Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kucsi08
és akkor frankón menni fog minden?

Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate

Mike at home
pontosabban letöltötted
felmész a simPE oldalára (google)
ott van egy olyan menüpont, hogy CEP
azt is töltsd le

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

kucsi08
mit?

Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate

Mike at home
CEP-et leszedted?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

kucsi08
PLS segitsetek.
letöltöttem hozzá pár cuccot de nem müködnek pedig a megfelelõ helyre raktam be mindent még patcheltem is némelyik ilyen cucc kifagyasztja némeik nem de azokat nem találom sehol a game-ben.
mit lehet ezzel csinálni? vagy kell hozzá valami? és ha igen akkor mi és honnan lehet leszedni??
elõre is kössz

Mike at home
az EA-nak köszönhetõ
meg azoknak, akik megvették
így van értlme a hoosításnak
a sims 3 engem annyira nem érdekel, a grafikája jelenleg nem tetszik, és megint csak az alapdolgokat lehet csinálni majd benne, mig meg nem jelenik hozzá 4-5 kieg

Legend Killer
"...elküldöd õket dugni."

😄DDD, ok, kösz. Igen, tom, h van a Sims 3nak topikja, nézegettem is az info morzsákat, de errõl nem láttam semmit, gondoltam hátha te. Ha ugyanaz a hm.... nemistom.... leányvállalat? 😄 csinálja, mint a 2t, akko magyar lesz tuti, mer ugye nekik köszönhetõ, h magyar a sims kiegek.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Mike at home
semmit nem tudok errõl, de valszeg igen, mert miért is ne
de van a sims 3-nak is topikja...

Mike at home
80-100 környékén egyikre rákattintva elküldöd õket dugni
kell hozzá egy zárt állatházikó, mondjuk kutyaól

Legend Killer
Jahh és remélem Sims 3 magyar lesz 😊.
Tudsz vmit errõl Mike?

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
Hogy van a párzás a Sims 2ben állatok közt? Megnéztem játéktippben és van két cicám, valami cé betûs a fajtája... Cocalio? :S Lényegtelen, egy hím, egy nõstény, ez a lényeg, a viszonyuknál az alig ismerem ezt az állatot szöveg látható. Szerintem folyamatosan nõ a kapcsolat köztük, jól elvannak egymással.
Azt olvastam, hogy kiválasztom az állatot és kölyök nemzés opcióra klikk, de nekem nincs oooolllyyaaannnn :S :S.

Mike at home
néztétek hogy van már a konyhabútoros kiskieggel is kompatiblis simPE? CEP-rõl se feledkezzetek el!

Legend Killer
😄, okés, thanks for all.

Mike
ez általában nem is arról szól, hogy mindent felteszel maxra, hanem, hogy szituációkat hozol létre

simPE? google a te barátod

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
köze nincs hogy eredeti-e vagy sem

esetleg felkeresheted az InSIMenator.net oldalt - kellemes meglepetések érhetnek😊

Legend Killer
egyébként kösz és merre is van ez a Sim PE.
Nem akarom maxra feltenni a skilleket, mint fõzés, takarítás, etc, csak szeretnék1olyan családot, akiknek van.... kevéske skilljük.

Legend Killer
Tudom nem lehet warezolni, de most mégse tom elkerülni sry... és a nem eredeti játékoknál is mûködik ez?

Mike
programon belül

testingcheatsenabled = true
aztán shift-et nyomvatartva huzogatod a csícsokat

programon kivül:
simPE
itt szinte mindent beállíthatsz, megváltoztathatsz

Legend Killer
Hogy lehet a sims 2ben olyan simet gyártani, amelyik bizonyos skillekkel rendelkezik, mint pl a tárolóban a családok? Body shopban, ha ott, akkor hogyan? Ha meg nem, akkor...? :S

Mike
jaja, egyik legjobb

FZoleee
Hali! Megéri feltenni a vár az üzlet kiegészítõt? 😊
Shiwo
hát ha én szülinapomra 200k-t kaptam volna..nah de elég az offból..

banner ügyben keresek olyan embert, aki a meglévõ képekbõl csinál 1 mozgót és jól letudja tömöríteni (nekem már a múltkor is jó nagyra sikerült mindig összehozni)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Legend Killer
jahh képzeljétek el, Popomundo-n - ez1rpg oldal - lecsukták a karim graffiti festésért loooooooáááááááállll..... a vicc az, h LA-ben looooooool.
Mer LA-nél az ilyet le se szarják az életben 😊... nyomattam 3-4 falfrikát, az uccsót a metró állomáson és elkaptak 😄. Én vok most 50 Cent 😄, havernak is mondtam és 50rõl jutott eszembe a drog, mer õ azzal kezdte.

Legend Killer
de nem keresek jól 😄, viszont lesz szülinapom, amin azé reményei mszerint aratni fogok 😄. pénzzel.

