32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• cseri001
    Nekem már volt ilyen... Az egyik szülőt kifejezetten utálta, aztán szerencsére hazajött a melóból a másik, és azzal elkvaterkáztak, közben a másik megfőzte a kaját, kávét, miegymást, és így 98-cal felvételt nyert a kölök. :)
  • Dexantreal
    Gólya azt én is próbáltam...fogtam a lapos tetőt és arra akartam medencét,de sajna nem engedte...ergo sztem nem lehet.Sehogyse...talán csíttel. Mellesleg még mindig nem néztem meg a gömb alakú tetőt,mert még nem szántam rá magam,h belépjek az OfB-be.
  • Gary
    Persze cheat nélkül izgalmasabb, mert lehet, hogy éppen ellenszenves lesz az igazgató, odaég a kaja, sikerül a legrosszabb témát kifogni beszélgetésnél :)
    Mindegy, legalább a kávé, az biztos!
  • Gary
    Háát igen, majd legközelebb! :)
    Egyébként ha sikerülne lerakni a kiskölköt (Sim Modding), akkor azon belül a Relationship (most néztem, hogy a példa-képeim között az meg sem jelent, mert egyedül volt a Sim a telken) opció alatt be lehet állítani, hogy a Headmaster kedvelje a családot... pár potya pont.

Konkrét eset: 5 tagú család - apa, anya, 3 utód (1 afro tini srác, 1 közös és egy UFO gyerek a fickótól. Korábban már meséltem pár dolgot róluk, ezért most nem részletezem :))
    Nos, a két egykorú iskolába ment, de rosszul teljesített, mert már a legelső napon lekésték az iskolabuszt :)
    Pár nap alatt 5+ -ra föltornázták magukat, ezután jöhetett a Headmaster. Próbaképpen ráengedtem az előbb említett cheat-et, hogy mindenkit kedveljen a családban... rögtön 60 pontról indult minden, utána körbevezettem 2-3 szobán. Kiabált, tapsikolt, majd meg sem várva a kaját, 90 pontnál lelépett. :D
  • Gólya #17789

tud-e valaki megoldást arra, hogy úszómedencét lehessen építeni mondjuk tetőre?
    vagy bárhová, csak nem a pucér földre (ez utóbbi lenne a lényeg)
  • cseri001
    Igen, de akkor épp nem jutott eszembe... :)
  • Gary
    Egen, ilyen dolgok sajnos előfordulhatnak, de ha mentesz egyet a rizikós cheat előtt, akkor - ha nem jön be a dolog - még mindig kiléphetsz mentés nélkül és folytathatod a cheat előtti állapottól a játékot.
  • cseri001
    Eszembe jutott valami... Ezzel a boolProp TestingCheat-es izével csináltam egy hülyeséget.
    Volt egy simem, be akartam tenni magánsuliba, találtam is a Shift-es machinációval egy olyan opciót, hogy "add me to private school".
    Na, mondom, akkor legalább nem kell szarozni a Headmaster-rel, uccu neki, próbáljuk ki!
    Hát nem kellett volna... Ezek után már semmiféle iskolába se járhatott. Jött a sulibusz, de nem tudott beszállni. Mivel így semmit nem tudtam vele kezdeni, vagyis nem akartam, kénytelen voltam belefullasztani a medencébe.
    Szóval lehet, hogy egyedi hiba volt, de én nem kockáztatok a jövőben..., inkább hízelgek egy sort a Headmaster-nek.
  • cseri001
    Van. Tegnap jobban megnéztem, és van. Gyártottam is rögtön pár struccpillás simet. Csak a játékban való megjelenítésükkel volt egy kis gondom, mert már régen volt dolgom ilyen technikai problémákkal, mint SimBin-be csomagolás... :)
    De végül sikerült, szóval minden oké.
    Nem értem, hogy a CAS-ből miért hagyták ki ezt a szempillacuccot... (Ez felháborító kérem!, elvégre a CAS újabb verzsön..., inkább plusz tartalommal kellene rendelkeznie, nemhogy... - na mindegy.)
    Ha jobban megvizsgálnánk a BodyShopot, lehet, hogy találnánk mást is, ami a CAS-ből "kimaradt"...
  • Atreides
    Mondja mar meg nekem vki, hogy lehet egyetemen 4.0 feletti atlagot elerni, mert ugy latszik a sorozatos 5* a zarovizsgakon nem eleg hozza?
    Es mi ertelme a feleves feladat elkeszitesenek, ha anelkul is 5*-ot kapnak a diakok? es persze az atlagnak se hasznal.
    Tegnapelott tettem fel az egyetemet, es egyenlore csak ennyi kerdesem van :)
  • Mike
    igazad van, mintha a Bodyshopban lenne ilyen
  • cseri001
    Egyszóval láma vagyok, de ezzel már eddig is tisztában voltam/voltatok.
  • cseri001
    Tudom, de amikor el akartam indítani, akkor kiírta, hogy nem oké valami (érzékelte, hogy egy újabb verzió van fent-én erre csak néztem) szóval fogtam, és újratettem a régebbit.
    Úgyhogy most fogalmam sincs, hogy mi a helyzet...
  • cseri001
    De miért nem?
    És akkor én annak idején hol csináltam struccpillát a simeknek? Nem értem.
    Hazamegyek, és jobban megnézem magamnak azt az elavult BodyShop-ot..., mert szerintem ott lehetett valahol machinálni.
    Befejeztem a pillatémát. Senkit se érdekel rajtam kívül. :|
  • Devids Pro
    Amúgy a sims2 telepíti a body shopot is :)
  • Mike
    nem
  • cseri001
    De én nem festettet akarok, hanem olyat, amit lehet nagyobbra-kisebbre állítani, meg ilyesmi. Azt is lehet???
  • Mike
    szempilla van az arcfestésnél
  • cseri001
    Hát reméllllem! Kösz, a nyugtatózást!
  • Kodlovag
    Nyugi, nekem is volt ilyen. Egyszer. Újraindítottam, ment rendesen. Fog menni neked is.
  • cseri001
    Tök más: 'Mé nem lehet a simgyártásnál a szempilla méretét változtatni? Én úgy emlékszem, hogy régebben a BodyShop-pal lehetett... Viszont tegnap megnéztem a BodyShop-ot, és ott sem találtam. (Hoppá! Meglehet, hogy az cseszte el a Sims-emet? Mer' hadovált valamit arról, hogy van fent egy újabb verzió (gondolom a CAS-re gondolt), és ajánlotta, hogy ugyan ne akarjam már telepíteni a BS-t, de én csakazértis, mert kiváncsi voltam erre a szempilla-dologra...)
    Dehát a CAS-ben nincs ilyen opció, szóval kaki...
    Pedig vannak olyan simjeim, akiknek kilométerhosszú (nemis) pillái vannak.
    Mostakkor?

