Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És hol az 5.-ös pont?Azt már le sem merted írni?😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Hát igen,lassan már jön az Éjszakai élet,és még mindig nagyon sokan nem bírják telepíteni.Pedig szerintem egészen értelmesen,szájbarágosan írt(uk)am le a menetét.Ezért javallottam,hogy a FAQ-ba rakjuk be.Namind1 ez van.

Mike
6. Mike egy bunkó állat, de ez van

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
már bocs

de a faszom 😞

megint a béna isntallálgatás a téma
leírom ide mégegyszer, de már nagyon unom

1. nem kell crack hacsak nem a DVD-s verzióval játszol, mert ahhoz a crack jó, CD-shez nem, ha azt használod nem tudsz építkezni
tehát az univ elsõ lemezét kell bemountolni daemon tools-szal
akkor menni fog (természetesen ha sima sims2-d van, akkor annak az elsõ lemeze kell)
nem lérdekel a mini image, tessék venni nagyobb vincsit, nem drága

2. patch
ha sima sims2-d van, akkor letõltöd hozzá a patchet a hivatalos ioldalról, értelemszerüen vagy a CD-st, vagy a DVD-st, véletlenül sem keverve
ha univ-d már fent van, nem kell patch

3. aki magyar verzióval akar játszani, elmegy és megveszi a boltban
vagy elolvassa a faq-t fent a link) és bénázik csendben, ha nem megy, nem megy, akkor visszateszi az eredetit

4. ha fent van az univ, akkor nem az eredeti ikonnal, hanem az új univval indítja a játékot,
ha a régivel indítja és nem indul el, nem ír ide, hogy nem indult el

Mike

Mike
talán a CD-s patchet kellene letölteni

olyan nem lehet hogy a university verzióm nem jó az alphoz?

How much can you take,before you snap?

Más megoldás szvsz nincs.

Pedig így 100%-oasn mûködnie kell,tesztelve.

hát ismét csak nem jó. ugyanaz mint eddig,ha átírom a registryt akkor sem,ha nem írom át akkor sem mûködik. egyéb ötlet?

Neked is javaslom ezt,mert talán ezekkel a regkulcsokkal windows reinstall után is mûködésre lehet bírni.Igaz az uninstall em fog menni.

[/url][/img]

aha, igen. na most ezt a registrys részt bõvbben is kifejtheted. mit mivel?
és mi az a régiókód??

Pázze,mit nem lehet azon érteni,hogy ha cracket használsz,nem lehet építkezni,vissza kell másolni az orig. exet.És képpel kell játszani.

Atkamon
Amúgy ott nincs jól leirva! Amikor én még nem tuttam építeni és megnéztem azt a szöveget, egyátalán nem értettem! Találtam egy jöbb oldalt ahol lépésrõl lépésre minden le van irva!<#action>

Megpróbálok.Ezek szerint uk_us cédés verzád van.Ha telepíted az Univot,a végén fog patchelni(kéri a 4 cd.-ét).De,ha rárakod a magyarítást(faq),az .exe és a többi file magasabb verziószámú lesz mint a patch(registryben is átíródik),tehát nem kell patchelni.Ha ez megvan indulhat az University telepítése.Mikor bekéri az 1 cd.-t,nyisd meg a registryt és a sims 2 régiókódját írd át MXHG7704637-rõl MX08004261-re(ez az uk_us régiókód),ha ezt nem teszed meg,akkor aszongya,hogy nincs fent az alap sims 2 és leszedi magát.Meg nem lesz magyar az .exe-vel sem,mert a magyar fileokat nem csomizza ki.Ha vége az Univ. telepítésének írd vissza a magyar régiókódot,a fakuból szedd le az Univ. .exe.-t és regfilet és enjoy!.😊

érdekes, én hiába töltöm le a cd-set, nem jó. amúgy igen, a universityt akarom rárakni de sehogy nem sikerül. esetleg tudnál segíteni?

Hát ahogy elõrébb leírtam,ha a windowst nem boot-ból,hanem oprendszer alól indítottad,akkor nincs gáz.Ha nem,akkor viszont van.

