Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
kiszedtem a sok stop tablat

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Duddits
Meg gondoltam kicsit szinesítem a topikot.

Duddits
A faszom! Sok köcsög! Õk meg a Worthplayingrõl lopták! Amúgy nekem beatta elöszõr, most nem tudom miért csinálja ezt...

Hi nem tudtok olyan oldalakat mondani, ahonnan klassz cuccokat lehet letölteni? Pl. szõnyeg, függöny, polc, kanapé stb...
Köszi!
Devids Pro
igen azokat adja, azért linkeltem be így, mert nem látszanak a képek ha közvetlen belinkeled.
Mintha ott is ezeket a képeket adná, ha rákattintasz, hogy kinagyítsd. 😊

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Devids Pro
így egyszerûbb lett volna nem: galéria..
Zolcsi01
Kössz!

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

reménytelen
Video -> Filter -> Resize -> Ott beállítod a méretet.
Ja, és érdemes: Video -> Compression-nál valamit beállítani, mondjuk Microsoft MPEG4 Video Codec V1-et, mert az kb olyan jól tömörít, mint a DivX, de nem rak rá logót.
Zolcsi01
Köszi! És azon belül hol?

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

reménytelen
Virtualdub. Ingyenes, AVI-val mindent lehet szinte vele (kezdõ szinten)
Zolcsi01
tudsz valami jó progit amivel 128x128-ra csinálhatom a videót?

Riana
szoval vki a nightosra hogy mikor lekalozkodható tud vki vmit?

^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^

nekem akko akadozik nagyon,miko community lotokba viszem a simjeim..a töltés hosszú idõ,aztán amíg átvált buy módra...huhh..van vagy 10perc😄....aztán persze a lkaásba is néha beszaggatt.

Ibron

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

Hozzátenném, hogy az is lehet, náluk tök más progi fut, mert nemhogy az engine problémáit nem orvosolják, de még a pillanatok alatt fellelhetõ bugokat sem veszik észre (pl. átlátszó simek, textúrák és objektumok egybefolyása, töltögetési idõk, ciklikus cselekvések - magyar módra - és még sorolhatnók).

Sipocz
Helló Népek!
Mizujs?
Zizi4! köszönöm az infókat!
Más: nekem kezd olybá tünni, hogy a játék graf.motorja elõbb-utóbb elkészül erejével és problémás lesz a bõvülõ (ep-k és fan_made lomok) feladatoknak megfelelni. Érdekes, hogy sokkal jobb teljesítményt ad win98-winme rendszereken mint az nt alapuakon. Persze mindez csak a gamerek általánosan használt gépeire lehet igaz, mert a Maxis olybá tûnik nem foglalkozik az engine javításával, illesztgetésével ami arra utal hogy náluk jól fut a progi.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Riana
kicsit se nimofmán 😄 ez csak egy játék 😄
mikorra várhato amugy a kieg?

^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^

Peppuu
Hát most letöltögettem sok sok sok Rally videót és bepakoltam, most megnézem! THX a segítséget. Nekem az intró nem szaggat, helyette ha beérek a városba, az ott teljes halál! Ott mint ha diát néznék!

Hosszú és eredményes életet!!

reménytelen
Kell hozzá gép, hogy hamar betöltsön, az már biztos...
Mike at home
nekem ettol ugy fagyott mint allat

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

TV-be adást:

Fogsz valami filmet, ha nem "avi", azzá konvertálod. A lényeg: célszerû 128x128 méretûvé tenni.
Bemész a Sims 2 mentési könyvtárába, alapértelmezetten ez a Dokumentumok\EA Games\Sims 2. Ottan van egy alkönyvtár, hogy Stations vagy valami ilyesmi. Szóval valami olyan név, ami csatornákra utal. Az alatt újabb könyvtárak vannak a különbözõ csatornáknak. Na, amelyikbe szimpatikus, tedd be a filmet. Indítsd el a játékot, kapcsolj át valamelyik tévén az adott adóra, és láss csodát.

Hi! Van egy olyan problémám, hogy a sims 2 inroja iszonyúan beszaggat. Miért van ez?

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

tényleg.ez engem is érdekelne😄..mer csak 3csatorna van,azt kész,,vidit yo lenne benyomni..monnyuk a tinédzsereknek szex filmet😄DDD.

Ibron

Peppuu
Jah és hogy tudok betenni a TVbe filmet? Meg zenét a magnóba???

