Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legend Killer
A hajótöröttes bizbazos kiegek jók, érdemes leszedni?

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Shiwo
mondjuk egy kép, amelyre rázsúfolom a kiegek lógóit

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Mike
esetleg a kicsikrõl lehetne egyben egy kép

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
jaja, szerintem is elég a nagy kieg

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Shiwo
jelentem elkezdtem összefarigcsáni a bannerbõl még hiányzó részeket (hobby, tini stuff, konyha stuff), de a stuff-os dolgokhoz kevés használható kép van..legyen azért belõlük, vagy egyszerüsítsük a bannerképet, s csak a nagy kiegeket jelenítsük meg ?

Legend Killer
amúgy az a buzi tehén annyira idegesít, hogy mind a két simemmel megpróbáltam megverni 😄... elõször sikerült JTG-vel, utána kikapott kéccer, gyúrtam rá sokat és elvertem kéccer a tehenet 😄... Shadnek nem jött össze a gyõzelem. És van a pomponos csaj, meg egy másik tehén... a két tehén összeveszett a házamban és elverte egymást 😄, de az nyert, amelyiket én levertem késöbb... és a csaj meg közben nyomta az üdvrivalgást és õt soha nem verték el 😄.
Izé, szakmai verekedés, ki a jobb, ki van a csúcsony, ki nyomhatja az üdvrivalgást 😄, biztos ezért bunyóztak, de poén volt 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
Hogy ennyit jácottam a Sims 2 Szabadidõvel eddig, mióta rájöttem, hogy ez is megy az xfire-n 😄... és ez pár napja volt :S.
Ami epdig a Haulint és a BF1942-t illeti, nemértem mé van ott, ha má minimum1éve nem jácottam vele :S.

Grat amúgy, akkor te csajozós mester vagy a Sims 2ben 😄.

Mike at home
és ezt mivel méred?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
az egyetem kiváló a csajozásra
utolsó egyetemi kiruccanást két fickóval csináltam, akik gyerekkori jó haverok voltak, no a koleszban szinte mindegyik csaj megvolt, mindkettõnek, kellett némi szervezés, mivel a simek valamiért rettentõ féltékenyek

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Legend Killer
Amúgy ez tök hülyeség... Haulinnal má évek óta nem jáccom és BF 1942el sem és mégis ott van :S :S.

Legend Killer
Ja és Xfire:

Game Past 7 Days Total v
Call of Duty 2 Multiplayer Call of Duty 2 Multiplayer 2 hours 39 hours
18 Wheels of Steel Haulin 18 Wheels of Steel Haulin - 12 hours
Battlefield 1942 Battlefield 1942 - 10 hours
The Sims 2 FreeTime The Sims 2 FreeTime 8 hours 8 hours
The Sims 2 Pets The Sims 2 Pets - 7 hours

Haladok 😊.

Legend Killer
😊

Az egyik simem a lenti ház lakóiból elment szakácskodni, mer híres szakács akar lenni. Sirályul megy a biznisz, mer má csak1skill kell a fõzésnél és maxra tunningoltam vele 😊). Név szerint JTG, pankrációból vettem egy valós személytõl a nevet 😄. Shad - szintén valós személy, pankráció 😄 -, õ professzionális party arc akar lenni 😊, de ahhoz nincs kedvem, sem energiám és ezért a hadsereghez ment 😄. Elsõként Elit alakulat volt a munka köre, vagy mi, jót röhögtem 😄.
A film miatt 😊.
"Ez nem spagetti, hanem hadi núdli ketchuppal." 😄DDDDDDD... mondták a filmben az elsõ részben... talán perkonté v ki a franc? 😄 Nemtom 😊... és az idézet se biztos, h pontos :S.
Lényeg a lényeg, h az arcok jól haladnak 😊. JTG Casanova, v Rómeó, amit akartok, mer egyetemen megtömött két csajt és most volt a harmadik nem sokkal a költözés után. Egyébként az a ház is full olyan, mint az egyetemi, király, laknék ilyenben, mondom én 😄D. Most rápályázott a katona puncira, ha szabad így fogalmaznom és az én szavam járását használni tisztelt Mike házigazda 😄... vagy katona muff 😄... mármint a sim, akit kinéztem vele... õ lesz a negyedik és az ötödik is egy katona csaj és így teljesülne a vágya, hogy öt különbözõ simmel bújon ágyba 😄... három má megvolt 😊... az is vágy volt, szal nem lehetetlen.
Shad meg most ööööööö... nemtom miafeladata... jahhde... repülõtiszt asszem 😄.

