Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TopGun
Szuper kollegiumoddal meg mindig semmi hir? 😞

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Ok. koszi.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Devids Pro
jah faq oldalra megy fel. Alap Sims2.
Mike
már látom, hogy két hétig ez lesz a téma, hogy nem megy nektek a széthekkelt sims2 😊))

senki nem is játszik?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

TopGun
A GYIK-ba toltod fel? es ez csak alap sims2?

TopGun
Csak azert kerdeztem igy, mert a letoltesi oldalon azt irja, hogy keri az university Cd-t eloszor, de utana elindul, ebbol gondoltam, hogy megy universityvel is?

Ah, kissé jobban odafigyelve létezik más interpretációja is kérdésednek, ez esetben ekszkuzálnom kell magam (de ronda ez így). A válasz azonban a háááát, ahogy Picur is mondaná. Nem tudom, mennyire vannak ellentmondásban pl. a University-s és az alapjátékban szereplõ objects.package fájlok, és így tovább. Próbát megér talán, kellõ körültekintéssel, backupolással.

Devids Pro
Már töltöm fel az installeres HUN patchet. De egy kis idõbe beletelik mivel elég nagyocska😊
Nem nagyon néztem utána, de szerintem a Sims 2 HUN nem azt jelenti, hogy Sims 2 University HUN...<#conf>

TopGun
Szoval, csak hogy jol ertem-e? Leszedem ezeket a fileket, felulirom az angol nyelvueket vele es a telepitett angol university-t tartalmazo sims2-m magyar nyelvu lesz? ha mindent ugy csinalok ahogy az oldalon le van irva?

Azért is mondom ezt, mert a magyar alapjáték build dátuma 2005.02.25, nem hiszem, hogy ez nagyban különbözne a University motorjától, tekintve, hogy az március elején már a boltokban volt.

Úgy értem, nyilván egy csomó minden nincs benne, ami a Universityben benne van (pl. a családok összeköltöztetése, a névkezelés, a storytelling képmentéseinek könyvtárakba csoportosítása stb.). Ellenben a motor, a memória-kezelés és egyéb finomságok szerintem már benne vannak a kiegészítõbõl. Na, ezt tartom kínosnak.

Mike
milyen limitált motor? miért van nem limitált is?

100%-os hír: a magyar Sims 2 már tartalmazza a kiadott patcheket.

Szerintem ennél többet is tartalmaz (látható, hogy néhány a patch után fennmaradt hiba javítva lett, pl. a lépcsõn több, egy irányba haladó simek problémája). Mint azt más fórumon is írtam, meglehet, hogy a magyar Sims 2 a University limitált motorját kapta - ez viszont rossz hír, mert akkor a University is akadozni fog, és minden listát, ikonhalmazt baromi lassan fog betölteni.

bmffm856
köszi szépen! sikerült! már van két mûködõ koleszom!

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

bmffm856
hello. az lenne a kérdésem, hogy ezzel a university is mûködni fog-e?

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Mike
ezt minek kellett ideirni? megy a kukába

Aki még szeretné magyarul a The Sims 2 alapjátékot, kb egy hét múlva letöltheti a www.magyaritasok.hu oldalról a sims 2 játékra keresve sasa5671 fordítását. Próbáljátok ki! A teljes szöveg kb. 95%-a lesz kész.
Duddits
Köszönjük!

http://www.simsim.atw.hu/

Lacus83
The Sims 2 EN --> The Sims 2 HUN
www.simsim.atw.hu

Mike at home
nem kell neki valaszolni, mert nem is mondott semmit 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
a sims topikban annyit horog, amennyit akar

neked meg jonapot

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nalam tegnap az universityben meg volt olyan kolesztars aki atlatszo volt, ugy ult le ebedelni, de estere szerencsere megjavult

mondjuk lehet, hogy azert volt, mert rakaptam arra, hogy a szobajukba elbujdokolo npc simeket a moveobjects on varazslattal kiteszem a haz ele, hogy lehessen veluk labdazni, beszelgetni, stb, mert a szobaban ezekre nincs hely, de ki nem mennenek, hanem csak nekiallnak obegatni, hogy mi mindentol nem fernek el

masik bug amit eszrevettem, hogy az npc-k sohasem hagyjak abba a kutatast, tehat szepen ki kell venni a kezukbol a konyvet, a fenti parancs segitsegevel. Ha igy sem lesz jo, akkor magat a simet is ki kell tenni a szekbol, a hasznalt szeket meg eladni, mert tovabb nem hasznalhato

ja es meg egy nagyon vicces moka: tanarokkal ki lehet kezdeni!

Persze, de nem ér semmit amíg nem írunk át valamit a regystryben:

http://www.tar.hu/magyarsims2
Devids Pro
magyar fájlokat megosztanád velünk is?
Helló! Akinek megvan a magyar Sims 2 az légyszí küldje el a reg fájlait! (Csak 2 kb)
start-futtatás-regedit
Sajátgép\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA Games\The Sims 2
-The Sims 2- fölött jobb klikk, exportálás lement egy valami.reg fájlt
címem: [email protected]
Elõre is köszönöm!
(Már megvannak a magyar file-ok)
Hiába játszom angolul, ha egyszer úgy is bugos a játék, mert eleve bugos. Nem véletlenül cseréltem be magyarra, szóval nem szeretnék angolul játszani.

