32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• zeki
    Sziasztok kéne egy kis segítség,meg van a SIMS2HUN.mdf 2,73Gb file de akár mit csínálok mindig ki írja tegyem be az egyes cd!Mit tegyek? THX
  • sonico
    most vmi úton módon elérhetővé vált a háztartási és tisztasági cuccok, de az egyetem nem megy, le is szedtem. hiába próbáltam mindenhan azt a hibát írta ki. na megyek játszok egy kicsit, végre. csáó.

angol verzióknál , mindnél jól megy minden?
  • sonico
    na jó szarakodok már több mint egy órája ezzel a telepítés így telepítés úgy dologgal, már felraktam alcohollal, daemonnal safedisc nélkül, mindenhan, de nem akar indulni a mini imagek gondolom nem a magyarokhoz valók , mert azok meg nem csinálnak semmit. vkinek ilyen problémája mint nekem?

tanács? megoldás?

szedjem le az angol verziókat?
  • sonico
    megpróbálom, nagyon szépen köszönöm. esetleg arra válaszod h miért nem elérhetőek a háztartási cuccok és a tisztaságiak?
  • Devids Pro
    akkor nem jól nézted meg a faqot
    idézem:
    A program hibát észlelt ezért leállt.
    Daemon Tools 4-es verziója okozza ezt a hibát. Használd a régi 3.47-est vagy használj Alcohol 120-ot, vagy kapcsold ki DT4-ben a safedisk emulációt!
  • sonico
    hiába használok mini image-et amiután rányomok az indításra, nem történik semmi, de legalább a hibaablakot nem adja be :P, na jó. szóval his van ez? mit is kell? re köszi annak aki megmondja.
  • sonico
    Sziasztok!

én még csak most kezdtem el játszani a második résszel, de a simában nem tudtam háztartási és mosakodási cuccokat venni(magyar verzió) az egyetemet(szintén magyar) pedig ah most felnyomtam el sem indul , mert azt írja h "hibát észlelt ezért leállt" kérek vkit akinek megy segítsen h han kell. előre is köszi hello.

u.i.:nézegettem a faqot,de hiába, nem látok ilyen hibára megoldást.
  • Atreides
    Az egyedi tartalom listaban csak az okozhat gondot ami elott a sarga haromszoges felkialtojel van? vagy minden, ami a listaban szerepel?
  • Gólya #17865
    általában az építkezéshez használatos dolgok visszabontásához ez kell (fal, festék, padló, lépcső)
  • moon21
    tényleg!
    köszi!!
  • PLackó
    köszönöm.
  • Mike at home
    faq
  • Gólya #17861
    ctrl bill.
  • PLackó
    Falat hogy lehet lebontani?
  • Gólya #17859
    a tönkrement virágot újraülteti, nem kidobja
    legalábbis nekem eddig még így volt - már amikor rossz helyen volt a virág
    mert ha rendesen hozzáfér a kertész, akkor rendbe is teszi minden alkalommal, s nincs ideje a virágnak elhervadni
    ha meg rossz helyen van, az feltűnik, mert kiabál a kertész, meg jóval hamarabb otthagy, mint ahogy azt a növénymennyiség indokolná
  • Headers
    Nem indul az üzlet pedig benn van a disc. Van hozzá crack?
  • Mike at home
    Azt kell mondjam, 2 giga rammal, (3200+ AMD64, Gef6600GT) nagyon szepen fut a program, a toltesi ido is latvanyosan csokkent az 1 gigahoz kepest is, mindez ugy, hogy 745 mb-nyi letoltott vackom van hozza
  • Mike at home
    utolsot inditsd el, tehat az Uzletet
  • Headers
    Ha tudna valaki segíteni abban, hogy lehet elindítani a 3 három kiegészítőt egyszerre?
  • PLackó
    mivel elrohadt a virág gondolom azért dobta ki a kertész.
  • Gólya #17853
    akkor legközelebb remélhetem, hogy a bejárónővel eltűnik mondjuk a mosogató, esetleg az egész fürdőszoba?
    jó lesz ezzel a szervizzel vigyázni
  • Gary
    Hozzám járt a kertész, de akkor is gazosodott... Utána meg jött gyomlálni és eltűnt a virág is...
  • Gólya #17851
    ja
    rakd tele a kertet fával
    de van egy olyan növény, amivel nem kell semmit csinálni, csak van
    igaz, nem túl szép - nekem kicsit az agavéra hasonlít, a lányom pókvirágnak hívja
    csak levelei vannak, virága nincs
    vagy gondoztasd a kertet a simeddel
  • Kodlovag
    Van olyan mod, hogy ne kelljen a kertet gazolni, meg virágokat öntözni, sövényt nyírni, stb... ? Nem a kertészre gondoltam
  • Kodlovag
    Ahol "lyuk" van a tetőn, az egy tetővel körbevett terasz. Sajnos tetőablak nincs.

