Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Köszi!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH
Ja, és érdemes: Video -> Compression-nál valamit beállítani, mondjuk Microsoft MPEG4 Video Codec V1-et, mert az kb olyan jól tömörít, mint a DivX, de nem rak rá logót.
,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH
^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^
Ibron
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
Mizujs?
Zizi4! köszönöm az infókat!
Más: nekem kezd olybá tünni, hogy a játék graf.motorja elõbb-utóbb elkészül erejével és problémás lesz a bõvülõ (ep-k és fan_made lomok) feladatoknak megfelelni. Érdekes, hogy sokkal jobb teljesítményt ad win98-winme rendszereken mint az nt alapuakon. Persze mindez csak a gamerek általánosan használt gépeire lehet igaz, mert a Maxis olybá tûnik nem foglalkozik az engine javításával, illesztgetésével ami arra utal hogy náluk jól fut a progi.
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
mikorra várhato amugy a kieg?
^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^
Hosszú és eredményes életet!!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Fogsz valami filmet, ha nem "avi", azzá konvertálod. A lényeg: célszerû 128x128 méretûvé tenni.
Bemész a Sims 2 mentési könyvtárába, alapértelmezetten ez a Dokumentumok\EA Games\Sims 2. Ottan van egy alkönyvtár, hogy Stations vagy valami ilyesmi. Szóval valami olyan név, ami csatornákra utal. Az alatt újabb könyvtárak vannak a különbözõ csatornáknak. Na, amelyikbe szimpatikus, tedd be a filmet. Indítsd el a játékot, kapcsolj át valamelyik tévén az adott adóra, és láss csodát.
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Ibron
Hosszú és eredményes életet!!
Ibron
Ibron
Amúgy akkor már tényleg kezdek parázni azon, hogy a probléma (egyik) oka az lehet, hogy Radeonom van. A kecseg NVidia már a Sims-be is beette magát (érdemes megnézni az új promóciós meg interjús videókat, az új videó-verseny egyik nyereménye is egy NVidia kártya), szóval az optimalizáltság lehet, azt jelenti, optimalizált az nvidia kártyákra. Nemtom.
Egyébként az albérletrõl valamit mesélnétek (ld. #13023 vége)?
Elõre is köszönöm.
nalam a hazak altalaban egy hodaly nappalibol, plusz kicsi haloszobakbol allnak, jo sok furdoszobaval
itt apuka eppen megy a meloba 😊
ha a kolkok lognak aznap a sulibol (A+ mellett ugye eleg ketnaponta bejarni) akkor meg 9 elott erdemes telefonalni a haveroknak hogy jojjenek at 😊
van egy csaladom, akik a kertben laknak
foldszinten a furdoszobak, fent az emeleten a haloszobak
persze a szuloknel tv-vel, ahogy kell
ezt a ket kepet meg csak nosztalgiabol raktam be: itt meg volt jo kis atlatszo butorom (nem uni kompatibilis)

Alaprajz
A ház
Nappali1
Nappali2
Nappali3
Konyha ahol a barátnõk egyikére hatott az emberem 😄
A háló, ahol már volt pár Sim-em fogadott néhány csajt... már nem sokáig bírják a rugók az ágyban 😄
A fürdõszoba az kinnmaradt az udvaron egy bódéként😄
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
kozepes graf. minoseg + kozepes elsimitas van beallitva (tehat arnyekok nincsenek) es Win98SE
a gep pedig: AMD 2000+ (vagyis 1.6 GHz) + 512 333Mhz-es DDR + Asus Gef4Ti4200 128 mb
tehat a gepedhez kepest egy kaka 😊
szal nem tudom, szerintem probald meg Win98 alatt
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Erre tudna valaki válaszolni?
Spread De Love!
A gépem alkatrészei kielégítõek, és még passzolnak is. A 3.0 GHz-es Prescott HT procim és a 2x512 MB DDR400 memóriám (Dual-Channel) egy Asus C800 E-DELUXE alaplapon székel. Fizikai háttértárként egy 160 GB-os Samsung S-ATA vinyó szolgál. A grafikát pedig egy Radeon 9800 Pro jeleníti meg. A driverek frissek, jóllehet a Catalyst 4.12-es verziószámmal rendelkezik, mert az 5.x-ekkel sok játéknak baja van (a Sims 2-nek is).
Természetesen odafigyelek arra, hogy játék elõtt minél több erõforrás legyen szabad. A vírusirtót nemcsak a tálcán tiltom le, hanem még a szolgáltatások között is leállítom. Ezzel kb. 10 MB memória szabadul fel és egy halom háttérmûvelet likvidálódik. Kiirtok még egy halom processzt, szóval a játéknak 780-800 MB szabad fizikai memóriával és pihenõ procival ugrok neki.
Néztem játék közben, maga a program valami 560 MB memóriát foglal le, mindösszesen azonban vagy 700-800 MB-ot emészt fel.
A röhej az, hogy koleszban a játék addig bírja, amíg összesen legfeljebb 4-5 sim van jelen. Efölött elkezd akadni. 8-10 sim esetén használhatatlan. Közösségi telken már olyat láttam, hogy azt hittem, rosszul látok 😊) Igazi diavetítés volt, pedig nem volt több, mint 7-8 sim a helyszínen. Ugyanakkor, ha visszamegyek a "hagyományos" telekre, az eredeti családomhoz, ami jelenleg 4 fõ, mint a vaj, úgy fut a program. Ráadásul, mielõtt az ifjú simem egyetemre ment volna, rendeztem egy bulit, amelyen összesen 8-an (a mixerrel együtt 9-en) voltak a telken, és lényegében semmi akadozás nem volt tapasztalható. Emlékszem, ezen akkor még meg is lepõdtem, és elkezdtem hinni az Egyetem jobban optimalizált motorjában. Mára már szkeptikusabb vagyok ismét.
Szóval, azt hiszem, hanyagolnom kell a koleszos részét a játéknak, amit nagyon bánok. Ezért is érdekelne, hogy miként lehet albérletbe menni. Látom, hogy x simoleonért bérelhetõk telkek, ez azt jelenti, hogy beköltözéskor ki kell fizetni, azt' jól van? És hogy lehet egy simet eleve úgy egyetemre küldeni, hogy ne kelljen koleszba küldeni?
Persze megoldás lehet az is, ha építek egy 4-5 fõs koleszt. Nem tudom. Kicsit el vagyok keseredve. És félek, hogy a Nightlife esetében is hasonló helyzet fogad majd, hiszen témájából adódóan az is tömegorientált játék lesz.
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
én majd csinálok és berakok pár fotót😊
odamész a tükörhöz abban a ruhában amit szeretnél hogy ott megjelenjen és pl. megváltoztatod a szakállát, vagy a hajszínét... és pipára nyomva átváltozik a huha is és a póz amit benyom( mosoly, szigorú tekintet stb.)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
de lehet ne ilyen kieg, igen!
meg szexmeter
a mobiltelefonnak sokkal több elõnye van mint hátránya
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