Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
még mindig amazon.com

The Sims 2

Platform: Windows 2000 / XP / Me / 98

List Price: $49.99
Price: $44.88
You Save: $5.11 (10%)

49,99+7 *190 = 10828 HUF

és akkor szerintem még gyengébb árfolyamokkal számoltam
arról nem beszélve, hogy EU-n kivüli a cucc, és ha van kedvük a fináncoknak még meg is vámolják ami +35%

szal mi olcsóbb?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
The Sims 2: Nightlife (PC)

Availability: available on order
Released: 16th Sep 2005
Retail Price: £19.99

sendit's price: £17.99

FREE DELIVERY UK & Ireland

17,99+1,50 = 19,49 font 14,49*360 = 7016 HUF

---------------------

The Sims 2: Nightlife Expansion Pack
Other products by Electronic Arts

Platform: Windows XP

Share your own customer imagesList Price: $34.99
Price: $29.99
You Save: $5.00 (14%)

Availability: Usually ships in 1-2 business days from CompUSA

29,99+7 USD = 36,99 * 190 = 7028 HUF

mi olcsóbb és hol?

AMDFan2
Most néztem meg a www.nzone.com-on az a s**r nvidia már megint megvette ezt a játékot is nvidia<#mf3>.

Az AMD legyen veletek!

Mike
szerintem megint csak nvidiára optimalizáltak, nem lehet?

Mike
hagyjuk már USA-t
ha annyira olcsó ott, miért nem rendeled meg onnan? van már erre lehetõség
Európában ellenben mindenütt ennyibe kerülnek az EA-s cuccok
lásd pl. www.sendit.com

és az áfa mértékét sem a hazai forgalmazók döntik el

AMDFan2
Múltkór ajánlottad de sajna ez sem segített ugyan tényleg nem annyira szaggatott!

Az AMD legyen veletek!

Mér nem tom uninstallálni az unit?
A szaggatásról az említett konfigon: a driver tényleg fontos. Tapasztalataim szerint e kártya és játék esetében vagy a Catalyst 4.10-4.12 valamelyikét (inkább 4.12) vagy 5.6-5.8 valamelyikét használd.
Amúgy a játék valóban szaggat egy ilyen konfigon. Nem a konfiguráció, hanem a program hibája. És igazából nem szaggat mindig, csak idõnként, amikor túl sok minden van jelen (tárgyak, simek), illetve néha máskor is, amikor a program belegabalyodik a saját adatbázisába. Ezen egy még jobb konfig sem segít. Talán majd ha megvalósul a kvantumszámítógép, amellyel az RSA-ra épülõ aszimmetrikus titkosítás is másodpercek alatt feltörhetõ lesz, akkor úgy fog futni egyszerre 18-20 simmel egy csodapalotában, mint a promóvideók beprogramozott jelenetei... persze még akkor is bele fog akadni a saját adatbázisába <#nyes>

AMDFan2
De mert õk tesznek rá annyi áfát és hasznot! Az mért van hogy az USA-ban az új játékok ára 4-5 ezer FT között mozog! csak ennyi

Az AMD legyen veletek!

Én ezt nem hiszem el nem uninstallálja az a kib*szott unit
Mike
ha eredetire raktad volna fel a magyarosítást, akkor sem menne

Mike
õk errõl mit tehetnek?
nem õk döntik el mi mennyi

AMDFan2
Hát igen ez a hátránya a feltört játékoknak!De mit tudunk csinálni! mondjuk ha nem adnák annyié a játékokat akkor talán megvennék! 576<#mf3>Cd galaxis<#mf3>és egéb játék árusító boltok..<#mf3><#mf3>

Az AMD legyen veletek!

Mike
de ha újratelepíted a tényleg tedd el vhová az eredeti fileokat, amiket a magyarítás lecserél, hogy csak azokat vissza kelljen másolni legközelebb
az összes patch-nél mindennél bajod lesz

AMDFan2
Illetve nem gyári magyar úgy gári hogy feltört és magyar bocsi

Az AMD legyen veletek!

AMDFan2
Nekem megy a sims 2 magyarul úgy hogy feldobom az angol Sims 2-t utánna feldobom a magyarítást és rá a sims egyetemet (gyári magyar) de ha azt akarod hogy a magyarított sims 2 re rakod az angol sims 2 egyetemet az nem fog menni!

