32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#30794 sdzaujuikoléf
tessék :)
Bocsánat Mr. Mike :D. -
#30793 egyszer irj el vmit a jővőben, és az a postod megy a levesbe :( -
#30792 jó, kössetek bele az élő fába is -
#30791 tedd fel a többi kieget is, és az ikeával indítsd -
#30790 WoW!Ha még simseznék, én is csinálnék ilyeneket.:D -
#30789 készülgető kis házikó. a háttérben jól látjátok: pottyantós budi van :DD
van 1 olyan wc-m ami pont beleillik :DD
-
#30788 valszeg car valamely kieg telepítője -
#30787 "ha nagyon lecsökken, akkor a sims ideges és mogorva lesz" = #30776
Csak mivel itt poénkodtatok, hogy Mike elírta, ezért jegyeztem meg én is, hogy, ha a Sims 2-ben lévő emberkére gondol egyes számban, akkor sim, de, ha többes, akkor sims... sztem :D. -
Gólya #30786 ezt nem értem - ebben a hsz-ban nincs szó simről/simekről
vagy eltévesztetted a hsz számát?
egyébként lényegesen csekély angoltudásom szerint valóban így van, de ha most én elkezdenék itt helyesírást (magyart és nem angolt!! ami a fórumozók nagy részének anyanyelve)és stílust elemezni, Mike úgy vágna ki minket, hogy a lábunk se érné a földet...
pedig hidd el, sokszor a hajam szálanként áll az égnek.... -
#30785 ha már itt tartunk, úgy tom, h a sims is csak sim egyes számban :). -
#30784 Az drága, inkább nem :D -
#30783 Vedd meg eredetibe. ;) -
#30782 Sziasztok, nagyon kéne a segítségetek.
Felraktam először az alap Sims 2- őt, aztán hozzá az Egyetemet,aztán a Megnyitottunk, vár az üzlet, utáánna jött az Éjszakák, utánna a Télapós cuccok,aztán a Mesés díszletek, következő volt a Cilli-villi cuccok, és végül a Házikedvenc.
Ilyen sorrendbe raktam fel őket mert így volt info filéba írva, merg hogy csak a Házikedvenc crackjével crackeljek.
Elindítottam a játékot, a videó végéig semmi gond, aztán a töltése előtt kiírja: "Az alkalmazás hibát észlelt, ezért leállt."
Most mit tegyek hogy rendesen menjen??? -
#30781 és mikor rákattinta a sims ikonjára, magában motyog, hogy "drááágaszáág" :) -
Gólya #30780 "mosztani"????
Zááááákoooooooossssssssssssssssssssssz:))))))))))))))))))))))
bocsi - ezt nem tudtam kihagyni:))))
-
Gólya #30779 próbálj szétnézni a simshungaryn, a mysimsen (utóbbin azt hiszem, nagyobb valószínűséggel találsz valamit) - most nem bóklásznék arrafelé, ezért nem 100 %, de elég sok minden van ott -
0246886420 #30778 Nincsen leírva, mert már akkor rég csinálgatnám. És, ha van más program ami magyar és leírás az jó lenne.
Kösz!
-
Coolfire #30777 Már uncsi a szimpla haverkodás..egy kis voodoo nem árt.:) -
#30776 mindig mondogattam, hogy lehetne egy szex szintmérő is
ha nagyon lecsökken, akkor a sims ideges és mogorva lesz
ha meg fullon van, a sim a fellegben szálldos :) -
#30775 ha a link a MTS-en van, akkor van hozzá leirás is, hogy mit kell csinálni -
#30774 nem olyan nehéz barátkozni
a mosztani kiskedvencemnek van vagy 16 -
#30773 koli, koli! :) -
#30772 igen -
Coolfire #30771 A társalgási részt...mondjuk lehetne benne szexvonal is.:)) -
Flora2 #30770 Ez simán lehetséges akkor, ha csak az alapjátékod van. Amíg csak alapjáték volt, valami programhiba miatt bármikor előfordulhatott, hogy a terhes sim minden ok nélkül hirtelen meghalt (mintha a terhesség valamilyen betegség lenne). Velem is előfordult kétszer-háromszor, amíg az alapjátékkal játszottam.
Azóta a kiegek megszüntették ezt a hibát, én legalábbis azóta nem hallottam róla... -
Gólya #30769 figyusz: az ,hogy senki nem válaszol, az nem azt jelenti, hogy nem akarnak segíteni, csak esetleg épp olyan nincs a fórumon, aki tudna válaszolni
a simekről csak annyit tudok, hogy a mesht itt is le kell tölteni - meg amit még akarsz hozzá , de tovább ne kérdezd, mert nem tudom és elszégyellem magam...
mesheket találsz pl. az MTS2-őn a bodyshop-ban
ha kész simet töltesz, akkor ott általában írva vagyon, hogy ha kell mesh hozzá, azt hol találod, meg persze a különböző kiegészítések lelőhelye is fel van tüntetve (jujj, a macska meg fel van mászva a fára...) -
0246886420 #30768 hello Gólya!
Akkor legalább te segíts. Tegnap írtam egy üzenetet és senki sem válaszolt rá.
-
Gólya #30767 teljes egészében?:)))))))) -
Coolfire #30766 A magánhangzókat gondoljátok hozzá..:) -
Coolfire #30765 Én a kolit szeretem jobban.Most megint elölről kellett kezdenem az egészet,mert már azt sem tudtam ki kivel van.Úgyhogy zutty le a mentések.A legújabb? barátszerzési technikám:addig ásni amíg a "titokzatos kunyhó" térképe elő nem kerül(sok egyébbel egyetemben),majd 8-as mech. skill és már mehet is javítani.:)De a GH tagokat nem tudom voodoozni,azokat manuálisan kell barátokká tenni..Utána felnyitm az egyetemi címjegyzéket és simné tán nézek..:) -
Coolfire #30764 Én a szoc. témát telefonon bonyolítom le..:) -
Gólya #30763 igen
elküldöd egyetemre és ha átmész az egyetemvárosba, akkor beköltözteted koliba vagy bérelsz egy házat neki (én jobb szeretem a bérelt házat, van aki a kolira esküszik, majd eldöntöd - a koliban mondjuk soha nem lesz egyedül, ami a szoc. szempontjából jó dolog)
-
#30762 Izé... nem vok pro segítő, de küldesd az egyetem városba és egyedül tudod vinni, vagy nemtommáénse. -
#30761 mámeginezazizmossimatéma? -
0246886420 #30760 Remélem tuttok jó sokat segíteni. Vagy legalább ilyesmi simeket mutatni.
Kösz!
-
0246886420 #30759 Hellosztok!
azt mondták nekem, hogy body mesh-sel és textúrával ilyen izmos sime lehet csinálni:
http://thumbs2.modthesims2.com/images8/MTS2_104167_marvine_barbie.JPG
Na és ehhez mi kell és honnan lehet letölteni és hogyan kell megcsinálni. Nem baj, ha bonyolult.
Köszi mindenkinek -
#30758 hy! Van egy családom és msot akarom feltenni az egyetemet és a sác msot mehet majd egyetemre
tom ugy fojtani h csak vele leszek és go egyetemre? -
#30757 amit betömörítettél, azt kitömöríted, visszamásolod
már ha csináltál ilyet -
#30756 éhenhalt? -
viktor0320 #30755 HÉ SEGÍTSETEK!!a simem aki terhes is volt egyszerűen csak meghalt. épp fözött meg minden és utána összerogoytt és meghalt. nem rázta meg se az áram, semmi!
ez lehetséges?