Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor nem tuodm mire vélni az efféle furcsaságokat. Ezt a szülésest, azt, hogy sokszor kimarad a pelenkázás, csupán a kezükbe veszik a gyereket, az meg rögtön tiszta lesz, és még a koszos pelenka sem jelenik meg (nem, nem a pelenkázóasztalon intézik a dolgot). És azt sem, hogy a kisgyerek korú leányra miért dobott fel egy üzenetet, hogy két nap múlva tinédzser lesz. Ugyanis rögtön megnéztem az életsávját, és meglepõdtem, hiszen csupán a felénél tartott, és fölötte a tipp azt írta, hogy még 4 nap van hátra a tinédszer korig. Ez is fura.

A warez maga az ingyenesség..😊A csapatok ingyen törik,és szórják szét a stuffokat.Mire elér hozzád és pénzbe kerül,azért egy pár emberke felelõs,aki meg akarja magát ebbõl szedni.Nekem általában megvan minden a release napján,másnapján.Persze csak amit nagyon kívánok..pölö a Sims.😊Ergo igen,megvan az University.A décérõl csak napok múltán tudnám levenni,viszont torrenten már a megjelenés napján ott figyel.A többi már csak az usereken múlik..😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

"Én szoktam,de inkább csak a magyar vonatkozású dolgokért(magyar mp3,magyar nyelvû játék/progi etc...,ja meg zenei ritkaságok),a többihez inkább a torrentet v. a warezfórumos oldalakat ajánlom."=de akko meg van a University neked,vagy sem?a warez1nagy kalap szar,fizetni kell érte asszem😄

Ibron

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

Mike at home
nem hinnem

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Szerintetek az okozhat problémát, hogy egyszer letöltöttem egy telket családdal (semmi object nem volt benne, egy default ház volt, csak benépesítve), aztat telepítettem, és a mikor betettem a szomszédságba, a program lefagyott, és csak zenélt, de semmire sem reagált? Aztán controlaltdel és program kilõ, mikor újraindítottam, nem volt semmi baja, és az a telek sem volt a szomszédságban, mintha oda sem akartam volna tenni korábban. Akkor töröltem asszem még a tárolóból is. Na, egy ilyen malõr okozhat efféle rendellenességeket a játékban? Szerintetek?

Mike at home
ja es a budos boszorkany meg lelepett

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
passz, altalaban nem igy mukodik

nalam pl. tegnap mindenki elment otthonrol mert egy vendeg ott maradt gitarozni, es ezert elvitte a gestapo a totyogokat

Eh, nem akarok tolakodó lenni, de a #13090-ben leírt szülési problémámra volna valakinek valamilyen megjegyzése? Elõre is köszönöm.

Mike:nincs pénz😄...de ha lelehet szedni,inkább leszedem,mer pénzt szüleimtõl....áhhh..max szülinapra kapok,vagy akkor se😄

Ibron

Mike at home
es mondjuk megvenni? 😊

Én szoktam,de inkább csak a magyar vonatkozású dolgokért(magyar mp3,magyar nyelvû játék/progi etc...,ja meg zenei ritkaságok),a többihez inkább a torrentet v. a warezfórumos oldalakat ajánlom.

😄DD....amúgy vágom,hogy mit kell csinálni az igazgatóval,csak nem mindig jön össze.Viszont,ha vki szokott DC-n császkálni,az írja le már,h merre,mert leszeretném szdni a Universityt....nekem még mindig nicns meg😞(.

Ibron

Ott van a fakuban mint kell csinálni a Magánsuli dirijével.Persze és sok más hasznos dolog is.😊Jöhetne már a nájtlájf.Kezdem unni az Univet.De mondjuk ez a Titkos Társaság,meg ilyesmi nagyon ott van.Én mikor beléptem hozzájuk(3 lámás haver,ha vki nem tudná),ott láttam élõben a bocinövényt,ahogy tortaszelettel csalogatta az áldozatokat.😊Hazaértem rögtön hekkelni kezdtem a jegyeim,de mivel-gondolom és egyéb helyeken is ezt írták-kevés volt a logikám jöttek is a zsék.Én meg összejöttem a rendõrnõvel.Marha jó.Mongyuk nekem hetente is adhatnának kiegeket hozzá.😊)

Na ja..az a fél giga sokat dob rajta,én már csak tudom.Eccerûen szinte lehetetlen akkora bulit csinálni,hogy megröccenjen.😊)De azért az én vasam is kifekteti néha.Pedig mint már írtam:a Doom-ot HL2-õt a Pariah-ot és a SWAT4-et egyszerre egy idõben fullosan vinné.Ez a "kis szaros" Sims2 meg ki tudja borítani.Pff..

hmmm...😄..asszem idõközbe leesett,h mire érteted😄.

