Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mit csináljak hogy legyen?

Nem

Fenrir
ctrl-shit-c -re fent nem jön ki egy szövegsor?

A halál csupán a kezdet...

mi lehet nekem a baja?

TopGun
Rakerestem, de speciel ezt a verziot nem talaltam es ami volt az mind crackes oldalon van, ami nalam tiltott 😞(

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Nekem is magyar van, magyar telepítéssel, és mûködik a cheat ablak.

Neked a magyarban mûködött a cheat része?

Fenrir
nekem megvan dvd/magyar verzióban...olyan jól sikerült a honosítása, hogy feltelepítettem megint a játékot, de mostmár angolul 😊

Magyarul

Meg van valakinem a sims2?

Mike
keress rá google-ben

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mint magad is tapasztaltad, nem jó az 5.2-es driver. 4.12-est használj, ha nem akarod, hogy szaggason a Sims 2.

TopGun
Es ehhez a szupi progihoz "System Mechanic Professional 5c", hol lehet hozza jutni? van hozza crack is? eltudnad kuldeni mailben?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Érdekes..most játszottam és tudtam dirty joke-olni és backrub-olni is...beszarás.Eddig ugyanis ezek nem mentek.Tiszta hülye ez a progi.😊Egyedül az bosszant fel,mikor vmi minõségi kaját akarok készíteni magamnak a menzai moslék helyett,de ettõl a hülye picsától nem férek oda a tûzhelyhez.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Csakhogy az "ilyen" Sims2-nek sokkal nagyobb a gépigénye a HL2-tõl azt ne feledd.Full grafin egy 3.2 procit 1,5GB rammal meg tud fingatni.Ezen a konfigon a Doom3 és a HL2 egyidõben elfut fullosan.😊))Egész más a motorja,gépigénye stb.És az egyáltalán nem biztos sõt!,hogy mindig a legfrisebb driver a legjobb.Én pölö a mai napig a kártya eredeti driverével játszom.Szerezz egy Registry Mechanicot,és pucold meg a registryt,hasznos.És jól jöhet még egy PerfectDisc is a töredezettségmentesítéshez.Sõt a csúcs az egy System Mechanic Professional 5c,az gatyába rázza a rendszert.

AMDFan2
Különben tudod hogy mi az érdekes Zizzenet?Hogy a HL2 Full grafin simán megy.És egy ilyen játék mint a Sims 2 az meg szaggat.

Az AMD legyen veletek!

AMDFan2
Zizzenet. Egyébként nincsen netem.Azért nem jöhetnek be vírusok.Ugyasn fönn van a Norton 2003 és minden hónapban frissítem.Tehát vírus nem hiszem hogy lehet.

Az AMD legyen veletek!

AMDFan2
Zizzenet. Nekem az Ati Catalystnek mindég a legfrissebb verzióját rakom fel.Az nem jó hogyha 5.2-es driver van fönn? Mindenképpen a 4.12-es kell hogy fönn legyen?

Az AMD legyen veletek!

A Sims 2 szaggatás problémájának megoldása Radeonosok számára.
Nos, amennyiben Radeon kártyád van (feltehetõleg mindegyikre igaz lesz, de Radeon 9800 Pro-ra még inkább), használd a Catalyst 4.10 - 4.12 driverek valamelyikét. Mondjuk célszerû akkor már a 4.12. Ezzel nem fog szaggatni (feltéve, hogy a többi hardver is elég jó a sima futtatáshoz).

A #12640-es képen látható bejegyzés(eke)t töröld ki(EA GAMES alatta Electronic Arts),és újra tudod telepíteni.A Program filesbõl is kitörölheted a teljes EA GAMES könyvtárat,de nem muszáj.A dokumentumos sims2 mentést rakd el máshová,mert felül fogja írni.

Töröld ki a jatekkal kapcsolatos összes mappát. Max a mentést hagyd meg.

Azt ahogy mondtad a registrybe keress rá és törölj ki minden találatot.

Sziasztok, hátha tudja valaki, hogyan lehet windows újratelepítés nélkül megoldani: az university telepítése közben mindenféle hiba történt, most nem idul sem a sims2, sem az uninstall, sem semmi, ami a sims2 -vel kapcsolatos. Újra sem tudom telepíteni. Le lehet valahogy pucolni a játékot úgy, hogy az uninstall nem mûködik? Biztos, hogy valahogy a registrybõl is ki kell törölni. KÖszi!
Duddits
Olvass vissza!

Mike
ez ilyen

a sims1 is szaggat még ma is

Ha friss windows-nál is ezt csinálja, akkor tényleg érdemes körülnézni a taskok háza tájékán (Ctrl+Shift+ESC -> az ablakban pedig a "Folyamatok" fül). Elképzelhetõ, hogy beszippantasz egy csomó vírust meg trójait, azok foglalják le szépen a rendszered. Nem biztos, hogy ez az oka - a játék amúgy rettenetesen processzorigényes és memóriazabáló. Ugyanakkor mindenképp érdemes megpróbálni.

AMDFan2
És képzeld a Kiegészítõjénél is ezt csinálja!Úgyhogy foggalmam sincs hogy miért szaggat.<#confused>

Az AMD legyen veletek!

AMDFan2
Nem nekem az angol van meg.Egyébként friss Windowsnál is ezt csinálja csak nem ennyire!

Az AMD legyen veletek!

