Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
A halál csupán a kezdet...
The Sims(TM) 2
MAXIS(TM) 8/3/04
Verzió 1.0
nah ez a gondom...mégse peccselt
namég1 kérdés 😄
eredeti sims2 mellett elmegy a nem eredeti sims2 university?
ugyanezt a francia baromságot hozta
vmi buzi francia nyelven kiír vmit és el sem indul...tud vki segíteni?
Azt írja ki franciául, hogy elõször telepítened kell a Sims 2 -t a patch installálásához. Ez azért van, mert a magyar játék termékkódja különbözik valamennyi elõtte forgalomba került játék termékkódjától (három ilyen volt, a DVD, CD és az európai verzió). Ugyanakkor a magyar játék eleve úgy települ, hogy azt a patch-et tartalmazza, sõt annál valamivel frissebb verzió (a DVD tartalmának összeállításakor a legújabb verziót vették alapul).
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
vagy faq
vmi buzi francia nyelven kiír vmit és el sem indul...tud vki segíteni?
régebben olvastam sims2 uni-rol egy ujsagban. berakom ide hátha érdekel vkit. érdekes dolgokat találtam a leirásban, h mennyi minden hiányzik a universityiböl...
http://mrage.uw.hu/sims2.jpg
az a gondom hogy hijába építek egyetemet (university) csak háznak írja be és emberrel nem tok belépni mert nem egyetem hanem ház szóval.....mit kell csinálni??nem értem.....írj gyorsan plíz<#conf>#conf>
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Próbálkoztam náhányszor, de...<#falbav>#falbav>
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Szerintem az ajtókkal lesz a baj, közvetítem az infot.
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
az, hopgy jó, azonnal kiderül, mivel nem árt igyekezni a stipistopival, mert a sáskák mindent befoglalnak, igaz némi átépítéssel (ajtócsere) ki lehet paterolni bárkit a szobájából
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Mizujs?
A nejem kérdezteti általam (a tisztelet hangján😊):
Készített egy kollégiumot a srácainak, betartva a szükséges formaságokat (nincs a telek igazán tullihegve és a zónája dorm) csupán azért mert a Maxis-made alapkolik igencsak rosszul sikeredtek (szerinte😊). Igen ám, csakhogy elmarad az az effekt amit valahol olvastam (vagy félreolvastam??) miszerint a férõhelykapacitás erejéig a játék a szabad helyeket feltölti townie karakterekkel (persze itt gondolom az univ.towniekkal). Üzem közben jönnek olyan üzenetek, hogy persze az ebbe a kollégiumba vágyó diákok jönni is fognak csak még összekészítik a holmijukat. Mi lehet a hiba?
Több röhejes effektust láttam a játékban:
-zongorázó vendégtehén, akirõl zuhanyozáskor derül ki hogy egy hótranda (vszinü orángután félvér) veres fazon
-meztelen szaladgáló exhibicik
-egy l'amore kellõs közepén az ágy mellett megjelenõ és ott lelkesítõen buzdító pompomlány😊)))
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
pláne, hogy ez a maszek magyar verzió csak a Sims 2 alá
íródott, a University alatt nem megy.
Annyira nem egetverõ, hogy angolul kell játszani,
feleslegesnek tûnik elcseszni, fõleg ismerve a Sims
híres stabilitását ...
Örüljetek, ha jól mûködik angolul.
Aki meg megveszi mindkettõt magyarul, az persze más kérdés,
az legalább gyárilag lesz magyar, s még mûködni is fog
(Bár, amiket zizzenet írt ... nem biztos..)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
de te a game miatt nem tudsz tolteni, ejhaj