32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Mike
    a fenebe, jatszhatom a simset ablakban
    de legalabb lehet ablakban
    az 1600x900-as felbontas meg nagyon fura, pl. sim keszitesnel az emberke nem fer el a kepen teljesen
  • morreau
    Na hy ismét! Köszi az ötleteket de arra kellett rájönnöm miután egy másik accountbol inditottam a játékot, hogy nem a monitor volt a ludas mivel ment rendesen. Valami progim zavarhatott bele vagy nem vágom...
  • Mike
    próbáld meg elindítani a játékot 800x600-ban
    a sims.exe-nek biztos vannak paraméterei, ennek kéne utánanézni
  • morreau
    Akkor is fenáll a probléma ha visszaveszem a felbontást és a hertzet is... Más ötlet?
  • Saddalim #18458
    áh, újrainstalláltam, de lett egy kis (kis, HATALMAS) problémám. olvasd a windows xp topik #11612-jét és ha tucc segiccs plz...
  • GyaxyBoy
    Monitorod nem bírja a hertzet! Vedd visszább a felbontást!
  • morreau
    Valaki!! Légyszi! 19'os monitorom van Geforce 6600gt, elvileg a driverek frissek. Mi lehet a baj!?
  • rage
    Írd meg, hogy pontosan melyik fileokat látja hibásnak, s mi a pontos hibaüzenet!
  • morreau
    Sziasztok!! Segítségre lenne szükségem: felraktam a dvd-s tört verziot a gepemre (3Ghz,1GbRAM,Gt6600-256Mb).Szépen fel is tudtam installalni de... miutan elkezdek jatszani a monitor lekapcsol a gép pedig tölt tovább, de nem reagál semmire csak restartra. Ha vkinek bármi ötlete akkor pls irjon! Előre is THX!!
  • GyaxyBoy
    uhh.. köszi szépen!
  • Devids Pro
    tini
    felnőtt
  • GyaxyBoy
    Hol lehet megtalálni azt a táblát, ami a régi oldalon megvolt, hogy melyik állással mennyit lehet keresni, mi kell az előléptetésre stb...
    Linket vagy helpet tudna adni vki? pls

Thnx
  • Saddalim #18450
    februárban szedtem le a legújjabb drivereket hozzájuk, nem kis munkával, azóta csak nem avultak el...
  • Nincs
    Sziasztok! Nyílt egy új, igényes fórum Simple Sims Forum néven. Sok letöltés, linkek és más várható. A címe: http://simplesimsforum.forceweb.hu

Kérek mindenkit, hogy regisztráljon, legyen aktív tag és segítsen beindítani a fórumot hozzászólásaival!
    Köszi
  • Psi
    Ha leraksz egy kocsibejárót, arra teszel egy autót, majd ezután meghosszabbítod a bejárót és építesz garázst, a sim csak azt a részt használja, ahova leraktad az autó. A megoldás: vásárlás módban rakd beaz autót a garázsba, majd egyszerűen játszál tovább. A sim innentől kezdve használni fogja a garázst.
  • TopGun
    Sziasztok! Tudja valaki, hogy a garazsnak mi a szerepe? mert eddig sosem lattam, hogy a sims beallt volna a kocsival.
  • Gólya #18446
    szerintem próbáld meg kiköltöztetni, aztán vissza - ill. ha esetleg letöltött cuccod van a telken, akkor egy olyan telekre, ahol csak Maxis-cuccok vannak (lehet, hogy valami ilyen dolog zavar- legalábbis ilyesmire utal, hogy a többivel nincs gond)
  • rage
    Nem csak a directx számít, hanem a hangkártyád és a videokártyád által felkapolt driver összes eleme, lehet azok közül lát valamit réginek
  • Vendy
    Sziasztok.
    Már megint kérdezek :D
    Szal, teherbe esett a Simem :) Szépen gyarapodott, de eljött a szülés pillanata, éééésss erre NEM TUDJA MEGSZÜLNI!!!! Pedig, a többi sim továbbra is tud szülni, amikor viszont eljönne ennek a bizonyos simnek az ideje, lefagy és egy pici ablakban ezt a szöveget dobja ki a rendszer hibaüzenetként:
    "The application has crashed. The application will now terminate"

Szerintetek mi lehet a probléma?

