Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rage
Elég furcsa lenne, ha egy magyarosítás befolyásolná a grafikai
megjelenítést és teljesítményt...

De a Maxis-nál minden lehet 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Megnéztem, mûködik
(Eredeti, nem magyar verziójú SIMS2 - University)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Szval a kérdés, melyik driverrel megy a game? ATi kártyám van, és alaplapi 7.1-es hang. Milyen catalyst a jó hozzá, megfelel legújabb?

5.2-vel, 5.3-mal nem megy. Akadozik, ugrál. 4.10-4.12 esetén minden rendben. Nemrég kipróbáltam, 5.1-gyel is ment (itt-ott ugrott csak). 5.5-öt nem ismerem.
Egyébként nem olyan régen jött maguktól a fejlesztõktõl egy infó számomra, az EA hungary tolmácsolta, ezért kétértelmû lett a mondat, de a lényege végül is ez volt: nem biztos, hogy a legfrissebb Catalystokat kell használni a Sims 2 -höz. Így jutottam visza a 4.1x driverekhez, amikkel tényleg újra mûködött.

rage
5.3 -as Catalysttel mûködik
De mindjárt megnézem neked 5.5-tel is

GeneralsHungary
Az a bizonyos FAQ amit a normális ember az elösször elolvas. Én is ezt tettem, dxdiagba szépen lefuttattam az összes kép, videó tesztet. Prímán ment az összes dolog. De attól még a játék még nem mûködik... Ezzel a szarral szúrja ki továbbra is a szemem. Ezért kértem hogy írjon olyan akinek 5.5 ös catalystje van, hogy akkor nem azzal van a gond. Ha meg nem megy az újabb dolgokkal akkor a játék szar. Az alapom meg újabb mint a játék maga, szval a hangproblémát nem tudom...

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

reménytelen
roomie - szobatárs
sibling - testvér
spouse - házastárs
erre gondolok: Sims.2.Hungarian.AlcoholClone-No1

KIADTAK egy magyar verziós sims2õt... kíváncsi leszek milyen

amúgy mondjuk értem az angol dolgokat a Sims 2-ben,de ezek nem annyira világosak:roomie,sibling spouse.A siblingrõl meg a spouseról van sejtésem(sibling,h együtt vannak,de nem házasok,spouse meg a már házaspárok),de a roomieról nem.Ha jól írtam le õket.Ja és gondolom nem kell megjegeyeznem,h ez a craete a familyben van.Szóval,ha tudjátok mi ez,lécci írjátok le,bár ettõl függetlenül is megtudok csinálni1családot,de így jobb lenne

Ibron

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

jaaa,leesett😄DDDD....a felkiáltójel,oks😄...csak picit feledékeny vok most😄...de nem mindig,csak most így.Szóval véletlen😄.

Ibron

ok Mike,thanks..1het?az mi?gondolom hét akar lenni a het.

Ibron

Adam5
na, senki? :S

Mike at home
1 het

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
image-vel kell jatszani, es akkor tudsz epiteni

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

jah és:meddig van ez a gyökér büntetõõõõ poonntt?idegesít a nevem mellett a felkiáltójel😄D.

Ibron

u.i.:vagy a Universityben már orvosolva van ez a probléma?

Ibron

öhm,milyen problémám oldódott meg?😄...mer azóta elfelejtettem😄.Viszont leszdetem a Universitiyt vmi warezes oldalról,csak összekéne eszkábálni,mert tömörítve van,meg iylenek és én ehhez nem értek.Ha fater ráér,remélem megcsinálja.A Universityt is úgy meg kell birizgálni,mint a Sims 2-t,h lehessen építeni?

Ibron

GTi Gaga
megoldásod a FAQban szerepel! vagy régebbi catalist kell, vagy a hangal van baj, de hüjeséget nem akarok mondani, kék betüvel irt LEGGYAK.... arra kattints és megleled a választ 😊)))))

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

GeneralsHungary
Nos sajnálom, hogy ide kell írnom, de nem találtam rá a választ. Letöltöttem a magyar DVD-t. Már elötte játszottam a SIMS 2-vel ugyanazon a VGA-n és prímán ment. Ezt már halottátok kb 500szor, de DX90c probléma ált fent.

Szval a kérdés, melyik driverrel megy a game? ATi kártyám van, és alaplapi 7.1-es hang. Milyen catalyst a jó hozzá, megfelel legújabb? Vagy hogy lehet ezt a hülyeséget kijátszani?

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

Tom3
Voltam a városban 1com loton és a higéniája lecsökkent 0ára
és egyzsre csak oda ment mosdóhoz és egy rongyal elkezdte törölgetni magát mesztelenül 😄
Megrázó élmény volt nekem hogy ott sétálnak el a wc elött sé hoyg bármikor bejöhetnek.
GTi Gaga
merci boku! és bocsi! megjegyzem 😊

Ibron megtudtad oldani a uni problemet? sikerült amit javasoltam ?

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

Devids Pro
Köszi!
Az esõhöz van egy hack, majd megkeresem neked. (amúgy Devids nem Devis)
amúgya simek milyen nyelven beszélneka játékba?figyeltem..talán angolde, lehet,h halandzsa😄DD.

Ibron

Mike at home
ajaj, en meg meg ki sem probaltam

GTi Gaga
azt tudom, le is van szedve nekem, de ha megveszem nem történik semmi! nekem lehurogták a karácsonyfát, nem tetszett a pasasnak 😊))))))

GTi Gaga
http://simfeeling.rockchat.hu/news.php - erröl az oldalról elérhetö a magyar exe + a reg fájl! bemásold a magyar exet felül irva az angol exet! majd a reg et futattatjátok és magyar a game! annyi hogy regisztrálni kell, de utána szabadon leszedhetö!