Ibron

jahh,miért mit írjak helyette?nem igazgató?😄

Ibron

Mike
igazgatóra

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

anno Sipöcz irogatott efféléket, kv, jakuzzi, nagyon jó kaja, nyalás, stb=ezt most kinek írtad?Yo neked reménytelen.Nekem meg még várnom kell1jobb winchesterre😞.

Ibron

Mike
anno Sipöcz irogatott efféléket, kv, jakuzzi, nagyon jó kaja, nyalás, stb

reménytelen
Király, szülinap alkalmából lecseréltük a 2×256 Mb RAM-ot 2×512-re. (Aláírásomban is látható) Így 1 Gb RAM-mal már nem akad! <#vigyor3>
hupsz,ízlésesen,na.elírtam

Ibron

Nem fontos,de a házad ízlésen legyen berendezve:konfort és körnxezete számít....báááárr..talán jól jönne egy kis kert is.Nemtom.Hú,kis paraszt igazgató,vagy mi.Kétszer hívtam meg eddig ebbe a családba és az elsõ volt 73 pont a 90-bõl,akko még ok,h nem vette fel a két tinédzsert,de hogy 88/99 ez má szemétség,de komolyan!!Hogy rohadna meg!Bazz,majdnem felrobbantam😄...ha lehetett volna,ott helyben szarrá verm vmelyik sim-mel,de nem.Sõt,a feleség,ha akarhatott,akár flörtölhetett is volna vele😄DD.Remélem harmadszorra összejön,ehh a kis szarházija😄.A social bunny az akko jön,ha a Social lemegy nullára,pirosra.Ilyenkor dumcsizz vele,vagy ha van már baba,gondozd õt és vissza áll az eredeti szintre,asszem.

Ibron

Ah köszi kösz. Talán ez megoldja azt a bugos problémámat is, hogy a maci beleragadt a falba. Már idegesít hogy ott van benne.

- Ja egyszercsak leesett az égõbõl valami szociális nyuszi, pedig nem is volt gyerek (csak útban). Elõször gondoltam megverem, de aztán elbeszélgettem vele. Õ csak valami poén vagy mi akart lenni; elhúzott a rákba azóta se láttam.
- Jah és (bocs a faggatózásért) a dirit az elit iskolához akkor is esélyel hívom meg ha nincs kertem? A ház szerintem rendben van elég mutatós cuccokat szereztem be. Még nem aktuális, de megszületett a gyerek (meg mindjárt a másik ua az apától, de másik anyától...ne kérdezzetek semmit, egyébként nem volt cél a gyerek erre kettõ is egyszerre, béna egy sim ez, hisz az egyikkel csak kétszer woohoo-tam) és elitbe akarom járatni õket. Építsek ki kertet?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mike
5 adag van csak benne

Mike
tarthat a végtelenségig
30k-t kell összeszedni 15 nap alatt, az meg nem nehéz

törölni ctrl

kontrol és klikk,aztán megjelenik a buldózer,de az építés módba menj be.ha rámész a falra,legalul kiírja,h eltûntetni a kontroll és klikkel tudod aszemAz élet elixír ki tud fogyni?Mer az1ikcsaládnál sikerült beszereznem olyat.A többinél még nem.

Ibron

Lenne egy nagyon láma kérdésem: H afel van építve a házam, de módosítani akarok rajta, hogy tudok falat kitörölni, vagy padlót kitörölni. Már régebben építettem, de a bõvítés miatt itt ott átalakítás kéne szóval az undo gomb már nem él a háznál. Nem akarom az egész házat ledozerelni és újraépíteni.

Lehet könyörögni a kaszásnak? He-he. A simjeim még nem jutottak el addig. Fojton iszom azt az élet elixírt, 5 pohár mindig van benne, csak jól kell tartani a simeket aztán venni. Bár gonolom ez se tart a végtelenségig.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

aha,ok..remélem összejön.Amúgy a kaszásnál már könyörögtem és 2-szer megmentettem a simeket.Yol megcsinálták😄.

Ibron

Mike at home
nem fugg ossze az elegedettseggel
felveri, felveri, semmi baja nem lesz

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nalam ilyen nincsen
pedig nem keves plusz, letoltott cucc van alanyomva

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Az hagyján, de folytatom 😊)
Szóval: létezik a játékban olyan, hogy elõrehozott szülés, avagy koraszülés? Merhogy az egyik hölgy simemmel egy az egyben ez történt. Mindösszesen egyet nõtt csak a pocija, amit összesen két napig hordott, és a második napon megszült. A terhesség tovább szokott tartani és a poci is nõ legalább még egyet. Sõt munkába sem engedi a program az utolsó napokban, e nõnél ez is kimaradt. Nem értem.

Hi all! Meg van a sims 2 egyetem, de installálás végén azt írja, hogy lecsekkolja a sims 2-met, hogy up to date-e, majd hibát talál és abbahagyja az installt...mi a baj?<#help>

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

nekem szerencsém van viszonylag jól játszható(csak a nagy tömeget nem bírja+ha felgyorsítom az idõt) és diavetítésig még egyáltalán nem fajult a dolog.

Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!

ahamm...hmm..remélem lesz szerencsém az ikrekhez vmikor.Csak ne akadozna ennyit!mer így kedz elviselhetetlen lenni és akkor még megse vettem a Universityt😄.

Ibron

még jó hogy ennyi fajta haj viselet van<#vigyor3>

Garcia
nekem olyan volt, hogy született egy lánya a párnak... az felnõtt olyan teenagerre, aztán bevállaltak még 1 gyereket, csakhogy azok ikrek lettek... ráadásul egy fiú és egy lány... az ikrek közül a lány teljesen ugyan úgy néz ki, mint a már felnõtt lány...

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Lehet hogy összefügg azzal mennyire vannak megelégedve,de gondolom mind a kettõnek fullon kell lennie.Egyébként tök egyformák(bár nekem volt szerencsém a fiú-lány párosításhoz is)és nem árt külön szobába rakni õket mert totyogós korban az egyik rendszeresen felveri a másikat.<#wow1>
A woohooval nem függ össze szerintem.

nekem meg mindig csak1et szül.Illetve a férjének😄....de yo lenne megnézni,h milyenek az ikrek.Mit kell csinálni?sokat kell woohoozni?😄vagy minden kívánságát teljesíteni és az aspiration meter légyen a max-on és csak akkor?

Ibron

Fogalmam sincs még nem jöttem rá<#szomoru1>de lehet hogy csak véletlen,mindenesetre én csak egy gyereket akartam nekik.<#wow1>

David01
Nekem még egszer sem születtek ikrek. Hogy lehet elérni hogy legyenek 😊

Üldöznek az ikrek.Szeretnék egy babát a családnak erre mindjárt kettõ lessz,akik persze állandóan egyszere üvöltenek.És ez már nem az elsõ eset.

A zizzenet két hónapja hõbörög minden fórumon! :-)

Riana
simsresourcen van jol kinézõ fehér üvegset és egy off. van itt valaki aki lineage2zik?

^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^

zizzenet én se..nálam is akadozik a Sims 2 és most má én is hanyagolom.....bazz,azé kell várni5-10percet(miután szintén 5-10perc alatt betöltöte a játékot),h elinduljon az élet a házban.Tök lassan közelít rá meg midnen és néha csak úgy a késöbbiekben is beszaggat ezerrel.Nemtom mé,elvilleg yo a gép.Na mind1.

Ibron

Nekem kezd a kötõm telelenni a Sims 2-vel. Tényleg csak akkor tudok normálisan játszani, ha 5-6 simnél nincs több jelen egyszerre. Legalábbis ez igaz a koleszre.
A röhej az, hogy amikor egy, azaz egy sim élt egy házban (már nem az egyetemi területen, hanem valamelyik eredeti telken), és átjöttek hozzá négyen, idõnként diavetítéssé fajult a dolog. Valamit nagyon kutyult a háttérben. Például amikor megérkeztek, belekezdett a szaggatásba, és egészen addig folytatta, míg a simem végre nem köszöntötte õket. Utána mint a vaj. Aztán idõnként megint elkezdett szaggatni. Aztán megint valamennyi idõ után abbahagyta, és mintah film lenne, olyan simán futott.
És visszajöttek a jó kis beakadások, amikor egy sim elmegy a ház elõtt. Ez viszont rendszeres.
Nem értem én ezt.

marhára nem értem,mit erõsködtek a magyar verzióval a Sims 2-ben meg a Universityben.Nem nagyon tudok angolul,de simán vágom a játékban,amiket kiír és kész.Szóval angolul is jácchatóóó!!😊.....bár nekem még csaka Sims 2 van meg.=ezt ide másoltam a University részbõl is,mer csomó helyen csak azért írnaka fórumba,h gáz van a magyarosítás,mer mittomén mi miatt nem mûködik és már nem állhattam meg,h beírjam ezt😄.

Peppuu
Szevasztok.
Miért van az hogy beraktam zenét, és nem jácca le? A régieket nyomatja!

Hosszú és eredményes életet!!

Devids Pro
Sims 2 Galéria!
Mindenki tölthet fel képeket! Használjátok, és ha találtok friss vagy jó képeket töltsétek fel!
sziasztok.
egy meglepõ dolgot szeretnék megosztani veletek(legalábbis engem meglepett)lehet,hogy mással is megtörtént:a geforce kártyámmal simán ment a sims 2 és az university cd-rõl semmi gondom nem volt az elindítással.vettem egy radeon 9550-es kártyát és mióta kicseréltem már csak a mini image filével hajlandó elindulni.

Mike at home
mondjuk nem tudom mitol lennenek a kepek a playware tulajdona