Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Sims 2
Platform: Windows 2000 / XP / Me / 98
List Price: $49.99
Price: $44.88
You Save: $5.11 (10%)
49,99+7 *190 = 10828 HUF
és akkor szerintem még gyengébb árfolyamokkal számoltam
arról nem beszélve, hogy EU-n kivüli a cucc, és ha van kedvük a fináncoknak még meg is vámolják ami +35%
szal mi olcsóbb?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Availability: available on order
Released: 16th Sep 2005
Retail Price: £19.99
sendit's price: £17.99
FREE DELIVERY UK & Ireland
17,99+1,50 = 19,49 font 14,49*360 = 7016 HUF
---------------------
The Sims 2: Nightlife Expansion Pack
Other products by Electronic Arts
Platform: Windows XP
Share your own customer imagesList Price: $34.99
Price: $29.99
You Save: $5.00 (14%)
Availability: Usually ships in 1-2 business days from CompUSA
29,99+7 USD = 36,99 * 190 = 7028 HUF
mi olcsóbb és hol?
Az AMD legyen veletek!
ha annyira olcsó ott, miért nem rendeled meg onnan? van már erre lehetõség
Európában ellenben mindenütt ennyibe kerülnek az EA-s cuccok
lásd pl. www.sendit.com
és az áfa mértékét sem a hazai forgalmazók döntik el
Az AMD legyen veletek!
Amúgy a játék valóban szaggat egy ilyen konfigon. Nem a konfiguráció, hanem a program hibája. És igazából nem szaggat mindig, csak idõnként, amikor túl sok minden van jelen (tárgyak, simek), illetve néha máskor is, amikor a program belegabalyodik a saját adatbázisába. Ezen egy még jobb konfig sem segít. Talán majd ha megvalósul a kvantumszámítógép, amellyel az RSA-ra épülõ aszimmetrikus titkosítás is másodpercek alatt feltörhetõ lesz, akkor úgy fog futni egyszerre 18-20 simmel egy csodapalotában, mint a promóvideók beprogramozott jelenetei... persze még akkor is bele fog akadni a saját adatbázisába <#nyes>#nyes>
Az AMD legyen veletek!
Az AMD legyen veletek!
az összes patch-nél mindennél bajod lesz
Az AMD legyen veletek!
gondolom persze a magyarosítás elõtti backupod nincs a lecserélt fileokról
marad a registryben turkálás, vagy az egész újratelepítése, meg a piszkálás elötti mentés
berhelnek, aztán csodálkoznak
ha újratelepíted akkor a Dokumentumokban lévõ EA könyvtárat másold át valahová
Sims uni(cd)magyarosítva
és ezekre nem megy rá ez sehogy mer frissítést ellenõriz és nem tetszik neki
Az AMD legyen veletek!
külön könyvtárba intallláltad?
kiírja hogy ellenõrzi a program frisseségét OK.majd jön a spanyol üzenet b*szom f*szom installe o reinstalle sims2(ott is okézom)azt szépen 100%-ról elindul visszafele és meg sem áll 0-ig.
ha a területi beállítás nem usa és anem angol a windowsod, akkor spanyolul üzenget a végén
Az AMD legyen veletek!
Az AMD legyen veletek!
Amd 3200+-os proci 1Gb ram Ati radeon 9800pro 128mb-os videókártya.Help nem tudom mi lehet a gond.<#help>#help><#help>#help><#conf>#conf><#conf>#conf>
Az AMD legyen veletek!
aztán költöztesd be õket egy üres telekre, egy asztal és egy telefon társoságában
eredetileg vámpirt akartam belõle csinálni, ehelyett egy nõfaló lett, akinek a világ legtermészetesebb dolga 3x woohoozni egymás után az autóban
elsõ csajával már eljegyezték egymást, van másik 3 nõje, akikkel nem egyszer eljutott a dream fokozatra (nem kevés aspi pont jár érte, meg ameddig eljutnak oda, azért sem), és szinte mindig platinumban van
reggel felkel, ugrál egy kicsit a kanapén, belenéz a hírekbe, majd úszik egyet, majd kinézi a listáról kiket talált vonzónak, majd randira hívja a soron következõt, és elmennek enni valahová. Még senki nem mondott neki nemet, olyanok sem, akiknek 0/0 pontjuk van nála (egyszer találkoztak, de vannak villámok)
Most azt tervezem, hogy elveszi Bellát (web designer a kis drága) legalább pénz áll a házhoz (appanázs már egy ideje nem jön, Marc kénytelen pénzfákon élni), meg Bella dolgozhat is, igaz szerelem aspis, de ez nem zavar senkit, meg egy poronty is jól jöhetne, Bella majd dolgozik, Marc folytatja a léha kis életét
hogy Bella megcsalja-e majd, vagy inkább depis lesz, az még a jõvõ zenéje
Jaja, szó szerint ezt akarom. Csak remélem, az eltûnt fiút is kiszedi akkor a telekrõl.
egyébként rém egyszerü anyukát kilakoltatod a pereputtyával együtt
többikenek: tehát a felesleges/ellenszenves simeket nem kell kinyirni, meg lehet tõlük másképp is szabadulni ma már:
kreálsz egy felnõttet, beköltözteted, és elköltözik a pereputtyottyal, bekerül a falulistába, ahol már gond nélkül törölhetõ is akár
De legjobban most a "$JobTitle"-probléma zavar. Az tényleg szemétség.
Én meg gratulálok az N002 könyvtár backupolásához. Bár én is írhatnék efféle happy endet. Sebaj, már kiterveltem más megoldást.
mert valami mindig beüthet
minap az egyik mukimnak kezébe maradt a mobiltelefon, nem segített a moveobjects sem, és én marha még mentettem is
még szerencse, hogy éppen elõtte másoltam ki az N002 dirt
(sivatagi pályán játszom)
SohmaShigure2_ws.jpg)