Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/cserf][/fülünyúl]
idejottel kb. egy hete, es mar nyomod az intrikat
koszi, rendes vagy
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Más. Mike elég türelmetlen, beképzelt és bunkó, régóta figyelem a fórumot, hogy játsza itt a kiscsászárt. Azt is látom, ezt már többen megjegyezték, észrevették. Az a helyzet, nem akarok ellene beszélni, de lehet szólni a moderátoroknak, hogy mi a pálya, mert ha sokáig folytatja ezt, el fogják venni tõle a topikot. Sokszor látom, hogy olyan kérdésért is lehurrog valakit, ami nincs a híres FAQ-jában. Én speciel már nem is kérdezek tõle, kérdéseimet a többiek felé szoktam irányozni inkább.
[/cserf][/fülünyúl]
Én meg még mindig nem vágom,hogy költözéskor hogyan kerülhetek olyan házba,ami 20 000-nél többe kerül.A FAQ-ba se találtam meg rá a választ.
Ibron
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
Ibron
Elöször nagyon örülök a magyar forditásnak, és nagy kö eset le a szivemröl, amikor a másolt game is megy vele hibátlanul, és még épitkezni is tudok!
egyetlen egy problémám van... nem müxik a no censor patch! leszedtem a faqról, a no censort, de nem megy mert az az eredeti exet patcheli, a magyarral nem megy mert nem stimmel a mérete. ijenkor mit tehetek? honan lehet leszedni no censort a magyar verziohoz?
elöre is köcce a segutséget!
ui: a wc forditás . Ürités egy picit meleg 😊))))
Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|
Ibron
Van az egyetemben basszgityó skacok?
Ibron
ott a megoldás az építkezés problémájára
egyébként nem ott építkezel, ahol éppen vannak a simek, hanem ha majd lesz pénzük átköltöznek oda
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Ibron
meg fizesd a maid-et, hogy ne nekik kelljen takarítani, illetve az university óta az sem feltétlenül kell, simán megkéred az egyik áthívott vendéget ugyan már takarítson ki, és õ akkor szépen kitakarít, addig nem megy el haza 😊
de szerintem poénos dolgoztati a simeket, pont az a lényeg, hogy úgy tudd megoldani az idõbeosztását, hogy munka mellett legyen még ideje másra is
költözés:
beköltözteted az adott simet egy üres, épület nélküli telekre
expand
kaching
majd felnyil, neter
soxor
de szvsz csak épp annyiszor, hogy legyen pénze megvenni, plusz 500-1000 maardék pénz
Az elején melóztattam a simeket,de mire haza jöttek,hulla fáradtak voltak és nem marad erejük semmire.Aztán oersze,hogy éjjel kettõre felkelnek és élik az életüket,de megint fáradtak lesznek du-tánra.Na mind1.Szóval nem vágom,mit csináljak akkor,ha költöznek?ott nem használható a kód,amit ismerek(motherlode-t szoktam beírni).
Ibron
szal mindenki csíteljen nyugodtan, ha ez neki örömet okoz
ja igen, és lehet nyomtatni is, csak sajnos nem valami jó hatásfokkal, sokat kell melózni 1000 pénzért (majd lemérem mennyit)
Na csak azért vallottam itt, hogy vádló, gúnyolódó vagy tartózkodó társaim tudtára adjam: ismerem a lehetõséget, de nem élek vele. Példamutató magatartásomért dicséretben részesülök.
Szóval,ha lehet,ebbe is segítsetek légyszi.
Ibron
Hallottam haveromtól,hogy ha másolt a CD,akkor is lehet építeni,csak átkell írni valamit valahol.Ez igaz?Ha igen,akkor légyszi írjátok le pontosan,mer yo lenne.Meg ha kell valami cuccot hozzá letölteni,akkor azt a helyet is.
Elõre is thanks!
Ibron
a +-osnál tök rázoomoltam de azoptionsos beálitásnál már nem tudom mit kell még átállitani
^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^
és ha videot akarok csinálni miért lessz olyan állat picikeee?
A cheat (CTRL+SHIFT+C) menübe beírva mûxik! <#nevetes1>#nevetes1>
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
mert a régi jo kodocska ne mmüködik😞
nem tudom mire jó
lehet vele rohangálni, aztán annyi
2. nálam még ilyen nem fordult elõ
jobban örültem volna, a kutyus cicus kiegnek
meg lehetne mondjuk inventory (miez magyarul?) mint az 1-ben, ugye, hogy melyik simnél mi van
irhatnál ide kicsit többet, többször!
Mizujs?
Nagyszerûen halad az "ifjú felnõtt" populáció nevelése.
Kérdések:
1. Hogyan lehet ugyanakkora picike (kb. az építhetõ legkisebb telekméret felének megfelelõ) telkek készítése mint amilyet az egyetemi városokban lehet fellelni a Maxis premade-ek között?
2. Gyakran elõferdül manapság, hogy a számla eleve "kipirult" státuszban kerül be a postaládába, miamanó lehet ennek az oka?
Kellemes simsogást!
Ez a Nightlife kieg. komoly? (naccerû lenne, bár jobb szerettem volna egy olyasmit mint az 1.-ben az Unleashed következõnek, de jöjjön aminek jönnie kell😊!)
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
dvd verizohoz van mukodo crack, cd-shez nincs
emulalni meg ugy kell, hogy daemon tools-sal bemountolod az elso cd-t, ami kene a jateknak
vagyis csak a clonecd-s verziok jok
masik megoldas, hogy kifizetsz 21k-t es szivod a fogad a magyar verzio hibai miatt
ja es ne beszelj csunyan, mert azokat torlom
a crackes es a letoltos kerdeseket is, szal most veled kivetelt tettem
Csináltam egykomplet setet.
Átszineztem az összes butort.
Tegnap éjjel ment.
Kiszedtem a dovnloadbolhogy más dolgokat teszteljek.
Ma visszaraktam.
És egyik tárgy se megy
Meg se jelennek.
Mi a franc ez?
Vki helpeljen pls.
Nincs kedvem ujra átdesignolni mindent.
1.Letöltöm a gamet
2.telepítem
3.mit kell csinálni?
vagy azzal a mini image filal mit kell csinálni és emulálni?
Please help!
utána eltünök a büdös picsába!
War. War never changes.
Mûködik !<#wave>#wave>
A Daemon Tools-szal kell mountolni, emulálni.
De ez a fenti FAQ-ban szépen le is van írva!
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
"..games\sims2.exe" például
Az idézõjel után egy szóköz kell, s utána r800*600
".....games\sims2.exe" -r800*600
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10