

residental, zold telek
lenyeg a postalada

szal megepited a koleszt, szobakkal, van egy spec ajto, az kell a szobakhoz. ha nem tudod melyik az, lepj be egy kesz koleszbe, es nezd meg
ezekutan valtsd at a zonevaltassal dorm-ra
changelotzoning dorm
ha jol sikerult, most meg beteheted package-be, hogy megoszd a joneppel (kesobb csak akkor lehet lementeni, ha nem lakik benne senki)
1-2 esetleg 3 embert koltoztess be, foglalj nekik szobat, es kesz. a maradek szobara majd a gep hoz NPC-ket

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
es inditsd el ujra

1x nem indul el, az nem jelent semmit

Mike at home
eleg a safedisk

Mike at home
el lehet lenni 256-tal, ha nem is tul fenyesen
a ceges gepemben sincs (sajnos) tobb

Carlos
Nos, nekem a változatosság kedvéért az a gondom, hogy felment a 4cd-s Sims 2. Feltettem a Universityt. Kérte a 4-est, odaadtam neki. Kész.
El akartam inditani, exp logo fennvan. Fekete képernyõ, majd egy lilás képernyõ és ott megállt. Heves csapkodásra újraindult a gép (98se).
Valami 5let? Installkor a Dameon Toolz-ban minden emuláció engedve volt/van.

Þór vígi þessi rúnar

Duddits
Oké. Köszi. Majd kipróbálom.

Devids Pro
sima háztelket (residental) (legalábbis én azt választottam, igaz még nem raktam átt kollégiummá de szerintem így kell!)
Duddits
De amikor telket építek a kollégiumnak, akkor residenciát, vagy központot kell választani?

Devids Pro
átt kell alakítani egy cheattel kollégiummá (faq-ban találsz bõvebb leírást)
Valaki írjon PLÍZZZZ<#help>
Hogy lehet koleszt csinálni???Már csináltam egyet de azt csak háznak írta ki....😞
Devids Pro
akkor talán mégis..
Ennyire hülye nem vagyok.
De úgyse mûködik.

Manapság

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Igaza van tanult kollágmnak.256 nudli.Manmság 1024 a minimum.Minden játékhoz annyi kóll.

PiszkosFred
Általában szkeptikus vagyok a hasonló kijelentések kapcsán, de mivel ez nem az a fórum, ne menjünk bele a témába. Ahány ember, annyi féle tapasztalat, és hát bizony függ a dolog sokmindentõl, ezért aztán mindenki más élményekkel rendelkezik. Sorry a téma miatt, maradjunk annyiban - remélem közmegelégedésre - hogy egy kis memória növelés sosem árt..

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Duddits
Valaki nem tudd jobb leírást kollégiumépítéshez? Mert ebbõl nem sokat értettem meg ami a FAQ-ba. Esetleg valaki nem mondaná el pontosabban?

Gerygrey
Azért ez a "minden más alkalmazás" egy kicsit túlzás, komolyabb gamék (pl NFSU2) is királyul mennek ennyivel XP-n.
Devids Pro
faq 😄
ez mind le van írva ott (esetleg ezt nem értheted: mountolni = virtuális meghajtóba betenni)
Engem nem érdekel a kieg., de hallottam hogy hoz pár praktikus újítást az alapjátékba, szerintetek csak ezért érdemes felrakni?
Duddits
Hogy tudom elfordítani úgy a tárgyakat 45°-kban, hogy ne kelljen az a szaros növény hozzá??

Hi!

Megnéztem a faq-ot, de nem mûködik a házépítés, és nincsenek meg a családok képei a betöltõképernyõn, se a játék közben.
Tud valaki linkelni nekem tökéletes crack-et?

Duddits
Kösz.

TopGun
Vagy a FAQ-ban, vagy ha itt visszaolvasol ket harom oldalt, egy fel oldalt elfoglalo leiras van a problemad orvoslasara.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
HEHE! Oksa, de azert keszulsz egy hetvegi hatalmas nyomulasra te is nem? ha mar megvan a kieg.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Captain Sparrow
ja a far cry is néha akad

Captain Sparrow
Az xp miatt???? :o
hááhááátén kinyirom a bill gécet

Duddits
Nekem is 256-om van. Tök jól mennek a cuccok...

EqUiNoX
Mivel gyaníthatólag XPt használsz, a 256 épp csak vegetálni jó, de nem csak a simsnél, minden más alkalmazás esetében is. Sokat fog jelenteni egy kis memóriabõvítés ;]

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

Captain Sparrow
igy is 256 de kevés neki :S
a proci nemhiszem hogy kevés (1.7) a videokártya az jó

Captain Sparrow
Én addig nem simselek mig akadozik...nemsokára kapok ramot mad utána jó lesz 😄

Duddits
Hogy kell kollégiumot építeni? Házakat már sikerült, meg szórakozóhelyet...

Devids Pro
én itt vagyok 😛

Amúgy én is elkezdtem egy kollégiumot építeni😊 Biztos nem lesz olyan jó mint Mike kolesza, de majd meglátjuk😊
TopGun
Hogy eltunt mindenki! a 4 napos unnepre keszultok? vagy mar mindenki tolja 1000-rel?

TopGun
Kilabaltal mar az alkotoi valsagodbol?

TopGun
Aham, koszi! megnezem.

Gondolom "Start Menü -> Programok -> EA Games -> Sims 2 -> ... " Valahol ott kell lenni egy Readme vagy Help vagy valami hasonlónak.
Ha így nem találod, akkor, feltételezve, hogy alapértelmezett módon telepítetted a játékot (egyébként csak a program fõkönyvtára más):
c:\Program Files\EA Games\The Sims 2\... itten valahol van egy readme, vagy valamelyik alkönyvtárban.

Köszönöm a válaszokat, majd ki is próbálom, de egyelõre megnyugodtam.

TopGun
"startmenu" ez nekem igy most hirtelen nem mond semmit 😞 kifejtened bovebben kerlek? akar priviben is.

Muszáj,neki.😊Amúgy,megy rendesen,semmi baja a service packkal...egyenlõre.

Mike at home
igen

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
attol meg mehetne

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]