32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Coolfire
    Na mi a helyzet?Nyári szünet van a topikban?:)
  • anonym21
    újratelepités után hogy kell bepakolni az elmentett játékot?:O
  • Coolfire
    Háj!Na javít valamit az új FrreTime patch?
  • Legend Killer
    :D, nem is láttam ,h írtatok hsz-t :D.

most akartam mondani, h namivan, kihalt a tápik? :D
    Kevesebbnek.... :D, nembaj.
  • Mike at home
    kevesebbnek hittelek :)
  • Mike at home
    #30728 - Real Killer

Ez egy abszolút nem hivatalos, egyfajta sufnimodja az alapjátéknak, legalábbis az én szememben, de az alábbi képek majd segítenek megalkotni a személyes ítéletedet:

Valószínűleg a kanok körében kelendőbb... :-) A legnagyobb problémám az vele, hogy az erotikus külcsín mellett valószínűleg nem kínál új lehetőségeket (pl. pózokat, stb.). :D
    Mivel ez a változat nem került boltokba, ráadásul fejlesztési költségeket sem igazán vonzott az "előállítása", talán nem vétek megadni egy olyan oldal címét, ahonnan letölthető, mégis csak privátban teszem, de remélhetőleg ismert a torrent. :-)

Különböző nyelveken viszont jó eséllyel nem jelenik meg, hacsak nem készít hozzá egy készítőihez hasonlóan vállalkozó szellemű és lelkes csapat magyarosítást.
  • Legend Killer
    grrr :D... ne említsd nekem azt a szart :D. Az Xbox 360t :P. Vettem Karácsonyra, legkésőbb január végén dobhattam ki :(, ill majdnem kidobtam, de hát csak annyit sikerült elérnem vele h pénzt visszakaptuk, aztán félre tettük gépre.... és várok. szal nemtom, eccerűen elromlott, nemtom, nemértek ehhez :D.

Miiiikeeee.... ez a mániád h mennyi vok? :D Ha Real Killerke mondaná azt hinném h randira akar hívni :DD *poénkodik csak :)* de te neked nemtom minek kell :D, de tőlemaztánolymind1.

21vagyok yeaaahh!!!!!!

most volt 25dikén a szülinapom :D.
  • Mike
    én a helyedben kérnék egy ütősebb grafkártyát, plusz 1 giga ramot, és nem egy consumer notit (nehéz is, szar is) hanem egy netbook-ot, mondjuk MSI Wind-et
  • Mike
    te hány éves vagy? igérem hogy nem fogok nevetni, sem lenézni téged
  • Mike
    mondom, ezt a hsz-edet kitörlöm holnap
    addig ird újra, vagy a feledés homályába vész
  • ReaL KiLLeR
    Erre gondoltam, de nem tudom, hogy ez biztosítaná e, hogy ne vágyjak Sims 2-zés közben soha arra, amin Ebben a videóban játszik a hím. :-)
  • ReaL KiLLeR
    Én a kedvelt címek alá az Xbox 360-at teszem, ezért nem fejlesztettem a legújabb játékok rendszerkövetelményét figyelembevéve tulajdonképpen semmit a gép megvétele óta azon kívül, hogy az MSI Radeon 9800 Pro-t némi ráfizetéssel a mostani VGA-ra cseréltem. A Sims 2 futtatását viszont nem teszi problémamentessé a 360-as megléte. :-( :D Sőt a kontroller miatt ez akkor is igaz maradna, ha létezne erre a konzolra minden kiegészítővel és cuccpakkal együtt, úgyhogy. :D Majd a laptopomon, amit a jeles érettségimért választhatok ki és kapok meg hónap végén. :D
  • Legend Killer
    full új gépre gyűjtök, úgy h 1gigát nem veszek bele, majd az új gépen csontnélkül fog menni sok géjm, mer olyan ütős gépet akarok h ihajj :D.
  • ReaL KiLLeR
    Majd később újraírom, pontosabban nem, nyugi, hanem a követelményeknek megfelelő hozzászólással adok tájékoztatást, információt a bizonyos modról. :D
  • ReaL KiLLeR
    Vagyis nem gondoltam bele, hiszen addig törölhettem volna azokat, csak egyszerűen természetes volt. :D
  • ReaL KiLLeR
    Tudom, hogy az általad felsorolt elemek minősége / kategóriája nem befolyásolja a játék teljesítményét, de a konfigom jellemzőit nem beírtam, hanem egy másik fórum HW részlegének egyik topikjából másoltam. :D Gondoltam, hogy a kérdés megválaszolását nem nehezíti meg az a néhány felesleges sor. :-)
  • Shiwo
    annó én is ilyen konfigon toltam... +1 giga ram sokat dob a töltések sebességén, érdemes beszerezni hozzá
  • Legend Killer
    nekem 512 mb-m és ati radeon 9 600-m van és elvok a géjmmel, volt h 20 sim is volt a telken és nem volt gáz. Asszem. Csak a töltések szarok, az sokat vesz igénybe.
  • Mike
    senki nem kiváncsi sem a házra, sem a vinyóra, sem a DVD íróra, tápra
    ezeket nem kell leirni a konfigodnál
  • ReaL KiLLeR
    A három kép nekem nem varangyokat ábrázol. :D
    Itt van a képek lelőhelye. :-)
  • ReaL KiLLeR
    Bár lehet, hogy ha ezt telepíted fel a natúr alapjáték helyett, akkor ugyanúgy magyarul játszhatsz vele, amennyiben a kellő kiegészítőket magyar nyelven telepíted fel, mint a simával. Csak kérdés, hogy ez mennyire "stabil" és összeférhető.
  • ReaL KiLLeR
    Ha tévedek, vagyis ez egy tartalmas és funkciókat / lehetőségeket takintve újat hozott változat, akkor szóljatok rám. :-)
  • Mike at home
    szerintem az oroszok csinálták
  • Legend Killer
    :D, kemény és okés, de, ha gondolod szedd le őket :DD.

