32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Piski
    Segítenél egy linkkel?

Körbenéztem, de elvesztem a sok cucc között, és a keresésel se mentem sokra.
  • Gyocsika
    És ha nem kell hogy kell leszedni?
  • Gyocsika
    a Nude patchet hogy kell felrakni?
  • Gólya #18000
    ez nem kieg., hanem az MTS2-ről lehet letölteni állatokat a játékhoz
  • Mojlepque
    vagy lehet hogy a Sims 1-t néztétek
  • Mojlepque
    állatos? Max sztem akkor látott állatot, amikor nem a játékmenet közben volt, hanem simán városi nézetben, és szállingóztak a madarak:)
  • Piski
    Sziasztok!

Az unokatesóm nagyon szereti a játékot, és látott pár képet, a neten, amin állatok is szerepelnek.Szeretném berakni neki, hogy ő is tudjonúgy játszani.Tudnátok nekem ebben segíteni?

Ez egy kiegészítés azt gondolom, de ingyenes, vagy fizetős?

Előre is kösz!
  • Vakeraka
    sikerült elindítanom csak másik videókártyadriver kellett
  • Gyocsika
    Mostmeg ujra telepítettem az egészet és most meg ilyeneket ír hogy "Your application has crashed" meg ilyeneket akkor írja ki amikor megpróbálok belépni az egyetembe vagy amikor diákokat akarok csinálni kiirja és kilép nem tom mi lehet ?
  • Gyocsika
    sziasztok megin van egy gondom
    1 Mikor telepítsem a sims 2 magyarítását még a kiegészitők telepítése elött vagy utána?
    2 ami a faq ban van universitys magyarítást ha bemásolom az exet és a reg fáljt utána elindítom és kilép a játékból nem tom miért?
    Segítsetek légyszi kéna a magyarítás az universityhez is PLEASE
  • Adam II
    És ,hogy kell?
  • Vakeraka
    nekem az összes fel van rakva csak a karácson ynincs. de mikor elindítanám a játékot(mikor várost kell válsztani) akkor ha megmozdítom az egeret lefagy
  • Mike at home
    mindegyik kulon mappaba
  • Mike at home
    alappal is
  • Mike at home
    nincs ilyen vedelem
    daemon 4.03
    sdhide
  • Gyocsika
    Sziasztok a kiegészitőket hova kell telepíteni bele a sims 2 mapájába?
  • Vakeraka
    van olyan hogy az öszes kiegészítő cuccai egybe elindulnak?
  • Vakeraka
    most már az alapjáték se megy
    de az összes kiegészítő megvan
  • Adam II
    Ez az alapjátékban is lehetséges vagy kiegészítő kell?
  • Vakeraka
    lehet hogy a védelem miatt fagy(lehet hogy lehúzpott meghajtóval menne?)
  • Mike at home
    el kell menni ruhat venni
    ha ez megvan akkor a ruhasszekrenyre kattintva lehet megvaltoztatni
    ha azt akarod hogy a simed kepen is megvaltozzon a ruha, akkor a tukrot is hasznalni kell
  • Mike at home
    el kell menni ruhat venni
    ha ez megvan akkor a ruhasszekrenyre kattintva lehet megvaltoztatni
    ha azt akarod hogy a simed kepen is megvaltozzon a ruha, akkor a tukrot is hasznalni kell
  • Mike at home
    mindegy a sorrend
  • Mike at home
    mindig az utoljara megjelentet, vagyis jelenleg a ofb-t
  • Mike at home
    nyoma nem maradt
    tobbeieknek mondom, felesleges az ilyeneknek valaszolni, ugyis torlom, a valaszokat is
    (nem szeretem amikor felig logva ottmaradnak a valaszok)
  • Mike at home
    Lack, megkoszonnem ha ezt a stilust itt hanyagolnad
    htx

mod
  • Adam II
    A szekrényből csak a Sim készítésekor kiválasztott egy féle ruhát lehet felvenni vagy többet is. Amennyiben lehet cserélgetni a ruhákat kategórián belül (Everyday stb..) akkor ,hogy kell??
  • Gyocsika
    sziasztok holnap meglesz a sims 2 university és az open for buisnis hogyan telepítsem őket egyszerre fenn lehet mindkető és ha fenn lesz mindkettő melyik mini imaget használjam légyszi ha tudtok segítsetek!!!!!! Köszi!!!!!!
  • Vakeraka
    Valaki segírsem már hogy kell felrakni a részeket mert nem megy. Régen legalább a Sims 2 ment kiegészítők nélkül de most nem. A wanaddo-ról vannak a részek
  • GTi Gaga
    köcce Devids!
  • Devids Pro
    felnőtt
    tini
  • GTi Gaga
    hi all!

Segitéget kérnék! régen a faqba volt ojan táblazat amibe a munkalehetöségerhez szükséges stat pontokbarátok száma kellet! ( tini és felnöté ) ez a táblázat nincs már faqba! esetleg valaki feltudná valahova dobni, vagy elküldeni az email cimemre?

nagyon megköszöném! elöre is!

üdvözlettel:

Gaga

email: [email protected]
  • Adam II
    Az auto tető olyan barokk tetőt csinál ,hogy fúj. A baj az ,hogy nem toduk átlósan tetőt rakni :((((
    Amúgy kösz a segítséget!!
  • Atreides
    Ctrl-al kell torolni.
    teto ugyben nem vagyok profi, de talan az epitkezes/teto menuben levo opciokkal probalkozz. Ilyen alapteruletre nemtom mit lep az automatikus teto, de laposat biztos tudsz ra tenni.
  • Atreides
    Mar en is kerestem, de valahogy eddig nem talaltam benne. De most, hogy irtad, egybol raakadtam. Ugy latszik kellett ez a kezdo lokes :)
    Koszi!
  • Adam II
    Hello!

Én most kezdtem a játékot és támadt néhány gondom építkezésnél. Először is ,hogy kell egy már felhúzott falat eltűntetni és ,hogy kell egy normális tetőt csinálni a házra?

• Devids Pro
    ME_EnergizerPainting ha erre gondolsz.
  • Tufa
    Volt régebben még az előző faqban egy olyan tárgy, egy kép, amit ha megnézett a sims, minden szükséglete maximumra ugrott. Valaki tudna adni egy linket rá?
  • cseri001
    :)
    áz
  • Mike
    mekkora mázlija van