32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• cseri001
    De vedd figyelembe, hogy rettentően lámer vagyok, mégis előkerestem neki azt, amiről tudtam, hogy olvastam, csak azt nem tudtam, hogy mi az... és mire én kikerestem, addigra te írtad már, hogy SimPE, viszont én nem frissítettem ezt az oldalt. Szóval nem tudtam, hogy te már írtad a megoldást.
    Ha tudom, akkor nem okoskodom itt.
  • cseri001
    Hámos' mé?!
  • Mike
    már majdnem beirtam, hogy tépem itt a szám, de minek :)
  • Gólya #17630
    én meg megyek takarítani, mert a bejárónőm szabin van (már időtlen-idők óta)
  • Gólya #17629
    mindkettőtöknek kösz, megpróbálom
  • cseri001
    Ezt néztem.De már csak azután, hogy mondtad ezt a gamfaqs-ot. :|
  • cseri001
    Mindkettőt jegyzem. (#17621-et is)
    De most megyek enni, mert kopog a szemem. :)
  • cseri001
    Ja. A SimPE.
    Baromira le vagyok maradva.
  • cseri001
  • cseri001
    Oké, majd ha nagyon köll, megkeresem. :)
    Viszont erre a lecserélős problémádra van egy (általam ki nem próbált, de állítólag működő) cucc... Vagyis nem tudom, hogy teljesen megoldja-e a gondod... A townie-k és NPC-k kinézetét lehet megváltoztatni, skillpontokat, ilyesmit adni.

Itt a link az oldalhoz:
    ez az

Ha jól műkszik a link, akkor rögtön az erre vonatkozó oldalra ugrasz, de ha esetleg a főoldal jönne be, akkor a "Cseréld le őket", jobboldali menüpontok között megtalálod.

Én se szoktam a skillpontokba belemászni.. Eddig még csak az aging off/on, és a moveobjects on/off-ot használtam...
  • Mike
    ezt is nézegesd
  • Mike
    a simPE-ben megteheted azt is
  • Mike
    ja mert nem system, hanem testing :)

boolProp TestingCheatsEnabled true
  • Mike
    engem az zavart, hogy mindig ki kell osztani karakter kreálásnál a 25 pontot, holott az 1-ben enm kellett
    mi van ha én lusta, magábaforduló, morozus, dagadt alkeszt akarok csinálni, akit otthon megesznek a bogarak?
  • cseri001
    Beírtam a gugliba, ahogy te írtad. (Még mielőtt megkérdeztem volna, hogy mijaz)
    Semmit nem talált. :|
  • cseri001
    Jáj. Az gáz.
  • cseri001
    Hát... Kipróbálom, lesz, ami lesz. Majd először valamelyiken, amelyikkel nem szoktam játszani.
    Egyébként rendes vagytok, hogy segítetek!
    Utoljára: KÖSZI!
  • Gólya #17616
    hogy honnan van, ne kérdezd, mert már nem tudom
    én azért használom, mert a legújabb heppem, hogy összeszedegetem a Maxis simjeit és megpróbálok belőlük saját kedvem szerinti simeket csinálni
    itt nagyon jól jön, mert pl. nem szeretem a nagyon trehány, koszos simeket, az utálatosakat,stb.
    skillpontokhoz nem szoktam piszkálni, az nekem külön élmény, hogy egy éjsötét simből valamirevaló simet tudok összehozni
    kár, hogy a kinézetüket nem lehet variálni - legalábbis én még nem találtam ilyet - némelyik olyan ronda, hogy csak na
  • Mike
    van faq a neten éppen elég
    javasloma a google-t
  • Mike
    ez egy felnőtt sim, csak tininek néz ki
    éppen ezért, ha öregszik 1-et nem felbnőtt hanem öreg (elder) lesz belőle
    szal még dolgozik rajta
  • cseri001
    Mitet? FAQ-ban nincs.
  • Mike
    na megvan

AgeSimsCheat on/off Adds "Set Age" to the interaction menu. Any sim you click on can be set to any age group.

forrás: gamefaqs
  • cseri001
    Előző linkemre utalva:
    Ezt nem értem:

here: NOTE: there is a drawback to the independent teen option... your sims look like teens but are flagged as adults and act as adults including woohoo and try for baby options in bed without a teen woohoo hack (although the following drawback suggests that a teen woohoo hack has it's advantages).... initially this was going to be "enable teen pregnancy", i tried flagging them back to teens at the time they were impregnated but it didn't work as it should have so i left well enough alone for now. if you want your sim to act as a teen and go to school etc., as well as look like one then use "select age.../teen". Also, if you grow them up, as independent teens, they transition directly to elders. Ah well.... it's a work in progress.

What's this? Mit akar mondani ezzel a terhességgel? Vagy mi van? Hogy úgy fog viselkedni a felnőttből fiatal felnőttre visszaállított sim, mint a felnőtt, és lehet terhes is, vagy mi???
  • Mike
    a boolprop systemcheatsenabled-del is sok mindent lehet csinálni
  • cseri001
    Most megköszönjem, vagy ne?!
  • cseri001
    És sokat csaltok? :)
    Honnan töltöttétek?
    Ez a mellékattintós dolog szerintem nem műkszik, ha nincs InSimenator. Otthon kipróbálom azért...
  • Mike
    utánanézek a korbeállításnak majd otthon
  • Gólya #17606
    az InSimenator semmit nem csinál a programmal
    nálunk folyamatos tesztelés alatt van
    a másik:
    áll a simed egy helyen, valahova mellé kattintasz az egérrel, akkor különböző dolgokat lehet csinálni, ezek között van ez a spawn (tehát úgy, mint amikor arréb akarod küldeni egy másik helyre a simedet)
    de lehet, hogy ez csak akkor van, ha már megvan az InSimenator, ezt nem tudom

• cseri001
    Megnéztem ezt az InSimenatort.
    Hát nem semmi egy progi!!! Baromi sok csalást lehet(ne) vele véghezvinni!
    (Én nem nagyon szeretek csalni, de most jó lenne ez a korvisszaállítás...)

