32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Mojlepque
    sztem csak a tetőszínt kéne megváltoztatni, hogy olyannak látszódjon mint ha normál tetőcserép lenne... ...amúgy iszonyatosan szép.
    A főbejáratnál van egy ilyen barnás színű falrész. azt hogyan csináltad meg hogy olyan ferde lett?
  • Mike
    mondjuk másik korlát?
  • Mike
    nattyon szép!
  • Kodlovag
    Ezt alkottam tegnap. Mit gondoltok? Sajnos szerintem még nem az igazi. Még valami hiányzik. Vagy a szinek nem harmonizálnak. Nem tudom...

• Mike
  • Mike
    be lehet tenni a hűtőpultba, de onann már nem tudtam kivenni
    illetve be lehet tenni a hátitatyóba
  • Gary
    Megenni próbáltad?
  • moon21
    nem lehet vmit csinálni a kajával, hogy pár óra után ne romoljon meg?
  • Mike
    meg legyen görkorcsolya iiis!!! :)))
  • Kodlovag
    Végül is nem lehet ez olyan vészesen nehéz. Hiszen az egyetemen is gyalog mennek órára. Szerintem 1-2 óra programozást igényelne összesen.

• Gólya #17823
    talán bízzuk ezt perfekt angolokra
    hátha köztük is van olyan, akinek megfelelne ez a dolog
  • cseri001
    dehogyis :)
    Jó ötlet. Terjesszétek fel az EA-nak!
  • Gólya #17821
    a séta tényleg jó lenne
    főleg, hogy láttam olyan babakocsit, amibe be lehet tenni a babát - akkor már lehetne vele sétálni
    meg egyáltalán - a séta szerintem jó dolog
    meg a tini simek is mehetnének pl. sétálni - vagy túl romantikus vagyok?
  • Gólya #17820
    ja, igen
    telefonon az alkalmazottat lehet hívni - ha van, illetve eladni-vásárolni üzletet
  • Gólya #17819
    pardon[
  • Kodlovag
    megelőztél
  • Kodlovag
    Üzlet nyitás-zárás: Buy menu -> Decoratives -> Misc(azthiszem) -> a legelső a sorban a tábla.

Természetesen lehet a boltot bővíteni. Ugyanugy építkezhetsz, mint bárhol máshol. WC és egyéb vizes cuccok a Buy menuben.

Csak taxival vagy kocsival mehetsz. A gyaloglás nekem is nagyon hiányzik.

Ha majd hazamegy, ott lesz a kezében a tele kosár, és berakja a hűtőbe.

Nagyon kevés olyan tárgy van, amit a buy menuből nem lehet megvenni: pl mobiltelefon, MP3 lejátszó, az a parfümszerű fehér-sárga dobozos valami, robotok (ezt viszont gyárthatsz magadnak), azok a kotyvalékok, amit a cigányasszony árul. És kb ennyi az összes. Ja és persze a ruhák, de azokért eddig is a boltba kellett menni.
  • Gólya #17816
    keresgess türelmesen
    mindent lehet
    a táblát megtalálod, ha jól emlékszem, a dekorációk között, meg minden mást is megtalálsz
    az üzleti telek - ha bemész, nagyjából úgy működik, mint egy lakótelek, tehát ami a lakótelken megvan, az itt is
    közlekedés valóban csak taxival, vagy autóval
    ha túl nagy a telek, add el az egészet és vegyél egy kisebbet, építs azon üzletet
    a vásárolt él. a kosaradban van, ha hazamegy a simed és hagyod békén, akkor automatikusan bepakolja a hűtőbe a cuccot
    úgyhogy csak szépen türelmesen, minden megvan, amit szeretne az ember, csak meg kell keresni
  • juharfalvi
    Néhány alapkérdésem lenne az üzlettel kapcsolatban.

Nem látom azt a lehetőséget, ahol az üzletet ki lehet nyitni vagy be lehet zárni. A játékban megjelenik egy olyan szöveg, hogy kattintsak a Nyitva/Zárva táblára, de nem találok ilyen táblát... az üzletnél lenne? Meg azt említi, hogy telefonon is lehet... (?)

Szeretnék a bolt mellé egy WC-t létesíteni, de nincs ilyen tárgy! (azt hiszem, semmilyen vizesblokk nincs). Ezt később lehet majd csinálni?

A telek jóval nagyobb, mint az üzletem. Tudom bővíteni az üzletet a falak áthelyezésével?

