Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Izé, szakmai verekedés, ki a jobb, ki van a csúcsony, ki nyomhatja az üdvrivalgást 😄, biztos ezért bunyóztak, de poén volt 😄.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Ami epdig a Haulint és a BF1942-t illeti, nemértem mé van ott, ha má minimum1éve nem jácottam vele :S.
Grat amúgy, akkor te csajozós mester vagy a Sims 2ben 😄.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
utolsó egyetemi kiruccanást két fickóval csináltam, akik gyerekkori jó haverok voltak, no a koleszban szinte mindegyik csaj megvolt, mindkettõnek, kellett némi szervezés, mivel a simek valamiért rettentõ féltékenyek
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Game Past 7 Days Total v
Call of Duty 2 Multiplayer Call of Duty 2 Multiplayer 2 hours 39 hours
18 Wheels of Steel Haulin 18 Wheels of Steel Haulin - 12 hours
Battlefield 1942 Battlefield 1942 - 10 hours
The Sims 2 FreeTime The Sims 2 FreeTime 8 hours 8 hours
The Sims 2 Pets The Sims 2 Pets - 7 hours
Haladok 😊.
Az egyik simem a lenti ház lakóiból elment szakácskodni, mer híres szakács akar lenni. Sirályul megy a biznisz, mer má csak1skill kell a fõzésnél és maxra tunningoltam vele 😊). Név szerint JTG, pankrációból vettem egy valós személytõl a nevet 😄. Shad - szintén valós személy, pankráció 😄 -, õ professzionális party arc akar lenni 😊, de ahhoz nincs kedvem, sem energiám és ezért a hadsereghez ment 😄. Elsõként Elit alakulat volt a munka köre, vagy mi, jót röhögtem 😄.
A film miatt 😊.
"Ez nem spagetti, hanem hadi núdli ketchuppal." 😄DDDDDDD... mondták a filmben az elsõ részben... talán perkonté v ki a franc? 😄 Nemtom 😊... és az idézet se biztos, h pontos :S.
Lényeg a lényeg, h az arcok jól haladnak 😊. JTG Casanova, v Rómeó, amit akartok, mer egyetemen megtömött két csajt és most volt a harmadik nem sokkal a költözés után. Egyébként az a ház is full olyan, mint az egyetemi, király, laknék ilyenben, mondom én 😄D. Most rápályázott a katona puncira, ha szabad így fogalmaznom és az én szavam járását használni tisztelt Mike házigazda 😄... vagy katona muff 😄... mármint a sim, akit kinéztem vele... õ lesz a negyedik és az ötödik is egy katona csaj és így teljesülne a vágya, hogy öt különbözõ simmel bújon ágyba 😄... három má megvolt 😊... az is vágy volt, szal nem lehetetlen.
Shad meg most ööööööö... nemtom miafeladata... jahhde... repülõtiszt asszem 😄.
Gondoltam elmesélem csak úgy 😊.
exe" "-w"
sokkal könnyebb vele így dunmpolni is, alt+printscreen, aztán paintban beilleszt
egyébként van 1680x1050-es felbontás is
a Nieghborhoods alatt keresd a snapshotban
Egyszerûen csak válts át Képnézeti módra mikor a fájlokat képenként listázza ki és nézd meg a dátumot mikor csináltad az utolsót és ott lesz az összes amit eddig fényképeztél !!
Persze ha nem nagy felbontásban fényképeztél akkor bukta mert akkor szinte semmit nem lehet belöle majd látni mert túl kicsi a kép !!
#30342 😄DDDDDDDDDD... oké, privi megy. Amúgy én meg cod2zöm a sims 2 mellett, szal énse csak sims.
mert Neked nem tetszik, az nem azt jelenti, hogy nem is jó
ha Neki ezt tetszik, akkor legyen szabad ezt használnia
Amúgy nemvok háztervezõ 😄, így, ilyenre sikerdett 😊 és nekem megfelel. Ellaknék1ilyen házban 😄.
Hm, mutizol képet a saját gyártmányaidról? Kíváncsi vok, hogy a pro, hogy csinálja 😄.
Gólya, ja, de így a simjeim Hawaii-i életet élhetnek 😄. És én is laknékl ilyen kecóban 😄.
#30335 privi ment.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Amúgy királyos kecót dobtam össze, majd rakok be képeket 😄.
Ahol berendezed a házad, a bútorok, meg minden, ott asszem a sakk jelre menj és megfogod találni.
Ha felpakolgato õket,egyetlen egyszer peccsel,ha az Évszakokat és a Házikedvencet felcseréled.Utána gyönyörûen fel lehet még pluszba patchelni,csak annyitír ki,hogy ez nem a legfrissebb anyag,de felpatchelõdik.
Summa summarum:hiába tartalmaz mindegyik lemez patchet,nem csinálja meg,csak abban az egy esetben.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Azt szeretném megkérdezni,hogy eddig a játékhoz milyen kiegészitõk jelentek meg?
a hivatalos oldalon van oan hogy digital download meg van oan hogy sima
pl:
The Sims 2 Seasons CD/DVD Patch
The Sims 2 Seasons Digital Download Patch
ienkor meiket?
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
egyesek sezrint érdemes peccselgetni, mások szerint annyira nem
ami fennt van a hivatalos oldalon azt felrakhatod mind
de mindig a kieg installja után
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)