Czud - bármejik cd key jo hozzá! nincs külön magyar! faqban talász cd kulcsot!
Devis elárulod hogy kell esöt csinálni?

hali sims2hun cdkey?

please
Devids Pro
Akkor igazán feltehetnéd valahova az exe-t meg a reg fájlt! Köszi!
Mike at home
pontosabban a EA-tol letoltheto targyak kozott
az esot nem tudom, azt nem en irtam

Mike at home
bele

Mike at home
van karacsonyfa a targyak kozott

igen,erre én is kíváncsi vok,me itt hétágra süt a nap a játékba😄DD.

Ibron

GTi Gaga
nah, nem linkelem be honnan szedtem le, mert ugyis fizetös, viszont felajánlom, hogy felteszem ftpre, azt onnan bárki leszedheti!ennyi belefér nem Mike?

amugy az agész magyarositásnak az a lényege, ezzel válaszolva Bazza kérdésére, hogy minden egyes vegance ( remélem jól irtam, de ha nem ugyis tudjátok mejikröl van szó ) benne van a magyar nyelv. az egész elöhivásához, egy magyar exe, és egy reg bejegyzés kell! és a game magyar! ha kell bármikor bárkinek átküldöm, megadom! azt hogy honnan van pass piros, mert én is ugy kaptam!

Amugy a torrent nagyon jó ötlet! nem legális, de ingyenes 😊))))

És ha nem Harizol rám annyira Mike, megyosztanád velem, hogy ünnepelünk karácsonyt, meg hogy esik az esö!

Köcce

ok,mellõzöm,na.Lehet karácsonyt ünnepelni?😄.Hogy?De mirt pont izé,patchekkel kell tele tömni a Sims 2-t,miért nem tudták ezt alapba ,megicsnálni,ha már annyira ragszkodtaka valsósághoz?

Ibron

bazza
találtam egy csomó multilanguage verziós torrentet... ebben benne van a magyar is?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Mike at home
lehet karacsonyt unnepelni

Mike at home
senki nem fogja benyomni
a warezt oldaja meg mindenki maga, ahogy tudja

kernem tehat a temat mellozni a tovabbiakban!

mod

Devids Pro
lehet esõt csinálni hackel
Amúgy igazán megcsinálhatták volna a játékba,h legyen évszak váltás,meg esõ,hó és ilyenek.Aztán lehetne karácsonyt ünnepelni,nagy lenne😄.Mert engem az zavar,h állandóan verõfényes napsütés...nem a paadicsomban vannak a családok😄.Sztetek eccer ezt is megoldják?

Ibron

köszi szépen mûxik
reménytelen
Ctrl+Shift+C
moveobjects on
Megfogod a tárgyat, delete, újat veszel.
moveobjects off
Esc
hy all! az a problémám a sims2-ben hogy van 1-2 bútorom amit nem tudok eladni, mert azt irja ki hogy használatban van , pedig nincs.. , és a sim-ek 'várólistáján' sincs. És nagyon idegesítõ mikor pl. megveszek egy nagy ágyat és az egyik felére nem lehet lefeküdni , meg el se lehet adni. Újrahuztam vagy 3x és vmi peccset is felraktam de ua . Másnál is volt ilyen bug vagy csak én vagyok ilyen láma? Plz aki tud help. elõre is thx
Adam5
Lenne egy kérdésem. Annak idején mintha lett volna szó vmi hálozati kiegrõl. Ebbõl mi igaz? Tényleg emlegettek ilyesmit vagy csak én emléxem rosszul? :S

hahó,vki lenne szíves benyomja a warez oldalát?mer leszedném onnan a Universityt,ha rajt van.

Ibron

Devids Pro
University-hez találtál?
GTi Gaga
és JESSZ OKÉ!

talátam magyaritást és süti minden!!!!!!! Csak ***** lassan tölt be a játék?

nagyon buta kérdés, az normális, hogy csak a University exevel tudom elinditani a játékot, és a sima sims2 exevel már nem indult? - LEhEt ténleg LAMA a kérdés? mindenesetre tök süti minden, épitkezni is tok! BOldogság ezerrel 😊))))

jaaaajj,bazzeg..topic nyitás elõtt használd a keresõt😄..mert nyitottam Delta Force néven1et(bõvebb cím😄elta Force-Black Hawk Down) és mivel sztem rég jelent meg,gondoltam senki se nyitott hasonlót.Na mind1.ehh😄...ezt a hülyeséget😊

Ibron

höhh..mi eza felkiáltó jel a nevem mellett?

Ibron

akko lécci írd be a waez honlapjának pontos cíímmééét!!elõre is thanks!amúgy nem aUniversity,h megvan-e,azt azért kérdeztem,mert akkor megkerestelek volna dc-n és leszedtem volna rólad...de ha nem,nem.

Ibron

GTi Gaga
TSoki All!

Létezik az universitihez magyaritás? vagy nem tudná vki kimenteni a magyar dolgokat? az alap gamet már megvettem magyarul, de most fontosabb dolgokra kell a pénz! igy a university az Warezos, kellne hozzá valami honositás

elöre is köcce! Bocs a lama kérdésért, meg a vissza nem lapozgatásért! FÖLEG TÖLED MIKE! 😊))) NE hari!