Mondjuk azt még nem láttam, hogy letölteni hol lehetne, viszont azt igen, hogy ez mintha még erősen béta verzsön lenne... (?)
    A modthesims-en épp egy ilyenbe botlottam bele:
    modthesims fórum

Azért én szívesen kipróbálnám... :)
  • cseri001
    Nem találtam "korvisszaállítós" csítet. :(
    És mi ez az InSimenator? Nem túrja szét teljesen a programot?
    Ezt a "kattintós részt" nem értem. Mit lehet elővarázsolni?
  • Gólya #17603
    InSimenator - ha jól írtam - nagyon sok mindent lehet elkövetni vele
    de a simeknek is van egy olyan, ha mellé kattintasz, pár dolgot elő lehet varázsolni (spawn)
  • Mike
    azért ennyit köszönni nem kell
  • cseri001
    Megpróbálom megkeresni..., köszi.

Mike: neked is köszi!
  • cseri001
    Ezer köszönet!
    Otthon megnézem, és ha nem világos, akkor nem kíméllek!
  • Mike
    azt hiszem a életkorra van vmi cheat is
    érdemes megnézni a program readme-jében
  • Gólya #17598
    ha már felnőtt a simed, itt már nem tudod egyetemre küldeni
    ilyenkor mégis jól jönnek a hack-dolgok
    vissza tudod állítani a simed korát is
  • Mike
    nos

van a Dokumentumok (My Documents) mappában egy EA GAMES mappa, azon belül egy Sims 2
    ezeken belül ha vannak letöltött cuccaid, akkor az a Downloads mappában vannak. Ha csináltál a Bodyshoppal ruhákat, akkor a munkáid a Projects mappában a végtermék (kész ruha) pedig a SavedSims-ben. ha jól melékszem a becsomagolt házak a Lots mappába kerülnek (sim2pack file-ok) A mentéseket a Neighborhood dirben rendre a N001 N002 N003 dirben, ezek a számok a bejelntekező képernyőn látható helyszinekeet jelölik, tehát a sivatagos pl. a N002. Ha ebbe belépsz láthatod a különböző altérképek file-ait, illetve külön dirben a simek, a házak, a fotók
    Tehát eamelyik térképpel játszol azt érdemes valahova kimásolni időnként, tehát mondjuk az N001-es dirt a rootben lévő Managerakármi file-lal együtt (érdemes egyébként a kimásolt fileokat mondjuk dátumnevü könyvtárba - vagy akármilyen más szisztéma is jó, ami szimpatikus - tenni, majd tömöríteni)
    Amit még érdemes megjegyezni, hogy kivül is van Storytelling mappa, amiben pl. ez egyetemi helyszínen vagy a faluképernyőn elkattintott fotók találhatóak meg
  • cseri001
    Eszembe jutott még valami:
    Reggel jöttem rá, hogy jól elcsesztem az Egyetem-es terveimet azzal, hogy felnövesztettem az összes tinit, akivel majdan egyetemre akartam küldeni. Ebből is látszik, mennyire le vagyok maradva..., például fingom sem volt, hogy az egyetemmel lesz egy "fiatal felnőtt" állapot, amikoris mehetnek továbbtanulni. Mert gondolom azok, akik már "felnőttek" az Egyetem telepítésekor, azok már nem mehetnek egyetemre. (?) Vagy mégis? (Hát az jó lenne.) Tudja valaki?
  • cseri001
    Nos, hogy legyen egy kis játékkal kapcsolatos gond is...:
    Tudom, hogy szörnyen kérdésnek tűnhet (és itt jöhetne a mentegetőzés arról, hogy mióta telepítettem a játékot, nem nyúltam hozzá, nem raktam újra stb... - de nem folytatom.. ), de tulajdonképpen PONTOSAN mit és honnan kell biztonságos helyre másolni újratelepítés, vagy kieg. telepítés előtt, hogy mindenről (emberkék, házak stb.) legyen mentésem???
    Igazság szerint már azt se tudom, hogy a tárgyakat hová kell(ett) tenni...

Valaki árulja már el, mert egyszercsak (ha végre a szenya téonhány telepíti otthon a netet) szükségem lenne ezekre az igen fontos infókra.
    Ja: most nézegettem a FAQ-ot, de abban nem találtam meg ilyen alapdolgokat. Persze valószínűleg ez mindenkinek egyértelmű, vagy világos. Oké, én is ki tudom találni, de inkább szeretnék biztos lenni abban, hogy mit-hogy kell...
    Előre is kösz a helpet!
  • Mike
    anno is ez volt a baj, ezért lettem itt mod
    elvileg minden telepítássel, elindítással kapcsolatos hsz-t törölhetnék, csak sajnos ezen kivül nem igazán irnak ide