Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nehéz eset vagy bazze...pont azért kellenek a hivatalos magyarítás fileok,hogy a progi magasabb verziójú legyen mint a peccs,,ergo ne akarjon patchelni.De úgy csinálod,ahogy akarod.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Szerintem játszál vele és majd bele rázódsz.Nekem a Sims 2-be nem volt semmi bajom,de a Universitynél én is panaszkodtam egy csomót az elejlén,hogy hû de kevés idõm van,aztán mégis lett mindenre😊...pedig4emberkét irányítottam😄..vagy5-t.

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

Jé,van ismét banner😊...az nem lenne egyszerûbb,ha feltenném az angol Sims 2-t és a universityt,aztán mindkettõt utána magyarosítanám?mer most töröltem az egészet😄.

Mike
nincs

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Talán ebbõl ibron is meg tudja csinálni..😊)

Nem erre:
"Devids,ezt lécci rakd be a fakuba,mert hülyét kapok.😊)És #14003-at jelmagyarázatnak.
1:Magyar Sims 2 DVD+angol University:
Felrakod a magyar Sims 2 Dvd-t,majd indulhat az University telepítése.Mikor bekéri az 2 cd.-t,nyisd meg a registryt és a sims 2 régiókódját írd át MXHG7704637-rõl MX08004261-re(ez az uk_us régiókód),ha ezt nem teszed meg,akkor aszongya,hogy nincs fent az alap sims 2 és leszedi magát.Meg nem lesz magyar az .exe-vel sem,mert a magyar fileokat nem csomizza ki.Ha vége az Univ. telepítésének írd vissza a magyar régiókódot,a fakuból szedd le az Univ. .exe.-t és regfilet és enjoy!.😊
2:Angol cd/dvd Sims 2+angol University:
Ha az angol Sims 2-re telepíted az Univot,a végén fog patchelni(kéri a 4 cd.-ét)ha vmiért ez nem jön össze,vissza leszedi az Universityt.De,ha rárakod a magyarítást(faq),az .exe és a többi file magasabb verziószámú lesz mint a patch(registryben is átíródik),tehát nem kell patchelni.Felrakod az angol Sims 2-õt,(a magyarítás Faq-ból való letöltése, bemásolása,mindent felülír) indulhat az University telepítése.Mikor bekéri az 2 cd.-t,nyisd meg a registryt és a sims 2 régiókódját írd át MXHG7704637-rõl MX08004261-re(ez az uk_us régiókód),ha ezt nem teszed meg,akkor aszongya,hogy nincs fent az alap sims 2 és leszedi magát.Meg nem lesz magyar az .exe-vel sem,mert a magyar fileokat nem csomizza ki.Ha vége az Univ. telepítésének írd vissza a magyar régiókódot,a fakuból szedd le az Univ. .exe.-t és regfilet és enjoy!.😊"
Ezt aug 9.-én írtam.😊)

nincs véletlenül valami olyan patch amivel az idö lassabban telik ?? egyszerüen semmit nem tudok csinálni 1 nap alatt !! ha van ilyen patch akkor szóljatok ! thx

Mike
idáig egyébként egy normális, érdekes hsz-ed nem volt, max ez a nyafogás, qrvára kezd ám elegem lenni belõled - csak szólok

írj a simsrõl, játékbeli élményeidrõl, a többit meg felejtsd el

Mike
eszem megáll, hogy mibe bele nem tudsz kötni
azt hittem volt vmi flame ami elkerülte a figyelmememt
nem nyelvészkedünk itt, azzal menj más topikba
úgyhogy téma felejtõs, senkit nem érdekel, hogy Gólyának mi bantja a szépérzékét

14336,323,156,143,123,stb.
Nem vagyok mimóza, de szerintem nem kellene követni a médiát. Tudom, hogy szinte már természetesek az ilyen kifejezések, de nem tudták elnyerni a tetszésemet.
Azt nem is írtam, hogy ne használjátok õket, csak azt, hogy ezzel nem lesz jobb.

Devids Pro
nem csak, de mind1...
Carlos
gif-rõl beszélünk már egy ideje... 😉

Þór vígi þessi rúnar

Devids Pro
swf-et sztem nehezen tudsz sg-n tárolni.
Carlos
Miért nem jó a sg-n tárolni?

Þór vígi þessi rúnar

Devids Pro
Az az atw hibája, most se jön be. Átt lehet rakni máshova, vagy tõlem akár visszamehet a gif is, nekem mind1
Mike
mintha építenél + ctrl

Carlos
Shift-el jelölöd ki asszem.
Vagy CTRL? Nem emléxem már!

Þór vígi þessi rúnar

hogy lehet a rossz helyre rakott falakat és padlózatot törölni ??? pls help !!

Mike
ez nem kurvanagy?

nem értem miért nem volt jó eddig ahogy volt, az kitünõen mûködött

Carlos
Szerintem is.
Bepakolod ide, és azt 1-2 száz K-t úgyis seperc alatt letölti, utánna meg mehetne cache-bõl.

Þór vígi þessi rúnar

Mike
szerintem egyszerübb lenne az sg-n tárolt file-t ide berakni, arról nem beszélve, hogy a hülye IE mindig letölti, nem a cache-bõl nyomja, szal szerintem a gif jobb volt, de mind1

hykao
Nyilvánvalóan nem azért töltõdik nehézkesebben, mert .swf, hanem valszeg ahonnan töltõdik, ott van a bibi jelenleg. A .gif-nek nagyobb a mérete, és láthatóan szarabb a minõsége. Nem tudom mi bajod van az .swf-fel változó bannernek sztem az a legideálisabb formátum!

