32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Gólya #17593
    nem igazán rád gondoltam
    ezt a patch-dolgot nem értem
    eddig még semmi gond nem volt az új kieg-el
    az osztott alappal - amit korábban említettem - sincs gond, csak elnéztem egy kicsit
    de tényleg furcsa, hogy játék helyett telepítés-, meg egyéb gondokkal van tele a fórum
  • Mike
    én nem csináltam a letöltött cuccokkal semmit
    felraktam az OFB-t rá mindenre
    semmi baja nem volt
    igaz a tárgyaim a sim resource-ról vannak
    a ruhák, egyebek összevissza
    és még nem teszteltem az utolsó adag letöltés melyik része volt hunyó, de mindhárom oldalról most töltöttem le először
  • Mike
    passz
  • Dexantreal
    mit tartalmaz a patch?mer eddig egy kiegészítőt se patcheltem
  • Zizi4
    http://thesims2.ea.com/update/getpatch.php?appVersion=1.3&languageCode=4
    itt az első patch az Ofb-hez
  • Gólya #17588
    nem vagyok egy műszaki zseni, de....
    beszélgettünk a párommal ezekről a telepítésekről, indul, nem indul a játék, működik, nem működik - alapjában véve a gépeitek rendben vannak?
    meg aztán mi úgy rakjuk fel a kieg-eket, hogy előbb a letöltött cuccok ki, új kieg. fel, s aztán szépen visszacsempészgetjük a letöltéseket
    (egyszer ui. már megszívtuk)
    így viszont megy a játék, mint az álom, nem tűnik el senki és semmi
  • Atreides
    Az N003_neighborhood.package fileban benne van, de csak amig el nem inditom a jatekot. Mikor kilepek mar nincs ott. Lehet vmi problema a mentesben, ami miatt mindig torli azt a hazat. Mert mikor mentes nelkul inditotam, es letrehozta az alapot, akkor megvolt a haz.
    Vajon ha kiexportalom a hazat fileba az alapbol, es beimportalom a sajat mentesembe, akkor mukodni fog?
  • Psi
    Ha van, akinek még nem sikerült elindítani az Üzletet, (mint korábban nekem)annak javaslom a crack -et. Most próbáltam ki, ezzel elindult minden további nélkül. Még nem teszteltem le teljesen, de elsőre úgy tűnik, hogy rendesen működik.
  • The FlashBack
    na ezt még1x
  • Visor
    Ha jól sejtem kéri a Sims 2 Egyetem CD-jét. Hogy függ össze a kettő azon kívül hogy az Egyetem kiegészítő?!
  • The FlashBack
    mi az üzenet?:P
  • Visor
    Hellosztok!
    Egy olyan gondom van, hogy a Sims 2 magyar változatát nem tudom elindítani.
    A probléma a következő: Feltelepítem, beírom a sorszámot, telepítés után el akarom indítani, és hibaüzenetet ír ki. (Nem emlékszem pontosan hogy mit)
    Mi a probléma?
  • Dave the slayer
    akkor semmi baj azzal a géppel
  • cseri001
    Tom. :)
  • cseri001
    #16863 post-omban részleteztem. :)))
    Azóta vettem egy Geforce 6600, 256 megás videokártyát, meg 512megás DDR ramot.
  • The FlashBack
    :D
    LOL
  • Dave the slayer
    ha nincs meg a Nightlife randi sincs
  • Dave the slayer
    milyen géped van?
  • cseri001
    Csak az Egyetem van meg. :(
    Az Éccakák, meg a Züzlet még nincs.
    Meg szerintem élvezhetetlen lenne az egész, a gépem nem egy új darab... Persze szeretném feltenni mind, de félek, rövid úton megunnám, hogy órákig kell várni, mire betölti a cuccot.

A magánsuliba törekvő tininek viszont "Fortune" az életcélja vagy mije... A randik marhára nem érdeklik. Szóval nála az aspi pontok szerzése hát mit mondjak... kicsit nehéz. Csupa olyan hülye vágya van, hogy pénzt keressen, meg mehessen dolgozni, meg ilyen baromságok. 'Há noooormális?!
    Semmi más nem izgatja, csak az előléptetés és hasonlók...

