32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Gólya #30709 de van egy teljes négyzet szélességnyi tükör, ami a mennyezetig ér, meg van egy másik, amiből van egy- ill. három négyzetnyi szélességű - ami ebből alapban látszik, az valóban ilyen fehér "keretes", de van benne olyan, aminek egyáltalán nincs kerete
vagy ezek nem az alapjátékban voltak...?
(a galériámban a 7. és a 63. képen van ilyen tükör) -
#30708 szedd le mindet -
#30707 háát nekem még mindig alapjáték, és abban csak 1 ovális vacak van sallangmentesen. na abból aszt nem lehet kirakni 1 falat. (az 1 falméret az 1 egység ... gondolom nem értetted ezt félre) -
Gólya #30706 a játékban is van mindenféle sallang nélküli tükör és nagyon szépen össze lehet rakni egy teljes falat belőle -
#30705 1ébként az egyik torrent oldalon leszóltak, h Sims 2zöm, miko kijött az ikea.... mondták h csajos géjm... másik fószer meg csak az "asszonynak" *szemfograt* töltötte le.
hihetetlen mennyire tudatlan népség a férfiak többsége ezen téren.
Semmi buziság nincs ebben a géjmben, meg nem nemhez kötött, h csak hölgyek jácchatnak vele.
Nemde? :D
Szal mekkora lol.
Amúgy az asszony szöveg is hülyeség sztem... mé nem tudja egyszerűen csak barátnőjének, v feleségének hívni? Mind1. -
#30704 hjahhh ... keret és mindenféle sallangok nélküli tükör kellene. -
#30703 át kell öltöztetni és rögtön lemegy róla a korom :) hagy égjen csak :D
kellene nekem 1 teljes fal méretű tükör, nincs valakinek!? e-mail is jó, de link is ... előre is köszi! -
Plata #30702 Kutyanyakörvet hol a sunyiban tudok venni?az egyik kutyám már sztár,de nemtalálom a bónusz nyakörveket. -
Plata #30701 Nekem is ugymaradt fürdésig,a haja valami borzalom és tök korom.Méga menüben is,ha megmondjátok hogy tok feltenni képet megmutatom.Én csak a képfeltöltést ismerem,és azt nem engedi. -
#30700 :D
a kormossággal vigyázz, mer egyetemen megégett a simem, kormos volt, megfürdött és utána is a képe kormos maradt, még a menüben is :D... és visszatöltve is :@, szal azé szívás is tud lenni a dolog. De ez má rég volt. -
Plata #30699 Beakartam tenni képet de nem enged a képfeltöltés.hu-ról. -
Plata #30698 Képzeljétek az egyik Sim-embe belecsapott a villám távcsövezés közben,azthittem leesek a székröl a röhögéstöl.
Tök kormos lett és a sérója kicsit fura lett. -
#30697 Magyar Sims 2 DVD-t felinstallálod, nem teszel fel semmilyen cracket, a Sims 2 hivatalos oldaláról leszeded a Sims 2 DVD alapjátékhoz megjelent legutolsó patchet, majd ha ez felment, fogod az Egyetem magyar verzióját, s felteszed azt is egy másik mappába.
Így sem megy fel ? -
Gólya #30696 picikeeeeee??????
-
#30695 Akkó nemtom. -
#30694 be van rakva, és mégis van vmi baja :S -
#30693 Itt bekel raknod a sima sims2 dvd-t vagy a 4.cd-t és frissít.Ennyi.
