32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Gólya #17753 kösz -
#17752 nagyon jól néz ki -
#17751 "Menedzser proginak nem elég bonyolult, életszimulátornak túl összetett. Sokadik kiegészítőnek meg kifejezetten irritáló."
csonti
Gamestar 2006/3
nemértem miért, de mindig rühelltem ezt a fikagépet -
#17750 Köszi a képeket, jók... De nekem akkor sincs ez a Sim Modding lehetőség sajnos. Ehhez tuti kell valamelyik kieg... :(
De mindegy, kezdtem új projekteket, már annyira nem fontos.., csak jó lett volna visszapörgetni az időt. :) -
Gólya #17749 nem feltétlenül
lehet kevesebb is
vagy egy masszív kis család, néhány tucat gyerekkel, aztán mindjárt megtanul az ember türelmes lenni (ha egyébként ez alapból nincs meg)
mert azért mégse lehet az első nyafogásra falhoz vágni őket, nem?
na, mentem, majd estére visszanézek, addig nehogy legyilkolásszátok itt egymást
annyit nem ér az egész -
#17748 az offolást se nagyon szeretem, a káromkodás meg káromkodás, itt nem kérünk belőle, szal tartózkodjál ettől
téma lezárva, ez senkit nem érdekel
-
Dexantreal #17747 te full modi vagy,vagy csak itt a topikban?1ébként hányszor írjam le?nem OLYAN káromkodás volt,szal nem kell komolyan venni...hanem izé...mind1,ezt nem lehet elmagyarázni...
Gólya:neked meg kösz a fordítást...megyek hamarosan megsasolni a tetőket és akkor építek egy vagány házat -
#17746 mennyi, 60? -
Gólya #17745 egyébként tényleg jó lenne, ha "eredeti" megoldás lenne a forgatásokra, mert szerintem helykihasználás szempontjából jól jönne
meg amit már korábban említettem, hogy pl. ferde falat tudok húzni, de dekorálni nem lehet
szóval erre is jó lenne valami megoldás, de igazán a Maxisnak örülnék, mert néha a többivel gond van -
Gólya #17744 más is elnézett már dolgokat, szerintem nem feltétlenül kell leharapni a másik fejét
majd ha idősebb leszel, talán neked is több türelmed lesz -
Gólya #17743 azért mondtam, hogy nálam is csak olvasni tudnak, de az szuper, mikor kikászálódnak
bár, ha egyedül van, semmi gond nincs -
#17742 figy benne van
ha valaki nem képes megtalálni a tetőket, annak részvétem, annak a sims2 túl bonyolult -
Gólya #17741 egyébként én nyugodt vagyok, csak mint látod, másnak is szemet szúrt
bár..... -
#17740 aha, nálam pl. nem tudtak sakkozni
na mondom ez a fjúcsör nincs benne a sims2-ben talán majd a 3-ban -
Gólya #17739 építési mód-tetők-tető típus-domború tető
nekem meg angol az anyanyelve, meg gondolom többeknek is, azért írtam az eredeti szöveget -
Gólya #17738 egyedül az ilyet tudják használni, ha pl. étkezőasztalt tettem le, hozzá a székeket, na az valami csúcs volt
de itt is, ha már ketten ülnek a kanapén és az egyik feláll, akkor előbb csendben átkúszik a másikra-, ölébe, mittudomén, s utána tápászkodik fel
szóval, valami élmény -
#17737 pech :)
úgy látom mégis -
#17736 itt így nem beszélünk!
