32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Karez
    Egyszerű az állás.
    The FlashBack simse miután megláta hogy mestere milyen szép almafát (most honann tudjam milyen fát vett?) vett neki.
    Nosza hamar odarohant és annyira beleszeretett a fába hogy ottis maradt.
    Szal kicsit greenpeace aktivista vált a simsből :D .
    De vigyázzál a fák ugyanolyan károsak mint a cúsnya videójátékok és a cigaretta függővé ugyanúgy fa függővé tehetik az embereket.
  • Mike
    moveobjects on állásban raktad le a fát?
  • The FlashBack
    LoL
    leraktam egy fát, és a csávó meg nem akart elmenni onnan...
    na...
  • Mike
    amit irtál
  • The FlashBack
    mit nem értesz?:P
  • Mike
    hpgy mi?
  • The FlashBack
    dikkmááá;)
    ez én egyik emberemet, meg nemtuttam elhozni a fától:D
    vagyis eltudtam, de rögtön visszament...;)
    aztán odakellett neki pakolnom wécét, ágyat, me vagy állva alutt, vagy maga alá vizelt:D
  • Mike

[fene intelligensen néz]

:DD
  • Mike
  • The FlashBack
    az én véleményem, hogy max 2008-ra, már a hárommal nyomujuk, és annak a topiknak is te leszel a házigazdája:DD
  • Peti1
    kösz :)
  • Devids Pro
    ~6 giga + 500-700 mega a dokumentumokba(ezt nemtudom pontosan mert vannak +letöltött cuccaim meg hát a mentések)
  • Peti1
    mennyi helyet foglal feltelepitve a Sims 2 + University + Nightlife + Open For Business?
  • Mike
    a kicsik nem igazi kieg-ek
    2004 augusztusa óta
  • Mojlepque
    végül is én sem akarok örömhozó, vagy kárhozó lenni, ezért nem is mondok ezzel kapcsolatban senkit, ez csak a véleményem... ...már aug óta van Sims 2 az óta megjelent hozzá az Egyetem, Éjszakák, meg a Vár az üzlet + 1 vagy talán 2 80-10 megás kisebb kieg...

Ha továbbra is kiadnak kicsi kiegeket, akkor azzal eggyüt sztem több is lesz a 10-nél is addigra
  • Mike
    szvsz 2009-nél előbb nem lesz 3
    ez az én véleményem
    majd kiderül
  • Mojlepque
    bocs..
  • Mojlepque
    hát sztem 2010-ig azért 3-nál tuti lesz több is... ...ha megnézed a megjelenési dátumok folyamatosan rövidebbek, ha bár a féléves, vagy a kisebb fajta kiegészítők pl a Karácsonyi parti kiadásait megnézed akkor látni hogy félévente kiadnak egy újat, ha bár majdnem csak olyant ami a sims 1-ből vesznek át
  • Mojlepque
    hát sztem 2010-ig azért 3-nál tuti lesz több is... ...ha megnézed a megjelenési dátumok folyamatosan rövidebbek, ha bár a féléves, vagy a kisebb fajta kiegészítők pl a Karácsonyi parti kiadásait megnézed akkor látni hogy félévente kiadnak egy újat, ha bár majdnem csak olyant ami a sims 1-ből vesznek át
  • Devids Pro
    Van crack OFB-hez!
    Akinek eddig nem indult evvel már talán fog :)
    Mindjárt megy fel FAQ oldalra.
  • The FlashBack
    félévente jönnek a kiegek:P
  • Dexantreal
    oké.
  • Mike
    figyelj
    a sims1-hez nyolc kieg volt
    semmi nem indokolja, hogy most kevesebb legyen
    amig tojik az aranytojást tojó tyúk, minek levágni
    mivel 8 kieg 4 év, várható, hogy 2009-10-nél előbb nem lesz 3, mert minek
  • Dexantreal
    hopp...ez az #17526 -hoz ment,sry.
  • Dexantreal
    jaaa,h féjk....hááhh.szopaaaaccssss..a legjobb sims-es géportálos oldal féééjket rakott fel....LOL...szólok majd nekik asszem....és a Sims 3ig még lesz egy-két gigányi kiegészítő?...tudom,h ti se tudjátok és csak vártok, meg közben játszotok, élitek minden napjaitokat, de hát msuzály volt ezt is megkérdeznem.
  • Mike
    éehet, hogy adoptálták
  • Gólya #17527
    mindig tanul az ember!
    felkaroltam a Ramirez családot (anyuka, apuka, kisleány)
    ház, üzlet átalakítva saját szájíz szerint
    család rendbetétele folyamatos (skillpontok, merthogy sötétek, mint az éj)
    első nap este kis kikapcsolódás, hangulatjavítás - küldöm a szülőket ágyba viháncolni
    na itt jött a meglepetés - ez volt az első ilyen esemény!
    könyörgöm, a gyerek hogy születik, ill hogy készül?
    a gyerek szülei a családfa szerint anyuka és apuka, akikkel együtt él
  • Mike
    az fake
    majd kb. 2010-ben
  • Mike
    pár hsz-szel korábban leirtam mit kell csinálni
    ha itt nem látszik olvasd el a simfeeling.com-on, ott is leirtam az OFB topikban
  • Dexantreal
    ok,köszi,igyekszem csak sikeres lenne már egy válalkozás....egyébként a Sims3 mikorra várható? Mer van egy yo kis gportalos oldal, ahol már egy rakatkép kinn van a géjmről....és kíváncsi lettem.
  • Noi
    Sziasztok!
    4.00-ás Daemonnal megy a játékom, kösz a segítséget!!!magamtól tuti, h soha nem jövök rá!!!
    de mégegy kérdés felmerült játszás közben. van egy robot, aminek nem jöttem rá a működésére. a nevére sajnos nem emlékszem,ezüst színű robotechnik tudással lehet megalkotni,valami olyasmit ír a játék róla, hogy odaviszi a simeknek a kaját, meg sem kell mozdulniuk. Hát én sokféleképpen megpróbáltam működésre bírni a bekapcsolás után, de semmi. Tényleg kifogytam az ötletekből... valaki megvilágítana? biztos tök egyszerű, de nem tudok rájönni...
  • Gólya #17522
    helló Ibron!
    tényleg csak bele kell rázódni, ne add fel
  • Garcia
    ez a bug szerintem már nálam is volt...

