32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• KeKKSZike
    Nagyon szép a házad! Elküldhetnéd... :D Gratulálok4
  • Mike
    nekem mostanában az Oblivion melett aludni sem nagyon van időm :)
  • Gólya #18041
    ez is tetszik
    látom, az előző felköltözött az MTS2-re (szerintem megérdemelten jó helyen van)

azt hiszem, szüneteltetni fogom magam kissé - mintha "alkotói válságban" szenvednék (ld. 18031)
    inkább nézegetem, miket alkotnak a többiek (kezdek kicsit elbizonytalanodni)
  • Kodlovag
    Na, a hétvégén megint alkottam. Tegnap csak ennek a háznak a kedvéért megtanultam, hogy kell új tetőszínt csinálni. Az az egy baj van vele, hogy nincs az ablakokhoz passzoló ajtóm, így nem lehet kimenni hátul a teraszokra. Lehet, hogy megtanulok mesht készíteni is...

• Gólya #18039
    szerintem egy mézesbödön hatásosabb lenne (vagy egy málnás)
    igazából már le is töröltem - csak a helyet fogta volna, ha meghagyom
  • Mojlepque
    Ha teszel olyan gyümölcs tálat a házad elé, ami a dekorációk között van, akkor lehetséges hogy nyithatsz egy medvefarmot is:D
  • Gólya #18037
    "tartsd jól" a simedet, figyelj az igényeire, teljesítsd óhajait és rendben lesz
    de vannak mindenféle "adjustor"-ok (azt hiszem az InSIMenatorral elő lehet csalogatni), amikkel szintén lehet bűvészkedni
  • Gólya #18036

vannak néha ilyen "agymenéseim"
    mindenesetre megnézném magamnak azt a medvét, amelyik felmászik egy ilyen házba
  • Vakeraka
    jah de én tuning simet akarnék de sehol nem találok ilyan cuccot amivel elérhetném ezt
  • Mojlepque
    erre az opcióra különféle tárgyak vannak, pl falikép, szobor, bokor, fa, tükör, stb... ...az tök egyszerű...
  • Vakeraka
    Nem tud valaki kódot amitől nem lesz rossz kedvül és nem megy le semmi(energia.ürítés,éhség stb.)
  • Mojlepque
    hát érdekesen néz ki, mit ne mondjak:) Micimackónak az otthona ez?:D
    Amúgy sztem a fal olyan fa színű lenne, akkor egészen összhangban lenne, meg ha fábol lenne ilyen csigalépcső féleség fölfelé:)
  • Gólya #18031
  • Gary
    Töröld ki a postaládát és megoldódik a gond! Meg a számlákkal sem kell többé törődnöd!

Én úgy jártam, hogy megadtam a lakónak, hogy fizesse ki a számlát, de nem vette ki a postaládából, csak rándult egyet előtte és elment. Persze az lett a vége, hogy jött a Behajtó... Sajnos az egészre ezután figyeltem csak föl. Egy üzletet meg már beindítottam... jobbat nem tudtam, töröltem a ládát. Azóta nem zaklatnak, nekem meg nem hiányzik
  • Dzsega #18029
    akkor egy csomó lóvét elbukok. viszonylag sűrűn mentek csak most az a ganyé hogy a mentés után vettem észre hogy eromlott.
  • Mike
    a megoldás a költözés
    beszarodott telket másképp nem lehet megjavítani
    faluképernyőn költözés
    majd terlek ledozerolása

kegközelebb meg másold sűrübben ki a mentést valahova
  • Mike
    igen
  • Dzsega #18026
    Hali!
    Kerestem de nem találtamn rá választ: Jön a postás a csekkel odaáll a láda elé benyúl a tatyójába, ekkor hátraugrik, és megkerüli a postaládát, majd kezdi előlről. semmi csalás nincs a játékban (ill mélygarázs van meg bnőm egy csomot szarakodott a move objects on-al de teljesen másik szomszédságon) néztem a postaládád, a helyén van nem is mozdítottam el, viszont a kuka mintha ferdén állna de nem tudom kiegyenesíteni mert azt írja hogy határon kívüli helyszín. +néztem egy másik családot is ott is ferde a kuka és ott sem tudja berakni a postaás a levelet. ez mindössze 2 családnál van (a két család amikkel jáccok) és nem tom hogy mi lehet a baj, ill a megoldás. azt már próbáltam hogy teljesen máshova teszem a postaládát de úgy sem jó.
    előre is thx
  • Gyocsika
    Sziasztok az nem baj ha nekem most fenn van az university és rátelepíttem még az open for buisnist akkor minden megmarad mármint megmarad az university ugye?
  • Zamat
    Nem.

