Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem kissé túl lett spirázva a dolog, talán mindkét oldalról, ha ugyan van legalább két oldal az ügyben. Úgy érzem, Gólya, kicsit túlfogalmazva tetted fel a kérdést, amelynek költõi voltát egyébként én magam azonnal feledeztem. Szerintem a játékot játszva valamennyiünkben számtalan hasonló kérdés felvetõdött már. Amit az iróniáról írtam válasz gyanánt, nem lehurrogásnak szántam, csupán egy nézõpontot közöltem benne, amely szerintem helyes és ráadásul sok mindenre magyarázatot ad. Én sem értek egyet azzal a - szerintem amúgy rosszul megfogalmazott - állításoddal, hogy az emberek ebbõl a játékból tanulnak vagy tanulnának valamit is. A Sims 2-bõl süt a sztereotípia, és aki kicsit is játszik vele, elõbb-utóbb felfedezi, hogy a játékban minden valahogy furcsán, szokatlanul és valótlanul mûködik. Ez pedig a (jaj de szépet fogok mondani) diszkrét szimulációs tér miatt van. Az, aki képes hinni a Sims 2-nek, klinikai eset, jobbulást kívánunk neki; az efféle egyéneket nem kell a játékosok többségével egy kalap alá vonni.
Volt már a Sims rendszerével, filozófiájával kapcsolatban (mert van neki) sok-sok vita, dõre és kevésbé dõre egyaránt. Szerintem az általad indított polémiát ezennel lezártnak tekinthetjük, máskülönben tényleg lesz itt harctéri hangulat, elnézve az átlag mentalitást, amit manapság néha magam sem értek, de, persze, meleg van, és hát amúgy én is türelmetlen vagyok, csak most jól leplezem 😊)

Tulajdonképpen egyszerû költõi kérdésnek szántam. Nem gondoltam, hogy ezzel ennyire beletaposok egyszerû emberek finom lelkébe.Tisztelettel megkövetek mindenkit, aki sértve érezte magát!
Egyébként nem vártam, hogy feltétlenül tudja a választ bárki, sõt azt sem vártam, hogy velem együtt helyeseljetek.Igazából nem "fikáztam" senkit /már ha jól értelemeztem a szó jelentését/, sõt "beszólni" sem állt szándékomban senkinek.
Mindenesetre vettem annyi fáradságot, hogy végignézzek több, mint 150 oldalnyi hozzászólást, s meglepve tapasztaltam, hogy egyszerû kérdésekre /amik nem feltétlen ostobaságból, inkább tapasztalatlanságból adódtak/ miféle válaszok, hozzászólások érkeztek. Ezek után én anyázok? Nagyon be tudtok szólni ! Gondosan visszaolvasva a hozzászólásokat, Ti is tapasztalhatjátok a nem éppen úri modort.

Tulajdonképpen egyszerû költõi kérdésnek szántam. Nem gondoltam, hogy ezzel ennyire beletaposok egyszerû emberek finom lelkébe.Tisztelettel megkövetek mindenkit, aki sértve érezte magát!
Egyébként nem vártam, hogy feltétlenül tudja a választ bárki, sõt azt sem vártam, hogy velem együtt helyeseljetek.Igazából nem "fikáztam" senkit /már ha jól értelemeztem a szó jelentését/, sõt "beszólni" sem állt szándékomban senkinek.
Mindenesetre vettem annyi fáradságot, hogy végignézzek több, mint 150 oldalnyi hozzászólást, s meglepve tapasztaltam, hogy egyszerû kérdésekre /amik nem feltétlen ostobaságból, inkább tapasztalatlanságból adódtak/ miféle válaszok, hozzászólások érkeztek. Ezek után én anyázok? Nagyon be tudtok szólni ! Gondosan visszaolvasva a hozzászólásokat, Ti is tapasztalhatjátok a nem éppen úri modort.

Mike
és úgy érdekelne, miféle "harctéri idegbaj"-nak voltál szemtanuja?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
" szerintetek miféle ember az, aki úgy programoz egy simet, hogy amikor tanítja a gyereket, semmi örömérzete nincs?!"

ez lett volna az a kérdés?
szerinted ki tudott volna erre válaszolni az itt jelenlévõk közül?
vagy netán elvártad volna, hogy veled helyeselve méltassuk a programozók ostobaságát, hogy ezt az oly fontos tényezõt kihagyták a játékból?

és miután nem voltunk partnerek a fejlesztõk fikázásában, most nekünk szólsz be?

Pl. most azt tanultam, hogy nem kell ennyire "okoskodónak" lenni. Bár csak egy egyszerû kérdést tettem fel, amilyet már sokan mások is elõttem. Sõt úgy vettem észre - olvasva a korábbi kérdéseket -, hogy némelyeket kifejezetten a harctéri idegbaj fog el, ha valami nem stimmel.Részemrõl a témát befejeztem.

Mike
persze

Tényleg van magyar University?

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Rash87
Érdemes megvenni EREDETI-ben a játékot?

Glory, Glory Man. United!