Feleekkora széles???
Amúgy az .swf-nek olyan szélességet lehet beállítani, amilyet csak akarsz, dinamikusan igazodik a beállításokhoz! Jelenleg, ha jól emlékszem 180px-re van belõve a magasság, a szélesség 75px. Ez tetszõlegesen változtatható, s a kép arányosan fog igazodni a méretekhez.

Sokkal jobb ez, mint a .gif...hidd el, más miatt nem töltõdik most be rendesen...nem azért mert .swf...
Mike
tegyük már át gifbe, és legyen feleekkora széles

Mike
nálam pl. mostt be sem töltõdött

Ne már, 1 giga nem elég?

Devids Pro
pedig fele akkora sincs a mérete 😊
Devids Pro
A kilövöm a feladatkezelõbõl megoldásra gondolsz?😊
Betehetem.
Mike
tegyél a gépbe 2 giga ramot

Mike
ez az swf nehézkesebben töltõdik, mint a gif

Gamespot-on van elõzetes az Éjszakákról. Dicsérik a játékot, lényegében úgy tartják, hogy jóval több és népszerûbb innovációt hoz a játékba, mint az Egyetem. Azt is írják azonban, hogy tapasztalatuk szerint a szórakozó negyedekben látványos framerate-csökkenés észlelhetõ, szóval óvatosan kell bánni a beállításokkal. Király lesz. Én a University-t már csak alig-alig játszom, mert gyakran élvezhetetlenné válik, annyira beszaggat. Képzelem, ez milyen lesz, ha már az elõzetesben megemlítik ezt a problémát.

EqUiNoX
Na én is találtam egy oldalt, ezzel és az eddigiekkel tökéletesen elég.

http://sims2sisters.sme.sk/

Köszönöm a segítséget.

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

EqUiNoX
Köszi. Melózni is kellene, nem sok idõm van keresgélni - általában minden zipet behúzok a listába, aztán hadd menjen. Majd az asszony kiválogatja mi kell neki és mi nem.

Mike
tessék:

http://www.thesimsresource.com/
fizetõs, havi 4,5 USD

http://mado.new21.net/louis/sims/
nagyon jó dolgokat csinált, de hozzáférés kell a hivatalos sims oldalhoz, mert onnan lehet letõlteni a dolgait

továbbá:
http://www.designersims.net/
http://gportal.hu/portal/sims/
http://simorphor.com/
http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=43092
http://aroundthesims.online.fr/

és még rengeteg van

EqUiNoX
Azt csinálom, csak gondoltam megkérdezem, hátha van egy jól bevált site, amit mindenki látogat elõszeretettel ;]

Mike
rengeteg ilyen van
google-t javaslom

sims2 mod vagy objects clothes, stb

EqUiNoX
Hát az is jöhet ha valaki nyert a lottón, de ha mégsem, akkor egykét linkkel is megelégszem ;]

Mike
elsõ pillanatra azt hittem, pénzt akarsz te is 😄DD

Mike
kedveském hol vannak nem illõ szavak, egymás piszkálódása, hadd törlöm ki rögvest

EqUiNoX
No ezer és egy éve nem jártam már erre, és igencsak lemaradtam sims2vel kapcsolatban szinte mindenrõl. Most hogy asszonykám újra elõvette, gondoltam segítek neki, és gyûjtök pár plusz cuccot a netrõl (és én wowozhatok tovább nyugodtan;]). Szóval annyi kérésem lenne csupán, hogy egy-két linket adjatok pls, ahonnan le lehet kapni pár új bútort, tárgyat, stb. Eltelt majd' fél év, gondolom mostmár csak vannak ilyenek - anno nem nagyon voltak, csak egy-két tucat. Elõre is köszönöm.

22 nap, 15 óra, 50 perc, és 12 másodperc van hátra a The Sims 2: Nightlife megjelenéséig! Tessék,foglalkozok én vele😄.

Kedveskéim evezzünk békésebb vizekre! Foglalkozzunk talán azzal, amiért ez a fórum van - játékkal! Egymás piszkálásával, nem "illõ" szavakkal, idézetekkel nem lesz jobb.Ha "csak" idézet, akkor sem.

Bár asszem van egy uccsó ötletem,azt még kifogom próbálni.

Könnyû azt mondani😄...de szerintem nem tudom megoldani ezt az ügyet.

Siess azzal a megoldással.😊

Ja ezt már én is pendítgettem Devids kollegának,de még nem tette be,csak tudnám miért.😊

😄..ha megtalálom rá a megoldást,amit kétlek,akkor be lehetne ezt is tenni a FAQ-ba.

Devids Pro
Majd szedegetek le ha lesz idõm
Sajna nincs...még nem is hallottam errõl a problémáról.

Ehhh..leszedtem a wanadoo-ról a Universityt és a végén,mikor kész a telepítés,asszem updatelni akarja,vagy mi,mer bejön1ablak, de elé kiír valami szar spanyol szöveget és csak le ok-ni lehet.Ha ok-zom,akkor meg leszedi.Van valakinek ötlete?

Hmmm...azt se tudom,mikor jártam a Sims hivi oldalon.Kár volt,mert nagyon megkívántama a Nightlife-ot.😊Tök jók a háttérképek és a postcardok.Legalább ezeket reg nélkül lehet használni/tölteni.Aprópopó:már nem szedegetitek le a hivi cuccost,és toljátok a fakúba?