Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"( valöszinüleg a komplett magyar fájlok kilettek másolva, annyival különbözik a hivatalos magyarositástól, hogy itt ténleg minden magyar!!!!"

érdekes 😊

Duddits
Az eredeti miért nem magyar teljesen?

u.i.:hmmm.dehogy1-2 2dik világháborús könyveket😄DD....én azt olvasom,amiko tehetem és má yo sokat olvastam,csak japánosból keveset..de Pearl Harbor köztük volt😊.

Ibron

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

én boldogulok az angollal is😊,csak1-2 szót nem értek.Rögtön itt van1:Influence to....ez mi?minden simnél van és ha pár pontot szerez,akko aktívvá válik...ööö...esetleg más simeket rálehet startoltatni azokra,akiknek a nevére kattintok,vagy mi?

Ibron

aha,japán...olvastam 1-2japán viléágháborús könyvet,abba volt pár szó,szal a szanra emlékszem picit,h az úr.9szer3nap?essem sok.Majd új emberekkel folytatom.A Nightlife remélem korlátlan lesz,mint a Sims 2.Ja és a tiedet eltudom olvasni:Mike at home...ja jól látom😄.

Ibron

GTi Gaga
TopGunnnak és mindenkinek a magyarositásról:

Sims 2 teljes biztosan müködö magyarositás + szomszédság magyarsitás Universityhez itt http://www.simsim.atw.hu rögtön a letöltö oldal, rart letöltesz kicsomuzziod és futt is ( valöszinüleg a komplett magyar fájlok kilettek másolva, annyival különbözik a hivatalos magyarositástól, hogy itt ténleg minden magyar!!!!

University magyar exe és reg http://simfeeling.rockchat.hu letöltések menüpont alatt reg után elérhetö!

feltölteném a faqba is hogy mindenki számára elérhetö legyen, de nem tudom hova kell 😊)) nézzétek el nekem 😊))

garantált fent letölthetö magyarositássokkal tökéletesen fut a játék és csont magyar! lassan egy hete küldöm 😊)))

reméllem tudtam segiteni 😊

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

Anna
tudsz japánul?

Sin City life don\'t let the system get you down

Mike at home
ezx meg azota ilyen amiota nem lehet klippet letolteni a melleslegrol, vagyis GYASZ 😊)

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
szerintem ez a logom sem olvashato

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
alapbol 2+2+2+2+1 szal 9x3 nap
plusz asszem egyszer meg is bukhatsz (vagy 2x?) meg nem bukott meg nalam senkise

Mike at home
a sok kirpsz-krapsz az japanul Mike szan vagyis Mike ur 😊)))
es igy marad, sry

Anna
Kristály? 😊) Mondjuk az esõ béna, csak ha elölrõl nézem, akkor látszik úgy, hogy mindenhova esik és tócsák sem maradnak 😉

Ja és Mike,ezt a sok kirpsz-krapsz-ot a neved helyén változtasd meg sztem😄D....mer én eddig nem tudtam,h Mike a nicked,csak ha rámentem arra a sok izére...vagy írd alá,h Mike,mint én😄.

Ibron

Jaaaa,kiment az agyamból a feltett kérdésem😄...bocsi..onnan tudhatnátok mondjuk,h ti sok mindent tudtatok má eddig is a Sims 2-rõl és kiegészítõirõl😄..de mind1 akko.Hmmm...3nap 1félév..nem sok.Mennyi a max idõtartam itt az egyetemen egy emberkével?Amúgy vannak olyan karaktereim is,akiket kiskoruk óta neveltem,be is nyomtam õket,d újabbakkal kezdtem el....nekem így érdekesebb,meg yobb.

Ibron

francois
Hello, van egy olyan problémám, h most cseréltem le a geforce 4 mx et egy asus radeon 9550-re és régebbi típusú monitorom van és nem tolja fel a játékok gammáját sõt amikor kilépek az asztal gammáját is visszatolja alapra. Eddig a geforce megjegyezte a beállításokat ráadásul a játékokat is fel lehetett vele gammázni, de ezzel most beszoptam. Van olyan progi amely feltolja vagy kellene egy jobb driver? (tegnap leszedtem a legújabb drivert a kártyához és nem változott semmi)

Devids Pro
egy kristály 😉
Anna
Dekoráció/egyéb cuccok - itt van. Rózsaszín lámpaszerû valami (tkp. egy rúd), asztalra kell tenni 😊

Anna
Nincs meg, végignéztem nagyjából az egészet 😞

Anna
A tárgyak közt?? Köszi, megnézem 😊

Devids Pro
nemtudom nem néztem meg, de a tárgyak között keresd
Anna
Letöltöttem az esõt, de nem találom. Hova teszi a játékban?