Peppuu
Wazze miért van az hogy a pasim már 3szor lépet elõ a munkában, és még mindig az a tragacs jár érte! Nem értem! Amúgy meg tök karaj játék.

Mike at home
ezt a pangast

oks,thanks...akkor valszeg csak az a két játék lesz a gépemen😄DD....míg nem lesz1yobb winchester.

Ibron

Mike
nem fut

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

hmmm...király lehet a University,amiket így a hozzászólásokból elolvastam.Ha meglesz,a gépen fent kell lennie a Sims 2-nek is?vagy anélkül is fut?

Ibron

Prézli
Vki please írja le nekem a kódot
amellyel a munka jutalmakat vagy
miket lehet megszerezni!!!

Nálam is sokszor így akad, csak nem 10-12 másodpercenként, hanem 1-2 másodpercenként akad meg egy szûk mp-re.
Amúgy akkor már tényleg kezdek parázni azon, hogy a probléma (egyik) oka az lehet, hogy Radeonom van. A kecseg NVidia már a Sims-be is beette magát (érdemes megnézni az új promóciós meg interjús videókat, az új videó-verseny egyik nyereménye is egy NVidia kártya), szóval az optimalizáltság lehet, azt jelenti, optimalizált az nvidia kártyákra. Nemtom.
Egyébként az albérletrõl valamit mesélnétek (ld. #13023 vége)?
Elõre is köszönöm.

Mike at home
ha kepeket akarsz tessek egy csokorral:

nalam a hazak altalaban egy hodaly nappalibol, plusz kicsi haloszobakbol allnak, jo sok furdoszobaval

itt apuka eppen megy a meloba 😊

ha a kolkok lognak aznap a sulibol (A+ mellett ugye eleg ketnaponta bejarni) akkor meg 9 elott erdemes telefonalni a haveroknak hogy jojjenek at 😊

van egy csaladom, akik a kertben laknak

foldszinten a furdoszobak, fent az emeleten a haloszobak
persze a szuloknel tv-vel, ahogy kell

ezt a ket kepet meg csak nosztalgiabol raktam be: itt meg volt jo kis atlatszo butorom (nem uni kompatibilis)

N1ggA
csak a magyar *.exe kell hozzá?, mert akkor elküldhetnéd a magyar *.exét

Spread De Love!

Garcia

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Mike at home
Nalam a 12 fos kolesz is normalisan mukodott hosszu ideig, mostanaban azonban 10-15 masodpercenkent van egy 1-2 mp megallas (illetve volt legutoljara, azota nem probaltam) - lehet, hogy csak ujra kellett volna inditani a gepet (bar elotte nem futattam semmi)
kozepes graf. minoseg + kozepes elsimitas van beallitva (tehat arnyekok nincsenek) es Win98SE
a gep pedig: AMD 2000+ (vagyis 1.6 GHz) + 512 333Mhz-es DDR + Asus Gef4Ti4200 128 mb
tehat a gepedhez kepest egy kaka 😊

szal nem tudom, szerintem probald meg Win98 alatt

Nem.Ahhoz,hogy magyarul tudjon,a magyar .exe file kell

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

N1ggA
Letöltöttem az unviversityt, de nem magyar. Lehet hozzá küldön magyar nyelvi fájlt letölteni valahonnan?

Erre tudna valaki válaszolni?

Spread De Love!