Gondoltam elmesélem csak úgy 😊.

Mike at home
az inkonnál tulajdonságok/properties és ott az exe után beírod:

exe" "-w"

Mike at home
tévedtem, csak 1600x900 van

Mike at home
játsz vele ablakban, ahogy én is
sokkal könnyebb vele így dunmpolni is, alt+printscreen, aztán paintban beilleszt
egyébként van 1680x1050-es felbontás is

Mike at home
nem így van
a Nieghborhoods alatt keresd a snapshotban

Mike at home
hehe, mondtam 😊

Mike at home
😊 az ember általában olyan házat épít amiben õ is szívesen ellakna, legalábbis én biztos

Mike at home
ebben rengeteget kell gyalogolni

Olcsy
Aham...Ehhez én hülye vok...XD De am nem is jó a simsnél a képernyõm felbontása, mert nem lehet 1680 * 1050-re állítani...Szal ilyen széthúzott képpel kell játszanom...Tök szar.:S

wesker24
Ez nem teljesen igy van !! Ammennyit fényképeztél annyi is van csak meg kell õket keresni !! A Dokumentumok\EA Games\Sims2\Storytelling mappában van az összes kép amit fényképeztél ha az alap sims2-vel játszol persze azt is be kell állitani hogy mekkora felbontásban és minõségben fényképezel !! Ajánlatos Nagy felbontásban a legjobb minõségben fényképezni ha látni is akarsz valamit !!

Egyszerûen csak válts át Képnézeti módra mikor a fájlokat képenként listázza ki és nézd meg a dátumot mikor csináltad az utolsót és ott lesz az összes amit eddig fényképeztél !!

Persze ha nem nagy felbontásban fényképeztél akkor bukta mert akkor szinte semmit nem lehet belöle majd látni mert túl kicsi a kép !!
Legend Killer
😄, pedig megnéztem volna egy-két remekmûvet 😊.

#30342 😄DDDDDDDDDD... oké, privi megy. Amúgy én meg cod2zöm a sims 2 mellett, szal énse csak sims.

Olcsy
Vazz csináltam egy csomó screenshot-ot, erre kiderül, akármennyit fényképezünk, csak az uccsó marad meg...-.- (Tod az a fényképezó jel a simsben) Szal én ezt már meguntam...xD De ha gondolod, priviben írd meg az MSN címed, (ha van) aztán átküldöm a telket.😄

Olcsy
Am én nem szoktam házat építeni...😄 WoW-ozni szoktam...😄 Meg amikor Simseztem, akk sem építettem házat, csak berendeztem, átszíneztem a falakat meg a padlót, meg ha esetleg kellett, falakat raktam/vettem el...😄 Megpróbál berakni képeket ott ahol laknak a simjeim, de nem biztos, h sikerül...xd

Olcsy
Figyi, én csak a saját véleményemet mondtam...Attól még lehet, h neki tetszik...😄

bocs, de ez nem volt szép...
mert Neked nem tetszik, az nem azt jelenti, hogy nem is jó
ha Neki ezt tetszik, akkor legyen szabad ezt használnia

Legend Killer
np 😊, csak úgy beraktam 😊, a ninja szobor poén 😄, megláttam mekkora állatságok vannak és tele nyomtam mindennel a telket, de töröltem õket, ezt azért meghagytam... poénból 😄.
Amúgy nemvok háztervezõ 😄, így, ilyenre sikerdett 😊 és nekem megfelel. Ellaknék1ilyen házban 😄.

