Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
senki nem is játszik?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Szerintem ennél többet is tartalmaz (látható, hogy néhány a patch után fennmaradt hiba javítva lett, pl. a lépcsõn több, egy irányba haladó simek problémája). Mint azt más fórumon is írtam, meglehet, hogy a magyar Sims 2 a University limitált motorját kapta - ez viszont rossz hír, mert akkor a University is akadozni fog, és minden listát, ikonhalmazt baromi lassan fog betölteni.
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
neked meg jonapot
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
mondjuk lehet, hogy azert volt, mert rakaptam arra, hogy a szobajukba elbujdokolo npc simeket a moveobjects on varazslattal kiteszem a haz ele, hogy lehessen veluk labdazni, beszelgetni, stb, mert a szobaban ezekre nincs hely, de ki nem mennenek, hanem csak nekiallnak obegatni, hogy mi mindentol nem fernek el
masik bug amit eszrevettem, hogy az npc-k sohasem hagyjak abba a kutatast, tehat szepen ki kell venni a kezukbol a konyvet, a fenti parancs segitsegevel. Ha igy sem lesz jo, akkor magat a simet is ki kell tenni a szekbol, a hasznalt szeket meg eladni, mert tovabb nem hasznalhato
ja es meg egy nagyon vicces moka: tanarokkal ki lehet kezdeni!
http://www.tar.hu/magyarsims2
start-futtatás-regedit
Sajátgép\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA Games\The Sims 2
-The Sims 2- fölött jobb klikk, exportálás lement egy valami.reg fájlt
címem: [email protected]
Elõre is köszönöm!
(Már megvannak a magyar file-ok)
Azt nem igazán értem, hogy attól mert átírják a nyelvet,
miért kerül az AI néha végtelen ciklusba, de akkor
ezt a Maxis-tól kellene megkérdezni...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
A patch ügyében pedig az az észrevételem, hogy a magyar kiadás magasabb verziójú, mint a patch-elt amerikai - mégis több a bug benne, ráadásul lassan tölt be dolgokat, akadozik a kamera, holott ezeket korábban nem tapasztaltam. Ráadásul eddig nem látott bugok is megjelentek. A két legdurvább:
1. Sokszor a ház elõtt elsétáló simek, amikor megállnak, idegbetegként rángatóznak. Ez persze valamiféle animálási/textúrázási bug.
2. Beléptem egy családba, ahol az öreg ürge full higiénián volt. Ott állt a kád mellett, és kitalálta, hogy pezsgõfürdõzik. Beszállt, majd szinte rögtön ki is ugrott, mivelhogy tök tiszta volt. Ekkor újra ezt találta ki, beszállt-kiugrott. Ezt ismételgette. Kiküldtem a fürdõszobából, ekkor magától leült egy ágyra. Azonban rövid idõn belül újra fölállt, és ment a kádhoz ki-be ugrálni. Ha hagyom, élete végéig ezt csinálja. Végül elküldtem valami mást cselekedni, akkor helyrerázódott.
Aztán ugyanilyen jelenséget tapasztaltam máshol is. Egy hölgyemény befeküdt az ágyba pihenni, azon belül meg magától kiválasztotta, hogy olvasni akar, aztán rögtön elrakta a könyvet. Újra elõvette a párna alól, újra elrakta. Ezt csinálta egyhuzamban.
Ilyenekkel nem nagyon találkoztam az angol verzióban.
A magyar nyelvû University fogja neked patchelni a játékot
Az amerikai verziójú patchek, kiegészítõk nem fognak
rá felmenni.
Ennyi.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Közérdekû!
Na szóval nekem orig (becserélt) Sims2 van. Vlasztható nyelvek: angol, magyar, cseh. Ebbõl kifolyólag a kiegészítõ is csak a kiválasztott nyelvekre telepíthetõ. Tehát vagy valaki hoz Csehbõl egy Univert, vagy megvárja az ápr. 22-i hazai megjelenést... Szerintem ehhez cr nem lesz egy ideig. Persze ez csak a magyar nyelvûre vonatkozik!
Köszi
vagy nem?
aki meg warezol, tanuljon meg minimalisan angolul
igaz 21k eleg borsos ar egy jatekert
😊
A magyarítást összeszedem, csak segítsetek, mely könyvtárak és fájlok kellenek pontosan.