Mike at home
az elet mely dolgait lehet a sims-bol megtanulni?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
cd emulalas?

faq olvasgatasa

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

És hogy oldottad meg?

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Melyikrõl?Magyarról?Vagy ez a multilangauge verza?

Rash87
Zegner:
Honnan lehet leszedni magyarul???

Megoldottam a problémát. 1szrûen felraktam a magyarítást a játékhoz(de ez kész röhely) 1ébként a játékot torrentrõl szedtem le.
Rash87
Kérlek valaki mondjon már egy olyan oldalt,ahol le lehet tölteni a SIMS 2 full magyarosítását?!?!
Pls valaki!
<#szomoru1><#dumcsi><#help><#help>

És, Gólya, azt nem vetted észre, hogy a játék majd' minden aspektusában erõsen ironikus? <#awink>

Tudom, hogy "csak" játék,de mivel nemcsak nagykorúak játszanak, s az élet dolgait az emberkék elsõdlegesen a játékon keresztül tanulják...
S azzal együtt, hogy "csak" játék, engem kicsit zavar. Talán mert én játszani is úgy szeretek, ha "van benne valami"?

Rash87
Gólya:

Mondták már neked hogy ez csupán egy játék???<#hehe>

Üdv mindenkinek! Nem akarok okoskodni, de... szerintetek miféle ember az, aki úgy programoz egy simet, hogy amikor tanítja a gyereket, semmi örömérzete nincs?! Saját tapasztalatból tudom /háromszorosan/, hogy a gyereknevelés nem csak idegbajjal jár.

Rash87
Most keztem volna el játszani a játékkal,erre ez az ablak jön be indításkor:

Mi lehet a gond?

Netrõl van a magyar Univ,v. bolti klónozva?

Passz,sajna nekem nincs magyar Univ.-em.Próbáld angolul felrakni az Egyetemet,ahogy alább le van írva,hátha összejön.

Lenne egy kérdésem. Megvan magyarul a Sims2 meg az Uni is(nem eredeti). felrakom a sims2-t megy. rárakom az uni.t megy DE NEM MAGYAR pedig a telepítésnél magyart választottam. Remélem ez nem egy hülye kérdés és kapok rá választ
Mike at home
jo
aki megkerdi ujra, annak a hsz-e megy a kukaba

mod

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Tudod te,meddig görcsöltem,mire rájöttem,hogyan lehet ezt megcsinálni?Akkor hoztam össze ezt a régiókód írkálósdit.😊De az angol warezra(4 cd) rápakolod a magyarítást(fõleg az .exe verziók és a 1.0.0 1005 file a lényeg,az eredetiben ugyanis 1.0.0 932 van(asszem),nameg az en_us régiókód már nem is akar patchelni,hanem kéri vissza az 1.cd-t és finish.Fent van az alap elindul az univ és mielõtt beteszed a 2.-es cédét gyorsan regedit.😊Ha az univ telepítése elõtt írod át a régiókódot angol fog maradni,hiába kap magyar .exe-t és regfilet.

UTOLJÁRA ÍRTAM LE!ILYET SENKI NE KÉRDEZZEN TÖBBSZÖR!

Hát igen..magyarosítás nem is jó,hanem csak a hivatalos magyar fileok.Valóban,ha angol,és cédés a sims2 akkor simán rámegy az University és utána magyarítható.De a magyar alappal és a multis Univval egész más a helyzet.Megsúgom az uni.reg bárhonnan mûködik,csak a kódjai legyenek jók.

Lacus83
felrakod az angol Sims2-t,
nem rakod rá a magyarosítást!
felrakod az University-t(ha nem raktad fel a magyarosítást menni fog a telepítés)
most másold be az alapjátékba a magyarosítást, és az universitybe is.

az uni.reg csak akkor mûködik ha az alpértelmezett helyre(c:\program...) rakod a gamet, különben át kell írni az eléréseket a registryben.

Mike
ha valahova sikeresen elbackuptoltad (kimásoltad vhová) akkor megmaradt...

Devids Pro
FAQ frissítve! Megfelel?
Ilyenkor az van,hogy ha frissíteni akarja,akkor nincsenek fent a magyar fileok.
Mert ha fent lennének akkor nem akarná,hanem kiírná,hogy frissítve és kész.De fel is updatelheted,nem árt.Ha ebbõl sem érted,sajnálom.Ennyi,többet nem válaszolok neked.

igen? de ha átírom a régiókódot arra amit mondtál akkor meg frissíteni akarja. na?

How much can you take,before you snap?

