32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#18043 Nagyon szép a házad! Elküldhetnéd... :D Gratulálok4 -
#18042 nekem mostanában az Oblivion melett aludni sem nagyon van időm :) -
Gólya #18041 ez is tetszik
látom, az előző felköltözött az MTS2-re (szerintem megérdemelten jó helyen van)
azt hiszem, szüneteltetni fogom magam kissé - mintha "alkotói válságban" szenvednék (ld. 18031)
inkább nézegetem, miket alkotnak a többiek (kezdek kicsit elbizonytalanodni)
-
#18040 Na, a hétvégén megint alkottam. Tegnap csak ennek a háznak a kedvéért megtanultam, hogy kell új tetőszínt csinálni. Az az egy baj van vele, hogy nincs az ablakokhoz passzoló ajtóm, így nem lehet kimenni hátul a teraszokra. Lehet, hogy megtanulok mesht készíteni is...
-
Gólya #18039 szerintem egy mézesbödön hatásosabb lenne (vagy egy málnás)
igazából már le is töröltem - csak a helyet fogta volna, ha meghagyom
-
Mojlepque #18038 Ha teszel olyan gyümölcs tálat a házad elé, ami a dekorációk között van, akkor lehetséges hogy nyithatsz egy medvefarmot is:D -
Gólya #18037 "tartsd jól" a simedet, figyelj az igényeire, teljesítsd óhajait és rendben lesz
de vannak mindenféle "adjustor"-ok (azt hiszem az InSIMenatorral elő lehet csalogatni), amikkel szintén lehet bűvészkedni -
Gólya #18036
vannak néha ilyen "agymenéseim"
mindenesetre megnézném magamnak azt a medvét, amelyik felmászik egy ilyen házba -
Vakeraka #18035 jah de én tuning simet akarnék de sehol nem találok ilyan cuccot amivel elérhetném ezt -
Mojlepque #18034 erre az opcióra különféle tárgyak vannak, pl falikép, szobor, bokor, fa, tükör, stb... ...az tök egyszerű... -
Vakeraka #18033 Nem tud valaki kódot amitől nem lesz rossz kedvül és nem megy le semmi(energia.ürítés,éhség stb.) -
Mojlepque #18032 hát érdekesen néz ki, mit ne mondjak:) Micimackónak az otthona ez?:D
Amúgy sztem a fal olyan fa színű lenne, akkor egészen összhangban lenne, meg ha fábol lenne ilyen csigalépcső féleség fölfelé:) -
Gólya #18031 -
Gary #18030 Töröld ki a postaládát és megoldódik a gond! Meg a számlákkal sem kell többé törődnöd!
Én úgy jártam, hogy megadtam a lakónak, hogy fizesse ki a számlát, de nem vette ki a postaládából, csak rándult egyet előtte és elment. Persze az lett a vége, hogy jött a Behajtó... Sajnos az egészre ezután figyeltem csak föl. Egy üzletet meg már beindítottam... jobbat nem tudtam, töröltem a ládát. Azóta nem zaklatnak, nekem meg nem hiányzik -
#18029 akkor egy csomó lóvét elbukok. viszonylag sűrűn mentek csak most az a ganyé hogy a mentés után vettem észre hogy eromlott. -
#18028 a megoldás a költözés
beszarodott telket másképp nem lehet megjavítani
faluképernyőn költözés
majd terlek ledozerolása
kegközelebb meg másold sűrübben ki a mentést valahova -
#18027 igen -
#18026 Hali!
Kerestem de nem találtamn rá választ: Jön a postás a csekkel odaáll a láda elé benyúl a tatyójába, ekkor hátraugrik, és megkerüli a postaládát, majd kezdi előlről. semmi csalás nincs a játékban (ill mélygarázs van meg bnőm egy csomot szarakodott a move objects on-al de teljesen másik szomszédságon) néztem a postaládád, a helyén van nem is mozdítottam el, viszont a kuka mintha ferdén állna de nem tudom kiegyenesíteni mert azt írja hogy határon kívüli helyszín. +néztem egy másik családot is ott is ferde a kuka és ott sem tudja berakni a postaás a levelet. ez mindössze 2 családnál van (a két család amikkel jáccok) és nem tom hogy mi lehet a baj, ill a megoldás. azt már próbáltam hogy teljesen máshova teszem a postaládát de úgy sem jó.
előre is thx -
#18025 Sziasztok az nem baj ha nekem most fenn van az university és rátelepíttem még az open for buisnist akkor minden megmarad mármint megmarad az university ugye? -
Zamat #18024 Nem.
