32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Legend Killer
    sdzaujuikoléf

tessék :)

Bocsánat Mr. Mike :D.
  • Mike at home
    egyszer irj el vmit a jővőben, és az a postod megy a levesbe :(
  • Mike at home
    jó, kössetek bele az élő fába is
  • Mike at home
    tedd fel a többi kieget is, és az ikeával indítsd
  • Olcsy
    WoW!Ha még simseznék, én is csinálnék ilyeneket.:D
  • Csori
    készülgető kis házikó. a háttérben jól látjátok: pottyantós budi van :DD
    van 1 olyan wc-m ami pont beleillik :DD
  • Shiwo
    valszeg car valamely kieg telepítője
  • Legend Killer
    "ha nagyon lecsökken, akkor a sims ideges és mogorva lesz" = #30776

Csak mivel itt poénkodtatok, hogy Mike elírta, ezért jegyeztem meg én is, hogy, ha a Sims 2-ben lévő emberkére gondol egyes számban, akkor sim, de, ha többes, akkor sims... sztem :D.
  • Gólya #30786
    ezt nem értem - ebben a hsz-ban nincs szó simről/simekről
    vagy eltévesztetted a hsz számát?

egyébként lényegesen csekély angoltudásom szerint valóban így van, de ha most én elkezdenék itt helyesírást (magyart és nem angolt!! ami a fórumozók nagy részének anyanyelve)és stílust elemezni, Mike úgy vágna ki minket, hogy a lábunk se érné a földet...
    pedig hidd el, sokszor a hajam szálanként áll az égnek....
  • Legend Killer
    ha már itt tartunk, úgy tom, h a sims is csak sim egyes számban :).
  • jack0101
    Az drága, inkább nem :D
  • avengir
    Vedd meg eredetibe. ;)
  • jack0101
    Sziasztok, nagyon kéne a segítségetek.
    Felraktam először az alap Sims 2- őt, aztán hozzá az Egyetemet,aztán a Megnyitottunk, vár az üzlet, utáánna jött az Éjszakák, utánna a Télapós cuccok,aztán a Mesés díszletek, következő volt a Cilli-villi cuccok, és végül a Házikedvenc.
    Ilyen sorrendbe raktam fel őket mert így volt info filéba írva, merg hogy csak a Házikedvenc crackjével crackeljek.
    Elindítottam a játékot, a videó végéig semmi gond, aztán a töltése előtt kiírja: "Az alkalmazás hibát észlelt, ezért leállt."
    Most mit tegyek hogy rendesen menjen???
  • Shiwo
    és mikor rákattinta a sims ikonjára, magában motyog, hogy "drááágaszáág" :)
  • Gólya #30780
    "mosztani"????
    Zááááákoooooooossssssssssssssssssssssz:))))))))))))))))))))))
    bocsi - ezt nem tudtam kihagyni:))))
  • Gólya #30779
    próbálj szétnézni a simshungaryn, a mysimsen (utóbbin azt hiszem, nagyobb valószínűséggel találsz valamit) - most nem bóklásznék arrafelé, ezért nem 100 %, de elég sok minden van ott
  • 0246886420
    Nincsen leírva, mert már akkor rég csinálgatnám. És, ha van más program ami magyar és leírás az jó lenne.
    Kösz!
  • Coolfire
    Már uncsi a szimpla haverkodás..egy kis voodoo nem árt.:)
  • Mike at home
    mindig mondogattam, hogy lehetne egy szex szintmérő is
    ha nagyon lecsökken, akkor a sims ideges és mogorva lesz
    ha meg fullon van, a sim a fellegben szálldos :)
  • Mike at home
    ha a link a MTS-en van, akkor van hozzá leirás is, hogy mit kell csinálni
  • Mike at home
    nem olyan nehéz barátkozni
    a mosztani kiskedvencemnek van vagy 16
  • Mike at home
    koli, koli! :)
  • Mike at home
    igen
  • Coolfire
    A társalgási részt...mondjuk lehetne benne szexvonal is.:))
  • Flora2
    Ez simán lehetséges akkor, ha csak az alapjátékod van. Amíg csak alapjáték volt, valami programhiba miatt bármikor előfordulhatott, hogy a terhes sim minden ok nélkül hirtelen meghalt (mintha a terhesség valamilyen betegség lenne). Velem is előfordult kétszer-háromszor, amíg az alapjátékkal játszottam.
    Azóta a kiegek megszüntették ezt a hibát, én legalábbis azóta nem hallottam róla...
  • Gólya #30769
    figyusz: az ,hogy senki nem válaszol, az nem azt jelenti, hogy nem akarnak segíteni, csak esetleg épp olyan nincs a fórumon, aki tudna válaszolni

