Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Ibron
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
nalam pl. tegnap mindenki elment otthonrol mert egy vendeg ott maradt gitarozni, es ezert elvitte a gestapo a totyogokat
Ibron
Ibron
Ibron
Ibron
Ibron
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Ibron
Ibron
- Ja egyszercsak leesett az égõbõl valami szociális nyuszi, pedig nem is volt gyerek (csak útban). Elõször gondoltam megverem, de aztán elbeszélgettem vele. Õ csak valami poén vagy mi akart lenni; elhúzott a rákba azóta se láttam.
- Jah és (bocs a faggatózásért) a dirit az elit iskolához akkor is esélyel hívom meg ha nincs kertem? A ház szerintem rendben van elég mutatós cuccokat szereztem be. Még nem aktuális, de megszületett a gyerek (meg mindjárt a másik ua az apától, de másik anyától...ne kérdezzetek semmit, egyébként nem volt cél a gyerek erre kettõ is egyszerre, béna egy sim ez, hisz az egyikkel csak kétszer woohoo-tam) és elitbe akarom járatni õket. Építsek ki kertet?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
30k-t kell összeszedni 15 nap alatt, az meg nem nehéz
törölni ctrl
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Ibron
Lehet könyörögni a kaszásnak? He-he. A simjeim még nem jutottak el addig. Fojton iszom azt az élet elixírt, 5 pohár mindig van benne, csak jól kell tartani a simeket aztán venni. Bár gonolom ez se tart a végtelenségig.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ibron
felveri, felveri, semmi baja nem lesz
pedig nem keves plusz, letoltott cucc van alanyomva
Szóval: létezik a játékban olyan, hogy elõrehozott szülés, avagy koraszülés? Merhogy az egyik hölgy simemmel egy az egyben ez történt. Mindösszesen egyet nõtt csak a pocija, amit összesen két napig hordott, és a második napon megszült. A terhesség tovább szokott tartani és a poci is nõ legalább még egyet. Sõt munkába sem engedi a program az utolsó napokban, e nõnél ez is kimaradt. Nem értem.
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Ibron
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
A woohooval nem függ össze szerintem.
Ibron
^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^
Ibron
A röhej az, hogy amikor egy, azaz egy sim élt egy házban (már nem az egyetemi területen, hanem valamelyik eredeti telken), és átjöttek hozzá négyen, idõnként diavetítéssé fajult a dolog. Valamit nagyon kutyult a háttérben. Például amikor megérkeztek, belekezdett a szaggatásba, és egészen addig folytatta, míg a simem végre nem köszöntötte õket. Utána mint a vaj. Aztán idõnként megint elkezdett szaggatni. Aztán megint valamennyi idõ után abbahagyta, és mintah film lenne, olyan simán futott.
És visszajöttek a jó kis beakadások, amikor egy sim elmegy a ház elõtt. Ez viszont rendszeres.
Nem értem én ezt.
Miért van az hogy beraktam zenét, és nem jácca le? A régieket nyomatja!
Hosszú és eredményes életet!!
Mindenki tölthet fel képeket! Használjátok, és ha találtok friss vagy jó képeket töltsétek fel!
egy meglepõ dolgot szeretnék megosztani veletek(legalábbis engem meglepett)lehet,hogy mással is megtörtént:a geforce kártyámmal simán ment a sims 2 és az university cd-rõl semmi gondom nem volt az elindítással.vettem egy radeon 9550-es kártyát és mióta kicseréltem már csak a mini image filével hajlandó elindulni.