Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az alaphoz is olyan baró bannereket készítettél/találtál.😊Valahol itt bújkálnak talán még a fórumban.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Én nem tudom megcsinálni(nem véletlenül kértem meg Hykao-t),de már ezt nem akarom kérni.😊Pedig már beleéltem magam milyen faszányos villogó bannerünk lesz.😊

Mike at home
rajta, rajta 😊))

ha kesz, beteszem

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

hykao
jah, javítottam engedelmeddel... 😊

nos akkor nosza, valaki csináljon egy fasza alapbannert, és füzze össze a másik kettõvel egy .gif-be...(de a fájlméretre ügyelve, hogy ne legyen túl nagy)
Hmmm...most nézem ki lettek igazítva a képek...köci!😊

Váhá több év után rájöttem,hogyan kell a topikot a kedvencekbe rakni..😊)

Mike at home
inkabb gif

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Az már igaz.

Jó,már kérni is akartam,csak nem megy a privi vmiért.De vmi másik alap jobb lenne.Ez nekem sosem tetszett.😊)

hykao
Megcsinálom az alapot is ugyanakkora méretûre, mint a másik két új, s akkor össze lehet fûzni a hármat egy .gif-be vagy .swf-be, úgy, hogy pl. 10 másodpercenként váltanák egymást.
Mike at home
le tudom cserelni, ha akarjatok
bar szerintem jobb lenne olyan amine latszik az alap, az egyetem es kesobb a nightlife is

mivel ez altalanos topik

Szerintem,jók.😊Úgyhogy be is rakatom.😊)

Na...van két új banner(thx Hykao).Az egyik az University-é,a másik a Nightlife-é.Gondoltam majd mindig az aktuális lesz kint.😊Ha nincs senkinek ellenvetése,akkor lecseréltetem.😊

Bakker átnéztem az Universitys topikba,hát ott megy az észosztás rendesen.Csak azt nem tudom miért nem ide jönnek.

Ezt én sem tudom.Szerváljunk valahonnan egy Egyetemeset?

Mike at home
mi a baj a bannerral?

Mike at home
hivatalos EA oldal

tibor16
mér szvsz a banner találó (most lehet a fejem veszitek, de nem olvastam vissza) - teccik, hogy megragaggya (szépen, tisztán magyarul) mirõl is szól - bárki csinálta, gratula....

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Atkamon
Ez teccik! Látom ma már senki se foglalkozik a bannerre<#vigyor1>l!De ami azt illeti én se! <#mf1>

Szerintetek hogy létezik az, hogy driveresen beállítom fixre a 4x AA-t, és ennek ellenére a Sims 2 lazán felülbírálja? Ha akarom, játékon belül továbbra is kikapcsolhatom, visszaállíthatom stb.

Carlos
wanadoo

Þór vígi þessi rúnar

Zolcsi01
Köszi a DVD-set honnan tudom letölteni?

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

jakewyler
hysztok!milyen a sims 2 egyetem most tetszem fel??

Mike at home
masreszrol nezd vegig ezt a topikot, itt senki nem jatszik, csak installal

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
egyebkent meg semmi bajom a kerdezokkel, csak azokkal, akik nekiallnak vmin haborogni

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nem kell ehhez angol kozpefok
csak par szot kell tudni

Szerintem nem kell,ha az igazi Egyetemet rakod fel,mert annak a szövegfilejai javítottak az us_uk verzához képest.Olyan dolgok is magyarok lesznek(egyetemi kiköltözés,házi feladat etc..),amik az angol verzával nem voltak azok.

"Tisztában vagyok azzal, hogy ez a topik nem azért van, hogy segítséget adjatok "ez hülyeség,mert azért van.Csak elég fárasztó,ahogy te is írod 100x ugyanazt leírni,mert egyesek nem képesek egy kicsit visszaolvasni,és a faq.-t sem látják(ezt most ne vedd magadra).Igaz néha túl vannak reagálva a dolgok,de az esetek nagy többségében megoldjuk a problémát.

#14183-ra visszatérve,neked is valószínûleg vmilyen nem kedvelt progi(alkesz,clonecd)futkározik azért akar mindenáron leállni.Ha megvan teljesen magyarul a 2 Sims akkor inkább úgy játssz,sokkal jobb mint a hivatalos magyarított .exe-vel.Ha felraktad õket magyarul,akkor lökj neki DT-vel egy TNT-féle miniimaget azzal vígan megy.