Az AMD legyen veletek!

ok kösz!
Mike
pontosan, hacsak nincsenek meg a magyarosítás elõtti eredeti file-ok, amiket a magyarosítás lecserél

Mike
jahát ha szétbasztad a magyarosítással, akkor persze
gondolom persze a magyarosítás elõtti backupod nincs a lecserélt fileokról

marad a registryben turkálás, vagy az egész újratelepítése, meg a piszkálás elötti mentés

berhelnek, aztán csodálkoznak

ha újratelepíted akkor a Dokumentumokban lévõ EA könyvtárat másold át valahová

Várj asszem sejtem le kell uninstallálnom felrakni magyarosítások nélkül aztán arra magyarosítani nem?
fent van a sims2 (alap cd)magyarosítva
Sims uni(cd)magyarosítva
és ezekre nem megy rá ez sehogy mer frissítést ellenõriz és nem tetszik neki
AMDFan2
Nem is kapcsoltam azt be soha mert nem volt szebb szerintem a grafi csak egy kicsit!

Az AMD legyen veletek!

nah ez kész hiába telepítem angolul akkor sem jó ne lehet igaz váááááá
Mike
fent van az alap+uni rendesen? magyarul vagy angolul? dvd/cd?
külön könyvtárba intallláltad?

Hol találok olyat?
Devids Pro
úgy is tudod angolul játszani ha akarod, csak registryben kell visszaírnod a nyelvet angolra és késsz
Devids Pro
használd a magyarosítást és akkor nem kell neki a patch
Szóval:berakom deamon toolsba az 1-es cd-t kéri a cdkulcsot beírom oké (magyarul telepítem).50%-ál bemountolom a 2-es cd-t és folytatja a telepítést.100%Mindenki boldog(csak két pillanatig).
kiírja hogy ellenõrzi a program frisseségét OK.majd jön a spanyol üzenet b*szom f*szom installe o reinstalle sims2(ott is okézom)azt szépen 100%-ról elindul visszafele és meg sem áll 0-ig.
ez mind sszép és jó de nekiáll visszaszedni atelepítést
Mike
kapcsold ki az AA-t

Mike
nyomjál ok-t azt jólvan
ha a területi beállítás nem usa és anem angol a windowsod, akkor spanyolul üzenget a végén

Mike
akkor próbáld meg más driverrel

Hali nekem megin ki ír valamit valami teljesen más nyelve a nightlife telepítésénél ugyan úgy mint az uninál régen aszem az a baja hogy nem friss de nem kér semmilyen cd-t mit csináljak???????<#help><#help>
AMDFan2
És ilyen kissebb "gagyi" játék meg igen hát röhely nem!

Az AMD legyen veletek!

AMDFan2
De csak ez az egy játék mert pl a Bf2 nem szaggat fullon a HL2 sem és még a F.E.A.R sem!

Az AMD legyen veletek!

AMDFan2
Levettem akkor is szaggat.akkor levettem a felbontást is 800x600-as ra akkor is szaggat.

Az AMD legyen veletek!

Mike
semmi
ez ilyen
vedd le mediumra a grafikát

AMDFan2
Hali mindenki!Meg tudnátok mondani hogy miért szaggat a Sims 2 és kiegészítõji?
Amd 3200+-os proci 1Gb ram Ati radeon 9800pro 128mb-os videókártya.Help nem tudom mi lehet a gond.<#help><#help><#conf><#conf>

Az AMD legyen veletek!

Juj.