Más ötlet? -
#18023 Nálam most nem működik a Make Out a kanapén. Leülnek és össz is bújnak de amikor kiválasztom a make out módot nem a szokásos animáció látható hanem az ,hogy a csávó karja kicsavarodik a csaj meg arréb ugrik majd megint simán egymás mellet ülnek ,mindent kiszedtem a download mappából nincs benne semmi egyedi cucc. Ha nektek volt ilyen gondotok légyszi segítsetek!! -
Gólya #18022 passz
privi megy -
#18021 valami pontosabb linket adj már -
Gólya #18020 kieg.
-
#18019 mi az az ofb?vagy ha link akkor mia teljes címe? -
#18018 olvasd el a kép alatti szöveget, majd jelentkezz egy modnál büntetőpontért
thx -
#18017 véletlenül nem egy könyvtárba telepítetted az összeset? -
#18016 nekem 1 kérdésem lenne honnan lehet letölteni a full gamet? -
Zamat #18015 Nem azt indítom. :)
Az OFB-t elindítom, de az intro után a university töltőablaka jön be, a csík felmegy fullra aztán crash desktopra. Ugyanezt produkálta Daemon 3,47; Daemon 4,03 + SD Hide és Anti-Blaxx használatánál is.
-
#18014 ha fent van az OFB akkor ne az Univot inditsd
másold fel az OFB első lemezeét, mountold be daemon 4.03-mal, sdhide-ot kapcsold be, játsz -
Zamat #18013 De amikor az OfB mini image-el indítva produkálja ugyanezt, akkor a University "simán" menne, és úgy sem jó. :( -
#18012 probáld meg a full cd-val -
Zamat #18011 Hali!
Van némi problémám és nem találtam rá választ, úgyhogy megosztanám veletek:
Sims 2 DVD fent, University fent, Open for Business fent (ebben a sorrendben).
Anti-Blaxx-al elindítom az Open for Business-t, először a University töltője jön be (ez normális 1ébként?), amikor fullra ér akkor egy hibaüzenet ablakot kapok szöveg nélkül, OK és desktopra vissza. Megpróbáltam külön a University-t indítani mini-image-el de ugyanez a vége (ja az OfB is mini-image-el megy).
Ha valakinek van vmi javaslata, nagyon megköszönném! -
#18010 mondjuk van ilyen kód is -
Gary #18009 A legegyszerűbb "Csináld magad" Nude Patch:
Keress egy Hexa editort. A Yuri Diomin féle Hex Edit tökéletes lesz!
Nyisd meg benne a Sims2.exe-t (az éppen utoljára telepített kiegészítőét vagy az alapjátékét, ha csak az van fönt!)!
A MÓDOSÍTÁS ELŐTT KÉSZÍTS BIZTONSÁGI MÁSOLATOT AZ EXE-BŐL!!!!
Keress rá a "Censor" szóra. A 'C' betűt írd át 'D'-re (vagy bármi másra). Folytasd a keresést. Mentsd el az exe-t. Futtasd.
A visszaállítás ugyan ez, csak a 'C' betűt írd vissza. -
Dexantreal #18008 sztem csak törlöd a mappából..ha nincs uninstallja...bekukkantottam ismét a topikba -
#18007 passz -
#18006 vannak allatok, de csak diszek
szal nem lehet veluk semmit se csinalni, csak kiteheted mint vmit fat mondjuk -
Piski #18005 Köszönöm! -
Atreides #18004 Bar nem engem kerdeztel, es nem is erdekelnek az allatok, de unalmamban megkerestem neked.
Downloads-Buy mode-By function-Misc.
http://www.modthesims2.com/download.php?f=403&showType=2
Lapozgasd vegig. En lattam kutyat, farkast, lovat, meg aprobb allatokat.