Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Volt már a Sims rendszerével, filozófiájával kapcsolatban (mert van neki) sok-sok vita, dõre és kevésbé dõre egyaránt. Szerintem az általad indított polémiát ezennel lezártnak tekinthetjük, máskülönben tényleg lesz itt harctéri hangulat, elnézve az átlag mentalitást, amit manapság néha magam sem értek, de, persze, meleg van, és hát amúgy én is türelmetlen vagyok, csak most jól leplezem 😊)
Egyébként nem vártam, hogy feltétlenül tudja a választ bárki, sõt azt sem vártam, hogy velem együtt helyeseljetek.Igazából nem "fikáztam" senkit /már ha jól értelemeztem a szó jelentését/, sõt "beszólni" sem állt szándékomban senkinek.
Mindenesetre vettem annyi fáradságot, hogy végignézzek több, mint 150 oldalnyi hozzászólást, s meglepve tapasztaltam, hogy egyszerû kérdésekre /amik nem feltétlen ostobaságból, inkább tapasztalatlanságból adódtak/ miféle válaszok, hozzászólások érkeztek. Ezek után én anyázok? Nagyon be tudtok szólni ! Gondosan visszaolvasva a hozzászólásokat, Ti is tapasztalhatjátok a nem éppen úri modort.
Egyébként nem vártam, hogy feltétlenül tudja a választ bárki, sõt azt sem vártam, hogy velem együtt helyeseljetek.Igazából nem "fikáztam" senkit /már ha jól értelemeztem a szó jelentését/, sõt "beszólni" sem állt szándékomban senkinek.
Mindenesetre vettem annyi fáradságot, hogy végignézzek több, mint 150 oldalnyi hozzászólást, s meglepve tapasztaltam, hogy egyszerû kérdésekre /amik nem feltétlen ostobaságból, inkább tapasztalatlanságból adódtak/ miféle válaszok, hozzászólások érkeztek. Ezek után én anyázok? Nagyon be tudtok szólni ! Gondosan visszaolvasva a hozzászólásokat, Ti is tapasztalhatjátok a nem éppen úri modort.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
ez lett volna az a kérdés?
szerinted ki tudott volna erre válaszolni az itt jelenlévõk közül?
vagy netán elvártad volna, hogy veled helyeselve méltassuk a programozók ostobaságát, hogy ezt az oly fontos tényezõt kihagyták a játékból?
és miután nem voltunk partnerek a fejlesztõk fikázásában, most nekünk szólsz be?
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
faq olvasgatasa
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Pls valaki!
<#szomoru1>#szomoru1><#dumcsi>#dumcsi><#help>#help><#help>#help>
Glory, Glory Man. United!
S azzal együtt, hogy "csak" játék, engem kicsit zavar. Talán mert én játszani is úgy szeretek, ha "van benne valami"?
Mi lehet a gond?
Glory, Glory Man. United!
aki megkerdi ujra, annak a hsz-e megy a kukaba
mod
UTOLJÁRA ÍRTAM LE!ILYET SENKI NE KÉRDEZZEN TÖBBSZÖR!
nem rakod rá a magyarosítást!
felrakod az University-t(ha nem raktad fel a magyarosítást menni fog a telepítés)
most másold be az alapjátékba a magyarosítást, és az universitybe is.
az uni.reg csak akkor mûködik ha az alpértelmezett helyre(c:\program...) rakod a gamet, különben át kell írni az eléréseket a registryben.
Mert ha fent lennének akkor nem akarná,hanem kiírná,hogy frissítve és kész.De fel is updatelheted,nem árt.Ha ebbõl sem érted,sajnálom.Ennyi,többet nem válaszolok neked.
How much can you take,before you snap?
http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985
Egyébként itt egy érdekes cikk a témában:
http://index.hu/velemeny/jegyzet/olgt050725
perverz vén fasz lehet, ha neki a sims-ekrõl is csak a szex ugrik be
gondolom az emberi test létvénya is mérhetetlen felháborodást okoz neki és pl. a nudistákat is betíltatja, ahol, ellentétben a sims-szel mindenkinek látszik mindene
Mizujs?
Ahogy mondod! Ép most olvastam egy remek hangu szerkesztõi véleményt ezekrõl a prüdségekrõl az Index-en. A lényege hogy a tömegmészárlás, terrorizálás az mehet mindenkinek korhatár nélkül (sõt mintha a média erre lenne leginkább kihegyezve), de az ÉLET egyik alapvetése a két egyenrangu fél között kölcsönös megegyezéssel létrejövõ szexuális kapcsolat, na ez elítélendõ.
(az eféle májereknek szvsz. az apjuk........ minimum 5*😊))
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
1.)1.0.0.971 CD DVD
2.)1.0.0.994 CD DVD
3.)1.0.0.999 csak DVD és ezt akarod te mindig a hivatalos oldalról leszedni.😊
Még van egy lehetõség:vagy innen leszeded valamelyik neked tetszõt patch vagy az University 1 cédén lévõ TSBin/TS2UPD.exe filet elíndítod a Sims 2 telepítése után.De azt még mindig nem értem,ha a magyarítás össze file-ját bemásoltad+ a regkulcsot,akkor miért nem megy.Mert akkor értelemszerûen magasabb verziójú lesz mint az Univ. peccse,ergo nem is kezd patchelni,hanem visszakéri az 1.cd-t.
nekem még mindig nem sikerült rárakni a univet, pedig nem vagyok láma.
How much can you take,before you snap?
Alig ért véget a Grand Theft Auto San Andreas ellen indított hadjárat, ami az ominózus Hot Coffee mod miatt robbant ki, az ügyben eljárt Jack Thompson máris új prédát talált magának a The Sims 2 képében. Az emberke ugyanis azt találta ki, hogy a moddolásoknak és a cheat kódoknak hála teljesen le lehet vetkõztetni a simeket és pucér valójukban lehet õket irányítani, mindezt a pedofilok nagy örömére. Egyelõre még nem került bíróságra az ügy, mindenesetre Mr Thompson küldött egy levelet az EA egyik emberének, amiben azt követeli, hogy tiltsák be a moddolásokat a játékhoz, ne támogasság tovább a kiegészítések elkészítését, no meg hasonló finomságokat "tanácsol" nekik. Az EA egyelõre nevetségesnek tartja a vádakat, azért valljuk be, nem kereshetett a GTA-s perrel olyan keveset ez a Mr Thompson, ha már egy ilyen játékot is képes betámadni!
Playware
Én inkább ezt a köcsög Tompsont állítanám le!
Fákjúal!