Előre is köszi!

• Saddalim #18443
    jaj vazze de a sima sims2 simán megy...
    amúgy meg nincs szó arra az értetlenségre, "amim van". directx azt mondja, hogy elavultak a fájljaim, frissitsek. frissitettem. még több lett "elavult". microsoft "nem tudja" (sztem szarják le az egyet a sokmillió közül)... semmi reinstall, format nem segit, mindig ez :S
  • Devids Pro
    Itt vannak a legújabb patchek!
  • Magic Boy
    Az alapjátékhoz az 1.1-es a legújabb patch?
  • rage
    Amíg nem jó a directx, addig ne csodálkozz, ha nem megy a játék...
  • Saddalim #18439
    jah asszem de ez mondjuk websetup, nemtom hogy pontosan melyik. lényeg hogy az áprilisi 9.0c sdk-t
  • Devids Pro
    ezt szedted le?
  • Saddalim #18437
    #18434: parázik 3 hibaüzenetet valami sound errorlól. a directx filesnél pedig (dxdiag) azt mondja, hogy régi verziójú, és felkiáltójelezi őket. tegnap frissitettep áprilisi sdk-ra, nemtom hogy nekimér nem friss a legfrissebb... :S
    #18436: igen
  • Devids Pro
    dameon tools-ban safedisk emulációt kikapcsoltad?
  • Mike
    mi ez itt, vmi rohatt cset? :(
  • rage
    Mi az, hogy elég sok hibával?
    S mit értesz rossz file alatt?
    Ha csak azt, hogy nem WHQL, attól még az jó...
  • Saddalim #18433
    directX9.0c February SDK
    elég sok hibával, kb 5-6 fájl rossz szerinte, kérdezgettem itt az embereket, magát a microsoftot is, de vagy nem tudják, vagy jó szerintük. szóval ez talán lehet, de a sima sims2 abszolút folyamatosan ment mindenhol...
  • Saddalim #18432
    nem használok...
  • rage
    Az remek.
    Ezek szerint már elindult a játék.
    Ez jó hír, akkor a telepítés s az indítás sikerült.

A hibának ehhez ezek után nincs köze, ellenben pl ha codec packet használsz
    az okozhat ilyet.
  • Saddalim #18430
    és nem láccik a maxis logo a töltésnél
  • Saddalim #18429
    "Az elkalmazás hibát észlelt, ezért most leáll"
    ezt írja az intro végénél/amikor abbahagyatod :-(
  • rage
    Jó, de ha a Nightlife után magyarra változtattad a registryt, többé ne variáld, hagyd így, s minden újat (family fun, ehhez a patch, jövőben kijövő kiegek) csak egyszerűen magyar nyelvet választva tegyél fel.
  • Saddalim #18427
    na így ok. akkor az összessel ezt fogom csinálni :D
  • rage
    Próbáld meg így
    Kezdd el telepíteni a Nightlife-ot.Válaszd benne a magyar nyelvet.
    Mikor kéri a második CD-t, írd át a registryt angolra.
    Ha sikeres volt a telepítés, írd vissza magyarra.
  • Saddalim #18425
    ezt mondtad egyetemre is, azt lám a nightlife se megy fel simán :P
  • rage
    Nightlife esetében úgy meg tudod oldani, hogy akkor írod át a registryt, mikor épp kéri a második CD-t. Csak aztán a telepítés végén írd vissza magyarra, hogy inenntől bármelyik kiegészítő magyar nyelvet választva felmenjen.
  • Saddalim #18423
    ha megpróbálom ezzel a registryis izével ezt is, akkor van esélye, hogy az egyetem elszaródik tőle?