32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Mojlepque #17833 sztem csak a tetőszínt kéne megváltoztatni, hogy olyannak látszódjon mint ha normál tetőcserép lenne... ...amúgy iszonyatosan szép.
A főbejáratnál van egy ilyen barnás színű falrész. azt hogyan csináltad meg hogy olyan ferde lett? -
#17832 mondjuk másik korlát? -
#17831 nattyon szép! -
#17830 Ezt alkottam tegnap. Mit gondoltok? Sajnos szerintem még nem az igazi. Még valami hiányzik. Vagy a szinek nem harmonizálnak. Nem tudom...
-
#17829 -
#17828 be lehet tenni a hűtőpultba, de onann már nem tudtam kivenni
illetve be lehet tenni a hátitatyóba -
Gary #17827 Megenni próbáltad? -
moon21 #17826 nem lehet vmit csinálni a kajával, hogy pár óra után ne romoljon meg? -
#17825 meg legyen görkorcsolya iiis!!! :))) -
#17824 Végül is nem lehet ez olyan vészesen nehéz. Hiszen az egyetemen is gyalog mennek órára. Szerintem 1-2 óra programozást igényelne összesen.
-
Gólya #17823 talán bízzuk ezt perfekt angolokra
hátha köztük is van olyan, akinek megfelelne ez a dolog -
#17822 dehogyis :)
Jó ötlet. Terjesszétek fel az EA-nak! -
Gólya #17821 a séta tényleg jó lenne
főleg, hogy láttam olyan babakocsit, amibe be lehet tenni a babát - akkor már lehetne vele sétálni
meg egyáltalán - a séta szerintem jó dolog
meg a tini simek is mehetnének pl. sétálni - vagy túl romantikus vagyok? -
Gólya #17820 ja, igen
telefonon az alkalmazottat lehet hívni - ha van, illetve eladni-vásárolni üzletet -
Gólya #17819 pardon[ -
#17818 megelőztél -
#17817 Üzlet nyitás-zárás: Buy menu -> Decoratives -> Misc(azthiszem) -> a legelső a sorban a tábla.
Természetesen lehet a boltot bővíteni. Ugyanugy építkezhetsz, mint bárhol máshol. WC és egyéb vizes cuccok a Buy menuben.
Csak taxival vagy kocsival mehetsz. A gyaloglás nekem is nagyon hiányzik.
Ha majd hazamegy, ott lesz a kezében a tele kosár, és berakja a hűtőbe.
Nagyon kevés olyan tárgy van, amit a buy menuből nem lehet megvenni: pl mobiltelefon, MP3 lejátszó, az a parfümszerű fehér-sárga dobozos valami, robotok (ezt viszont gyárthatsz magadnak), azok a kotyvalékok, amit a cigányasszony árul. És kb ennyi az összes. Ja és persze a ruhák, de azokért eddig is a boltba kellett menni. -
Gólya #17816 keresgess türelmesen
mindent lehet
a táblát megtalálod, ha jól emlékszem, a dekorációk között, meg minden mást is megtalálsz
az üzleti telek - ha bemész, nagyjából úgy működik, mint egy lakótelek, tehát ami a lakótelken megvan, az itt is
közlekedés valóban csak taxival, vagy autóval
ha túl nagy a telek, add el az egészet és vegyél egy kisebbet, építs azon üzletet
a vásárolt él. a kosaradban van, ha hazamegy a simed és hagyod békén, akkor automatikusan bepakolja a hűtőbe a cuccot
úgyhogy csak szépen türelmesen, minden megvan, amit szeretne az ember, csak meg kell keresni -
juharfalvi #17815 Néhány alapkérdésem lenne az üzlettel kapcsolatban.
Nem látom azt a lehetőséget, ahol az üzletet ki lehet nyitni vagy be lehet zárni. A játékban megjelenik egy olyan szöveg, hogy kattintsak a Nyitva/Zárva táblára, de nem találok ilyen táblát... az üzletnél lenne? Meg azt említi, hogy telefonon is lehet... (?)
Szeretnék a bolt mellé egy WC-t létesíteni, de nincs ilyen tárgy! (azt hiszem, semmilyen vizesblokk nincs). Ezt később lehet majd csinálni?
A telek jóval nagyobb, mint az üzletem. Tudom bővíteni az üzletet a falak áthelyezésével?
