Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezért kell a régiókódot átírni a registryben,akkor felmegy,de újra angol lesz.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Fenrir
viszont most megpróbáltam felrakni a university-t, de az meg spanyolul beszél és nem tudja az update-et végrehajtani ezért törli a telepítést

A halál csupán a kezdet...

Fenrir
vki megmondaná nekem, hogy a legújabb, peccselt exe-nek mi a verziószáma?

Hát ne sikerült,az a rohadt peccs elkúrta.😞Pedig szépen felment magyarul,a registryben is ott virít a magyar bejegyzés,de angol.Hiába hunpatch kell neki.Egyébként hagyjátok a patchet.Ha rá akarjátok rakni az Universityt akkor vissza kell állítani a legelsõ verzát.Még jó hogy a 4cd-s megvolt azzal szenvedtem mostanáig,feladom.

Jah,ez nagy kibäszás velünk,eredeti tulajokkal.Egyébként sorry,hogy nem tartottam be amit ígértem(hun filek),de nem voltam itthon és megelõztek.😊Már két napja görcsölök,hogy az Universityt mûködõképesre bírjam.Ezzel azt érte el az EA,hogy aki megvette,az nem tudja a multilangot használni,csak az itthon kiadottat.Hacsak eszembe nem jut vmi jó megoldás.😊

Elindul a játék, és lefagy. Szerintetek mitõl lehet ez? Már kezdtem örülni, hogy jó lesz a játék. Aki tud, kérem segítsen!
Fenrir
Olvassel

The Sims(TM) 2
MAXIS(TM) 8/3/04
Verzió 1.0

nah ez a gondom...mégse peccselt

Fenrir
semmi, már megvan 😊

namég1 kérdés 😄

eredeti sims2 mellett elmegy a nem eredeti sims2 university?

Fenrir
faq amúgy merre van?

Fenrir
még1 kérdés...a régi, 4 cd-s verziómat sem tudtam update-elni, az is alapból peccselt volt? (nem hinném)

ugyanezt a francia baromságot hozta

Fenrir
akkor köszönöm 😊

megvan a játék eredeti, dvd verzióban, de peccs nem megy rá (dvd peccs of korsz)

vmi buzi francia nyelven kiír vmit és el sem indul...tud vki segíteni?

Azt írja ki franciául, hogy elõször telepítened kell a Sims 2 -t a patch installálásához. Ez azért van, mert a magyar játék termékkódja különbözik valamennyi elõtte forgalomba került játék termékkódjától (három ilyen volt, a DVD, CD és az európai verzió). Ugyanakkor a magyar játék eleve úgy települ, hogy azt a patch-et tartalmazza, sõt annál valamivel frissebb verzió (a DVD tartalmának összeállításakor a legújabb verziót vették alapul).

Mike at home
akkor ne

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
hogy franciaul irkal, az normalis

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
olvass vissza
vagy faq

Fenrir
megvan a játék eredeti, dvd verzióban, de peccs nem megy rá (dvd peccs of korsz)

vmi buzi francia nyelven kiír vmit és el sem indul...tud vki segíteni?

Rage47
Hi!
régebben olvastam sims2 uni-rol egy ujsagban. berakom ide hátha érdekel vkit. érdekes dolgokat találtam a leirásban, h mennyi minden hiányzik a universityiböl...
http://mrage.uw.hu/sims2.jpg
Helló!

az a gondom hogy hijába építek egyetemet (university) csak háznak írja be és emberrel nem tok belépni mert nem egyetem hanem ház szóval.....mit kell csinálni??nem értem.....írj gyorsan plíz<#conf>
rage

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Jagi
THX! 😊

TopGun
simmetria.tk

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Jagi
halihó! Az alapjátékban, meglévõ házhoz (neg amúgy is)hogy kell pincét építeni?
Próbálkoztam náhányszor, de...<#falbav>

Gaba9
?? 😮 szimplán lövöldözök 😄 baj ? /mer ha igen akkor nem fofogok 😞(/

Gaba323

Mike at home
es akkor miert kell loni?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Gaba9
Nekem müxik 😊) <#zavart2><#violent>

Gaba323

Devids Pro
Érdekes. Más tapasztalat esetleg? A registry bejegyzést hozzáadtad? (a telepítés végén kérdezi) ÉS jó helyre telepítetted? Oda ahol a sims2-d van?
TopGun
Azert koszi...