a simekről csak annyit tudok, hogy a mesht itt is le kell tölteni - meg amit még akarsz hozzá , de tovább ne kérdezd, mert nem tudom és elszégyellem magam...
    mesheket találsz pl. az MTS2-őn a bodyshop-ban
    ha kész simet töltesz, akkor ott általában írva vagyon, hogy ha kell mesh hozzá, azt hol találod, meg persze a különböző kiegészítések lelőhelye is fel van tüntetve (jujj, a macska meg fel van mászva a fára...)
  • 0246886420
    hello Gólya!

Akkor legalább te segíts. Tegnap írtam egy üzenetet és senki sem válaszolt rá.
  • Gólya #30767
    teljes egészében?:))))))))
  • Coolfire
    A magánhangzókat gondoljátok hozzá..:)
  • Coolfire
    Én a kolit szeretem jobban.Most megint elölről kellett kezdenem az egészet,mert már azt sem tudtam ki kivel van.Úgyhogy zutty le a mentések.A legújabb? barátszerzési technikám:addig ásni amíg a "titokzatos kunyhó" térképe elő nem kerül(sok egyébbel egyetemben),majd 8-as mech. skill és már mehet is javítani.:)De a GH tagokat nem tudom voodoozni,azokat manuálisan kell barátokká tenni..Utána felnyitm az egyetemi címjegyzéket és simné tán nézek..:)
  • Coolfire
    Én a szoc. témát telefonon bonyolítom le..:)
  • Gólya #30763
    igen
    elküldöd egyetemre és ha átmész az egyetemvárosba, akkor beköltözteted koliba vagy bérelsz egy házat neki (én jobb szeretem a bérelt házat, van aki a kolira esküszik, majd eldöntöd - a koliban mondjuk soha nem lesz egyedül, ami a szoc. szempontjából jó dolog)
  • Legend Killer
    Izé... nem vok pro segítő, de küldesd az egyetem városba és egyedül tudod vinni, vagy nemtommáénse.
  • Legend Killer
    mámeginezazizmossimatéma?
  • 0246886420
    Remélem tuttok jó sokat segíteni. Vagy legalább ilyesmi simeket mutatni.

Kösz!
  • 0246886420
    Hellosztok!

azt mondták nekem, hogy body mesh-sel és textúrával ilyen izmos sime lehet csinálni:
    http://thumbs2.modthesims2.com/images8/MTS2_104167_marvine_barbie.JPG
    Na és ehhez mi kell és honnan lehet letölteni és hogyan kell megcsinálni. Nem baj, ha bonyolult.

Köszi mindenkinek
  • rvn
    hy! Van egy családom és msot akarom feltenni az egyetemet és a sác msot mehet majd egyetemre
    tom ugy fojtani h csak vele leszek és go egyetemre?
  • Mike at home
    amit betömörítettél, azt kitömöríted, visszamásolod
    már ha csináltál ilyet
  • Mike at home
    éhenhalt?
  • viktor0320
    HÉ SEGÍTSETEK!!a simem aki terhes is volt egyszerűen csak meghalt. épp fözött meg minden és utána összerogoytt és meghalt. nem rázta meg se az áram, semmi!
    ez lehetséges?