lina1357
Én csak kérdeztem, hogy tud-e valaki segíteni és nem követeltem ha vissza olvasod ez látszik is! Ha senki nem válaszolt volna az sem érdekelt volna, igy is megoldottam magamtól! Amin kibuktam az a válasz hangneme volt! Felesleges a másikat elküldeni a "busba" csak azért mert valami nem megy neki. És hiddel nem vagyok az a fajta aki állandóan hisztizik és balhézik ha valami nem megy hanem igyekszem megoldani! Nagyon nagyon ritka pillanat az amikor én segítséget kérek.És ennek nagyon sok ember a megmondhatója! Ez a mostani abba az 1%-ba tartozik amikor sajna kifogott rajtam valami. Inkább én szoktam segítséget nyújtani másoknak és van, hogy napjában ezerszer megteszem ugyan azt a segítséget azért mert nekem valami egyértelmû az nem biztos, hogy a másiknak is az. Lehet, hogy leírtam már 100x, hogy mit tegynek de akkor is jön olyan akinek még úgy sem megy és akkor neki is segítek adig amig sikerül. De különbözõek vagyunk különbözõ hozzáállással.
Tisztában vagyok azzal, hogy ez a topik nem azért van, hogy segítséget adjatok csak gondoltam ha már ennyi jártas ember van itt akkor talán hátha akad egy valaki aki segít az én gondomon is. De tanul az ember mindenbõl.
A hugom megtanul majd angolul hiddel,tanul a suliban angolt és németet de mível még csak általános iskolás nincs neki még középfokú angol vizsgája, hogy perfekt menjen neki! Mint a nõvére csak segíteni szerettem volna.

Ramore
Nincs mit! 😊

Megjegyzem a University magyarításon még lenne mit csiszolni....
Mike at home
van kulon CD-s es DVD patch, de le is van irva ez az EA oldalan

Mike at home
szepen megtanul angolul

Mike at home
mar bocsanat, de itt nem a hivatalos ea help desk, szal ha valaki akar segit neked, de ha nincs senki, marad a bongeszes, kiserletezes

lina1357
Köszi neked is <#papakacsint> Ez már igy nálam is mûködik. <#nyes>

Zolcsi01
A hivatalos patch csak a CD-s verzióval mûködik?

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

Ramore
az sims2angol+universityangol+universitymagyarítás ami nálam mûködött
lina1357
Köszönöm! Pont most szedtem le.

Le lehet tölteni hozzá magyarítást a faq-ba benne van.Nekem azzal tökéletesen megy.

Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!

#14183 utolsó elötti sora, kék szinnel"ezt." hát ennek igencsak link kinézete van és csak 4-et kell hozzá visszaolvasni 😊))))

lina1357
A kék színû "ezt" szó alá van linkelve a kép.
De köszi már megoldottam, felraktam az angol nyelvût mindkettõbõl. Csak az a baj, hogy a hugom játszik vele és neki az angol még nem igazán megy ezért szerettem volna a magyart. Azért köszönöm, hogy most már nem förmedtél rám és bocsi a válaszomért<#papakacsint>

lina1357
Nem hinném, hogy bármi olyat tettem volna amibõl vissza kéne vennem! Én normális hangnemben kérdeztem viszont a válasz minden volt csak nem kultúrált! Igy én is tudok válaszolni a trágár szavak nekem is mennek.Elég lett volna annyi is, hogy esetleg ha vennéd a fáradságot és vissza olvasnál. Amit meg is tettem de az én bajomra nem találtam megoldást. Ezért merészeltem kérdezni és amilyen volt a fogadj isten olyan volt az isten hozzád! De most már tanultam belõle köszönöm!

[HUN]FaTaL
ezelõtt nem linkelted be de mindegy

http://goo.gl/gd6Zi5

Carlos
Visszavehetnél az arcodból, mert így senki se fog neked segíteni.

Þór vígi þessi rúnar

lina1357
Belinkeltem a képet.
Ez jön be és kilép.

[HUN]FaTaL
"de amikor indítom hiba üzenetet kapok" és ebbõl honnan találjam ki hogy nem a CD-t keresi? szted odalátok és tudom milyen hibaüzenet?:F

lina1357
Vissza olvastam bazdmeg de a többieknek az a gondjuk, hogy vagy nem megy az install vagy azt írja nekik, hogy nincs benn a cd! De nekem nem ez a próblémám a játék felment és még csak a cd-t se keresi. És mindkettõ magyar nem csak az egyik,lejjeb csak a különbözõ nyelvûhõz vannak leírások! Kössz a segítséget!

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

[HUN]FaTaL
olvass már vissza legalább 10 hozzászólást. bazmeg nem hiszem el. ilye nnehéz? egybõl írni kell?

lina1357
Sziasztok!

Nekem is problémám lenne a játékkal. Feltelepítem a magyarnyelvû Sims2 dvd-t rá a 2 cd-és szintén magyarnyelvû University-t de amikor indítom hiba üzenetet kapok. A telepítésnél minden jól megy csak amikor inditanám a játékot bedobja
ezt.
Tudna valaki segíteni?