ezzel a csítel eltudod mozgatni az ilyen beragadt tárgyakat: moveObjects on (= Minden tágy mozgatása be)

töröld ki az ágyat aztán vegyél egy újat...
    majd:
    moveObjects off (= Minden tárgy mozgatása ki)
  • The FlashBack
    milyen tört verziót használsz?
  • Janoooo
    Hali!
    Akadt egy kis gondom:
    Ha egy franciaágyra egyszer lefekszik 2 ember akkor utána már csak egyszerre egy tud lefeküdni és az ágyat nem tudom mozgatni, se eladni. És ugyan ez a helyzet a jakuzzival is. És a gyereket e 2 közül valamelyikben kell csinálni. Szóval nem tudok gyereket csinálni, csak az örökbefogadásos módszerrel tudom fenntartani a családomat. Lehet én csinálok valamit rosszul? Mi lehet a gond?

The Sims 2 (DVDs) + Egyetem + Éjszakák + Karácsonyi Party (mindegyik magyar), ezek vannak fenn, semmi más. Nincs crack –elve. Indításkor az Éjszakák 1 –es CD –jét használom.

Másik kérdésem:
    Most szereztem meg a Vár Az Üzlet című kiegészítőt. Ha felnyomom akkor az eddigi mentésemnek nem lesz semmi baja, tudom folytatni onnan ahol abbahagytam?

Azt tudom, hogy a mentés a Dokumentumok\EA Games\The Sims 2 könyvtárban van. Ez nálam 500MB. Mit kell kiszedni ahhoz, hogy ha letörlöm a játékot és majd később folytatni akarom akkor tudjam folytatni? Vagy az egész a mentés?

Légyszi segítsetek.
    Előre is kösz.
  • Atreides
    Hali
    Jart mar vki ugy, hogy egy csalad hazastol eltunik a szomszedsagbol? Nem talalom az elso sajat csaladomat. Masok tudjak hivni oket telcsin, de at nem jon, a pszichiaterere hivatkozva, hmm. Tehat a szereplo letezik a jatekban, csak nincs se a szomszedsagokban, se a csaladtaroloban. Visszatettem a regi (alap sims2-es) mentest, es abban sincsenek mar meg. Hazuk elyen ures telek. Lehet, hogy OfB miatt tuntek el? Mas kieg nincs nalam.
  • Mike at home
    valoszinuleg torlodnek, de korant sem biztos
  • Dexantreal
    hy all!

Lekaptam a Busines-t anno és próbálkoztam vele. De azt kell, hogy mondjam, nekem picit most így rázós egy nap, mert:

-fel kell a család, reggeli meg minden ilyesmi
    -gyerekek iskolába, szülők munkahelyre, vagy esetleg a saját válalkozás elindítása
    -gyerekek visszajönnek, ebéd, duma és figyelni kell arra is, hogy a szükségleteik, igényeik meglegyenek és így alig marad időm a család magán életét egyengetni.

Na, általában az van, hogy elküldöm őket erre-arra, vezetik a válalkozást, tanulnak és néha megnézek pár képet, hogy ne legyenek túl rossz kedvűek és máris vége a napnak...szóval ez asszem picit szar, vagy csak én szoktam el a Sims 2-től és társaitól,mivelhogy rég játszottam vele. Lehet, hogy bele kell csak rázódnom...ja és a válalkozás se akaródzik menni, boltom nullán van... tudtok adni pár tippet,ötletet?

Ja és telepítés az sd4hide+daemon tools 4.03mal sikerült csak.De léyneg,hogy fenn van

Egyébként Ibron vagyok, ha emlékeztek még rám
  • rage
    Honnan szedted le az SP2-t, ami azon a gépen van, amin nem megy a Sims?
  • Garcia
    ha a szociális munkás elviszi a gyerekeket akkor azok törlődnek a játékból? sehogy nem lehet őket visszakapni, vagy továbbjátszani velük?