Hm? :)

• cseri001
    Máskor is volt, hogy aging off alatt hívtam, és akkor nem intett be a gém. :|
  • Mike
    np, nem volt hosszú
  • Mike
    Tedd fel az összes kiegészítőt
    nem kötelező egyetemre menni, nem kötelező üzletet bnyitni, de egy csomó új lehetőség/interakció van, ami az alapban nincs

aging off helyett inkább gyűjts aspi pontokat, a tinik már ihatnak életelixirt, az új randirendszer miatt annyi apsi pontot tudsz összeszedni, mint még soha, van egy kb. 60 napos fickóm, neki több mint 300 ezer pontja van, soha nem fog meghalni, hacsak nem akarom (vagy vmi balaeset nem éri)
  • Amiga
    Nem lehet, hogy épp az aging off miatt van? Hiába jön fel új nap, a gép nem érzékeli az idő múlását?
  • cseri001
    Ez kicsit hosszúra sikerült, bocsi!
  • cseri001
    Sziasztok!

Újfent elkezdtem játszani, egyelőre csak az alappal...
    Megvan az Egyetem, de egy kicsit bele szeretnék jönni megint.
    Viszont van egy kérdésem..., ha tudtok, próbáljatok segíteni, mert már idegesít, de nagyon!

Szóval: Van egy (első általam kreált, nagyon kedvelt) családom ahol van három tini. Kettő ezek közül egy ikerpár (érdekes volt, legeslegelső gyerekgyártó projektemből lettek:), és egy harmadik tesójuk.
    Az ikerpár már éppen a felnőtté válás előtt egy nappal van, de bevetve az "aging off"-ot, épp hibernálva vannak öregedésileg.

Az egyik vágya, hogy magánsuliba járjon, (azt próbálnám megvalósítani, hogy könnyebben kerüljön Platina módba - hosszabb felnőttlét, ha jobb az aspiméter, vagy mi...).

Node: Meghívom a Headmaster-t, ígéri, hogy eljön másnap este 5-re, de másnap este csak az alkonyat jön, a Headmaster nem.
    Mindhárom kölök A+ -os! (Gondoltam, hogy talán azért nem jött egy darabig, mert az egyik rosszabbul vette az akadályokat, és csak C+ -os eredményt produkált...) Feltornáztam azt is, de semmi hatás..., ugyanúgy csak ígérget, aztán nem gyün!

Tudtok valami megoldást erre?
    Régebben, ha játszottam, mindig jött, ha hívtam.. Most bármit próbálok, nem...

Ha esetleg arra gondolnátok, hogy azért nem jön, mert már "mindjárt" felnőttek lesznek: a harmadik gyerek éppenhogy tini lett! Úgyhogy ha másért nem, hát őmiatta kellene jönnie.