Hm, menjek drogot árulni? 😄DDDDDDDD

Shiwo
ha qrva jól keresel, akkor lesz "csak" 2 hónap.. egy izomgép megvan 150-200k vígan

Mike at home
figy, tehetsz bele 8-at is, ha jól emlékszem a 64 bites XP már kezeli, csak nem tudom azon fut-e a sims
más kédés, hogy a 32 bites xp ugyan 4 mega fizikai memória megcímzésére képes, de egy processz max 2-t használ

Legend Killer
😄D, okés, akko4giga.... tom, kell vidi kari, meg mittoménmi, ehhez nem értek, de nem két hét lesz mire összekaparom rá a zsét, hanem minimum két hónap 😞, tehát ráér...

Shiwo
nem csak memórián múlik a dolog..de ha valaminek nem elég az elkövetkezendõ 1 éven bellül a 4 giga ram, annak a játéknak a készítõi mennyenek el melegebb éghajlatra..

Hy!
nekem lenne egy olyan problémám hogy a Sims 2 Jó utat kiegben nem tudok várost választani. Csak olyan lehetõség van hogy én magam csinálok egy várost. Fennt van még mellette a Free Time és az jól mûködik.
Legend Killer
😮.... nemááááááááá.... és azzal fut minden új géjm, ha 4lesz neki? Mer én olyan ütõs gépet akarok, h hajjajj... 😄.

Mike
az alá meg 5giga memória minek
4-et tud kezelni max

Legend Killer
oké 😊... amúgy xp alá 😛.

Mike
vista alá?

jól fut, igen
kivéve az üdülõhelyen, de csak a freetime felinstallálása után
azt is vedd figyelembe, hogy 2 gigányi letöltött cuccom is van

Legend Killer
Én mindet krekkeltem és megy 😄.

Legend Killer
Látom a konfigod Mike. Két gigával már jól fut a Sims 2? Bár mind1, mer én majd öt gigát pakolok az új gépbe minimum 😄D.

kas123
szvsz semmi bonyolult nincs a sims2 + kiegek telepítésében
tegnap raktam fel bnõmnél, és ment mint a karikacsapás, ahogy jöttek a kiegészítõk úgy raktam fel szépen sorba õket (néhányat kihagytam) és az uccsót crackeltem, és müxik...

Mike
hogy csinálod, hgogy mident felinstallál

Mike
na elõszedtem a simset újra
most már az üzleti negyedben is van tengerpart közös telek, szépen le lehet ott is barnulni 😊

meg jó lenne akrá kiköltözni is a tengetrpartra

érdekes még, hogy nyaraló helyszíneken kivül sehol sem szaggat nekme a játék, de ott nagyon, és amikor a rendelt kaját 5 óra laatt sem hozták ki, szépen haza is mentek a simjeim

janos666
Épp most raktam ki torrentre egy repackot amit telepiteni se kell csak kicsomagolod és bennevan az összes létezõ Sims 2 kiegésztõ (alapjátékostól). Csak egy DVD9 az egész, kibontot, setup és játszik. Ha gondolod majd húzd le azt...
(Én is sokat szoptam a telepitessel, azért gondoltam csinálok egy ilyen backupot magamnak, aztán ha már kész volt mondom miert ne tegyem köztkinccsé 😄)
Olcsy
Nem, direkt nem vettem meg, mert sokan mondták, h tiszta bug az egész, úgy ahogy van.

Mike at home
biztos a freetime miatt, nem?

Olcsy
Már én sem tok rendesen simsezni...<#merges2> Egyik nap gondoltam, tolom egy kicsit, minden megvolt f*sza,(szereztem egy csomó lóvét, meg vagy 3* elõléptették a simjeim) erre a játék hibát észlelt, ezért leállt...Azért meg nem fogok 5 percenként menteni, h tudjak simsezni, mert akk meg megtelik a gép...És nem olyan fontos a sims...😛

Mike:Nemsokára 20 leszek...😛 már csak 7 év...xD <#awink>

Legend Killer
warez 😊

Pepsi Twist
de az a baj hogy fenn van a sima sims 2 az megy de ha felrakok rá bármilyen kieget nem megy...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Mike at home
van vagy 5-6 nagy kieg
azokat
tedd fel mindet, aztán próbáld elindítani

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Pepsi Twist
vagy valaki mondja meg milyen sorrendben tegyem fel:

- Sims2
- Csili vili cuccok
- Éjszakai élet
- Házikedvenc
- Mesés díszletek
- Télapós cuccok
- Divatos cuccok
- Konyhai és fürdõszobai cuccok
- Vár a munka

ezeket akarom felrakni...

Pepsi Twist
Az isten f*szát már nem tok erre mit mondani nem igaz... ahányszor rakom újra mindig máshol b*ssza meg a k*rva annyát ez a keci de utána ott mindig most ujra raktam akkor az intro elött ez elött csak a játék közepén az elött meg az intro után... nem hiszem el... valaki segítsen már...

senkinek nem volt ilyen baja?

Legend Killer
nemtom :S, sry.

Pepsi Twist
oks 😊 am még mindig hibát észlel... de mikor a sima sims 2 van fenn akkor minden faszán megy... miután felrakom bármelyik kieget nem megy am már 1x ez ment ugyan ezzel a géppel ugyan ezzel az eredeti játékkal...