32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#17713 linket! -
GiGa master #17712 hy all.Lenne eg kérdésem a tárgyak finom mozgatásátra van valami megoldás???mert nem nagyon értek hozzá még és segítség kéne!!!plz help -
Gólya #17711 na, megvan, amit említettem: The Marauder a tisztes neve, tavaly nov.12-én rakták fel, ha ráérsz nézd meg -
Gólya #17710 ma reggel, míg a család aludt, a Spektrumon láttam egy műsor részletét - jachtokról volt szó - és megindult az agyam
persze, korántsem tökéletes, csak amatőr utánzat, de még nem pakoltunk vissza minden cuccot, amit korábban letöltöttünk - mert ugye akkor lenne ferde tető üvegből meg hasonló nyalánkságok
ja, igen, meg egyszer az Mts2-őn láttam egy képet, egy űrrepülő-szerűségről, sajna a nevére már nem emlékszem - na az valami eszméletlen! -
Dexantreal #17709 ...hogy tudsz ilyet?..nekem olyan kis szarok vannak..majd egyszer csinálok print szkrínt az egyikről. -
Gólya #17708
-
Dexantreal #17707 na igen,arról beszéltem én is.....legalábbis asszem -
#17706 FAQ-ból használd a mini image-t -
Dexantreal #17705 szedd le a gamecopywordről az egyik no cd szart..már nem emlékszem,h miaz és mountold be,úgy mennie kéne...Mike,ha it vagy akkor help...nemtom pontosan a nevét annak a szarnak,de nekem is cd-re volt írva a Sims 2,felmásztam gamecopywordre és ott lekaptam vmi izét, be mountoltam és ment....de ez így elég homályos válasz lenne neki. -
PETRA09 #17704 Sziasztok!Egy kis segítségre lenne szükségem.Írott cd-n van meg a sims2,felinstalláltam,de amikor el szeretném indítani a játékot,azt írja ki,hogy "Please insert the correct cd-rom."Van vmi ötletetek,hogy indulna el?Előre is köszi! -
Gólya #17703 egy szépséghibája van a dolognak: az említett úr ezt a Bubi nevű kutyájának mondta -
#17702 natttyon jok a dumak a galeriadban -
#17701 Lapozgattam az oldalakat es igy talaltam meg, majd a szokasos modon valaszoltam :) -
#17700 Koszi! :) -
Atreides #17699 A legujabb hivatalos Ofb patch? Az mukodik a magyarral is termeszetesen.
Te amugy hogy valaszoltal Zizi4 uzenetere? Mert nekem a #17449-17607 tartomany hianyzik a forumrol!? -
#17698 Az új patch ugyanúgy jó a magyar változathoz is.
Már minden kiegészítőben, patchban, stb alapból benne van a magyar
nyelv támogatása. -
#17697 Szia! Ez a patch a magyarul telepitett Ofb-vel is mukodik? -
Atreides #17696 Hali. Meg lehet vhogy valtoztatni egy sim csillagjegyet? -
Gary #17695 Pár kép az életkor megváltoztatatásáról, ahogyan már korábban említettem.
Tinit gyártottam nagyapóból, majd újra nagyapót... ezután folyton sírt, hogy kihagyta az egyetemet. Nosza, legyél gyerek, nehogy má' az általános is kimaradjon... :) Az lett! Jöttek a szomszédok, meg a dolog hátulütője: az iskolában 1-esre teljesített (a tizenéves is, csak azt gyorsan, újra megöregítettem), ezért a gyámügy adoptálta... Maradt utána egy üres telek. -
#17694 aha, én ezt inkább a hardver ész fejlécéből vettem
ezek szerint Borg meg onnan -
rage at work #17693 Tegyétek bele a FAQ-ba, hogy a pár napja kijött nocd crack NEM működik együtt az új patch-csel, mielőtt páran megkérdezik... -
Gólya #17692 az említett úriembernek volt anno egy hasonló mondása: "ül, fekszik, kulturáltan szórakozik"
engem legalábbis kísértetiesen emlékeztetett a "patch letölt...." -
#17691 why? -
Gólya #17690 kedveled a Fábryt? -
#17689 Ja: és ha jól tudom, akkor lehet azt is, hogy nem csak egy emberke mehet egyszerre, hanem mehet vele másik sim is.
Mellesleg, látszik hogy még marha korán van... lemaradt a lényeg a gyerekes családos résznél: szóval lehet, hogy azért jelent meg, hogy keressen magának új helyet, mert már curvára elege volt a kölykökből, meg hogy állandóan csak főzni, suvickolni kellett , és el akart menekülni? Ezt tán vegyük költői kérdésnek, de azért kiváncsi lennék, hogy minden esetben ott van-e (az újságban, vagy sz.gépen) ez a "Find own place" opció. Szerintem igen.
-
#17688 De én nem vagyok nagy simsmester, csak mostanában újra játszogatok vele..., szóval ezt vedd úgy, hogy "én csak segíteni szeretnék", aztán ha nem jön be, akkor sorry.
De 'azé próbáld meg.. -
#17687 Elvileg lennie kéne olyan menüpontnak például az újságban, számítógépen, hogy "Find own place", nem?
De lehet, hogy ez csak bizonyos esetekben van így. (?)
Mondjuk én sem értem, mert van egy családom, ahol van két gyerek, meg ugye a szülők, akik már öregek. No, hát a nőnél már a gyerekek kamaszkorában megjelent ez az opció...
Nézd meg, hátha... -
Atreides #17686 Hogy tudom most az osszekoltoztetett simeket szetvalogatni? Ures hazba kene atmenni 2nek, de ott nincs aki athivja oket, kikoltozteni meg csak egyben lehet. Vajh mitevo legyek? -
Atreides #17685 Patch utan megprobaltam ujra elohozni az eltunt hazamat az itt leirt modszer szerint, sikertelenul :(
Viszont egy masik tipp bevalt. Sikerult vegre athivni es bekoltoztetni az eltunt simeket (eddig sose akartak atjonni), igy a lenyeg megvan. Hazat meg majd ujjaepitjuk allami tamogatasbol ;)
-
#17684 -
Dexantreal #17683 ..csak picit nehéz,de igyekszem. -
#17682 még hozzáírom:
Megtanul angolul
:))))) -
#17681 bár nem, jó ez így ahogy van -
Dexantreal #17680 -
#17679 nem kérdezi meg, honnét tudná a programot letölteni
A mentésekről mindig másolatot készít
Mielőtt bármit kérdez, használja a lap alján lévő keresőt,
vagy elolvassa a Leggyakrabban előforduló kérdéseket!
Patch letölt, feltesz, nincs pardon, nem nyafog! -
#17678 fű átírom a felső szöveget -
#17677 nem
-
joe1980 #17676 Csövi mindenkinek.Azt szeretném megkérdezni,hogy az Éjszakák kiegészitöhöz muszály felraki az Egyetemet is? vagy nem. -
#17675 Nekem nem megy a fat/slim sem... Csak az alap van fent a gépemen.
Várom a képeket! -
Gary #17674 Hmm...
Az igaz, hogy eddig én sem néztem ezt a Sim Modding menüpontot, de lehet, hogy azért, mert nem is volt benne. Viszont a Fat/Slim dolog, az ment Az Üzlet előtt is. Nekem úgy rémlik, hogy egyből látható hatása volt.
Nah, majd holnapra lövök pár képet erről a kusza cheatmenü-rendszerről.