32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• cseri001
    100486-585530-905808-0928
    101618-816591-982586-6474
    103186-918837-268852-2335
    próbáld ezeket, valamelyik csak jó...
    De legközelebb, ha valami ilyesmi problémád van, használj keresőt, én is onnan szedtem ezeket...
    Tedd be a kedvencek közé, vagy mittomén. :)
    Gugli

Sok sikert, jó játékot.
  • Mike
    ez a sims 2 topik
  • m peti
    Előre is kösz...
  • m peti
    Sya tudja valaki a The sims 1 cd kulcsát????
  • Mike
    persze, simPE
  • Kodlovag
    Szerintem a SimPE tudja. Bár eddig még csak 1 órát böngészgettem céltalanul, de úgy rémlik, hogy a simeknek minden egyes tulajdonságát lehet változtatni.
  • Atreides
    Hali. Meg mindig nem tud senki segiteni abban, hogy hogyan lehetne megvaltoztani egy sim csillagjegyet? Eletcelt, vonzodast/taszitast, kulsot lehet, csak pont ezt nem?
  • Kodlovag
    Ja, hogy így szinkron...
  • cseri001
    Ennek a játéknak saját, zagyvanyelve van, nem értelmes. Vagyis a simeknek értelmes, de nekünk csak halandzsa... :)
    Szóval nincs szinkron, és nem is lesz. Ha spanyol változatod lenne, abban is ugyanilyen dumát vágnának le a simek.
  • Kodlovag
    Milyen szinkron? Ha magyarul van meg, akkor nem kell külön magyarítás se. Akkor még mi hiányzik?
  • mama2
    honnan lehet sima sims2 szinkront letölteni: a választ előre is kösz zoli.

Egyépként nekem a sima sims2 amihez kérem a szinkront magyarul van meg csak a nyelv nem magyar ezért kérem a szinkront.
  • mama2
    honnan lehet sima sims2 szinkront letölteni: a választ előre is kösz zoli.

Egyépként nekem a sima sims2 amihez kérem a szinkront magyarul van meg csak a nyelv nem magyar ezért kérem a szinkront.
  • cseri001
    Éppen ezért csináltatom meg velük (csinálják meg ők maguk) és nem várnak a maid-re.
  • Kodlovag
    De hát nem építhetem körbe a garázst, mert akkor az autó nem tud beállni. Akkor minek garázs?

Egyébként tegnap óta már nincs probléma, mert letöltöttem egy olyan garázsajtót, amin csak kocsival lehet bemenni, gyalog nem. Így a bejárónő sem fog már mindig a garázsajtón keresztül ki-be járni, mikor ott van mellette két kockára a bejárati ajtó.
  • Mike
    akkor ennyi energiával miért nem törlöd ki a szutykos edényt, miért nem cseréled le az elkoszolódott tárgyakat, miért nem törlöd ki a tócsát?
  • Gólya #17938
    nem szoktam mindig csalni
    de amikor van egy hármasiker-triód, papának-mamának, vagy legalább az egyiküknek menni kell dolgozni, akkor jól jönnek ilyen dolgok
    (mint pl. a már említett nagy komfortú-energiájú ágy, egy folyamatos takarító, stb.)
    de meg lehet csinálni persze mindent a maga útján-módján is - ezt is próbáltam - tehát lehet 20000-ből is házat építeni, aztán szépen fokozatosan újítgatni, lehet gyereket nevelni, tanulni, stb., stb. mindenféle segédeszköz nélkül
    ezzel együtt: mindenki úgy csinálja, ahogy neki jólesik - nem hiszem, hogy ennek bármiféle helytelenítést, megrovást kellene maga után vonnia
  • Mike
    akkor építsd körbe a garázst, és nincs többé probléma
  • Mike
    ha mindent megcsinálnak helyetted, ha minden flottul megy, akkor minek játszani ezzel az egésszel?
  • Mike
    akik kint éltek a kertben nagyon hamar 8-an voltak, de soha nem volt gondom az edényekkel, mindig volt vki, aki ráért
  • Mike
    miért kell mindig csalni?
  • Kodlovag
    Nem, a garázskapun nem tudok kattintani. Azon bárki átjár. A többi ajtón igen, azt eddig is tudtam, de a garázsajtón nem.
  • Gólya #17932
    megpróbálom kideríteni, honnan volt - bár szerintem az MTS2-őn megnézheted
    bár, mint írtam, úgy rémlik, mintha bekavart volna vagy az egyetemnél, vagy az éjszakáknál,így elegánsan kiselejteztük
  • cseri001
    Igen, úgy emlékeztem, hogy kb. 9-10 körül jön a maid, addigra meg már az esetek többségében réges-rég lezajlott a reggeli, egyebek..
    Az a tűzhely jó lenne... :)))
  • Gólya #17930
    a bejárónő de. 10-től du. 5-ig "van"
    volt korábban egy hack-tűzhelyünk, ha ezt letettük vhová a telekre, csak kattintani kellett rá, s azonnal ott termett egy hölgy - akár az éjszaka közepén is - nekem nagyon jól jött a nagycsaládoknál - a szülőknek ui. épp elég volt a csemetékkel bajlódni, néha belapátoltak némi kaját, futtában zuhanyoztak, úgyhogy takarításra már se idejük, se erejük nem maradt
    de azt hiszem, csak az alapjátéknál volt, mintha utána kavart volna - pedig hasznos dolog
  • cseri001
    Kizsákmányolóóó!!
    Van, hogy én is a kölykökkel takaríttatom el a szennyest... :)
  • cseri001
    Ahhha! Tényleg vízbefúlt szegény... Köszi. :)
  • Mojlepque
    de hát a garázs kapunál is, meg minden kicsi nyíláson (ajtón) tudod állítani hogy ki tudjon átjárni rajta...
    Ha simán rákattintasz már akkor kiválasztod hogy csak a családtagok, a személyzet, vagy mindenki átmehessen rajta
  • PLackó
    köszönöm.
    az étterem összejött.
    viszont hiába rtam be az emeletnöveléshez a kódot,elfogadta viszont nem történt semmi,nem lehet tovább építkezni mint eddig.
  • Gólya #17925
    de a TSR sem teljes egészében fizetős, vannak ott is szabadon letölthető dolgok
  • Vakeraka
    szóval tud valaki segíteni miért nem mehet a game?
  • Gólya #17923
    továbbiak:17723
  • Kodlovag
    Hát persze hogy tudunk.

• PLackó
    tudtok valami jó letöltős site-ot? thesimsresource.com-ot találtam de az fizetős.

leginkább valami normális kinézetű lift kéne mert eléggé csúnyácska külseje van annak amit beletettek.
  • Vakeraka
    Valaki tudja a telepítési sorrendet? Nekem a nigtlife-val és az egytemmel mindíg lefagy mikor belépek és megmozdítom az egeret. Sőt most már simán a sims 2 sem megy .Hibaüzenetete ír ki elindításkor. A wanaddorol szedtem le a kiegészítőket.
  • Mike
    konkrétan mit szeretnél?
  • Mike
    csak a vízbefúltak
  • Headers
    Nem tud valaki valmi jó trainert open for businesshez, ami nem csak pénz trainer hanem más is van benne?
  • Mike
    nálam ezért van a konyha-étkező leválasztva
    egyébként meg ha nincs, akkor a gyerekek dolga reggel összeszedni, míg anyu csinálja a reggelit (vagy apu)
  • cseri001
  • PLackó
    Kodlovag,Mike köszönöm.