Tudom ám, hogy fárasztó vagyok!
  • cseri001
    Nem, hanem játék közben írta ki, egyszer. Aztán már nem indítottam újra, mert már fél 12 volt.
    Szóval ma izgulhatok, hogy teljesen betojik-e, vagy csak egyszeri elmezavar volt-e. (?)
  • Gólya #17771
    ha én kedvelek egy játékot, más véleménye nem fog a hozzáállásomon változtatni
    tehát: egyáltalán nem érdekel, ki mit mond - ha majd személyesen nekem lesz valami problémám a szóban forgó dologgal, akkor esetleg változik a véleményem
    amíg én jól érzem magam, ha játszom, addig nem tudnak megingatni
    és nekem igenis tetszik!
    uff! szóltam (és befejeztem)
  • Mike
    látom beszéltetek róüla, akkor a téma mellőzve, nem ér ennyit ez a f****
  • Mike
    rögtön az elejém kiirja, vagy amikor egy helyszint akarsz betölteni (falu vagy lakás)
  • Mike
    olvasd el az elejét, meg a végét:

"Miért nem lehet ezt abbahagyni? Miért kell égetni a brandet azzal, hogy néhány havonta kirukkolnakegy kétes értékű kiegészítővel? Elfogyott az ötlet? Elfogyott a lendület? Mert ha így van hamarosan a folyamatosan apadó rajongótábor türelme is elfogy, és akkor már valószínüleg késő lesz váltani..."