Az épületek között csak taxival tudok közlekedni, gyalog nem? (elég közel van egymáshoz 2 üzletem, szomszédos telek).

Egy boltba bementem, vettem egy csomó zöldséget és gyümölcsöt, de a figuránál nincsen semmi. Hol van a vásárolt élelmiszer?

A házhoz való tárgyak egy részét már csak ilyen boltokban tudom megvenni? pl. telefon, tv... ezek nincsenek a választható tárgyak között.

• Mike
    konfliktus nem si volt
  • cseri001
    Semmi bajom, nem is volt. (Tudod, a szempillával kapcsolatban volt kérdésem...-de már megoldódott.)
    A beépítettel sincs, meg a régivel sincs.
    És örülök, hogy nincs konfliktus.

• Mike
    én nyugodt vagyok, csak nem tzudom mi a bajod a bodyshoppal

tehát mi ez az egész?
  • cseri001
    Nincs problémám.
    És ha lesz, attól még jöhetek ide.., mert ha lesz, nem azért lesz, mert a régebbi is a gépemen van.

Mike..., nyugi már!
    Nekem semmi bajom nem volt semmivel, én csak kérdeztem valamit.. Mi ezzel a baj?
  • Mike
    fel nem foghatom mi a problémád
    az új bodyshop kevesebbet tud mint a régi, még a sims2 kiadás előtti?
    nem igaz

egyébként meg tőlem azt futatasz amit akarsz, de majd ha emiatt valami elcsesződik, en itt sírj majd :(
  • cseri001
    Nem "kell"! Semmi nem kötelező. Ha én nem azt akarom, akkor nem azt futtatom.. és úgy látszik okkal, mert van ami hiányzik az újból. Meg engedte újra feltenni a régit, és az új is ugyanúgy használható (még jó!!), szóval nem vesztettem, hanem nyertem az ügyön.

Most vitatkozunk, vagymi?!
  • Mike
    nem, nem értem
    minden kiegnél ott az új bodyshop
    nem a régit kell futattni, hanem az újat
  • cseri001
    Nem hát. Csak nem akarta elindítani a régi BodyShop-ot, mert már úgy gondolta, hogy használjam azt, amit ő akar. De én nem gondoltam, hogy azt használom, amit ő gondol. Nehogy má a nyúl vigye a vadászpuskát!
    Szal érted...

Nem is írtam én olyan, hogy megszüntette, csak azt, hogy már van helyette más.
  • Mike
    agy van
    de utána sem szüntette meg
  • cseri001
    Dehát én is ezt mondom, csak a BodyShop-ot (egy változatát) már a játék megjelenése előtt nem sokkal külön is kidobta (mint csontot a kutyáknak:) az EA, hadd szórakozzanak a Sims2 megjelenéséig a népek.
    Nekem legalábbis előbb volt simem, meg ruháim, amiket én kreáltam, mint maga a game.
  • Gólya #17804
    pedig már épp akartalak kérni, hogy valami képet küldj a művedről
    csipkedd egy kicsit magad!
  • Gólya #17803
    na, pontosan ez érdekelne engem, hogy van-e vmi cheat erre?
    mert mintha vhol láttam volna valami ilyesmit, de ha most elkezdem a keresgélést, a dédunokáim is megszületnek
    ezért gondoltam, hátha valaki tud erről valamit
  • Mike
    nem egészen értem miről beszélsz
    van a játék saját szerkesztője, bent a játékon belül és
    van a bodyshop, mint külön program a játék bin könyvtárában

akkor mi váltott le mit?
  • cseri001
    Amikor megjelent a Sims2?
  • Mike
    mikor?
  • cseri001
    Create a Sim, a Sims2 Create a Family-je tulajdonképpen. Az váltotta fel a BodyShopot.
  • Mike
    azt hiszem a tárolószekrényeknél van, ha nem akkor az egyébbe
  • Mike
    Hozzánk is meghívom az iskolaigazgatót , majd fizeti a 83 simpénzt óránként, hehe
  • Mike
    mi a franc az a CAS?
  • Amiga
    Ha autószalont akarok indítani OfB-ben, akkor hol lehet porondokat vásárolni, amiken az autókat ki lehet állítani?
  • cseri001
    De most kivételesen nem azért nem sikerül lerakni a kiscsávót, mert bénga vagyok, hanem mert csak az alap van fent, semmi kieg.
    De már a korvisszaállítás sem érdekel annyira, mert vannak új családjaim. Sajnálom az elvesztett egyetem-alanyaimat, dehát ez van...