Az Erotic Dreams azmijjaz? :D Képeket, infot, lihlih :D.
  • Prince
    csá!
    a The Sims 2 Erotic Dreams megjelent magyarul?
  • Csori
    én többnyire csak építem a házakat. most éppen 1 sarokházon mesterkedek, baromi sok üveggel. ha elkészül olyan lesz mint 1 emeletes üvegház :DD van 1 félbehagyott kecóm ami már most 700.000 v 800.000 pízbe kerül, de még nem teljesen van kész
  • Legend Killer
    mer csak jót akarok neki :D.
    ha jó a gépe, akko mé ne szedje? :) Csomó minden jót lehet csinálni a kiegekben és nem hülyeségek sztem.... megéri szal :D.
  • Gólya #30722
    nyugi már!
    ha nem akarja?
    miért vagy ilyen erőszakos?
    na....
  • Legend Killer
    szed má le a kiegeket :DDDDDDDDDD

ott úgy betod tükrözni a falat ahogy csak akarod :) és minden jó móka van a kiegekben.
  • Gólya #30720
    a tarox-on van - legalábbis az én tyúkocskáim onnan vannak
  • ReaL KiLLeR
    Sejtésed szerint? :-)
    A kérdést úgy tetted fel, mintha fogalmad sem lenne arról, hogy mivel is ülsz szemben, csak a konfiguráció elemeit tartalmazó papír szövege segített volna megírni a hozzászólást. :-)
  • ReaL KiLLeR
    Az alábbi konfiguráción, melyről lerí, hogy fénykora óta tulajdonképpen nem lett fejlesztve, jó képi minőséget produkáló grafikai beállítások mellett elérhető az átlagosan akadozásmentes sebesség, ha minden kiegészítő és stuff fel van installálva?

ASUS P4P800 SE
    Intel Pentium 4 (Prescott) HT 3 GHz
    1024 MB (2*512 MB) 400 MHz-es DDR RAM
    160 GB-os Maxtor winchester
    Club3D GeForce 6800 128 MB VRAM-mal
    Pioneer 112D DL DVD író
    400 W teljesítményű Mercury tápegység

Amennyiben nem, melyik összetevő a szűk keresztmetszet a játék átlagos FPS értékét tekintve?
    Közösségi területek vagy egyéb zsúfolt és / vagy nagy helyszín betöltődését követően pl. nagyon szaggat, tehát a Bon voyage biztosan nem nyújtana intenzív / elragadó játékélményt / játékmenetet. :-(
  • Neoncsoves
    valószinüleg el sem indulna... hogyne menne???
  • crash44
    hello!

Szerintetek ezen a konfigon hogy menne a játék 1280x1024 felbontásn max grafon? Asus Extreme | intel core2quad q6700 @ 2.66ghz | 2 gb ram | 9800 gtx

pls válaszoljatok

köszii! : )
  • Csori
    valahol láttam erre komplett témát. tyúkokkal, szalmakazallal, talicskával stb :) de linket ne kérj mee nem tudok adni. az tuti, h faq-s link volt.
  • Gólya #30714
    köszi, itt jártam:)
    nekem olyan igazi magyaros búboskemence kellett volna, de azt hiszem, ilyet nem igazán fogok találni

(kialakulóban a falusi gazdaság - pár képet újítok a galáriába)
  • Csori
    Gólya, te búboskemencét kerestél. igaz, h szögletes kivitel, de jobbat még nem láttam: mesh ; recolors
  • Legend Killer
    szedd le má mindet

kiegeket
  • Gólya #30711
    hmm...akkor rosszul emlékszem - úgy rémlett, hogy ezek az alappal jöttek...(nem nagyon figyelek rá egy idő után, mi melyik kieghez tartozott)
  • Csori
    nincs ekkora az alapban :( ajtót + ablakot már találtam full méretűt (keret nélkülit), még dupla széleset is, és dupla magas 4 széleset bár az keretes ... nagyon király üvegfalakat lehet összerakni velük, csak a tükör kellene még közé.
    mind1 túrom tovább a netet aszt eccer csak találok. végülis az ajtó ablak se ment könnyen