Segítséééég!
  • Mike
    ahogy leirtam, szvsz vissza lehet tenni a házat
  • Mike
    az univ telepítése után nekem is tünt el házam, méghozzá olyan amivel játszottam, és sokat használtam az aging off cheat-et
  • Mike
    olvass vissza, keress linkekeket, van egy pár
    használd a google-t
  • Kodlovag
    Nekem is voltak annak idején régen eltűnő házaim. Amikor a Universityt telepítettem, nekem 3 tűnt el. A családokat ki tudtam menteni, mert benne voltak a többi sim telefonkönyvében. Áthívtam őket egy jóbaráthoz, odaköltöztettem, aztán kiköltöztettem. Így a család megmaradt, és a neighborhood-képernyőn megvoltak.
    Még próbálkoztam máshogy is. Mivel volt mentésm (Univ telepítés előtt direkt mentettem, nehogy baj legyen), visszatöltöttem. Akkor a játék indításakor konvertálta a falut, és akkor is eltűntek a házak.
    Aztán újratelepítettem az alap simset, vissza a mentést, és elkezdtem keresni, mi a baj. Az egyik házhoz belépve pl huszonvalahány kertész állt a ház előtt szép kettős sorban. Amelyik nem fért oda, az a ház mellett állt. A másik két házban nem volt ilyen látható hiba, és próbaként az egyiket meg is mentettem úgy, hogy kiköltöztettem a lakókat, a házat pedig beraktam a houses binbe. Ezután telepítve a kiegeket a házat a binből vissza lehetett rakni.
  • Gólya #17564
    műszaki rész passz
    letöltések:17321.hsz
    ha nem elég, szólj
  • AMDFan2
    Hali!Nekem lenne 2 kérdésem is! Az egyik az hogy miért szaggat a Sims 2 (fenn vann minden kiegészítő amit eddig kiadtak)Amikor 3200+ os procim 1gb ram Ati 9800 Pro 128 MB-os Videókártyám van!? A másik hogy honnan lehet a játékhoz frankó cuccokat letőlteni Pl:Képek számítógépek....stb(a www.sims2.com on kívül!)A válaszokat előre is köszönöm!
  • Mike
    akkor nem tom
    a lista package-ben benne van?
  • Atreides
    vagy ugy, kosz
    nem manipulaltam azokkal

viszont a #17432ben leirt modszer se hozta vissza a hazamat az alapmentesbol :(
    ugy tunik a Sim2+OfB kombom feketelyukkent mukodik azon a ponton, hiaba teszem oda a hazat, mikor elinditom le is torli
  • rage
    Uniformis, vagy egyenruha
  • Atreides
    Miazhogy unbiformis?

Ugy nez ki nalam a problema, hogy a haz, ami eltunt egy alap sims2es haz (46 Bard Boulvard/Veronaville). Toroltem a mentest, es elinditottam a jatekot, igy letrehozta az alap szomszedsagokat. Majd megkerestem a hazat betettem egy szeket es lementettem. Igy annyit kinyomoztam, hogy ez a Lot175-ben talalhato. Viszont ez a file megvan minden letezo mentesemben! 2005majusi datummal, valszeg akkor hasznaltam utoljara. Viszont mikor az OfB ratelepult, onnantol lathatatlan. Esetleg annyit tehetek meg, hogy az alap allasbol kiszedem a lot175-ot, es az ures hazat rakom be SimPE-vel. Ha igy lathato lesz, akkor csak be kell rendezni, a csalad viszont elvileg meglesz.
  • Mike
    #17432 -t olvasd el
  • Mike at home
    tevedes
    az unbiformis torlese, torli a hazat
    kulonbozo targyak max anomaliakat okoznak. pl. nalam az egyik haznal nem lehetett eladni semmit
  • Atreides
    Atbongesztem a Simfeeling forumat, meg ezt is. Ezek szerint bizonyos targyak okozak a hazak eltuneset?! Namost nekem csak alap volt eddig, tehat ilyen university cuccok nem kavarhattak be. SimPE leiras downloads konyvtarra vonatkozik, ami nekem eddig nem volt, persze lefuttattam a neighborhoodra is, de nem talalt pirosat. Az a boolprop testingcheatsenabled true parancs meg semmit se csinal a szomszedsag szintjen. Talan mashogy kene beleturkalni a mentesbe SimPE-vel?
  • Gólya #17555
    ezt nem tudom - ha adoptálják, akkor azokat tünteti fel szülőknek, akikhez kerül?
    se itt, se élőben nem követtem még el ilyet, ezért nem tudom
    egyébként nekem különösebben nem hiányoznak ilyen tempóban a kiegek
    ezekkel is el tudja magát foglalni, aki akarja (szerintem)
    ahogy olvasom a hsz-okat, mintha az lenne a cél, hogy minél előbb jussunk a végére, aztán jöhet a következő
    mintha a játék nem is lenne fontos
  • Dexantreal
    ...és összeházasodott a fával és létesített1élő bio kertet mi csak úgy hozta a lét?...meg két lábon járó fa gyerekeik lettek...