Hm, mutizol képet a saját gyártmányaidról? Kíváncsi vok, hogy a pro, hogy csinálja 😄.

Olcsy
Nem tom, h azért raktad-e be a házat, h véleményt mondjunk róla, ha igen akk:Kevés a fal, a tapéta és a szõnyeg ízléstelen, a dolgok nem jól vannak elrendezve(Pl a hifi a szoba közepén van...) és sztm egy olyan ninja szobor inkább vm közösségi telekre kéne, minthogy lakossági településre...(Sry, ha túl sokat mondtam.)

Legend Killer
És majd jön a Tesco is<#idiota>😄.

Gólya, ja, de így a simjeim Hawaii-i életet élhetnek 😄. És én is laknékl ilyen kecóban 😄.

#30335 privi ment.

huh - jó nagy<#ijedt>

Shiwo

Legend Killer
A ház

Legend Killer
nm 😊.

Amúgy királyos kecót dobtam össze, majd rakok be képeket 😄.

Kösz megvan <#worship><#eljen><#beka2>

Legend Killer
😊

Ahol berendezed a házad, a bútorok, meg minden, ott asszem a sakk jelre menj és megfogod találni.

az tom. megvan és milyen kapufát?

vegyél egy kapufát... de kell hozzá a szabadidõ kieg.
hy hogy kell benne focizni? mert nekem sehogy se sikerül<#falbav>

Hát nem tuom.Én amióta jelennek meg patchek,mindig felrakom rájuk.Nem is volt sosem bugos,pedig sok fórumon olvastam olyan bugokat ami nálam sohasem jött össze.Most a Double Deluxe miatt újraraktam az összes Simset.Mondanom sem kell,hogy a csomag felpatchelt alap,Éjszakák és Bulis4 cuccok voltak.Ergo a DD felpatchelt! alapot és kieget tartalmaz!
Ha felpakolgato õket,egyetlen egyszer peccsel,ha az Évszakokat és a Házikedvencet felcseréled.Utána gyönyörûen fel lehet még pluszba patchelni,csak annyitír ki,hogy ez nem a legfrissebb anyag,de felpatchelõdik.
Summa summarum:hiába tartalmaz mindegyik lemez patchet,nem csinálja meg,csak abban az egy esetben.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Mike at home
valszeg nem a digital download, hacsak ne tõlük töltötted le, ami ugye nem valószínû, így értelem szerüen marad a cd/dvd

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Jaj,bocsi,most látom fent...😄-.-'

Hello mindenki!
Azt szeretném megkérdezni,hogy eddig a játékhoz milyen kiegészitõk jelentek meg?

CheAteR88
még1
a hivatalos oldalon van oan hogy digital download meg van oan hogy sima
pl:
The Sims 2 Seasons CD/DVD Patch
The Sims 2 Seasons Digital Download Patch
ienkor meiket?

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Legend Killer
Én elvok a peccsek nélkül és kitûnõen megfelel, szal döntsd el, hogy akarod-e peccselni.

Mike at home
hát nemtom
egyesek sezrint érdemes peccselgetni, mások szerint annyira nem
ami fennt van a hivatalos oldalon azt felrakhatod mind
de mindig a kieg installja után

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

CheAteR88
és pecselni kell mindig amikor felteszek egy játékot vagy elég a végén egyszerrre mindet?

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Mike at home
minden részt patchelhetsz, de crack csak az utolsóhoz kell, amivel indítasz, többihez nem

CheAteR88
megintscak annyi kérdésem lenne hogy minden részhez külön pecs és krekk kel?😊

Mike at home
mondom, warezolhatsz, de csendben

CheAteR88
oltás hogy faq-ban ottvan az összes krekk😊

amugymeg sg-rõl
az sg nem minden esetben tûri a warezt
ez játéktól függõõõ