Más ötlet?
  • Adam II
    Nálam most nem működik a Make Out a kanapén. Leülnek és össz is bújnak de amikor kiválasztom a make out módot nem a szokásos animáció látható hanem az ,hogy a csávó karja kicsavarodik a csaj meg arréb ugrik majd megint simán egymás mellet ülnek ,mindent kiszedtem a download mappából nincs benne semmi egyedi cucc. Ha nektek volt ilyen gondotok légyszi segítsetek!!
  • Gólya #18022
    passz
    privi megy
  • solle
    valami pontosabb linket adj már
  • Gólya #18020
    kieg.
  • solle
    mi az az ofb?vagy ha link akkor mia teljes címe?
  • Mike
    olvasd el a kép alatti szöveget, majd jelentkezz egy modnál büntetőpontért
    thx
  • Devids Pro
    véletlenül nem egy könyvtárba telepítetted az összeset?
  • solle
    nekem 1 kérdésem lenne honnan lehet letölteni a full gamet?
  • Zamat
    Nem azt indítom. :)

Az OFB-t elindítom, de az intro után a university töltőablaka jön be, a csík felmegy fullra aztán crash desktopra. Ugyanezt produkálta Daemon 3,47; Daemon 4,03 + SD Hide és Anti-Blaxx használatánál is.

• Mike
    ha fent van az OFB akkor ne az Univot inditsd
    másold fel az OFB első lemezeét, mountold be daemon 4.03-mal, sdhide-ot kapcsold be, játsz
  • Zamat
    De amikor az OfB mini image-el indítva produkálja ugyanezt, akkor a University "simán" menne, és úgy sem jó. :(
  • Mike
    probáld meg a full cd-val
  • Zamat
    Hali!

Van némi problémám és nem találtam rá választ, úgyhogy megosztanám veletek:

Sims 2 DVD fent, University fent, Open for Business fent (ebben a sorrendben).

Anti-Blaxx-al elindítom az Open for Business-t, először a University töltője jön be (ez normális 1ébként?), amikor fullra ér akkor egy hibaüzenet ablakot kapok szöveg nélkül, OK és desktopra vissza. Megpróbáltam külön a University-t indítani mini-image-el de ugyanez a vége (ja az OfB is mini-image-el megy).

Ha valakinek van vmi javaslata, nagyon megköszönném!
  • Mike
    mondjuk van ilyen kód is
  • Gary
    A legegyszerűbb "Csináld magad" Nude Patch:

Keress egy Hexa editort. A Yuri Diomin féle Hex Edit tökéletes lesz!

Nyisd meg benne a Sims2.exe-t (az éppen utoljára telepített kiegészítőét vagy az alapjátékét, ha csak az van fönt!)!
    A MÓDOSÍTÁS ELŐTT KÉSZÍTS BIZTONSÁGI MÁSOLATOT AZ EXE-BŐL!!!!
    Keress rá a "Censor" szóra. A 'C' betűt írd át 'D'-re (vagy bármi másra). Folytasd a keresést. Mentsd el az exe-t. Futtasd.

A visszaállítás ugyan ez, csak a 'C' betűt írd vissza.
  • Dexantreal
    sztem csak törlöd a mappából..ha nincs uninstallja...bekukkantottam ismét a topikba
  • Mike at home
    passz
  • Mike at home
    vannak allatok, de csak diszek
    szal nem lehet veluk semmit se csinalni, csak kiteheted mint vmit fat mondjuk
  • Piski
    Köszönöm!
  • Atreides
    Bar nem engem kerdeztel, es nem is erdekelnek az allatok, de unalmamban megkerestem neked.
    Downloads-Buy mode-By function-Misc.
    http://www.modthesims2.com/download.php?f=403&showType=2
    Lapozgasd vegig. En lattam kutyat, farkast, lovat, meg aprobb allatokat.