Mike
és ilyen nyálas kis feje van 😊

<#hehe>

Mike
szerintem igen
aztán költöztesd be õket egy üres telekre, egy asztal és egy telefon társoságában

Mike
ha már történeteknél tartunk, épp egy élvhajhász simmel (Marc) játszom Downtownban
eredetileg vámpirt akartam belõle csinálni, ehelyett egy nõfaló lett, akinek a világ legtermészetesebb dolga 3x woohoozni egymás után az autóban
elsõ csajával már eljegyezték egymást, van másik 3 nõje, akikkel nem egyszer eljutott a dream fokozatra (nem kevés aspi pont jár érte, meg ameddig eljutnak oda, azért sem), és szinte mindig platinumban van
reggel felkel, ugrál egy kicsit a kanapén, belenéz a hírekbe, majd úszik egyet, majd kinézi a listáról kiket talált vonzónak, majd randira hívja a soron következõt, és elmennek enni valahová. Még senki nem mondott neki nemet, olyanok sem, akiknek 0/0 pontjuk van nála (egyszer találkoztak, de vannak villámok)
Most azt tervezem, hogy elveszi Bellát (web designer a kis drága) legalább pénz áll a házhoz (appanázs már egy ideje nem jön, Marc kénytelen pénzfákon élni), meg Bella dolgozhat is, igaz szerelem aspis, de ez nem zavar senkit, meg egy poronty is jól jöhetne, Bella majd dolgozik, Marc folytatja a léha kis életét
hogy Bella megcsalja-e majd, vagy inkább depis lesz, az még a jõvõ zenéje

egyébként rém egyszerü anyukát kilakoltatod a pereputtyával együtt

Jaja, szó szerint ezt akarom. Csak remélem, az eltûnt fiút is kiszedi akkor a telekrõl.

Mike
köszi a sztorit
egyébként rém egyszerü anyukát kilakoltatod a pereputtyával együtt

többikenek: tehát a felesleges/ellenszenves simeket nem kell kinyirni, meg lehet tõlük másképp is szabadulni ma már:
kreálsz egy felnõttet, beköltözteted, és elköltözik a pereputtyottyal, bekerül a falulistába, ahol már gond nélkül törölhetõ is akár

Nos, a helyzet az, hogy Emil nevezetû simem, akinek háttértörténetét most hagyjuk, mert hosszú, a lényeg, hogy kreálmányom egyik utóda, akit nagy odafigyeléssel kezelek, singliként élt 4 év egyetem után kicsiny házában. Aztán udvarolgatott Brandi Broke-nak, volt egy szép álomrandijuk is. Na, gondoltam, kicsit kövérkés, hírnévmániás simemnek legyen végre egy családja, beköltöztettem Brandi asszonkát. Régrõl emlékeztem, hogy õ egy egyedülálló, ifjú anya egy tini és egy tipegõ gyerkõccel, nem baj, mondtam, Emil rendes pasi lesz, adoptálja õket, vagy mi a szösz. Aztán látom, Brandi mama öklendezik, öklendezik, majd megnõ a pocakja. Hát nem egy újabb gyereket vár? Aztán kitõl? Na, erre mérges lettem. Ráadásul nincs is munkája, terhesen meg nem mehet dolgozni. Igazi kis sim-tenyész nõstény. Emil közben ráfázott egy ügyletre a jól menõ munkahelyén, ki van most rúgva. Szóval arra gondoltam, Emil ne nevelje már fel a léha Brandi egész pereputtyát, szóval ki lesznek õk lakoltatva onnan hamar, Emil pedig megtartja a házat, és rádolgozik Marisa nemtudomkivel bimbózó kapcsolatára. Na, így.

A nyersfordítás fõleg az akciók környékén volt érezhetõ, de már az is enyhül. Az akciókat teljesen újrafordították, most már sokkal magyarosabbak és értelmezhetõbbek lettek. Mondjuk a vágyakat és a cselekvéssor szövegeit nem igazították hozzá, ezért néha oda kell figyelni, mi minek a megfelelõje (pl. Méltatni valakit most már azt jelenti, Kényeztetni valakit stb.).
De legjobban most a "$JobTitle"-probléma zavar. Az tényleg szemétség.

Mike
és mit?

No problemo. Igazából föl se tûnt... ez viszont lehet, hogy gáz <#vigyor3>.

Én meg gratulálok az N002 könyvtár backupolásához. Bár én is írhatnék efféle happy endet. Sebaj, már kiterveltem más megoldást.

Mike
érdemes két-három naponta csinálni backupot a mentésekrõl
mert valami mindig beüthet
minap az egyik mukimnak kezébe maradt a mobiltelefon, nem segített a moveobjects sem, és én marha még mentettem is

még szerencse, hogy éppen elõtte másoltam ki az N002 dirt
(sivatagi pályán játszom)