mod -
#17735 nálad képesek a 45fokos cuccokat használni? nálam leülni sem tudnak bele normálisan :( -
Dexantreal #17734 yolvan,nyugi...sztem1ik modi se köt ezért belém,mivel ez amolyan csodálkozós, hitetlenkedős káromkodás volt...mellesleg amiket írtál ott angolul...yo, a roof az tető..de nekem magyarul van az OfB...na de most el és majd du-tán jelentkezem ismét..télleg kíváncsi vagyok már,h valóban van-e..bár ezek után asszem,h igen. -
Gólya #17733 egyébként ne beszélj így, mert megint nem látunk fél évig -
Gólya #17732 build mode - roofing - roof types - domed roof
alsó sor balról a harmadik
egyébként ha szétnézel az üzleti negyedben, ott is láthatsz hasonló tetőt valamelyik épületen
és nemcsak ilyen van, hanem csúcsos is, nyolcszögletű
azért, ha nem találod, szólj, bár nem hiszem, hogy külön nekem prezentálta volna a Maxis -
Dexantreal #17731 meglesz..de délután. Kíváncsi vagyok,h tényleg ott van-e... -
Gólya #17730 nézz csak szét a tetők között! -
Dexantreal #17729 what the fuck??!!!....benne van az OfB-be?? na ne bazz! Gólya...jópár házikót építettem, igaz egyetlen letöltött cucc sincs semelyik Sims-be,de gömb alakú tetőt a bizniszbe egyáltalán nem láttam...szal bővebben,vagy pedig......merhogy benne lenne alapban az OfB-be......szal bővebb infot pls... -
Gólya #17728 nem kell letölteni, csak az OFB-t kell felraknod -
#17727 faq... -
#17726 Császtok neharagudjatok hogy ilyet kédezek ami már biztos volt légyszi áuljátok el hogy mit kell csinálnom ahoz hogy tudjak házat építeni légyszíves segítsetek?!! -
#17725 tök jó ez a gömb alakú tető, nemtudod honnan lehetne letölteni? -
Gólya #17724
-
Gólya #17723 na, megint idejutottam (mármint géphez)
tárgyak eredete:
továbbra sem tudom, mi honnan, de a kedvenc helyeim:
a simfeelingen két linkgyűjtemény (The Sims2 Startpage és a The Well Community)
4 Ever Simfantasy, TSR, MTS2, Reflexsims, a nagy kedvenc pedig a simcenter.simtimes.de
ezeken belül pedig rengeteg hivatkozás a gyűjteményekben, hogy mi honnan, sőt az MTS2-őnél a feltöltőknél is érdemes szétnézni
a simmetrián pedig rengeteg tutorial (boltív, ház a fa tetején, akvárium és nagyon sok érdekesség ezeken kívül)
továbbá a simmetrián rengeteg segítség feltöltéshez, letöltéshez, stb.
csak szép nyugisan végig kell nézegetni
ja, a simfeelingre és a simmetriára is érdemes bejelentkezni - a simfeelingen, ha bejelentkeztek, még több linket kaptok
kellemes kutatást mindenkinek -
feketeobeliszk #17722 Köszi! -
#17721 Ami letölthető az tartalmazza a magyar nyelvet is. -
Gólya #17720 mindenkinek, aki tegnap óta kérdezett!
az is kész csoda, hogy ez a pár kép itt van - kezdek nem ismerni magamra
totál műszaki analfabéta vagyok, sajna semmiféle install-hoz, feltöltéshez meg ilyesmikhez halványlila gőzöm, úgyhogy bocsi, de ilyenekben nem tudok segíteni
a tárgyak eredetéről nincs listám, de ha átnéztek a simfeelingre, rengeteg linket találtok, azokon belül meg még "rengetegebbet", tehát lehet bóklászni, eltölteni az időt
van úgy is tárgyunk, hogy vmelyik letöltött házzal jött, tehát azt még úgy sem tudom, honnan van, hacsak véletlenül a megnevezésnél nincs vmilyen utalás (pl. a vallsim csinál ilyet)
a tárgyak elforgatására is van kód - ha jól emlékszem, anno a snootysims-en volt egy angol nyelvű gyűjtemény, de a simmetrián is van nagyon sok minden
(nem akarom őket reklámozni, de 50-60 %-ban onnan élek)
érdemes őket meglátogatni
tehát mégegyszer elnézést, hogy nem tudok segíteni, s azért írtam ide, nem külön mindenkinek, mert ha még vki ezután kérdezne, legalább tudja hogy ilyen dolgokban nem engem kell keresni -
Gólya #17719 visszaolvas előző üzenetre!
a Martalóc az Mts2-őn van 2005.11.12-én töltötték fel (V1ND1CARE)
így már nem nehéz megkeresni -
feketeobeliszk #17718 Helló! Fent vannak a korábbi részek magyarul. Fel lehet tenni erre a Businesst angolul, vagy esetleg jelent már meg "tört" magyarul? Thx -
GiGa master #17717 nem tudod hogy a gólya házában a felülrőla 2. képen úgy a 2személyes fotelt hogy lehet olyan állásba beállítani átlóba mert nekem sehogysem emgy előre is thx -
GiGa master #17716 thx -
Atreides #17715 Pl. innen:
http://thesims2.jouwpagina.nl/ -
GiGa master #17714 honnan lehetne extra ágyakat/különböző dolgokat letölteni mert az faq elég sovány:D