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Mike
nem igérek semmit

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

TopGun
Ertem ok. esetleg holnap?

Mike
otthon ül a gépen a file

TopGun
Nem tudod elkuldeni mint a multkor?

Mike
miheklyt elérhetõ lesz a neten, szólok

Sipocz
Kösz Mike!
Szerintem az ajtókkal lesz a baj, közvetítem az infot.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

TopGun
ok. es mikor kuldod el?

Mike
ha sikerült dorm-ra átállítani a telket, és vannak kolesz ajtók is, amit le lehet stoppolni, akkor annak jónak kell lennie

az, hopgy jó, azonnal kiderül, mivel nem árt igyekezni a stipistopival, mert a sáskák mindent befoglalnak, igaz némi átépítéssel (ajtócsere) ki lehet paterolni bárkit a szobájából

Mike
szerintem úgy fogod tudni letõlteni, mint a múltkor

Sipocz
Helló Népek!
Mizujs?
A nejem kérdezteti általam (a tisztelet hangján😊):
Készített egy kollégiumot a srácainak, betartva a szükséges formaságokat (nincs a telek igazán tullihegve és a zónája dorm) csupán azért mert a Maxis-made alapkolik igencsak rosszul sikeredtek (szerinte😊). Igen ám, csakhogy elmarad az az effekt amit valahol olvastam (vagy félreolvastam??) miszerint a férõhelykapacitás erejéig a játék a szabad helyeket feltölti townie karakterekkel (persze itt gondolom az univ.towniekkal). Üzem közben jönnek olyan üzenetek, hogy persze az ebbe a kollégiumba vágyó diákok jönni is fognak csak még összekészítik a holmijukat. Mi lehet a hiba?
Több röhejes effektust láttam a játékban:
-zongorázó vendégtehén, akirõl zuhanyozáskor derül ki hogy egy hótranda (vszinü orángután félvér) veres fazon
-meztelen szaladgáló exhibicik
-egy l'amore kellõs közepén az ágy mellett megjelenõ és ott lelkesítõen buzdító pompomlány😊)))

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

TopGun
Esetleg ide a FAQ-ba nem toltened fel a letoltesek koze? talan innen le tudom huzni...

Smuge
Hát nekem csak a tiszta Sims2 van fent és igy tettem rá, de igy is minden angol maradt

rage
Véleményem szerint, nem éri meg a játékot hackelni,
pláne, hogy ez a maszek magyar verzió csak a Sims 2 alá
íródott, a University alatt nem megy.

Annyira nem egetverõ, hogy angolul kell játszani,
feleslegesnek tûnik elcseszni, fõleg ismerve a Sims
híres stabilitását ...

Örüljetek, ha jól mûködik angolul.

Aki meg megveszi mindkettõt magyarul, az persze más kérdés,
az legalább gyárilag lesz magyar, s még mûködni is fog
(Bár, amiket zizzenet írt ... nem biztos..)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Devids Pro
Nemtudom, nekem fenn van university úgyhogy nemtudom megmondani. Nekem maradt minden angol, de ez sztem univsersitynek köszönhetõ, mivel azt indítom.
Smuge
A menütöl kezdve mindennek magyarnak kéne lennie?

Duddits
Április elején. Valahogy 8.-a felé.

Devids Pro
Felért a Sims2 HUN Patch! Ki is van linkelve! Lehet tötleni! Akinek az University fel van téve annak nem ajánlom! Nem lesz magyar tõle az angol university miatt! Úgyhogy ajánlott megvárni a magyar university-t hozzá! Az mikor is jön ki?
Mike at home
feltegyem most?
de te a game miatt nem tudsz tolteni, ejhaj

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

TopGun
Es mikor lesz toltheto?

Mike
de

Gaba9
Ja <#zavart2> <#hehe> <#violent>

Gaba323

TopGun
Es nem teszed kozkinccse oket? a be nem fejezettel egyutt?

Mike
azóta építettem még egyet 😊))

mert a csicsás 4 emberrel nagyon szaggatott