Devids Pro
Jó majd holnap beteszem 😊
dtk1985
Vaaa tönkrevágtam egy sims reinstallal a mentéseimet <#falbav>, most olvasom hogy ha ujbol felinstallalom a játékot akkor felülirja a dokumentumokban a mentéseket. Nem lehet valahogy visszahozni?

http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985

Duddits
<#eljen>

Ez azért hülyeség (nem a hír igazságát vitatom, hanem Mr. F. állítását), mert egy program modifikációs lehetõsége nem bûn. Az EA pedig kijelenti, hogy a modifikációkért nem vállal felelõsséget. Azt, hogy a kedves felhasználó miként használja fel, nem róhatják fel az EA-nak, és ezért bevonni egy terméket nem lehet. Azért, mert valaki a Tefal gõzölõ vasalójával kiirtotta a szomszédait, még nem kell beperelni a Tefalt, hogy potenciális gyilkolászó eszközt forgalmaz, és persze a gyártását sem lehet megszüntetni. Ugyanakkor ezzel az erõvel, ha valaki ügyes dizájner illetve programozó, a Trainz Railroad Simulatorban is csinálhat hardcore szexvonatot - akkor most tiltsuk be azt is?

Egyébként itt egy érdekes cikk a témában:
http://index.hu/velemeny/jegyzet/olgt050725

Olaszul van egyébként.

Ne haragudj,de mégiscsak láma kell,hogy legyél.Ezt akkor írja ki,ha nem stimmel a régiókód.Magyarul,nem találja a sims2-õt,installáld újra fel.

Mike
gondolom Mr. Fõfasz a gyilkolászást nem akarja betíltani
perverz vén fasz lehet, ha neki a sims-ekrõl is csak a szex ugrik be
gondolom az emberi test létvénya is mérhetetlen felháborodást okoz neki és pl. a nudistákat is betíltatja, ahol, ellentétben a sims-szel mindenkinek látszik mindene

Erre én is reagáltam,de mostanáig bedöglött a cselló,és mégegyszer juszt se írom be!De a lényege az volt,hogy miszter tomzon menjen a bánatba.Ha -netalántán,amit abszolúte nem hiszek- perre kerülne a sor,az EA ügyvédei megennék desszertnek.Majdnem annyi van nekik mint Billéknek.

Duddits
Nézzetek át a Játékmagyarítás topikba, IMYke adott egy másik cikket.

Duddits
Jaja!

Sipocz
Helló Népek!
Mizujs?
Ahogy mondod! Ép most olvastam egy remek hangu szerkesztõi véleményt ezekrõl a prüdségekrõl az Index-en. A lényege hogy a tömegmészárlás, terrorizálás az mehet mindenkinek korhatár nélkül (sõt mintha a média erre lenne leginkább kihegyezve), de az ÉLET egyik alapvetése a két egyenrangu fél között kölcsönös megegyezéssel létrejövõ szexuális kapcsolat, na ez elítélendõ.
(az eféle májereknek szvsz. az apjuk........ minimum 5*😊))

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Na nyomozgattam egy kicsit.Háromféle patch létezik jelenleg a Sims 2-hõz.
1.)1.0.0.971 CD DVD
2.)1.0.0.994 CD DVD
3.)1.0.0.999 csak DVD és ezt akarod te mindig a hivatalos oldalról leszedni.😊
Még van egy lehetõség:vagy innen leszeded valamelyik neked tetszõt patch vagy az University 1 cédén lévõ TSBin/TS2UPD.exe filet elíndítod a Sims 2 telepítése után.De azt még mindig nem értem,ha a magyarítás össze file-ját bemásoltad+ a regkulcsot,akkor miért nem megy.Mert akkor értelemszerûen magasabb verziójú lesz mint az Univ. peccse,ergo nem is kezd patchelni,hanem visszakéri az 1.cd-t.

arra kattintottam én is, de érdekes hogy amikor már lejött akkor dvd-s verziót kér.

nekem még mindig nem sikerült rárakni a univet, pedig nem vagyok láma.

Duddits
The Sims 2= sex? - (pc) captainm - 2005.07.25. 09:01

Alig ért véget a Grand Theft Auto San Andreas ellen indított hadjárat, ami az ominózus Hot Coffee mod miatt robbant ki, az ügyben eljárt Jack Thompson máris új prédát talált magának a The Sims 2 képében. Az emberke ugyanis azt találta ki, hogy a moddolásoknak és a cheat kódoknak hála teljesen le lehet vetkõztetni a simeket és pucér valójukban lehet õket irányítani, mindezt a pedofilok nagy örömére. Egyelõre még nem került bíróságra az ügy, mindenesetre Mr Thompson küldött egy levelet az EA egyik emberének, amiben azt követeli, hogy tiltsák be a moddolásokat a játékhoz, ne támogasság tovább a kiegészítések elkészítését, no meg hasonló finomságokat "tanácsol" nekik. Az EA egyelõre nevetségesnek tartja a vádakat, azért valljuk be, nem kereshetett a GTA-s perrel olyan keveset ez a Mr Thompson, ha már egy ilyen játékot is képes betámadni!

Playware

Én inkább ezt a köcsög Tompsont állítanám le!

ffxi
De, hogy írjam át ezt a regis-t, ha win újratelepítésnél már nincs is? Vagy csak reinstall? Én olyat nem csinálok, hanem a jó öreg format c-vel!

Fákjúal!

Mike
rkjuk

Devids, rakd be légyszi

Mike
aha 😄DDDDDDDDDDDDDd