Abból, hogy feltetted az update-et, sejtem, neked nem a magyar van meg. Sajnos a Sims 2 igen nagy gépigénnyel rendelkezik. Nézd meg, tényleg, hogy minden háttérfolyamatot, vírusirtót stb. bezártál-e. Egyébként nekem is ilyen videókártyám van. Az angol egész jól futott update után, csak a közösségi telkeken, nagy sim-létszám esetén szaggatott. Mindezt produkálta úgy, hogy mindent max.-ra téve játszottam, közepes élsimítással. Szerintem be lehet lõni a te géped is normális futtatásra.
Ha magyar van neked, akkor ne csodálkozz, többek között ettõl szenvednek a szerencsétlen, jóhiszemû játékosok.

AMDFan2
Angyalka: Itta pénzkód: Motherlode - Plus 50.000 in sim Pénz

Az AMD legyen veletek!

AMDFan2
Hi.Miért szaggat a Sims 2?Ilyen gépem van: 2500+-os proci 1Gb memória Ati Radeon 9800Pro videókártya Abi AN7-es alaplap.Minden hónapban frissítem az Ati Catalystet de akkor is szaggat.Akkor feltettem a legújabb javítást is az sem segített.Már nem tudom hogy mi lehet a balya.Kérem aki tudja a választ az segítsen!Elõre is köszi!

Az AMD legyen veletek!

Mike
readme

Angyalka
mi a pénz kód?? de nem az amelyik csak 1$ ad! HAnem a másik??

Fenrir
nah végre sikerült felszenvedni a university-t, de folyamatosan cd-t kér...melyik image-et mountoljam be? egyik se jó neki

esetleg van vmi krekkes exe vagy mini image fájl?

<#szomoru1>

Mike
"magyarításban olyan félrefordítások és elírások és hanyagságok vannak, hogy az már tényleg kiábrándító"

bevallom, ettõl féltem

nyugi, pár év, és jó lesz 😊

Mike
lényeg, hogy a meglévõ mellé

Mike
ennél részletesebben kell a kifagyásról irni
senki nem látnok

Mike
ettõl nem fog hamarabb válaszolni senki, ellenben a hsz-eid repülnek a kukába
másrészrõl azért is repül, mert talán mielött kérdezel, vissza kéne olvasni, vagy a faq-t megnézni, vagy használni a fórum keresõt

SZerintem nem lesz hunpatch, mert ez már elvileg eleve patch-elt játék (és nem fognak egy "balkáni" nemzet miatt újragondolni semmit). Vérlázító, hogy volt képe az EA-nak és az EA hungary-nak kiadni ezt a magyar játékot.

Nálam se a dirty joke-ot sem a backrubot nem tudják,ez kimarad a repertoáromból,ja meg néha kegyetlenül beakad az animálás,ha egyszeree sok interakciót akarok csináltatni velük..😊Igaz ezen University is van.Summa summarum inkább másra költöttem volna azt a 14 ropit.De azért reménykedjünk,hátha kapunk egy hunpeccset,hamár ennyi zsét kiköhögtünk.

Nekem kezd végleg betelni a pohár a magyar Sims 2-vel. Annyira szar és bugos, hogy az már a pofátlanság határát súrolja.
Úgy tûnt, az angol patch-elt játékhoz képest végre javítottak a lépcsõ használatán. Korábban képtelen volt egyszerre két sim egy irányban közlekedni rajta. A magyarban ez végre mûködött. Mostanáig. Ugyanis megint elkezdtek nyavalyogni, ha valamelyik másik sim éppen abban az irányban ment a lépcsõn, amerre õk akartak. Olyannyira releváns ez a probléma, hogy már eleve el sem indulnak a céljuk felé, ha valaki éppen akkor az út felénél lévõ lépcsõn van. Azért röhej, hogy egy darabig bármely telken mûködött, aztán egyszer csak mindenhol elromlott ez a lépcsõhasználat.
Sokszor a kisded pelenkázása hiányzik a programból. Kiemeli a bébit, az megnyugszik (tehát megtisztul), de nincs meg a pelenkázás animációja, de még a koszos pelena sem jelenik meg.
A magyarításban olyan félrefordítások és elírások és hanyagságok vannak, hogy az már tényleg kiábrándító. Ha valaki a magyar alapján ismerkedik a játékkal, igen nehéz dolga van.
És szaggat, döcög, még egy egyszerû zoomolásnál is.
Sikerült elérnie az EA-nak, hogy kezdjek besokallni, és hajlani arra, hogy hanyagoljam a játékot. Pedig példaértékû programnak tartottam eleddig.

Fenrir
nekem tök jó az angol is csak menjen mind2 játék

De lehet a ctrl+alt+del megoldást is választani,de én azt inkább nem ajánlom.

Jah az angol régiókód,amit elfogad a peccs:MX08004261.Ennyi elég is.😊De,mondom:angolul fog beszélni.

Mert ez a szaros patch a régió kódra megy(en-us),ha nem azt talál kiakad,és uninstallálja az Univet.Elvileg,ha felrakod magyarul,elindítod rajta az Universityt(hun)és míg kéri a 2 cd.-t gyorsan átírod a regkódot,akkor felpeccseli.Persze ehhez kell a dvd is.Én mondjuk a régi warezes 4.-es cédét adtam neki.😊

Nekem így néz ki:

Fenrir
...és hogyan?

Valaki megtudná nekem mondani, hogy a Sims2 Universityt pontosan hova kell telepíteni?
Feltelepítettem a Universityt, és nem tudom miért, de uninstalálta még az eredeti Sims2-t is. Tudja valaki, hogy miért?
Fenrir
az nembaj...ha angolul rakom fel akkor is ezt hozza, hol kell még átírni?