Jaj, belefáradtam már a program dédelgetésébe. Sajnos a játék a koleszban és az egyetemi közösségi telkeken élvezhetetlen. Szaggat, akadozik, inkább fárasztó, mint pihentetõ, üdítõ látvány. A problémám az, hogy a gépem elvileg elég erõs ahhoz, hogy a játékot tudja jól futtatni. És még az is feltûnt, hogy az akadozás oka a legtöbb esetben nem a videókártya, mert hasonló eredményeket produkál alacsony és magas grafikai beállítások mellett. Egyedül az árnyékok kikapcsolása eredményez olykor némi gyorsulást (persze ez is inkább processzor-igényes feladat), de hosszú távon ennek sincs releváns hatása.
A gépem alkatrészei kielégítõek, és még passzolnak is. A 3.0 GHz-es Prescott HT procim és a 2x512 MB DDR400 memóriám (Dual-Channel) egy Asus C800 E-DELUXE alaplapon székel. Fizikai háttértárként egy 160 GB-os Samsung S-ATA vinyó szolgál. A grafikát pedig egy Radeon 9800 Pro jeleníti meg. A driverek frissek, jóllehet a Catalyst 4.12-es verziószámmal rendelkezik, mert az 5.x-ekkel sok játéknak baja van (a Sims 2-nek is).
Természetesen odafigyelek arra, hogy játék elõtt minél több erõforrás legyen szabad. A vírusirtót nemcsak a tálcán tiltom le, hanem még a szolgáltatások között is leállítom. Ezzel kb. 10 MB memória szabadul fel és egy halom háttérmûvelet likvidálódik. Kiirtok még egy halom processzt, szóval a játéknak 780-800 MB szabad fizikai memóriával és pihenõ procival ugrok neki.
Néztem játék közben, maga a program valami 560 MB memóriát foglal le, mindösszesen azonban vagy 700-800 MB-ot emészt fel.
A röhej az, hogy koleszban a játék addig bírja, amíg összesen legfeljebb 4-5 sim van jelen. Efölött elkezd akadni. 8-10 sim esetén használhatatlan. Közösségi telken már olyat láttam, hogy azt hittem, rosszul látok 😊) Igazi diavetítés volt, pedig nem volt több, mint 7-8 sim a helyszínen. Ugyanakkor, ha visszamegyek a "hagyományos" telekre, az eredeti családomhoz, ami jelenleg 4 fõ, mint a vaj, úgy fut a program. Ráadásul, mielõtt az ifjú simem egyetemre ment volna, rendeztem egy bulit, amelyen összesen 8-an (a mixerrel együtt 9-en) voltak a telken, és lényegében semmi akadozás nem volt tapasztalható. Emlékszem, ezen akkor még meg is lepõdtem, és elkezdtem hinni az Egyetem jobban optimalizált motorjában. Mára már szkeptikusabb vagyok ismét.
Szóval, azt hiszem, hanyagolnom kell a koleszos részét a játéknak, amit nagyon bánok. Ezért is érdekelne, hogy miként lehet albérletbe menni. Látom, hogy x simoleonért bérelhetõk telkek, ez azt jelenti, hogy beköltözéskor ki kell fizetni, azt' jól van? És hogy lehet egy simet eleve úgy egyetemre küldeni, hogy ne kelljen koleszba küldeni?
Persze megoldás lehet az is, ha építek egy 4-5 fõs koleszt. Nem tudom. Kicsit el vagyok keseredve. És félek, hogy a Nightlife esetében is hasonló helyzet fogad majd, hiszen témájából adódóan az is tömegorientált játék lesz.

Garcia
ja és mikor van a "ledipomázott" fotó? mert nálam semmi sem történt, csak hazajött a kollégiumba és mutatta azt a papírt allul és h mennyi van még hátra ebbõl az idõszakból

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Garcia
amúgy nemraktok fel képeket, vagy videót játékbeli házatokról?😊

én majd csinálok és berakok pár fotót😊

Garcia
nemtudom h kaptál-e választ, nem volt türelmem végigolvasni az oldalt, de válaszolok:

odamész a tükörhöz abban a ruhában amit szeretnél hogy ott megjelenjen és pl. megváltoztatod a szakállát, vagy a hajszínét... és pipára nyomva átváltozik a huha is és a póz amit benyom( mosoly, szigorú tekintet stb.)

hy all nekem felment az university de mikor elindul a video végén hibaüzenet jön ki az miért van help????
itt megtalálod a titkos társaság titkát<#papakacsint> görög házat meg úgy tudsz alapítani, hogy egy albérletbe költözik a simed, aztán a telefonon van egy opció amivel megteheted.

Mike
ott

Mike
miért baj az a játszik szegény?

Mike
sajnos egyiket sem tudom, de ha rájössz, oszd meg velünk légyszi

Mike
de akkor az már 18+ lenne

de lehet ne ilyen kieg, igen!

meg szexmeter

Mike
az éjszakai hívások ritkák
a mobiltelefonnak sokkal több elõnye van mint hátránya

reménytelen
Mert az "Masturbate" lenne...
de a "Woohoo with Self" jobban hangzik!
akyyy
Nyilvánvalóvá vált hogy hibás a kettes cd---- valami warezoldal vagy valami, nincs esetleg? torrent meg dc sajna nemjó, mert igazából nem is nekem kell, hanem meg kéne adnom, egy enyhén szõkének, és igy .....szal érthetõ<#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;