Azt hiszem, igazad van. Kipróbáltam, átírtam a registry-t, hogy angol nyelven induljon a játék. AZ ürgének eszébe sem jutott a kád, csinálta a dolgait szépen. Aztán visszaírtam magyarra, ekkor megint nekiállt marháskodni a pezsgõfürdõzéssel. Még ha most abba is hagyta egy idõ után magától, akkor is bosszantó.

rage
Szerencsére én sem.
Azt nem igazán értem, hogy attól mert átírják a nyelvet,
miért kerül az AI néha végtelen ciklusba, de akkor
ezt a Maxis-tól kellene megkérdezni...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

OK, félreértettem, elnézést.
A patch ügyében pedig az az észrevételem, hogy a magyar kiadás magasabb verziójú, mint a patch-elt amerikai - mégis több a bug benne, ráadásul lassan tölt be dolgokat, akadozik a kamera, holott ezeket korábban nem tapasztaltam. Ráadásul eddig nem látott bugok is megjelentek. A két legdurvább:

1. Sokszor a ház elõtt elsétáló simek, amikor megállnak, idegbetegként rángatóznak. Ez persze valamiféle animálási/textúrázási bug.

2. Beléptem egy családba, ahol az öreg ürge full higiénián volt. Ott állt a kád mellett, és kitalálta, hogy pezsgõfürdõzik. Beszállt, majd szinte rögtön ki is ugrott, mivelhogy tök tiszta volt. Ekkor újra ezt találta ki, beszállt-kiugrott. Ezt ismételgette. Kiküldtem a fürdõszobából, ekkor magától leült egy ágyra. Azonban rövid idõn belül újra fölállt, és ment a kádhoz ki-be ugrálni. Ha hagyom, élete végéig ezt csinálja. Végül elküldtem valami mást cselekedni, akkor helyrerázódott.
Aztán ugyanilyen jelenséget tapasztaltam máshol is. Egy hölgyemény befeküdt az ágyba pihenni, azon belül meg magától kiválasztotta, hogy olvasni akar, aztán rögtön elrakta a könyvet. Újra elõvette a párna alól, újra elrakta. Ezt csinálta egyhuzamban.
Ilyenekkel nem nagyon találkoztam az angol verzióban.

rage
Ebben semmi gúny nem volt.
A magyar nyelvû University fogja neked patchelni a játékot

Az amerikai verziójú patchek, kiegészítõk nem fognak
rá felmenni.
Ennyi.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

a magyar nyelvet senki nem pecázta ki belölle?

savedsims nevü konyvtár az?
Faterx
Jó Tojást Kívánok!

Közérdekû!
Na szóval nekem orig (becserélt) Sims2 van. Vlasztható nyelvek: angol, magyar, cseh. Ebbõl kifolyólag a kiegészítõ is csak a kiválasztott nyelvekre telepíthetõ. Tehát vagy valaki hoz Csehbõl egy Univert, vagy megvárja az ápr. 22-i hazai megjelenést... Szerintem ehhez cr nem lesz egy ideig. Persze ez csak a magyar nyelvûre vonatkozik!
Mike at home
Dokumentumokba

Mike at home
nem hiszem, hogy Rage kigunyolt volna

Mike at home
Hasznald a SimPE-t nyugodtan, nekem semmi bajom nincs tole

Nem tudjatok hova menti gép savegameket?
Köszi
Duddits
SimPE nem hack progi....

Mindazonáltal valahol egyetértek. Azaz inkább azzal, hogy engem senki ne gúnyoljon és nevessen ki, amiért megvettem a játékot és esetleg problémám van vele (gondolok itt többek között #12527-re).

Nincs SimPE-m és nem is akarok olyat (nem is használok semmi hackelt dolgot). Ha jó, valahova megpróbálom azt a könyvtárat föltenni.... de hova...?

Mike at home
akinek kell magyarul, vegye meg

vagy nem?

aki meg warezol, tanuljon meg minimalisan angolul

igaz 21k eleg borsos ar egy jatekert

Devids Pro
TSData/Res/Text talán nézz beléjük ha van simpe-d ha maygaro kakkor azok azok elvileg😊
Duddits
Segítsetek már neki a magyar nyelvhez!

rage
Vedd meg a magyar Universityt is, majd az patcheli neked a magyar Sims2-t.
😊

Köszönöm. Még egy kérésem lenne. Tudna valaki hasonlóan egy termék verziószámot küldeni, aki már telepítette a University-t? Fontos lenne. (még egyszer: c:\Program Files\EA GAMES\The Sims 2\TSBin\Sims2.exe - ott jobb katt és verzió fül)

A magyarítást összeszedem, csak segítsetek, mely könyvtárak és fájlok kellenek pontosan.

Devids Pro
1.0.0.932 a régi nem patchelt verzió
Mike at home
sww ellenben van

Mike at home
ennel normalisabban nem megy 😞