Belső képet csak hétfőn tudok mutatni. Hétvégén nincs se sims se net. Beköltöztettem egy családot, de nincs elég pénzük, hogy teljesen be legyen rendezve. Most így még egy kicsit üres belülről. Valószínűleg üres is marad még egy ideig, mert éppen a kezdőtőkét meg skilleket/medálokat próbálom összeszedni egy üzlet megnyitásához. Virágboltot/kertészetet akarok nyitni velük.
  • Mike
    trükkös
    de ha ez nem megy, használd a zonacsítet
  • Amiga
    Jajj, de szomorú... akkor esetleg megpróbálom elvinni a simemet a közösségi területre, hátha az inventoryjában haza tudom csempészni a cuccot...
  • Mike
    mindkettő csak közösségi terülten jelenik meg
    mindkettőt elég hamar meg lehet találni, sajnos én itt most egyrészt nem emlékszem fejből pontosan hol van, másrészt itt nincs sims
  • Mike
    lyuk
  • Amiga
    Help!

Két kérdésem lenne.

1. Hol van az a porond, amelyen az autót ki lehet állítani, ha autókereskedést akarok nyitni? Sehol nem találom. Ha valaki tudja, írja be pls. a konkrét mappát, mert ma reggel fél órán át kerestem...

2. Hol van az a pulpitus, ami az éttermek bejáratánál szokott állni. Nyitottam egy éttermet a családi telkemen, de pulpitus sincs sehol.

Kicsit gáz, hogy össze-vissza kell keresni a dolgokat, a zárva/nyitva táblát is a dekorációban (meg persze az OfB kollekcióban) talátam meg.
  • Gólya #17843
    akkor a ferde tetőn, ahol nincs cserép, ott mi van?
    vagy csak nálam nem látszik a teljes tető?
  • Gólya #17842
    ja és minél többször nézem, annál jobban tetszik
    belső képet tudnál róla mutatni?
  • Mike
    én spec nem látok a háza tetjén sem lukat sem ablakot
  • Gólya #17840
    akkor a ferde tetőn az csak egy lyuk?
  • Kodlovag
    tetőablakom sincs
  • Gólya #17838
    nekem tetszik!
    tetőablakod honnan van?
  • Atreides
    En mondjuk eleg kezdo vagyok meg, de ilyen tetoterbeepiteseket nem tudok csinalni, pedig nagyon jo lenne. Piszok jo lett ez a haz amugy!
  • Kodlovag
    A ferde falrész:

boolprop constrainfloorelevation false
    letenni 3 rendes falat
    megemelni alattuk a földet annyival, amennyive majd alacsonyabbra akarod a végén az adott falrészt
    ekkor a fal teteje is megemelkedik, azt vissza kell simitani a földsimítóval vízszintesre
    ekkor minden faldarab pont olyan magas, amilyenre akarjuk, csak van alatta egy nagy földkupac
    tehát a földsimítóval a földet is ki kell simítani
    az eredmény ez a szép lejtős fal
    boolprop constrainfloorelevation true
  • Kodlovag
    Igen, a tető. Van ezen minta, csak a képen nem látszik. Olyan hullámpala-szerű. De nekem is ez a fő problémám, csak senki nem csinál tető-recolorokat. Már utánanéztem, hogy kell, de nagy macera ez nekem, meg nem is értek én a rajzolóprogramokhoz.

Ilyen volt a minta eredetileg. Csak se tetőt se falat nem tudok ilyet szerezni. Azért még próbálkozok.
  • Devids Pro
    Ez nagyon jó lett sztem, mondjuk a tetőt sztem is lehetne igazi cserép szerűre megcsinálni