Mike
3 nap / félév

rengeteg idõ

ha kreált simmel mész, persze nehéz, de olyannal, akit kiskora óta nevelgetsz, akkor nem kell annyit fejlesztenie a képességeit, a háziját, dolgozatot meg meg tudod iratni másokkal

szal simán lehet bulizni, szinte egyfolytában

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike

Válasz 'Ibron' üzenetére (#13220)

látod alul
szal TE kérdezd az EA-t

felteszel egy kérdést, és nem érted a választ?
honnan a jó istenbõl tudja szerinted itt a fórumon valaki, hány cd-s lesz a Nightlife?

ki kérdezze az EA_t?amúgy miért vették ki a hétköznapokaaatt???Mer nem látom alúl,h épp melyik nap van.így nemtom,h miko van hétvége,akko legalább lehetne bulizni,meg semmi szünet...ehh..szóval több szabdidõ kellene a universitybe,vagy ha nem is olan sok,ennél azért picivel több.

Ibron

Mike
kérdezd az EA-t

de elõ kell fizetni rá,vagy mi,h legyen ilyen.Amúgy a fater megcsinálta a Universityt,feltettem..nagyon yo lett.Nekem különösen a dob cucc meg a hasonlók teccenek.Csak sztem kevés az idõ ilyesmire,mer felkelnek,aztán picit elvannak és már is mehetnek az egyetemre,miko meg megjönnek,csinálhatják az assigmantet,meg fürdés,kaja és alvás.De majd igyekszem beosztani jól az iddejüket.A Nightlife hány CD lesz?

Ibron

Mike
évenként jár 1 csillag

Riana
+v

^^Hiába építesz álmaidból várat, a valóságban sosem láthatod eme csodás tájat^^

Riana
én vip agyok nekem miért nincs kitüntetésem? 😄

Mike at home
a csillag azt mutatja hany eve vagy itt
de csak a vipeknek latszik
a felkialtojel meg a buntetopont
az illeto adatlapjan megtalalod miert kapta

Mike at home
ja es remenytelen, ha nem irsz a sims-rol, akkor inkabb ne irj ide, menj a gumiba, ok?

Mike at home
na a mai chat ropult a francba
senki nem vesztett semmit

kiskenus letolteni akart, remenytelen meg jatszotta itt a fookost

Duddits
Valaki próbálta az új AlcholClone magyar verziót?

Riana
hmhm mik ezek a csillagok eg felkiáltójelek?

én nemtom,bocs,csak haver adta oda.viszont a C meghajtón úgy néz ki,h nem lesz elég hely a Universitynek(bár még senki se mondott egy pontos adatot,h mennyit foglal,pedig asszem má kérdeztem,szal yo lenne,ha vki leírná),de ha a D-be teszem,úgy is mûködni fog?mer a C-n van a Sims 2.

Ibron

ok és tudja valaki hogy honnan lehet leszedni a sims2t? ha valaki tudja legyen oly szíves és mondja meg nekem.köszi<#conf><#help><#help>

amúgy thanksa cuccot.

Ibron

oké,de akkor se értem,h miért nem csinálták meg rendesen?!letört volna a kezük,ha fél órával tovább melóznak rajta?nem.Mindig ez van.a lényeges dolgokat kihaggyák,még ha csak picit is fontos és aztán benyomnak vmi szar patchet vagy hasonlót.ehh,egyszer szeretném látni,h amikor kijön a játék,minen benne legyen.Ha tudnék angolul jól,akkor én írnék a Sims 2 csapatának😄..h azé van ám pár baki a játékba.

Ibron

Devids Pro
Evvel lehet esõt csinálni meg villámlást! De ez egy tárgy, nem pedig hack!
😄...ok...válaszolj akko késöbb,vagy más😛😄.

Ibron

Mike at home
hagy ne kelljen nekem most erre valaszolnom

mp3 es avi

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
teheted ide is meg oda is

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
hat pedig de

Mike at home
angol szotar megveletelet/forgatasat javaslom

és amit csináltam,az nem jött össze:vagyis lazán átmásoltam a számot😄D.

Ibron

öh,volt nemrég olyan hozzászólás,h hogyan lehet benyomni zenéket,meg filmeket a játékba a tv-be,illetve magnóba.Na,hogyan is kéne rendesen?mer nekem van pár,de azok kb 7 200 KB-osak😄D.

Ibron

Atkamon
A faq-ban rosszul írják! A genetikai cuccokat nem a Downloads mappába kell tenni hanem a SavedSims (vagy valahogy így írják)-be!!!!<#ejnye1>

vááá😄DD...thanks reménytelen.Egyedül a házastárst találtam csak el😄.

Ibron

rage
Amúgy kiegészítés képpen:
Általában le szoktam cserélni a drivert, ha megjelenik újabb,
néha esetleg kihagyok egyet-egyet

De a Sims 2 esetében nem volt probléma, mióta 5.xx-es driver kijött
Mikor megjelent a University, azzal sem.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

GeneralsHungary
Nos, köszönöm szépen! Ilyen választ kellene feltenni a FAQ-ba.

Én úgy vettem ki, hogy ahhoz hogy menjen "normálisan" a Sims 2 ahhoz mindenképpen be kell szereznem a kiegészítõjét. Én nem akarok fél-egy éves drivert, feltenni.

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team