Nem szar az pedig,én használtam mindkét patchet(a cédést és a dévédést is),de a magyar dvd miatt már nincs rá szükség.Kíváncsiságból megnéztem a hivatalos oldalon patcheket,és ahhoz a verzióhoz való amire linkelve van.Nem értem mi a gond.Egyébként csak simán az alapot akarod patchelni,v. rá akarod rakni az Universityt is?

ffxi
Súgjon már meg vki, hogyan lehet XP install után elindítani a telepített gémet! THX

Fákjúal!

szar ez a sims 2 rájöttem. ha patchet akarok tölteni nem jó, ha sikerül letölteni, akkor meg nem lehet patchelni

Devids Pro
Leggyakrabban elõforduló kérdések
NEM tudok falakat építeni a Sims 2 ben. Valaki segítsen! Minden ami abban a menüben van ahol a talaj és a falak építhetõk nekem nem mûködik,egyszerûen nem rak le semmmit. Valaki segítsen!!!
Atkamon
Csigavér ember!

valaki mondja már meg legyenszíves, hogy miért van az hogy le akarom tölteni a patchet a hivatalos oldalról (a CD-s verziót) és amikor lejött akkor szar rohadt g*ci dvd-s patch!???? elõre is kösz

Devids írd már be a fakuba,hogy hogyan lehet akármelyik formátumú/nyelvû Sims 2-re az Universityt felrakni.Már a f@sz kivan,hogy senki sem tud visszaolvasni.

ffxi
És azt hogyan kell? Szal meglehet csinálni, ugye?

Fákjúal!

Akkor nem,ha windows alól telepíted úra.Akkor minden megmarad a régiben.Ha viszont boot telepítést csinálsz akkor valóban minden megy a levesbe(doc. and sttings,program füles,registry etc..)ergo minden telepített progi használhatatlan lesz,ami ezek közül igényel vmit.

Mike
registry bejegyzések kiexportálása

ffxi
Asszem igen! Lehet ellene tenni vmit, emberek?

Fákjúal!

Carlos
Viszonylag sokat.

Þór vígi þessi rúnar

Mike
mennyit játszottál egyetem nélkül?

Carlos
Hát ja. Az új foglalkozások télleg jók, sokat fizetnek.
Mobil télleg jó, csak hoz magával bugot is.
Azt, hogy rávenni valakit valamire, hát egyetemen használom a házidolgozat megiratásánál, azt kész, szerintem felesleges. Nekem nem jön be.
Tárgyak? Annyira sok új tárgy nincs szerintem. Oder was?

Þór vígi þessi rúnar

Mike
az is tecc, hogy sokkal többfélét lehet egymással csinálni
avmi rávenni is jó dolog
a mobiltelefon, mert nonszensz az, hogy a mai világban van egy vonal, aztán csá
nagyon ást nem tettek bele, de ezek jóak
ja és van plusz hivatás
meg a tárgyak, pl. zeneszerkók

Carlos
Neked milyen újdonságok jönnek be leginkább (university-ben)?

Þór vígi þessi rúnar

Mike
a registry bejegyzések a Win ujratelepítése után eltûnnek ugye

ffxi
Hogyan lehet az, h a gémet másik drive-ra telepítem és XP telepítése után is újra kell telpítenem a gémet? Érdekes módon, h csak ezt kell, többi gémem mind müxik XP instal után. Meg lehetne oldani ezt is Sims2-nél? THX

Fákjúal!

Carlos
Ehhh...nekem az egyik karim egy napos volt kajás lett, fõzés skill nyema, tûzjelzõre nem volt pénz, kigyulladt, jött a kaszás... 😊

Þór vígi þessi rúnar

jaja. azaz <#vigyor1>
bár valameik karakterem is volt már 80 éves körül amikor nekiállt szereli a hifit és megb***ta az áram. Annyi volt... that's life..
Carlos
#13868 ???

Þór vígi þessi rúnar

itt olvastam. eltûnt de közbe volt másik nyista... vicces volt...
Carlos
Hááát...
Arra a mobilos bugra gondolsz amibe énis beleszaladtam frankón?

Þór vígi þessi rúnar

A mobilos bug :-D... eleve több a flört opció, meg maga az egyetem is új hely új videókkal... iesmi...
Carlos
Plö?
Neked mi jön be leginkább?

Þór vígi þessi rúnar

Mainnak akarok gyereket aki majd megy egyetemre. Meg utána, meg utána... pár generációt...de azért jók az új cuccok...
Carlos
Ha egy main karira gyúrsz, akkor felesleges, mert ha van diplomád, akkor könnyebb az élet, bár sok elõnyt nem nyújt szerintem.
Bár jól néz ki a falon, meg pár új interakció ilyesmik.
Amúgy szerintem nem olyan nagy durr az egyetem, mint mondjuk a Sims 1 bármelyik kiegje.

Þór vígi þessi rúnar

Hát igen. Meg pár szó egymás utá egybe, meg ienek... de még sehol sem tartok. Igaz nem is akarok amíg nincs meg az EGYETEM!!!
Carlos
Leesett, bár késõn...<#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ejh. Ez a magyar DVD-s fordítás???
Bár selytem hogy készült, csináltam énis pár ilyet már... 😊
De azért egy EA magyarországtól komolyabb lokalizációt várna az ember.

Þór vígi þessi rúnar