1szónyi angol tudás szükséges :D -
#30692 makrók -
#30691 [img]a kép linkje[/img] -
Plata #30690 Hogy lehet ide képet betenni? -
#30689 Na itt vannak a hiba képek:
-
Plata #30688 Szép kis kéró,csak picike.de gondolom kezdöház.Nekem egy jónagy kéróm van,sajna elég gáz házaat csinálok.Egyszerüen semmi érzékem hozzá. -
#30687 kemény -
#30686 -
#30685 Defontos. :D :-) A "tulajdon" szó két egymást követő mondatban szerepel a birtokos személyjel különbözőségét leszámítva tulajdonképpen úgyanúgy. A vége felé pedig szintén két egymás melletti mondatban értesít arról egy - egy tagmondat, hogy a "frissítéskor" történik az esemény, holott ez szükségtelen ebben az esetben. :D Na, ... :D :D :D De köszönöm a "nem tűnt fel"-lel egyenértékű dícséretedet. :D
Najóó, off ist aus. :-) -
#30684 Ennek fejlécében megjelenhetne az én nevem is, lassan tüntetünk a képért, úgyhogy egy screenshotot tegyél számomra is láthatóvá itt egy hozzászólás keretein belül a hibaüzenettel a főszerepben, Sordoran. :-) -
#30683 Képet! -
#30682 hát nekem DVD van sajna :(
elkezd vmit szöszmötölni, aztán hiba és visszamegy a telepítés
de már máskor is felraktam, akkor nem volt ilyen gond vele, most meg nemtom :S -
#30681 hol? -
#30680 Jaj micsoda tartalom / szóismétlések, fáradt vagyok, na. :-) -
#30679 Nekem hasonló problémám volt a kiegészítők installálásakor, de lehet, hogy pontosan ugyanez, csak a "hibaüzenet" pontos szövege nélkül nem merem állítani a "közös sorsot" és az én megoldásomat tiédként. :-)
Nálam is a Sims 2 DVD-t kérte, viszont nekem a 4 CD-s változat van a tulajdonomban. Ezek után lehet, hogy értetlennek tűnök a következő kérdéssel, de felteszem: CD-s vagy DVD-s változat van a tulajdonodban?
Amennyiben CD-s, az utolsó lemezt (a legnagyobb sorszámút) tedd be a meghajtóba, amikor a frissítéshez követeli a "DVD-t". Nekem mindössze annyi volt a gond, az idézte elő a telepített tartalom törlődését, hogy értelemszerűen a leginkább kelendő, 1-es CD-t adtam neki oda, amikor egy kiegészítő pack feltelepedése után, utolsó lépésként ellenőrizni akarta a fentlévő Sims 2 frissességét.
Ha DVD-sed van, akkor passzi - masszi. :-) -
#30678 majd rage segít -
#30677 nah ha viszont se pets, se éjszakák nem megy fel, ott akkor más a gond..lehet rossz az alapjátékod telepítője -
#30676 ne sorrendbe telepítsd :) az egyetemmel meg tán a vár az üzlettel szokott ilyesmi lenni...ha felteszed a szabadidőt vagy a jó utat-ot, és csak utána telepíted a régieket, akkor nem fog ilyet csinálni -
#30675 sorba akartam menni, először egyetem, nem ment, kipróbáltam mással, de semmelyik nem ment fel
se éjszakák, se pets
akkor visszanézek mindjárt -
Gólya #30674 vissza kell keresni, Kodlovag írta - ha jól emlékszem, többször is -, hogy meg kell csavarni a kiegeket - s azt hiszem, valóban az
egyetemmel van valami
bár a fene jobban tudja, nálunk úgy mentek fel a kiegek, ahogy megjelentek, eddig még semmi gond nem volt
-
Plata #30673 Banyek akkor hülyét kapok. -
#30672 a szokásos probléma
vagy olvass vissza, vagy várd meg hogy leirja valaki a választ, mert én már elfeljtettem, meg nekem felment szimplán, gond nélkül
hm... talán hogy az egytemet vedd későbbre?
Devid, írjuk már be ezt a kérdést a faq-ba, ha már tudjuk a választ, ok? -
#30671 Hello! Van egy kis problémám: fel akarom tenni tesómnak a Sims2őt meg a kiegészítőit, de nem sikerül. A Sims 2 alap játékot felteszem, után telepítem sorban a kiegészítőket, de miután majdnem kész, kiírja h ellenőrzi a frissítéseket, ehhez kéri a Sims 2 DVD-t, berakom, majd elkedzi nézni és kiírja h hiba történt majd a telepítés visszamegy, és nincs semmi :S De az alap játék megy. Most ilyenkor mivan? -
#30670 grafkártyadriver max
ehhez enm kell újrainstallálni mindent