Az épületek között csak taxival tudok közlekedni, gyalog nem? (elég közel van egymáshoz 2 üzletem, szomszédos telek).
Egy boltba bementem, vettem egy csomó zöldséget és gyümölcsöt, de a figuránál nincsen semmi. Hol van a vásárolt élelmiszer?
A házhoz való tárgyak egy részét már csak ilyen boltokban tudom megvenni? pl. telefon, tv... ezek nincsenek a választható tárgyak között.
-
#17814 konfliktus nem si volt -
#17813 Semmi bajom, nem is volt. (Tudod, a szempillával kapcsolatban volt kérdésem...-de már megoldódott.)
A beépítettel sincs, meg a régivel sincs.
És örülök, hogy nincs konfliktus.
-
#17812 én nyugodt vagyok, csak nem tzudom mi a bajod a bodyshoppal
tehát mi ez az egész? -
#17811 Nincs problémám.
És ha lesz, attól még jöhetek ide.., mert ha lesz, nem azért lesz, mert a régebbi is a gépemen van.
Mike..., nyugi már!
Nekem semmi bajom nem volt semmivel, én csak kérdeztem valamit.. Mi ezzel a baj? -
#17810 fel nem foghatom mi a problémád
az új bodyshop kevesebbet tud mint a régi, még a sims2 kiadás előtti?
nem igaz
egyébként meg tőlem azt futatasz amit akarsz, de majd ha emiatt valami elcsesződik, en itt sírj majd :( -
#17809 Nem "kell"! Semmi nem kötelező. Ha én nem azt akarom, akkor nem azt futtatom.. és úgy látszik okkal, mert van ami hiányzik az újból. Meg engedte újra feltenni a régit, és az új is ugyanúgy használható (még jó!!), szóval nem vesztettem, hanem nyertem az ügyön.
Most vitatkozunk, vagymi?! -
#17808 nem, nem értem
minden kiegnél ott az új bodyshop
nem a régit kell futattni, hanem az újat -
#17807 Nem hát. Csak nem akarta elindítani a régi BodyShop-ot, mert már úgy gondolta, hogy használjam azt, amit ő akar. De én nem gondoltam, hogy azt használom, amit ő gondol. Nehogy má a nyúl vigye a vadászpuskát!
Szal érted...
Nem is írtam én olyan, hogy megszüntette, csak azt, hogy már van helyette más. -
#17806 agy van
de utána sem szüntette meg -
#17805 Dehát én is ezt mondom, csak a BodyShop-ot (egy változatát) már a játék megjelenése előtt nem sokkal külön is kidobta (mint csontot a kutyáknak:) az EA, hadd szórakozzanak a Sims2 megjelenéséig a népek.
Nekem legalábbis előbb volt simem, meg ruháim, amiket én kreáltam, mint maga a game. -
Gólya #17804 pedig már épp akartalak kérni, hogy valami képet küldj a művedről
csipkedd egy kicsit magad! -
Gólya #17803 na, pontosan ez érdekelne engem, hogy van-e vmi cheat erre?
mert mintha vhol láttam volna valami ilyesmit, de ha most elkezdem a keresgélést, a dédunokáim is megszületnek
ezért gondoltam, hátha valaki tud erről valamit -
#17802 nem egészen értem miről beszélsz
van a játék saját szerkesztője, bent a játékon belül és
van a bodyshop, mint külön program a játék bin könyvtárában
akkor mi váltott le mit? -
#17801 Amikor megjelent a Sims2? -
#17800 mikor? -
#17799 Create a Sim, a Sims2 Create a Family-je tulajdonképpen. Az váltotta fel a BodyShopot. -
#17798 azt hiszem a tárolószekrényeknél van, ha nem akkor az egyébbe -
#17797 Hozzánk is meghívom az iskolaigazgatót , majd fizeti a 83 simpénzt óránként, hehe -
#17796 mi a franc az a CAS? -
#17795 Ha autószalont akarok indítani OfB-ben, akkor hol lehet porondokat vásárolni, amiken az autókat ki lehet állítani? -
#17794 De most kivételesen nem azért nem sikerül lerakni a kiscsávót, mert bénga vagyok, hanem mert csak az alap van fent, semmi kieg.
De már a korvisszaállítás sem érdekel annyira, mert vannak új családjaim. Sajnálom az elvesztett egyetem-alanyaimat, dehát ez van...