már mekkora hazugság ez
    az egész cikk nem szól semmiről, csak általános baromságokról, ha elolvasott volna egy-két fórumot, nem csak a kézikönyvből irta a cikket (meg elindította egy órácskára) akkor talán nem írna ilyen baromságokat
    és kár veizionálnia, nem fog a Sims miatt az EA csődbe menni, nem fgo a tábor elapadni, hiába is szeretné
  • Gólya #17767
    szerintem hagyjuk az egész témát
    mint írtam, valószínűleg provokáció
    akkor meg mért szerezzünk neki örömet?
    az ilyen nem érdemli meg
  • Gólya #17766
    sajna, semmiféle műszaki, technikai dologhoz nem értek, egyszerű, mezei Sims-rajongó vagyok, játszani szeretek, meg építkezni - minden más jellegű dologgal a család többi tagját szoktam zaklatni
    nálam már az is haladás,hogy nem rohanok el a szgép elől, mondván, hogy "még megesz"
  • Gary
    Kár volt átsatírozni a képét, márcsak azért, mert akkor kb. be lehetett volna határolni, hogy hány éves. Bár, a cikk végén, azért kiderül, hogy elég fiatal lehet, hiszen ha egy játék motorja már 2 éves, akkor az gagyi.
    Egyébként leírja, hogy milyen nehéz egy üzletet beindítani, majd köpköd rá, hogy nem ötletes. Meg, hogy hamar megunja... ebben a játékban nem lehet lőni, nem folyik a vér, ráadásul az "akció" jelenetek is csak sejtetnek valamit, háát egy idő után az ő fölpörgetett életének már nem elég.
    Ja, meg tényleg folyamatosan apad a rajongótábor, folyamatosan zárnak be a témával foglalkozó web-oldalak is... :)
    Én elfogadom, hogy más a véleménye, de akkor miért nem támasztja alá konkrétumokkal?
    Hmm... lehet, hogy meg kéne fontolnia, az első mondatának az utolsó felét!
  • cseri001
    Egyetértek..., azért írtam, hogy mehet...
    #17758-ra valami ötleted???
  • Gólya #17763
    ez a "csontkukac" meg tényleg mehet, de szerintem hagyjuk a csudába
    mi itt esszük magunkat, s lehet épp ez volt a célja - ezért teljesen felesleges foglalkozni vele
    kinek a pap, kinek a papné....
  • Gólya #17762
    na, megtaláltam végre a Titanicot is - a sims-enorth.com-on

mindenesetre szívből ajánlom mindenkinek, hogy a linkeken a házak között is nézzen szét, mert nagyon jó dolgokat lehet látni, s ha nem is másolja le tökéletesen, még a fantáziája működhet
  • Gólya #17761
    még elég, mert csak ketten vannak, hát valahogy beosztják
  • cseri001
    Ó, hát ez egy majom, de ne foglalkozz vele...
    Aki simsezik, az úgyis tudja, hogy mi a pálya... Neki nem tetszik, de az legyen az ő problémája.
    Akit meg nem érdekel a sims, az meg nem emiatt a cikk miatt nem fogja kipróbálni, vagy rákattanni.
    De ettől függetlenül ez a csontkukac elmehetne arra a szép helyre ahova én gondolom...
  • cseri001
    Ez jó..., meg a domború tetejű is...
    Azt látom, hogy a kupolásban laknak... Elég az egy budi?
  • cseri001
    Éppen 'hogy elkezdtem megint simsezni, erre tegnap kiírja, hogy: "the program was crashed, and it will terminate now" vagy mit.., pontosan nem emlékszem, aztán kilép magától.
    Lehet, hogy újra kéne tenni a gépemet? Vagy mi lehet a baj? Eddig ment gond nélkül, semmi ilyesmi nem volt.. És semmi új cuccot nem tettem sehová... Mi lehet a gond?

• PiszkosFred
    Áprilisi GSben igértek egy kis Oblivion bemutatót. Hát "hivatalból" el fogom olvasni, de előre félek.

Egyébként meg egyetértek, attól hogy más hülye, neked ne legyen rossz napod. Mindig azok a legnagyobb fikagépek, akik az életben nem tettek még le semmit az asztalra. Mert aki letett vmit, az megtanulta közben tisztelni a munkát! ;]
  • Gerygrey
    A Gamestar nálam akkor írta le magát végleg, amikor megpróbálták velem elhitetni hogy a Geforce 6600GT semmivel sem jobb mint a sima 6600...
  • Gólya #17755
    Mike, Mike, mondtam már, hogy a más hülyeségén nem illik felhúzni magát az embernek - teljesen felesleges
    inkább nézd meg az MTS2-őn az Enterprise-t, meg a Jazcmx Star-t - egyik febr.27-én, másik márc. 03-án feltöltve

meg valahol láttam a Titanic-ot is, de nem találom, pedig kétszer néztem végig amit délelőtt is néztem - nem emlékszem, hol láttam, de csúcs
  • Mike
    most pedig beszkennelem a kétoldalas cikket, hogy az illető úrnak mindeki egy hangos KURVAAPÁD! stílusú kedves hangú köszöntést tudjon küldeni a [email protected]

én csak az első hasábot olvastam el, de az nekem elég volt

1. oldal, 2. oldal
    (összesen 3,5 mb!)

(a roppant gyermeteg satirozást én követtem el, az illető úriember pofámbavigyorgó arcképén, de sajnos nem sok eredményt hozott)