Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ami ott van, az csalás
(melllesleg megnéztem, s szerintem a többiek is, nem véletlenül kért a hg linket)
Regisztrálni akarok az ea gamesnél a sims 2-höz és kéri a cd kulcsot és aszongya,hogy a 2. cédén van.De nekem DVD-n van meg és nem eredeti.
Mit tegyek?Írna nekem valaki 1 még nemregisztrált kódot?😄
Nagyon hálás lennék!
Elõre is kösz
Próbáld ki, tedd maximummá az edzettségét egy simnek, de soha nem lesz ilyen izmos body mesh és textúra nélkül.
http://youtube.com/watch?v=95WKgVZgT0k
Mert ez így bárhogy csinálom, de hogyha letöltöm akkor egybõl olyan lesz a sim. De én nem így akarom. Én úgy szeretném ahogy a linkbe van benne. Mert úgy már nincs értelme, hogy úgy letöltöm. Úgy az igazi, mint azon a linken. Úgyhogy én azt szeretném, hogy minnél többen írjatok ide vagy az e-mail címemre az [email protected]. És tényleg jó lenne, ahogy a képen van. Úgy már uncsi az egész, hogyha letöltöm
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
hg
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
De akkor ezt ami van ezen az urlon azt hogyan csinálták?
nézd meg amit Zizi4 ajánlott
Csak azért , mert amit én láttam videót ott elöször normális volt a sim aztán gyúrt és úgy lett izmos. És úgy hogyan lehet meg csinálni?
Itt van az a cím ahol láttam:
http://youtube.com/watch?v=95WKgVZgT0k
letöltheted onnan, ahol megtaláltad
ez nem gyári hanem valaki által készített
Na ehez, hogy ilyen lehessen a sim mit kel letölteni és honnan?
kover pasi skin
body builder skinek
szimplán tornáztatni kell a simet, ha azt akarod, hogy edzett legyen - ha meg nem, akkor hagyni kell lustálkodni
persze ez simfüggõ is, mert egy sportos, aktív sim úgysem hagy békét addig, amíg nem teljesíted valamilyen sportolási óhaját (már ha figyelembe veszi az ember ezeket - hallottam már olyat, aki nem foglalkozik ezzel😞), a lustább meg dünnyög, ha tornáztatod
nagyon jó pl. a jóga - meg nem mondom most, hány logic-pont kell ahhoz, hogy jógázhasson, de ez tényleg jó - nem "fekszi meg a gyomrát" annyira egy lustább simnek sem
hogy miért jó egy elhízott sim?
ezt nem tudom, hisz egy ilyen sim gyakrabban betegszik meg, ez meg mire jó?
alapjátékban is benne van
vagy másra gondolsz? akkor adj róla linket!
Nem tudnátok amúgy segíteni amit már leírtam?
Csak azért, mert már nagyon sok videón láttam ilyent, hogyha elolvassátok
a múltkori levelemet akkor tudjátok, de ha nem akkor elmondom:
Láttam egy csomó olyan videót ahol a sim testépítõ volt vagy nagyon dagadt.
És azt szeretném kérdezni, hogy, milyen kiegészítõt vagy patchot vagy mit kell letölteni és honnan és hogyan kell felrakni. Az e-masil címem:[email protected]
Sürgõs lenne, és jó lenne, hogyha tudtok rá válaszolni.
Köszi.
jajj az állatokról is rég leszoktam már 😊 azokat is mennyi idõ nevelgetni... nekem is mindig ott a vágy a kutyára, macskára, sõt általában az életcél is az hogy felneveljen 20 kutyát/macskát.. nah tudod mikor 😊)
ha férfit vittek el az ufók, én úgy tudom mindenképp teherbe esik. a túrótorta nem tudom hogy használ-e neki, nekem anélkül lettek ikrek, de próbáld ki!
ellenben a 8 simnek rengeteg ismerõse volt
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
(akik a kertben laktak)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
5 lányom meg így jött össze: az elsõ ikerpár lány túrótorta által született, egyenlõre nem akartam többet, de a hapi éjszaka távcsövezett és elvitték az ufók... ikreket szült õ is, lányokat (egy zöldet és egy fehér börût), az 5. leány pedig véletlen csúszott be, mert az etye-petye helyett gyereknemzést nyomtam véletlen, mikor megugrott az asztalon az egér... hát mit ne mondjak,7 simet irányítani egyszerre... mindegyik nyávogott valamiért 😊
Köszi.
Nekem az volt a legnagyobb buli,amikor tele volt urnákkal az udvar a drága Seasons bugja miatt.😊
Hát az úgy volt, hogy a tini anyukája meghalt és a tini egyedül maradt az új apával (mostoha/nevelõ apa) és a fene figyelte hogy õk meg nem jönnek jól ki, lényeg a lényeg, -20 volt a kapcsolatuk. pár órával az anya halála után elszökött. Különben teljesen életszerû a helyzet, csak marha rosszul érintett akkor, hogy a kedvenc simem elhúzott a tinikorszak elején, aztán csak beállított x nap múlva. 😊 nem tudtam fejleszteni és ki is rúgták addigra az állásából.
De tudom, hogy ez nem vigasztal. 😞
Ha szerencséd van, hamarabb visszahozzák a rendõrök.
Elszökött a tini lány otthonról, nem tudom hogy kell visszahozni, kihívtam a rendõrséget és jól megbüntettek mert az meg betörõt keresett 😊
hogy tudom hazahozni? nem lehet felhívni se és a karakterét se lehet irányítani... 😞
meghívsz akárkiket
meg az éppen aktuális kedvest
azzal enyelegsz, dugsz, stb, falrengetõ buli
nem nehéz, csak kicsit figyelni kell - megoldható, hogy addig teljesen ismeretlen simek a buli végén barátokként búcsúznak
Árulja már el valaki, hogy mi a falrengetõ buli titka?! Már annyi mindent próbáltam! Maximum "nem rossz" szinttel tudok lezárni egy bulit. Kivéve amikor csak a szerelme jött el a simemnek, akivel ágyba bújtak, de akkor is csak "egész jó" lett (v. vmi. ilyesmi) Ha táncolnak az nem elég, ha dumálnak az nem elég... Ha hívok egy csapost a bárpulthoz az még rosszabb, mert beszélgetni sem akar senki csak inni... A mostani kedvenc simemnek a buli lenne az élete, de eddig még nem sikerült boldoggá tenni. Vettem egy DJ pultot, de ha azzal zenél akkor azonnal jönnek a zsaruk (túl hangos), ezt 3 alkalommal próbáltam. Amúgy sem dobja fel a társaságot, hogy táncolhatnak. Szóval normál emberi eszmefuttatással (ami szerintem az életben egy jó bulihoz kell) nem jutottam semmire. Kíváncsi vagyok, hogy TI hogy csináljátok?!